|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 50 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
PCM
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 18 stu 2009, 23:53 |
|
|
ćiro ćao bao
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 19 stu 2009, 00:09 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 20 stu 2009, 09:10 |
|
|
http://www.zabranjeni.url/ciro--nece-me-is ... ca/359448/Ćiro: Neće me istjerati, jer ovdje nema Mamića Danas na bosanskim radio postajama umjesto ‘Ne daj se Bosno’ puštaju pjesmu ‘Samo da nam Ćiro ne ode’ZENICA - Dan nakon što se odigrala bosanska drama na Bilinom polju, konobar koji me služio izvadio je medaljon s Titovom slikom i rekao: - Nakon Tite, Ćiro mi je najdraži, on je naš Tito! I molim Boga da ostane...
|
|
Vrh |
|
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 20 stu 2009, 13:53 |
|
|
više je on 'psihološki' trener nego 'taktički', on imma dar da napali sve igrače da daju 120%, to mu je jedan od rijetkih pluseva.
a u nizu njegovih minusa, jedan od najvećih je to što on žele da ga obožavaju gdje god stignu, pa je jedne godine najveća hrvatina, druge bosanac nad bosancima, treće već godine nešto šesnaesto...
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 20 stu 2009, 22:46 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: http://www.zabranjeni.url/ciro--nece-me-istjerati--jer-ovdje-nema-mamica/359448/ Ćiro: Neće me istjerati, jer ovdje nema Mamića Danas na bosanskim radio postajama umjesto ‘Ne daj se Bosno’ puštaju pjesmu ‘Samo da nam Ćiro ne ode’ZENICA - Dan nakon što se odigrala bosanska drama na Bilinom polju, konobar koji me služio izvadio je medaljon s Titovom slikom i rekao: - Nakon Tite, Ćiro mi je najdraži, on je naš Tito! I molim Boga da ostane... Meni je BiH prema onome što je pokazala u sredu, jako loš tim. Možda se radi o tome da su imali loš dan, ali ako je to njihova uobičajena igra onda ne valjaju igrači ili ne valja trener. Sa takvom igrom kod nas bi došlo do smene trenera ili do drugih promena.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 20 stu 2009, 22:49 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: http://www.zabranjeni.url/ciro--nece-me-istjerati--jer-ovdje-nema-mamica/359448/ Ćiro: Neće me istjerati, jer ovdje nema Mamića Danas na bosanskim radio postajama umjesto ‘Ne daj se Bosno’ puštaju pjesmu ‘Samo da nam Ćiro ne ode’ZENICA - Dan nakon što se odigrala bosanska drama na Bilinom polju, konobar koji me služio izvadio je medaljon s Titovom slikom i rekao: - Nakon Tite, Ćiro mi je najdraži, on je naš Tito! I molim Boga da ostane... Meni je BiH prema onome što je pokazala u sredu, jako loš tim. Možda se radi o tome da su imali loš dan, ali ako je to njihova uobičajena igra onda ne valjaju igrači ili ne valja trener. Sa takvom igrom kod nas bi došlo do smene trenera ili do drugih promena. Problem sa BiH je što oni uvijek imaju loš dan.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1088 of 2558 - 42.53%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 21 stu 2009, 00:29 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
A ne bi bilo ni na odmet reći da je nedostajao kreator igre Zvjezdan Misimović, jebo ga Pižon koji ga je otjerao iz mlade repke SCG kao neperspektivnog.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 25 stu 2009, 18:55 |
|
|
Ćiro optužio RS za neuspeh protiv Portugala. http://www.pressonline.rs/sr/vesti/repu ... +sve!.htmlCitat: Selektor fudbalske reprezentacije BiH Miroslav Blažević našao je novog krivca za neuspeh u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi. On je optužio „srpski lobi" i premijera RS Milorada Dodika da su nagovorili Zvjezdana Misimovića da ne igra u revanšu protiv Portugala.
Blažević se izjadao novinarima po povratku u Hrvatsku ustvrdivši, između ostalog, da je uoči revanš utakmice protiv Portugala u Zenici uočio da nešto nije u redu i da je na kraju shvatio da bi Republika Srpska izgubila sve ukoliko bi BiH otišla u Afriku?!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 25 stu 2009, 19:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24067 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Cort0 Maltese je napisao/la: A ne bi bilo ni na odmet reći da je nedostajao kreator igre Zvjezdan Misimović, jebo ga Pižon koji ga je otjerao iz mlade repke SCG kao neperspektivnog. Misimović je definitivno igračina i njegov nedostatak je bio nanadoknadiv. Sva igra u fazi napada se svodila, kako što prije dodati Džeki, pa da Džeko riješi utakmicu. Ali, hebiga kad reprezentacija ovisi o jednom čovjeku, onda to i nije dobra reprezentacija.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 25 stu 2009, 19:29 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ćiro optužio RS za neuspeh protiv Portugala. http://www.pressonline.rs/sr/vesti/repu ... +sve!.htmlCitat: Selektor fudbalske reprezentacije BiH Miroslav Blažević našao je novog krivca za neuspeh u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi. On je optužio „srpski lobi" i premijera RS Milorada Dodika da su nagovorili Zvjezdana Misimovića da ne igra u revanšu protiv Portugala.
Blažević se izjadao novinarima po povratku u Hrvatsku ustvrdivši, između ostalog, da je uoči revanš utakmice protiv Portugala u Zenici uočio da nešto nije u redu i da je na kraju shvatio da bi Republika Srpska izgubila sve ukoliko bi BiH otišla u Afriku?! Koja budala...
|
|
Vrh |
|
|
Crni bombarder
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 25 stu 2009, 19:56 |
|
|
Eto na kraju su ga zahvalne bosnje popljuvali, kao ustasu i starog prdonju.
Organski ne podnosim Ciru, ali kako su ti ljudi pokvareni i dvolicni, ide mi na riganje.
Do jucer su stavljali ruku u vatru za njega, sad su se suncokreti predomislili.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 02 pro 2009, 16:08 |
|
|
Mutljaga bez premca http://www.zabranjeni.url/ciro-blazevic--o ... i-/383352/NAKON PROZIVKE NAVIJAČA
Ćiro Blažević: Odlazim, presudili ste mi!Nakon što je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Miroslav Ćiro Blažević, odlučio ostati na funkciji (u petak 4. prosinca Izvršni odbor nogometnog saveza BiH trebao je verificirati njegov ostanak), uslijedio je udarac navijača koji ga je, kaže, oborio.- Uvijek sam bio za navijače i kad su oni protiv mene, nemam druge solucije nego odustati. Neću više biti izbornik BiH. Oni su presudili! Što ću ja sad protiv njih? Neću! To je njihova želja, neka uzmu koga oni žele. Bili su mi potpora i snaga kad je trebalo i neću ih sad razočarati. Vidjet ćemo što će reći na Izvršnom odboru, ali predložit ću rastavu braka - kazao nam je Blažević. Podsjetimo, navijačka skupina reprezentacije koja je izgubila od Portugala u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. godine, BH Fanaticos, oglasila se otvorenim pismom u kojemu su optužili Ćiru da je spasio “bagru i lopove”, te im dao još dvije godine da troše ugled BiH.
....................................
|
|
Vrh |
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 02 pro 2009, 17:36 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1660 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
Tuđmanovac im od početka nije legao
|
|
lider30
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 11 pro 2009, 23:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24067 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Dade danas ostavku lik. Klaun bio, klaun ostao.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 12 pro 2009, 00:10 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1660 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
Ćiro potpiso ugovor sa Šangajskim klubom,sad će tata ćiro ujedit nacije u Kini. Ćiro - ujedinitelj nacija!
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 12 pro 2009, 10:54 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Ipak se privelo kraju na civiliziran način, kontao sam da će ga motikama ganjat.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 12 pro 2009, 11:07 |
|
|
ha dobro, kad se pogleda učinak Ćiro je spriječio odlazak Turske i Trokuta na SP. To i nije loše.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1088 of 2558 - 42.53%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 12 pro 2009, 11:50 |
|
|
Ćiro-Secret service of HVO!! 00Chiro-7
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 13 pro 2009, 18:58 |
|
|
|
Vrh |
|
|
exiTh
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 13 pro 2009, 21:27 |
|
|
PIRO ĆEDERU HAHAHAHAAHAHA
|
|
Vrh |
|
|
FOCAK
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 14 pro 2009, 07:14 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Ipak se privelo kraju na civiliziran način, kontao sam da će ga motikama ganjat. nismo mi Srbi pa da motkama ,pajser pa osni
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 06 lip 2012, 13:10 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 06 lip 2012, 14:20 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Legenda. I štošta drugo.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ- LEGENDA ILI NEŠTO DRUGO Postano: 02 srp 2012, 10:02 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ma legenda... Citat: – Nije to nikakav problem za mene. Ja ću postiti, a ako treba, prijeći ću i na islam dok budem tamo. Rodio sam se u Bosni i imam puno prijatelja muslimana pa mi, sine, to nije strano. http://www.vecernji.hr/vijesti/ciro-sin ... nak-425520Čovjek se bar ne pretvara da mu je para na prvom mjestu...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|