|
|
Stranica: 5/7.
|
[ 165 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 25 lip 2023, 15:25 |
|
|
Srbija prvak svijeta 2015. na U20 prvenstvu
Danas ti igraci imaju po 28 godina, najbolje godine, od svih njih jedini spomena vrijedan Sergej Milinkovic Savic.
Jebes juniorske titule, mi nemamo nijednu a imamo more igraca.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 25 lip 2023, 15:29 |
|
|
Kojega si to uočio da će biti slijedeći Modrić ili bar slijedeći Perišić?
Te dvije pozicije njihovim odlaskom će biti izrazito deficitarne, ima ih vjerojatno ali ne takve klase, ja nisam vidio ništa na ovim utakmicama.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 25 lip 2023, 15:36 |
|
|
Doslovno si isto, nista, mogao vidjeti na svakoj utakmici Hrvatske U21 u kojoj su nastupali Srna, Modric, Mandzukic i ostali, neki od njih nisu uspjeli ni otici na europsko prvenstvo, nisu se kvalificirali.
Suditi talente na osnovu dvije utakmice rasturene ekipe koja nikada ranije nije igrala u ovom sastavu, u kojoj nema cetiri pet standardnih igraca, prilicno je besmisleno.
Baturinu cijenim po igrama u Dinamu, ne po nekakvom U21 natjecanju. A tamo je fantastican. Vec sam naveo koje igrace Hrvatska dobija od ove generacije, sve bolji od boljeg.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 25 lip 2023, 15:40 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Vec sam naveo koje igrace Hrvatska dobija od ove generacije, sve bolji od boljeg. Ima dobrih to nema sumnje ali nisi rekao koga vidiš kao klasu Modrića ili Perišića, Baturina to nije.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 25 lip 2023, 15:43 |
|
|
To je tvoje misljenje.
Inace, Modric je jedan, nema takve klase, ni u Hrvatskoj niti na ovoj planeti, ne znam za sire.
Bice Baturina i Sucic sasvim dovoljno dobri, a vi ce te se praviti da niste pisali sto pisete, kao sto se i mnogi danas prave blesavi i da nisu pisali kako je Modric zakrzljao, nije igrac za Real Madrid, kriminalac.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 25 lip 2023, 15:50 |
|
|
Šta se imam praviti pišem šta mislim i vidim SADA, ne znam kad će ti momci proigrati, možda proigraju. Cijenim sve koji postignu rezultate, rezultati se pamte a ne borbenost i ljepota.
Eno i Oršić je osvojio medalju a nije nikad to mislio da će u 30.toj godini zaigrao kako spada.
|
|
Vrh |
|
|
Konj
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 25 lip 2023, 18:35 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 26 lip 2023, 08:53 |
|
|
Za Modrića se odma vidilo da je čudo... Sjećam se uzme loptu u naši 16m pretrči cijeli teren prođe nekoliko igrača opali sa 20m i golman paradom odbije u korner. Doslovce me izvalio sa stolice, skočio sam i vikno ko je ovaj u PM... onda su mi ljudi oko mene rekli to je mali Modrić, ostali su komentirali bit će veliki igrač, a neki da je novi Pavel Nedved, tada jedan od najbolji vezni iz Juventusa. Kad je otišo u Mostar zvao sam priku što je studiro dolje da mi nabavi dres Zrinjski, kako nisu imali fan shop nabavio mi je orginal od igrača
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 26 lip 2023, 09:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59785 Lokacija: DAZP HQ
|
Kad sam ga vidio rekao sam i napisao da je to hrvatski nogometni mesija. Nikad mi više nijedan mladi igrač toliko nije odskakao, Modrić dominira otkad se pojavio, kako u klubu tako i u reprezentaciji.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 26 lip 2023, 12:20 |
|
|
Ja sam uvjeren da ce nesto slicno izjaviti i milijuni onih koji su govorili da je strljkav, da ne moze taj mali mrsavi u danasnjem nogometu, da on nije igrac za Real Madrid, i tako dalje.
Poslije bitke svatko je general.
Gledao sam ga jos protiv Bajerna tj "reprezentacije Minhena" prijateljska utakmica, prije toga ne, imao je potez bio je sjajan ali ni na kraj pameti mi nije bilo da ce taj izrasti u najboljeg veznog igraca Europe mozda ikada, svih vremena. Toliko vidovit nisam, mladi igrac koji je odlican ali moze propasti iz milijun razloga. To se nikada ne zna, Halilovica je cijeli Dinamo isao gledati na malom nogometu, svi bili odusevljeni, mali je bio zmaj sa loptom i kazu svi da boljega nisu gledali. Uostalom, kao tinejdzera, kupila ga Barcelona.
I sta, nista. Propo ko sovjetski savez.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 26 lip 2023, 12:48 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3669 Lokacija: Stolni grad
|
i_jopet je napisao/la: Šta se imam praviti pišem šta mislim i vidim SADA, ne znam kad će ti momci proigrati, možda proigraju. Cijenim sve koji postignu rezultate, rezultati se pamte a ne borbenost i ljepota.
Eno i Oršić je osvojio medalju a nije nikad to mislio da će u 30.toj godini zaigrao kako spada. Ne može ti ovo u21 prvenstvo biti mjerilo (ako nije Ok), ova se ekipa jučer upoznala, Skočić nije odradio ni jednu pripremu utakmicu, dok je Ukrajina dvije, i ono što sam malo pogledao vidjelo se da je totalno neorganizirana ekipa.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 26 lip 2023, 12:51 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Ja sam uvjeren da ce nesto slicno izjaviti i milijuni onih koji su govorili da je strljkav, da ne moze taj mali mrsavi u danasnjem nogometu, da on nije igrac za Real Madrid, i tako dalje.
Poslije bitke svatko je general.
Gledao sam ga jos protiv Bajerna tj "reprezentacije Minhena" prijateljska utakmica, prije toga ne, imao je potez bio je sjajan ali ni na kraj pameti mi nije bilo da ce taj izrasti u najboljeg veznog igraca Europe mozda ikada, svih vremena. Toliko vidovit nisam, mladi igrac koji je odlican ali moze propasti iz milijun razloga. To se nikada ne zna, Halilovica je cijeli Dinamo isao gledati na malom nogometu, svi bili odusevljeni, mali je bio zmaj sa loptom i kazu svi da boljega nisu gledali. Uostalom, kao tinejdzera, kupila ga Barcelona.
I sta, nista. Propo ko sovjetski savez. Isti ovi su ti pljuvali Gvardiola, ovdje sam pišao krv braneći ga.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 26 lip 2023, 13:21 |
|
|
Dobro si, to je svjezije, koliko je decko popljuvan nakon Spanjolske... istina nisam citao ovdje ali na drugim mjestima, kako forumi tako uzivo.
a dobro, to je sve standard, vole ljudi nakon jedne dvije utakmice donositi generalne zakljucke, bez da gledaju igraca malo duze vrijeme. Last impression.
Naravno, klubasenje i zle namjere da ne govorim.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 26 lip 2023, 14:12 |
|
|
Gvardiol je zaslužio kritike bio je najgori na Euru Na SP dobar, do Argentine je čak bio vrlo dobar, al protiv gaučosa katastrofa. Također Gvardiol je influencer pa ga hvale i kad je loš, recimo primio je 6 komada protiv Citya i nitko mu nije uputio kritiku. Usporedite to sad sa Real - Dinamo 6:2 i koja je pljuvačina bila po igračima itd.
Također još jedna stvar, uzima se novac kao vrijednost nogometaša što je totalno nebitno...dat ću primjer. Najskuplji igrač u (kasnije su ga nadmašili) eri Ronaldo, Rivaldo, Beckham, R.Carlos, Batistuta, Zidane... je bio Denilson 40 mil. $ ga je platio mislim Betis, Nije napravio ništa zapaženo u karijeri.
Modrić je isto periodično bio loš na SP, ali nikad cijelu utakmicu, u drugome se digne ili produžetcima i odigra najbolje. Znači da ga umor i godine stišću na turnirskom natjecanju EP, SP zato sam i govorio da ga Dalić treba odmarat i rotirat.
Mogo je zvat Raketu za LN pisao sam o tome i malo odmorit Luku rotiranjem sa Raketom, koji igra fenomenalno u Sevilli i osvojio je EL
Privitak/ci: |
Former world's most expensive player Denilson comes out of retirement aged 44.png [ 33.28 KiB | Pogledano 1046 put/a. ]
|
5 Former world's most expensive player Denilson comes out of retirement aged 44.png [ 34.26 KiB | Pogledano 1046 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 26 lip 2023, 15:23 |
|
|
Nema s kim igrati tehnički jak nogomet kakav se igra u A reprezentaciji.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 26 lip 2023, 17:29 |
|
|
Gvardiol je odigrao odličan euro(s obzirom na sve okolnosti) i tamo je zapravo pokazao svoj potencijal, druga je stvar što većina ljudi nema oko za takve stvari niti znaju šta gledat, to svjedoči i ta tvoja lista, kakv crni Ljubičić, valjda se šališ.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 26 lip 2023, 18:45 |
|
|
Ljubicic ajde de, ali Palaversa Decko ima 23 godine i toliko minuta u cijeloj sezoni, u Troyesu koji je ispao iz prve francuske lige. Kakav novi Brozovic, prije novi Radosevic.
|
|
Vrh |
|
|
pakovic
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 26 lip 2023, 20:28 |
|
|
Brane je napisao/la: ..... 1. Marin Ljubičić moj liebling igrač, nije pozvan na Euro U21 ali po meni najveći potencijal, ovo je novi Bokšić ili Šuker Ja se stvarno nadam da se zajebavaš. Kakav Ljubičić, jadan ne bio.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 26 lip 2023, 22:14 |
|
|
Pustite vi moje procjene, mislim možete me ismijavat, zato je forum tu Crni je napravio izazov, jer ne vjeruje u naše procjene s pravom. Red je da svatko napravi TOP 5 Mini-Vatreni (a mogli bi i napisat koju o svakom od tih 5) Tako da imamo upisano tu za godinu dvije da se možemo vratit i provjerit. Malo Zeka-Peka šta se sramite...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 26 lip 2023, 22:32 |
|
|
Meni je Ljubičić isto dobar, brz kao metak, lako ulazi u prilike, egzekuciju će dobiti s vremenom.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 27 lip 2023, 00:22 |
|
|
Sve su to već profilirani igrači šta ih imam procjenjivati, sad vadim bilješke iz 2021 i vidim ime Ljubo Puljić, pa ću evo još neke odatle podjeliti, Vrbančić, Baković, Oliver Lukić, Kujundžić, Lovre Lončar, Ivan Barić, Ljubo Puljić, Noa Mikič, Marko Zebić, Duje Milišić, Petar Pfeifer, Karlo Zirdum, Tomo Mujanović.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 28 lip 2023, 11:58 |
|
|
Opet NULA 3 tekme ništa golova
Privitak/ci: |
0 Football - scores schedule & odds Sofascore.png [ 46.41 KiB | Pogledano 1604 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 30 lip 2023, 22:20 |
|
|
Idem na sigurno 1. Gvardiol 2. Sutalo, Josip 3. Sucic 4. Baturina 5. Kotarski mladi su, sta
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 01 srp 2023, 07:39 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
To je to, ali mislim da je Baturina za broj 1.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Mlade reprezentacije Postano: 02 srp 2023, 13:29 |
|
|
Citat: Zagrebački klinci pred očima Barcinih i Realovih skauta pokorili konkurenciju u ŠpanjolskojJoš jedna potvrda hrvatskog nogometnog talenta. Klinci Španskog i HAŠK-a poharali su Španjolsku te osvojili ugledni međunarodni turnir Copa Catalunya koji se od 24. lipnja do 1. srpnja održavao u nekoliko gradova u okolici Barcelone. Špansko je pobjednik u kategoriji U-14, a HAŠK u godinu dana mlađem uzrastu u kojem su Špančani zauzeli peto mjesto nakon ispadanja u četvrtfinalu. Na turniru je sudjelovalo 130 klubova, iz Španjolske drugoligaši, trećeligaši i ekipe iz nižeg ranga, ali bilo je i prvoligaša poput njemačkog Bayera iz Leverkusena, također i brojne ekipe iz Francuske, Danske, Italije, Ukrajine, Rumunjske, Meksika, Tunisa, Maroka... Organizator je njemački Komm-mit. - Za nagradu dečke smo odveli u adrenalinski par i što ih je najviše oduševilo na Camp Nou, produžili smo za jedan dan boravak u Kataloniji – kazao nam je operativni direktor HAŠK-a 1903 Kristian Jurišić. https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... j-15351108
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|