|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ibar
|
Naslov: Najbolji strijelac EURA Postano: 15 lip 2012, 12:03 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Najbolji strijelac EURA Postano: 15 lip 2012, 12:04 |
|
|
Dao sam glas Džagoevu mislim da bi dečko mogo iznenadit 
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Najbolji strijelac EURA Postano: 15 lip 2012, 13:04 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Volio bi da je Mandža, al ajde glas sam dao Gomezu, pa nek se zajebem, daj Bože ;)
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Najbolji strijelac EURA Postano: 15 lip 2012, 13:13 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Gomez možda. Ali samo zato što Njemci uvijek doguraju do finala, pa i igra više utakmica od drugih strijelaca.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
NoviSeer
|
Naslov: Re: Najbolji strijelac EURA Postano: 15 lip 2012, 13:35 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Manždo ima moj glas. Komentirajte to kako god hoćete  .
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Najbolji strijelac EURA Postano: 15 lip 2012, 13:40 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
NoviSeer je napisao/la: Manždo ima moj glas. Komentirajte to kako god hoćete  . Mandžo bi i mogao biti da doguramo do polufinala. S obzirom na momčad, odnosno obranu koja ima rupa više od švicarskog sira a u trenutcima naleta raspada se kao kula od karata sumnjam.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Najbolji strijelac EURA Postano: 15 lip 2012, 13:40 |
|
|
NoviSeer je napisao/la: Manždo ima moj glas. Komentirajte to kako god hoćete  . Ima i moj, očekujem da uvali barem 2 komada Španjolcima. 
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Najbolji strijelac EURA Postano: 15 lip 2012, 13:47 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
NoviSeer je napisao/la: Manždo ima moj glas. Komentirajte to kako god hoćete  . Dobro da se ovaj vaš iz Ponijeva jučer probudio u 2. pol... Kako je uklizio tamo uz aut liniju pred kraj, za medalju 
|
|
Vrh |
|
 |
NoviSeer
|
Naslov: Re: Najbolji strijelac EURA Postano: 15 lip 2012, 14:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Zadar1993 je napisao/la: NoviSeer je napisao/la: Manždo ima moj glas. Komentirajte to kako god hoćete  . Mandžo bi i mogao biti da doguramo do polufinala. S obzirom na momčad, odnosno obranu koja ima rupa više od švicarskog sira a u trenutcima naleta raspada se kao kula od karata sumnjam. Tu se nažalost moram složiti sa tobom. No koliki defetizam vlada u zraku laka je mogućnost da bi mogli odigrati utakmicu stoljeća. Bez obzira na ishod. Još ako zaigraju u plavim dresovima  .
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
|
|
Vrh |
|
 |
NoviSeer
|
Naslov: Re: Najbolji strijelac EURA Postano: 15 lip 2012, 14:45 |
|
|
MRSHO je napisao/la: NoviSeer je napisao/la: Manždo ima moj glas. Komentirajte to kako god hoćete  . Dobro da se ovaj vaš iz Ponijeva jučer probudio u 2. pol... Kako je uklizio tamo uz aut liniju pred kraj, za medalju  Svaka mu čast. Al morat ću se izbrojat na njega za ona pogrešna dodavanja  .
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Najbolji strijelac EURA Postano: 15 lip 2012, 14:49 |
|
|
NoviSeer je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Mandžo bi i mogao biti da doguramo do polufinala. S obzirom na momčad, odnosno obranu koja ima rupa više od švicarskog sira a u trenutcima naleta raspada se kao kula od karata sumnjam.
Tu se nažalost moram složiti sa tobom. No koliki defetizam vlada u zraku laka je mogućnost da bi mogli odigrati utakmicu stoljeća. Bez obzira na ishod. Još ako zaigraju u plavim dresovima  . Ma jasno, ja ne otpisujem nas sa prvenstva još šanse su realno 50-50, a lako bi Španjolci tu mogli kalkulirati da je nas bolje pustiti nego Talijane s kojima su se već opekli.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Najbolji strijelac EURA Postano: 15 lip 2012, 14:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60957 Lokacija: DAZP HQ
|
NoviSeer je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Mandžo bi i mogao biti da doguramo do polufinala. S obzirom na momčad, odnosno obranu koja ima rupa više od švicarskog sira a u trenutcima naleta raspada se kao kula od karata sumnjam.
Tu se nažalost moram složiti sa tobom. No koliki defetizam vlada u zraku laka je mogućnost da bi mogli odigrati utakmicu stoljeća. Bez obzira na ishod. Još ako zaigraju u plavim dresovima  . tako je, moramo u plavim jer u crveno-bijelim imamo očajan skor. neki dan sam gledao na sportnetu statistiku i razlika je frapantna.  protiv Irske smo malo očekivali, pa ušli u euforiju nakon utakmice, sad smo doživjeli hladan tuš i opet smo ušli u defetističku fazu. sad smo najopasniji.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Najbolji strijelac EURA Postano: 15 lip 2012, 14:54 |
|
|
dudu je napisao/la: NoviSeer je napisao/la: Tu se nažalost moram složiti sa tobom. No koliki defetizam vlada u zraku laka je mogućnost da bi mogli odigrati utakmicu stoljeća. Bez obzira na ishod. Još ako zaigraju u plavim dresovima  . tako je, moramo u plavim jer u crveno-bijelim imamo očajan skor. neki dan sam gledao na sportnetu statistiku i razlika je frapantna.  protiv Irske smo malo očekivali, pa ušli u euforiju nakon utakmice, sad smo doživjeli hladan tuš i opet smo ušli u defetističku fazu. sad smo najopasniji. Pretpostavljam da tebe ovdje opet neće biti za vrijeme utakmice jer češ biti na direkt video vezi sa Bilićem i savjetovati ga  ?
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Najbolji strijelac EURA Postano: 15 lip 2012, 14:56 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: dudu je napisao/la: tako je, moramo u plavim jer u crveno-bijelim imamo očajan skor. neki dan sam gledao na sportnetu statistiku i razlika je frapantna.  protiv Irske smo malo očekivali, pa ušli u euforiju nakon utakmice, sad smo doživjeli hladan tuš i opet smo ušli u defetističku fazu. sad smo najopasniji. Pretpostavljam da tebe ovdje opet neće biti za vrijeme utakmice jer češ biti na direkt video vezi sa Bilićem i savjetovati ga  ? rekao sam jučer momcima u svlačionici na poluvremenu (preko skypea naravno): ovo nije dobro! ti Rakitić se povuci na defenzivnog veznog, Modriću odi ispred dva zadnja vezna, a ti Mandža igraj desno krilo i lažnog napadača.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Najbolji strijelac EURA Postano: 15 lip 2012, 15:07 |
|
|
dudu je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Pretpostavljam da tebe ovdje opet neće biti za vrijeme utakmice jer češ biti na direkt video vezi sa Bilićem i savjetovati ga  ? rekao sam jučer momcima u svlačionici na poluvremenu (preko skypea naravno): ovo nije dobro! ti Rakitić se povuci na defenzivnog veznog, Modriću odi ispred dva zadnja vezna, a ti Mandža igraj desno krilo i lažnog napadača. To objašnjava onaj pogodak koji nas je spasio  .
|
|
Vrh |
|
 |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Najbolji strijelac EURA Postano: 15 lip 2012, 15:12 |
|
|
BBC je napisao/la: Gomez možda. Ali samo zato što Njemci uvijek doguraju do finala, pa i igra više utakmica od drugih strijelaca. To je to! citiram tebe da nemoram sam objasnjavat!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Najbolji strijelac EURA Postano: 15 lip 2012, 15:13 |
|
|
da, samo što me nisu poslušali kako odigrati u situaciji 3 na 3. doduše, u tim trenucima tamo je morao biti Eduardo, a ne Jelavić. rekao sam mu: Dudu sine, danas ćeš zabiti.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Najbolji strijelac EURA Postano: 15 lip 2012, 15:16 |
|
|
dudu je napisao/la: da, samo što me nisu poslušali kako odigrati u situaciji 3 na 3. doduše, u tim trenucima tamo je morao biti Eduardo, a ne Jelavić. rekao sam mu: Dudu sine, danas ćeš zabiti. Pravo te Bilić za*ebao . Mogli smo biti sigurni u prolazak sada.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Najbolji strijelac EURA Postano: 15 lip 2012, 17:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
MRSHO je napisao/la: NoviSeer je napisao/la: Manždo ima moj glas. Komentirajte to kako god hoćete  . Dobro da se ovaj vaš iz Ponijeva jučer probudio u 2. pol... Kako je uklizio tamo uz aut liniju pred kraj, za medalju  Mandžo je dobar kad je u jednoj situaciji dobio udarac u jednu nogu, on se valja i hvata za drugu nogu. Onda u jednoj drugoj situaciji ga ovaj zakači laktom po ramenu, on se hvata za vrh glave. Kako ih nije strah kazni od UEFA ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Najbolji strijelac EURA Postano: 15 lip 2012, 21:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24381 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ibar je napisao/la: Gomez favorit ali... ... zbog toga, što će Njemačka vrlo vjerojatno odigrati najveći broj tekmi. 
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|