|
|
Stranica: 10/16.
|
[ 399 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 09 lis 2017, 20:37 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44503 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Samo ništa od toga, nikakve promjene, isti otupljeni napad. Island vodi i zasluženo ide na SP.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 09 lis 2017, 21:18 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8145 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Krama,Krama,Krama!!!!!!! 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
iJozo
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 09 lis 2017, 21:19 |
|
|
Krenem gledat utakmicu i dva gola odjednom.  Jel' bilo cega vrijednog do prvog gola? Sam sto propustio?
_________________ Djela su bitnija od rijeci.
Muslimanski SDP i Sejdo Komsic vode BiH u raspad. Njihov sam fan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 09 lis 2017, 21:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63361 Lokacija: DAZP HQ
|
joj što me ide copranje.  a sad gazi do titule. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 09 lis 2017, 21:41 |
|
|
|
Hahahagshaha dudu pali dominacija mode
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 09 lis 2017, 21:42 |
|
|
|
Kolubara možeš mi se napušit kurca aaaaaaa boli me kurac na koga idemo aaaaaaaa AJMO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 09 lis 2017, 21:49 |
|
|
|
potencijalni protivnici su nam Danci, Šveđani, Grci i Irci. koji će se od ovih naroda hvatiti za glavu iz očaja kad izvuče Hrvatsku u petak?
zeznuo sam, stiže nova FIFA ljestvica.
Švedska, Grčka, Sjeverna Irska i Irska su potencijalni protivnici.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Blitz
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 09 lis 2017, 22:08 |
|
|
|
Čestitam susedi, ma bitno je da samo ne idete na Italijane ... da smo mi kiksnuli dobili bi njih 100%.
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 09 lis 2017, 22:42 |
|
|
Veli Zlatko za kraj da je ponosni Livnjak, Varaždinec i Hrvat. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 09 lis 2017, 22:58 |
|
|
|
Neka pate, neprijatelji i debosi, kad ih smeta , Hrvtska je prvak svijeta...
Gledam veceras utakmicu u jednoj birtiji i normlno svi Hrvati srcano slave kad je Hr dala gol, dok dva potomka komija se kiselo ustanu i kao i njima je drago, ali odaje ih zloca u ocima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 09 lis 2017, 23:19 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Kolubara možeš mi se napušit kurca aaaaaaa boli me kurac na koga idemo aaaaaaaa AJMO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Kolubaru ne diraj. Njega treba zakonom zastitit na ovom forumu posebno na upisima koji imaju ikakve veze sa sportom.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 10 lis 2017, 07:50 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 10 lis 2017, 08:06 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8145 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
PCM je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Kolubara možeš mi se napušit kurca aaaaaaa boli me kurac na koga idemo aaaaaaaa AJMO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Kolubaru ne diraj. Njega treba zakonom zastitit na ovom forumu posebno na upisima koji imaju ikakve veze sa sportom. ponad'o se @kolubahra da će samo Srbija od ex-yu repki igrati na Mundijalu 2018... 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 10 lis 2017, 08:27 |
|
|
|
kako sam sinoć u jednom trenutku posumnjao u odlazak Hrvatske i Srbije na SP napravio sam brzinsko istraživanje i zaključio da su južni Slaveni (uključujući Bugare) zadnji put bili bez reprezentacije na SP-u 1978. godine. prije toga propustili su tek jedno SP, ono 1934. godine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 10 lis 2017, 08:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43713 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Zanimljiv veliki povratak otočkih repki (koje smo svi bili otpisali) i pad istočne Europe. Ne znam jesu li to neke prirodne fluktuacije gore-dolje ili ukazuje na neki trend.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 10 lis 2017, 09:35 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Kolubara možeš mi se napušit kurca aaaaaaa boli me kurac na koga idemo aaaaaaaa AJMO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 10 lis 2017, 09:44 |
|
|
|
Tek sad viđu da sam Orlovima čestitao na tematici o hrvatskoj športskoj reprezentaciji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 10 lis 2017, 10:02 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44503 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ministry of Sound je napisao/la: Zanimljiv veliki povratak otočkih repki (koje smo svi bili otpisali) i pad istočne Europe. Ne znam jesu li to neke prirodne fluktuacije gore-dolje ili ukazuje na neki trend. Da, sve britanske repke su se osjetno digle, što je i očekivati s obzirom da im većina igrača igra u Premiershipu ili Championshipu gdje se ozbiljno radi kao i što imaju ozbiljne trenere i stožer. Zna se tko šta radi i igraju taktički odlično čime nadoknađuju manjak talenta. Istočna Europa je nogometno totalno pukla, tu se još drže jedino Poljaci koji su osjetno nogometno napredovali i Hrvatska i Srbija koje drži sirovi talent ovih prostora. Unatoč tome ipak bi rađe sjevernjake u doigravanju nego Balkance, s Grcima su to uvijek bile teške utakmice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 10 lis 2017, 10:17 |
|
|
Šta reći na sinoćnju utakmicu, najbolje poluvrijeme Hrvatske unazad nekoliko godina. Prije svega da pohvalim Dalića, pokazalo se šta znači trener na klupi koji barem nešto zna, odlično je umrtvio odličan ukrajinski napad. Pa jel itko uopće vidio onoga Marlosa na terenu, čovjek lopte nije vidio. Vida je utopio Konopljanku, nije mu dao da diše. Najveći dobitak je bio da se nismonakon gola povlačili što je boljka repke bila i prije Čačića, to je uvijek bilo panično branjene kao da Nijemci napadaju Andoru. Svaka čast Daliću, prije svega na poklapanju ukrajinskih bokova, vizionarski je prebacio Vidu i zatvorio bokove, jasno uočeno da Pivarić to ne bi mogao držati. Modrića napokon malo rasteretio defanzivnih zadaća i dao mu slobodu prema naprijed. Ipak ključna odluka je bila prebacivanje Mandže na krilo i guranje Kramarića naprijed. Krama nas izvuče, morao je napokon i u repki proigrat kao u Bundesligi Još jednom pohvale za našeg Livnjaka, ako uspije u ovih mjesec dana podići repku na razinu da ovako odigra svih 90. minuta kao drugo poluvrijeme u Kijevu idemo sigurno u Rusiju.  Ukrajincima svaka čast na atmosferi na stadionu skoro 70 000 ljudi ali i na fair playu na terenu, toliko važna utakmica a na terenu pravo prijateljsko ozračje, nikavih grubosti niti povećane nervoze.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kolubara
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 10 lis 2017, 12:15 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Kolubara možeš mi se napušit kurca aaaaaaa boli me kurac na koga idemo aaaaaaaa AJMO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  sto se pusenja tice to ostaje tebi u novembru mi smo vec u rusiji ko ostali bitni, nemacka, spanija francuska, brazil ,engleska a boranija  ce da se batrga u novembru da u popravnom izbore rusiju do sad ste cetiri puta se tako slepali na prvenstva pa je red da jednom i puknete bruka je u sledecem, da prvi u grupi budu ribari konobari odk ojih vecina trenira tri put nedeljno  island! mi smo bar imali polufinalistu evrope velsa, i ucesnike tog prvenstva irsku i austriju ali smo ipak prvi a vas nadvisise islandjani a tamburali su vas nikakvi turci a bogami i nepismeni finci nama ostaje odmor i neke druge teme a vi decki marljivo radite, pa ako bog da vas nasapunja irska ili danska a mogli bi i svedjani ariverderci! uostlom u rusiji cete se kriti ko pacovi po ulicama jer kad vas srbeki i braca bacuske dohvate... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 10 lis 2017, 14:02 |
|
|
Puknut ćemo kurac, nemoj da vama opet pukne petarda u Rusiji kako je to već običaj kad svako desetljeće vidite veliko natjecanje. Bolje se batrakat redovno u novembru nego na godišnji u oktobru kako je običaj u Srbiji već 20 godina. Ako nisi znao Island je bio u četvrtfinalu EP, ti ribari su tamburali i nekakve tamo Engleze. Malo uigravanja a onda idemo po medalju u Rusiju. Tako su jadnici smišljaji viceve za ono jedino SP na koje su otišli od samostalnosti, a ostala 4 se krili u mišju rupu. Uostalom šta mi imamo s drugoligašima, mi igramo na jesen sljedeće godine Ligu Nacija s Njemačkom, Italijom, Španjolskom, Francuskom a vi s ribarima i alpskim skijašima. Hrvatska SP 4 od 5 Srbija SP 1 od 5 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 10 lis 2017, 14:10 |
|
|
Rusi dobro pamte, ovo je već druga usluga koju smo im učinili. ima da reprezentaciju tamo dočekaju bogovski. 2008. smo izbacili Engleze i odveli Ruse na Euro. 2017. izbacili Ukrajince i s Rusa skinuli sramotu sviranja ukrajinske himne u sred Rusije. Ukrajinci totalno pukli nakon poraza "Epski poraz u utakmici stoljeća", piše 'Ukrajinski futbol' dan nakon utakmice Ukrajine i Hrvatske u Kijevu. Ukrajinu je zahvatila tuga, čemer i jad. Portal Strana.ua Ukrajinski nogometaši nisu iskoristili priliku ući na velika vrata u 'jazbinu neprijatelja', odnosno u Rusiju s kojom se zbog otimanja Krima i istočnoukrajinske proruske secesije zadnjih godina gledaju preko nišana. Mnogi ukrajinski mediji s tugom pišu o propuštenoj šansi generacije da se ukrajinska himna začuje u Moskvi, u ovom trenutku kada su odnosi dviju zemlje više nego napeti. "Hrvati opet spasili Ruse od neugodne situacije", napominje portal. Rusija ionako ima puno problema s organizacijom Svjetskog prvenstva, sada se, zahvaljujući Hrvatima, lišila barem jednog skandala i neugodnosti više. Politolog Kot Bondarenko, posprdno piše: "Ova utakmica je pokazala da smo žrtve velike urote, a sada evo i Kolinda Grabar - Kitarović ide u Moskvu. I to je znakovito. Baš sada!". 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 10 lis 2017, 14:13 |
|
|
Politolog Dmitrij Džangirov kaže kako su se ukrajinski nogometaši bojali jače udariti loptu kako možda slučajno ne bi zabili gol. "Tako mi shvaćamo 'hrvatski scenarij" Naime, u ukrajinskim medijima pod 'hrvatskim scenarijem' se podrazumijeva Oluja, koju mnogi tamo zagovaraju kao rješenje pitanja proruske secesije na istoku zemlje. Ruski mediji s druge strane pišu kako je Hrvatska golom utišala "antiruski nastrojene ukrajinske navijače" Napominju kako je tijekom utakmice vrijeđan ruski predsjednik Vladimir Putin.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 10 lis 2017, 14:16 |
|
|
|
Šteta Janezi nam klepnuše Žutog, ali ne žalim se, vjerujem u Dalića da će napokon složiti repku za medalju. Robert Prosinečki postaje izbornik Dežele.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Hrvatska reprezentacija Postano: 10 lis 2017, 14:37 |
|
|
|
Zasto mislis da je Prosinecki potencijal za Hr? Cesto se u zadnje vrijeme spominje pa me zanima cime je zasluzio takvu paznju?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|