|
|
Stranica: 9/11.
|
[ 266 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 02:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
"Masni cigani"? Nije lijepo tako zborit. Istina, nema se BiH šta stidit, u svakom slučaju jedno pozitivno iznenađenje ovih kvalifikacija, a kao što je rečeno, prilično mlada generacija koja će imati još štošta reći. Vidjet ćemo što će bit sa Ćirom.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 02:21 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: "Masni cigani"? Nije lijepo tako zborit. Istina, nema se BiH šta stidit, u svakom slučaju jedno pozitivno iznenađenje ovih kvalifikacija, a kao što je rečeno, prilično mlada generacija koja će imati još štošta reći. Vidjet ćemo što će bit sa Ćirom. A oni nama mogu da smo psi bez lanca ili tako nesto?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 02:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Irma je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: "Masni cigani"? Nije lijepo tako zborit. Istina, nema se BiH šta stidit, u svakom slučaju jedno pozitivno iznenađenje ovih kvalifikacija, a kao što je rečeno, prilično mlada generacija koja će imati još štošta reći. Vidjet ćemo što će bit sa Ćirom. A oni nama mogu da smo psi bez lanca ili tako nesto? Ja sam često vidio da se recimo i za političare i javne ličnosti koriste termini poput "pitbull", i to u pozitivnom smislu. Recimo papa Benedikt je prije bio poznat kao "Vatikanski ili božji pit-bull". Dakle nije u pitanju uvreda tipa "pseto" nego aluzija na agresivnost.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 02:30 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Irma je napisao/la:
A oni nama mogu da smo psi bez lanca ili tako nesto?
Ja sam često vidio da se recimo i za političare i javne ličnosti koriste termini poput "pitbull", i to u pozitivnom smislu. Recimo papa Benedikt je prije bio poznat kao "Vatikanski ili božji pit-bull". Dakle nije u pitanju uvreda tipa "pseto" nego aluzija na agresivnost. Ocigledno nisi ni ti upoznat sta se desavalo navijacima BiH i samoj repki u Lisabonu. Trebali su im i gore napravit.
|
|
Vrh |
|
|
Starfucker226
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 03:18 |
|
|
Irma je napisao/la: A oni nama mogu da smo psi bez lanca ili tako nesto? Možda je to samo bila metafora
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 10:09 |
|
|
Irma je napisao/la: Ocigledno nisi ni ti upoznat sta se desavalo navijacima BiH i samoj repki u Lisabonu. Trebali su im i gore napravit. "Psi bez vlasnika" neće dugo moći tako, ozljediti sudiju bacanjem predmeta sa tribina se ne pika u uljuđenoj Europi. Baš me zanima reakcija FIFAe...
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 10:23 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
Popis reprezentacija koje će igrati u JAR-u: Alžir Kamerun Obala Bjalokosti Gana Nigerija Australija Japan Sjeverna Koreja Republika Koreja Danska Francuska Grčka Nizozemska Srbija Slovenija Švicarska Engleska Njemačka Italija Portugal Slovačka Španjolska Honduras SAD Meksiko Novi Zeland Argentina Čile Urugvaj Brazil Paragvaj Južna Afrika Ždrijeb je 4. 12. ja mislim. Slovenija i Srbija bi trebale biti u 2. šeširu.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 10:25 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: De bolan Corto,...odvadi malo sa tim svojim rasizmom, a admin bi trebao malo da te udari po "guzi"...
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 10:30 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: De bolan Corto,...odvadi malo sa tim svojim rasizmom, a admin bi trebao malo da te udari po "guzi"... Ajde, ispričavam se. Promijenit ću smajlić u neki prikladniji. Bijesan sam zbog načina na koji su prošli.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 10:36 |
|
|
Često oni tako prođu, prava lažna "jaka" ekipa. Najbolji igrač Francuske, sudija.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 10:38 |
|
|
Želim im isti uspjeh koji su postigli u Japanu i J. Koreji.
|
|
Vrh |
|
|
west
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 10:45 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ako je Bošnjama ovdje krivo zbog podrške za Portugal, nije do nas nego vas - ono "turčenje" nam se duboko usadilo u svijest i teško da će se zaboravit još dugo. Hrvati u HB su velikom vecinom navijali za portugal ili im je bilo svejedno...ali nakon pobjedePOrtugala..bar nismo izlazili na ulice i festali kako federlani partneri kad je turska dobila Hrvatsku... jos jedan dokaz velicine i i nivoa svijesti ... btw.. jucer je igrala Hrvatska i pobijedla je Slovake.....i dosta mostaraca je islo gore
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 11:32 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Irma je napisao/la: Ocigledno nisi ni ti upoznat sta se desavalo navijacima BiH i samoj repki u Lisabonu. Trebali su im i gore napravit. "Psi bez vlasnika" neće dugo moći tako, ozljediti sudiju bacanjem predmeta sa tribina se ne pika u uljuđenoj Europi. Baš me zanima reakcija FIFAe... Znamo mi ko je i sta je ta "uljudjena Evropa" odprije, cast izuzetcima. http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /091116013
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 11:43 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25647 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Irma je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: "Masni cigani"? Nije lijepo tako zborit. Istina, nema se BiH šta stidit, u svakom slučaju jedno pozitivno iznenađenje ovih kvalifikacija, a kao što je rečeno, prilično mlada generacija koja će imati još štošta reći. Vidjet ćemo što će bit sa Ćirom. A oni nama mogu da smo psi bez lanca ili tako nesto? Ma zar je moguće da su portugalci za vas muslimane rekli da ste psi bez vlasnika... ccc, sram ih i stid bilo. Stvarno nije u redu za cijeli jedan narod reći da su psi bez vlasnika. Mada ja ne kontam što im to zapravo znači...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 11:52 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Irma je napisao/la:
A oni nama mogu da smo psi bez lanca ili tako nesto?
Ma zar je moguće da su portugalci za vas muslimane rekli da ste psi bez vlasnika... ccc, sram ih i stid bilo. Stvarno nije u redu za cijeli jedan narod reći da su psi bez vlasnika. Mada ja ne kontam što im to zapravo znači... Portugalci su izjavili da su bacali kokosije kosti na njih! Iz nekog njihovog domaceg obicaja! Mozda ih to asociralo!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 14:28 |
|
|
Da nije bilo Hasagica, bilo bi ko protiv Spanjolske.. Jos su Bosnje imale srece sa ovih 0-1...Toliko.
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 16:14 |
|
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 16:28 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Sad će Bošnje da se čude kako njihova braća po veri mogu da žive u jednoj državi a da navijaju za drugu.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 16:37 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Sad će Bošnje da se čude kako njihova braća po veri mogu da žive u jednoj državi a da navijaju za drugu. I to u glavnom gradu, u kojem nipošto nisu nikakva većina. p.s. Gdje su ti Boulogne Boys kad od njih može biti neke koristi...
|
|
Vrh |
|
|
HuLYGaN
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 16:40 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Sad će Bošnje da se čude kako njihova braća po veri mogu da žive u jednoj državi a da navijaju za drugu. Uz "sitnu" razliku da Alžirci nisu konstitutivan narod u Francuskoj, nit vode porijeklo iz Francuske.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 16:44 |
|
|
HuLYGaN je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Sad će Bošnje da se čude kako njihova braća po veri mogu da žive u jednoj državi a da navijaju za drugu. Uz "sitnu" razliku da Alžirci nisu konstitutivan narod u Francuskoj, nit vode porijeklo iz Francuske. Ali imaju više svojih igrača u repki Francuske nego Srbi i Hrvati u repki BiH.
|
|
Vrh |
|
|
HuLYGaN
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 16:49 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: HuLYGaN je napisao/la:
Uz "sitnu" razliku da Alžirci nisu konstitutivan narod u Francuskoj, nit vode porijeklo iz Francuske.
Ali imaju više svojih igrača u repki Francuske nego Srbi i Hrvati u repki BiH. To samo potvrđuje da se uvijek sve svodi na lovu.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 17:02 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: HuLYGaN je napisao/la:
Uz "sitnu" razliku da Alžirci nisu konstitutivan narod u Francuskoj, nit vode porijeklo iz Francuske.
Ali imaju više svojih igrača u repki Francuske nego Srbi i Hrvati u repki BiH. Pa je li ima više ijedan Francuz da igra za Francusku? Znam da su jedno vrijeme imali samo vratara Francuza.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 20:01 |
|
|
šmrc šmrc bih ispala meni je iskreno žao irske, ti otočani (osim engleza) su mi uvijek bili moćni, a francuska mi je draga ekipa...al kako igra pod onim domenechom pa neam pojma kako su se uopće dovukli do 2. mjesta u skupini. ono je bezočna krađa, ono treba poništiti.
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 19 stu 2009, 21:45 |
|
|
kikx_sb je napisao/la: šmrc šmrc bih ispala meni je iskreno žao irske, ti otočani (osim engleza) su mi uvijek bili moćni, a francuska mi je draga ekipa...al kako igra pod onim domenechom pa neam pojma kako su se uopće dovukli do 2. mjesta u skupini. ono je bezočna krađa, ono treba poništiti. Uuu gdje me nađe, meni je Irska najdraža strana zemlja, simpatična je i Škotska... zahebaše ih. A vezano za engleze, hebo me svak ako ja ne bih čak navijao i za BiH ako ona bude igrala sa Englezima, toliko ih nevolim.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|