|
|
Stranica: 6/10.
|
[ 228 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SDB
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 20 vel 2013, 23:57 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Mislis na jednog od prvoboraca modernih crnogorskih Zelenasa? Da, nije ni on bio los. Barca nije sto je bila, prvenstveno jer je Xavi ipak vec pri kraju karijere. Opcenito, od ekipa iz devedesetih, poderao bi ih Milan iz 1994., Ajax iz 1995., Stara k...a iz 1996. (u napadu Ravanelli i Vialli, koje su to legende bile, tad sam bio za njih), Bayern iz 1999... 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 20 vel 2013, 23:58 |
|
|
|
Sad si me setio sedog Ravanelija...kako je taj punio...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 20 vel 2013, 23:59 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Sad si me setio sedog Ravanelija...kako je taj punio... Sjecas se onog gola protiv Ajaxa u finalu, iz mrtvog kuta?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 21 vel 2013, 00:05 |
|
|
SDB je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Sad si me setio sedog Ravanelija...kako je taj punio... Sjecas se onog gola protiv Ajaxa u finalu, iz mrtvog kuta? to je neka 1995...sledece godine su pukli u finalu od Dortmunda, kad su Milioneri proradili ko blesavi u finalu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 21 vel 2013, 00:07 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: SDB je napisao/la: Sjecas se onog gola protiv Ajaxa u finalu, iz mrtvog kuta?
to je neka 1995...sledece godine su pukli u finalu od Dortmunda, kad su Milioneri proradili ko blesavi u finalu... Sesta. Pete je Ajax dobio Milana onim krumpirom Kluiverta. Sedme je Borussia razvaljivala. Sammer (Zlatnu loptu dobio te godine), Moller, Kohler, Riedle, Ricken (lobao Peruzzija s 40 metara). Deda Pera ti je tad zabio gol petom, na asistenciju Boke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 21 vel 2013, 00:09 |
|
|
|
Ne, godinu prije (1996.) je Sammer dobio, nakon EURA.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 21 vel 2013, 00:09 |
|
|
|
U pravu si, jednu godinu sam shiftovao...
Opasan je bio taj Dortmund, oni drecavi dresovi... nisam ih voleo nikad, al su te godine bili prejebeni...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 21 vel 2013, 00:12 |
|
|
|
Meni je Westfalen mozda i najjaci stadion u Europi. Strme tribine odmah uz teren, stajanje na Kopu, sve zatvoreno...
Opet su opasni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 21 vel 2013, 00:23 |
|
|
SDB je napisao/la: Meni je Westfalen mozda i najjaci stadion u Europi. Strme tribine odmah uz teren, stajanje na Kopu, sve zatvoreno...
Opet su opasni. Al kako Nemci postuju fudbal... Mnogo manje ulazu love, nema tu serije zvezda...al stadioni uvek puni, i po kisi, i po snegu... kakav narod... Nikad necu zaboraviti kad sam iz daljine ugledao:  ...kisa pljusti, puno ljudi...niko se ne gura, svi veseli idu ka ovom svemirskom brodu... napravljeno na nekoj ledini u tripizdini Minhena...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 21 vel 2013, 00:28 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: SDB je napisao/la: Meni je Westfalen mozda i najjaci stadion u Europi. Strme tribine odmah uz teren, stajanje na Kopu, sve zatvoreno...
Opet su opasni. Al kako Nemci postuju fudbal... Mnogo manje ulazu love, nema tu serije zvezda...al stadioni uvek puni, i po kisi, i po snegu... kakav narod... Nikad necu zaboraviti kad sam iz daljine ugledao:  ...kisa pljusti, puno ljudi...niko se ne gura, svi veseli idu ka ovom svemirskom brodu... napravljeno na nekoj ledini u tripizdini Minhena... Ja sam ju vidio samo u prolazu kad sam vozio po Autobahnu, stvarno je u pm, ali prekrasna. Taj njemacki princip sad dolazi na svoje, kad su se ulaganja po Engleskoj kojekakvih bjelosvjetskih mufljuza, koje je Vlado sprasio iz Rusije, pocela osipati. Stvarno mi je drago. Oni i Porto su zbilja cudo i pokazuju da nije u soldima sve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 21 vel 2013, 00:32 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 21 vel 2013, 00:42 |
|
|
SDB je napisao/la:
...kisa pljusti, puno ljudi...niko se ne gura, svi veseli idu ka ovom svemirskom brodu... napravljen
Ja sam ju vidio samo u prolazu kad sam vozio po Autobahnu, stvarno je u pm, ali prekrasna.
Taj njemacki princip sad dolazi na svoje, kad su se ulaganja po Engleskoj kojekakvih bjelosvjetskih mufljuza, koje je Vlado sprasio iz Rusije, pocela osipati. Stvarno mi je drago. Oni i Porto su zbilja cudo i pokazuju da nije u soldima sve.
Ma gde god dodju neki Arapi ili Rusi, i uloze 560 miliona jura, taj tim sam izbrisao... onaj City mi je odvratan, kad su pocele kladionice, muvali su se po drugoj-trecoj ligi...sad odjednom u vrhu, neki garavi pustinjaci u lozi... Chelsea isto...a kakav smekerski klub su bili 90-ih... Ne moze parama sve da se kupi, pravi fudbalski fanovi cene tradiciju... volim tim koji ima glavu i rep...taj Porto npr, iz relativno siromasne zemlje, ali vidi se patos stil, kratki pasovi, tehnika... nesto sto uvek moze stajati u istom folderu, bez obzira dal trenutno pravi rezultate ili ne... Bayern Munich je institucija, tu se uvek znalo ko sta radi, uvek dopadljiv fudbal na vise golova, dobri centarfori...ja sam odrastao na pregledu bundes lige... to i Seria A nedeljom u pola 9, crnogorac Djurkovic je analizirao proteklo kolo... Ova nova generacija danas...samo Messi, Drogba...reklame za pivo... jak utisak da su uskraceni za sav onaj zanos koji je pratio fudbal kad nisi mogao preko kablovske da naidjes i na derbi zacelja engleske trece lige...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 21 vel 2013, 00:52 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: SDB je napisao/la:
...kisa pljusti, puno ljudi...niko se ne gura, svi veseli idu ka ovom svemirskom brodu... napravljen
Ja sam ju vidio samo u prolazu kad sam vozio po Autobahnu, stvarno je u pm, ali prekrasna.
Taj njemacki princip sad dolazi na svoje, kad su se ulaganja po Engleskoj kojekakvih bjelosvjetskih mufljuza, koje je Vlado sprasio iz Rusije, pocela osipati. Stvarno mi je drago. Oni i Porto su zbilja cudo i pokazuju da nije u soldima sve.
Ma gde god dodju neki Arapi ili Rusi, i uloze 560 miliona jura, taj tim sam izbrisao... onaj City mi je odvratan, kad su pocele kladionice, muvali su se po drugoj-trecoj ligi...sad odjednom u vrhu, neki garavi pustinjaci u lozi... Chelsea isto...a kakav smekerski klub su bili 90-ih... Ne moze parama sve da se kupi, pravi fudbalski fanovi cene tradiciju... volim tim koji ima glavu i rep...taj Porto npr, iz relativno siromasne zemlje, ali vidi se patos stil, kratki pasovi, tehnika... nesto sto uvek moze stajati u istom folderu, bez obzira dal trenutno pravi rezultate ili ne... Bayern Munich je institucija, tu se uvek znalo ko sta radi, uvek dopadljiv fudbal na vise golova, dobri centarfori...ja sam odrastao na pregledu bundes lige... to i Seria A nedeljom u pola 9, crnogorac Djurkovic je analizirao proteklo kolo... Ova nova generacija danas...samo Messi, Drogba...reklame za pivo... jak utisak da su uskraceni za sav onaj zanos koji je pratio fudbal kad nisi mogao preko kablovske da naidjes i na derbi zacelja engleske trece lige... Ja se sjecam kad je krajem 1994. krenuo HTV3, koji je redovno prenosio Serie A u nedjelju u tri popodne. Tad je Juventus bio najjaci, Baggio, Del Piero, Ravanelli, Vialli. To se prvo redovno prenosilo jos za vrijeme rata. Prije su se uglavnom prenosila finala (sjecam se tamo krajem osamdesetih, pocetkom devedesetih) i poneka jaca tekma, plus svjetsko i europsko. Prvi koga se sjecam kao face je bio Maradona jos osamdesetih i za mene ce ostati prvi, jedini i neprikosnoveni, i da se rodi sto Messija. Chelsea je bas bio ekipa, s Viallijem, Zolom, Gullitom, pa i kasnije su zajebani bili (sjecam se jednom su dobili Barcu s Figom i ekipom 3-1). Eh, osamdesete i devedesete...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 21 vel 2013, 00:59 |
|
|
|
Pa da...ti se secas toga...danasnjim klincima ne mozes to da objasnis...
A zamisli tek generacija nasih oceva...to da naletis na prenos neke tekme sa zapada...bio je dogadjaj...
Zato se puno vise islo na stadione...ko ce danas da pomeri dupe da ode, kad imas sve na izvolte...
Komercijalizacija, velika lova i novi mediji daju fudbalu industrijski izgled, malo je pravih velicina, sve je od danas do sutra, svaki dan neke tekme...daleko je to od neke ozbiljne dekadencije, ali nema te drazi...pre se pricalo o nekoj tekmi mesec dana, a sad nema dana da se ne igra brdo tekmi...krenuh da izdvojim ponedeljak kao rupu, al i tad imas engleze uvece...
A timovi menjaju sastave ko carape...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 21 vel 2013, 01:05 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Pa da...ti se secas toga...danasnjim klincima ne mozes to da objasnis...
A zamisli tek generacija nasih oceva...to da naletis na prenos neke tekme sa zapada...bio je dogadjaj...
Zato se puno vise islo na stadione...ko ce danas da pomeri dupe da ode, kad imas sve na izvolte...
Komercijalizacija, velika lova i novi mediji daju fudbalu industrijski izgled, malo je pravih velicina, sve je od danas do sutra, svaki dan neke tekme...daleko je to od neke ozbiljne dekadencije, ali nema te drazi...pre se pricalo o nekoj tekmi mesec dana, a sad nema dana da se ne igra brdo tekmi...krenuh da izdvojim ponedeljak kao rupu, al i tad imas engleze uvece...
A timovi menjaju sastave ko carape... Meni se LP zgadila pocetkom dvijetisucitih kad su uveli da prva 4 iz najjacih liga ulaze unutra, a konacna dekadencija je bila da imamo dvije faze po skupinama. Kasnije su to malo poboljsali, ali ostao mi je dojam inflacije utakmica i vise nista ne pratim prije osmine finala. Zadnja sezona da mogu reci da sam bas pratio bila je 2001/2002, ono Zidaneovo finale u Glasgowu. Tad na prijelazu stoljeca su vladali Real, Manchester i Bayern, i to je zadnji period da sam bas iscekivao neke tekme po par dana. Danas, recimo, nisam ni znao da ovi igraju dok nisam slucajno naletio na Zajecovu facu u emisiji prije pocetka. Za koju godinu i ovi nasi postovi ce biti ko povijesni dokumenti, sve mi se cini.  P.S. I hebes LP, ako se igra finale to je Kup prvaka, a ne Liga. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 21 vel 2013, 01:10 |
|
|
|
Zvucimo malo ko dzangrizavi starci koji se secaju da su picke bolje mirisale pre 57 godina...
Al stvarno, toliko tekmi, multiprenosi, kladionice...kad se zavrsi kolo i vikend, ti ne znas vise ni sta si gledao, ni na sta si se kladio...
Tacno si ga dobro locirao, zadnji dah starog dobrog konzervativnog odnosa prema Ligi je bio na prelazu stoleca...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 21 vel 2013, 01:16 |
|
|
Figo, Zidane, Carlos (meni posebno drag), Effenberg, ludi Kahn, Jancker, Scholes, Giggs (dobro, to se nije promijenilo  ), Schmeichel... I moram naglasiti. Ako se igra finale to je Kup, kakva Liga, kakvi bakraci. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 21 vel 2013, 01:20 |
|
|
SDB je napisao/la: Figo, Zidane, Carlos (meni posebno drag), Effenberg, ludi Kahn, Jancker, Scholes, Giggs (dobro, to se nije promijenilo  ), Schmeichel... I moram naglasiti. Ako se igra finale to je Kup, kakva Liga, kakvi bakraci.   za sliku Cekaj, iskopao si Karstena Jankera Ona arijevska celava tikva sto je igrao centarfora... priplodni bik od nekih 2 metra...jbt, totalno sam zaboravio i da je postojao dok ga nisi spomenuo.... Samo mu fali slem, i mitraljez...pa da ga stavimo na stene Omahe da cepa po Saveznicima...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 21 vel 2013, 01:24 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: SDB je napisao/la: Figo, Zidane, Carlos (meni posebno drag), Effenberg, ludi Kahn, Jancker, Scholes, Giggs (dobro, to se nije promijenilo  ), Schmeichel... I moram naglasiti. Ako se igra finale to je Kup, kakva Liga, kakvi bakraci.   za sliku Cekaj, iskopao si Karstena Jankera Ona arijevska celava tikva sto je igrao centarora... priplodni bik od nekih 2 metra...jbt, totalno sam zaboravio i da je postojao dok ga nisi spomenuo.... Samo mu fali slem, i mitraljez...pa da ga stavimo na stene Omahe da cepa po Saveznicima... A Jens Jeremies tek? Ma bez sege, zajeban je bio, idealna mantinela za primit loptu, zadrzat i pomaknut igru do ruba sesnaesterca. Jebate, sjecam se da je staklenik bio najgori stadion za goste u Europi, Real, koji je tad osvojio 3 KP u 4 godine, je svaki put fino fasovao tamo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 21 vel 2013, 01:24 |
|
|
Sad sam ga nasao  Vidi kakav je, ljubi ga majka u celo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 21 vel 2013, 01:32 |
|
|
I da zakljucim djuturumski trip down memory lane. Kraj je bilo SP 2002., najgore ikad. Jebes svjetsko na kojem Juzna Koreja udje u polufinale. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 21 vel 2013, 01:38 |
|
|
Vi ste jos tad i igrali...mi ispali od Rusa u kvalama, kad je Ziva posle 0-1 izbacio jedinog spica, pa smo igrali sa 6 veznih, a treba nam gol... Igralo se nesto rano ujutru, ruzne utakmice, ruzni termini, ruzni timovi...to svetsko mi je bilo ko kosmar, pamtim samo finale, kad je Zuba matirao Nemce... Dobar je bio vremeplov...al vidimo se 22.3. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 21 vel 2013, 01:47 |
|
|
Bolje da i nismo. Ispali od Ekvadora. Vrijeme je za poravnanje racuna iz 1999. Ne mogu opisati koliko mi je drago sto je Mihajlovic selektor. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 21 vel 2013, 02:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64257 Lokacija: DAZP HQ
|
mislio sam kako ste matoriji da ćete potegnut neke starije junake, al sve koje ste nabrojali pamtim i više nego dobro. iako imam flashbackove još od 1990. (svjetsko u Italiji), pa malo jače iz 1992., finale Danska-Njemačka, pa 1993. finale Marseille-Milan nekako 1994. uzimam kao ozbiljan početak jer tad sam napokon uhvatio sve satnice i shvatio kako stvari stoje od formule 1, nogometa, pa nadalje. te 1994. nisam propustio gledat nijednu utakmicu svjetskog prvenstva i ono mi se toliko urezalo u pamćenje da bih ga bolje prepričao nego zadnji Euro.  te 1994. godine mi je ostalo u sjećanju ono veliko finale Lige prvaka kad je Milan pomeo Barcu, a Massaro zabio dva do poluvremena. to popodne sam prognozirao 5-0 za Barcelonu, koja je stvarno i bila veliki favorit.  inače nikad nisam imao klubove u Europi koje posebno podržavam, mjenjalo se to s godinama, s generacijama, jedino mi je nekako Roma s Capellom bila baš prvi izbor, ali s vremenom je i to prošlo. sad mi se dopada Bayern, kojeg uvijek imam među favoritima u Europi, iako ne i u Njemačkoj, i trenutno svi talijanski klubovi jer fale nogometu, čak mi je i Juve simpa iako ga nekad i organski nisam podnosio.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Liga prvaka 2012.-13. Postano: 21 vel 2013, 17:01 |
|
|
Meni je prvi sport bio basket, generacija Dražena, Ace i ekipe, plus NBA, to sam prvo pratio. Prva ljubav pretvorila se u netrpeljivost i sad im želim da propadnu do kraja, umjesto da životare. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|