|
|
Stranica: 6/105.
|
[ 2625 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BornInKijamet
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 28 ožu 2011, 23:03 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: BornInKijamet je napisao/la: E jest to bitno, fudbal/nogomet...tisuca/hiljada. Nemoj sad k`o u onoj prici, buraz dobio sam platu pet tisuca kuna sve mi isplatili po hiljadu.  Pa kad ti nije bitno,onda koristi tisuća,nogomet... Pa ne mogu ja to preko noci k`o neki, eto ti si se sicao nogometom do rata? Haj` ne zezaj 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 28 ožu 2011, 23:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24895 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
BornInKijamet je napisao/la: lider30 je napisao/la: Pa ne postoji neovisna BiH, pa se službeno slavi Dan neovisnosti na jednom dijelu teritorije. Tako će i ovdje biti - na jednom dijelu teritorije BiH, djelovat će savez NS Herceg-Bosne. Kad okacite zastavu na East River,moguce da napravite i nogometni savez. Do tada gledaj Dzeku  Pa nema škotske zastave na East Riveru pa imaju reprezentaciju. Kakve to bola veze ima? Tako i reprezentacija 25-26% BiH će Europska i svjetska prvenstva i ubuduće gledati kao i do sada - isključivo na televiziji.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 28 ožu 2011, 23:07 |
|
|
Pozdrav gospodine Kijamet. Šta ima u susjednoj Federaciji, osim vrelog političkog ozračja 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 28 ožu 2011, 23:09 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Pozdrav gospodine Kijamet.
Šta ima u susjednoj Federaciji, osim vrelog političkog ozračja :D Samo u onih 2o i nešto %  U HR dijelu je 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 28 ožu 2011, 23:11 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Samo u onih 2o i nešto %  U HR dijelu je  Čekam i potvrdu gospodina Kijameta, jer vi ste ipak federalni partneri 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BornInKijamet
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 28 ožu 2011, 23:13 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Pozdrav gospodine Kijamet. Šta ima u susjednoj Federaciji, osim vrelog političkog ozračja  U "pederaciji" sve pod kontrolom uMprofora Sta ima u ekonomskom gigantu, tigru jEvrope? Cujem rek`o vam Mile praviti aerodrom u Trebinju, metro u Prnjavoru i nuklearku u Doboju? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BornInKijamet
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 28 ožu 2011, 23:16 |
|
|
lider30 je napisao/la: BornInKijamet je napisao/la: Kad okacite zastavu na East River,moguce da napravite i nogometni savez. Do tada gledaj Dzeku  Pa nema škotske zastave na East Riveru pa imaju reprezentaciju. Kakve to bola veze ima? Tako i reprezentacija 25-26% BiH će Europska i svjetska prvenstva i ubuduće gledati kao i do sada - isključivo na televiziji. Daj bolan ne zezaj, pa nisi ti Braveheart...pomanje majka mu stara. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 28 ožu 2011, 23:17 |
|
|
Gospodine Kijamet, šta mislite da se neka od narednih reprezentativnih utakmica jedne i jedine nam odigra u Banja Luci? Mislim da bi se radilo o neviđenoj fešti, ulice Banjaluke bi bile ispunjene razdraganom mladošću koja bi dočekala naše junake kao istinske heroje naše BiH domovine Tako bi vjerujem bilo i u ostalim gradovima i mjestima manjeg beiha entiteta 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 28 ožu 2011, 23:20 |
|
|
BornInKijamet je napisao/la: U "pederaciji" sve pod kontrolom uMprofora Kako možete svoju otadžbinu zvati pederacijom? Sramota, gospodine Kijamet 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BornInKijamet
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 28 ožu 2011, 23:20 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Gospodine Kijamet, šta mislite da se neka od narednih reprezentativnih utakmica jedne i jedine nam odigra u Banja Luci? Mislim da bi se radilo o neviđenoj fešti, ulice Banjaluke bi bile ispunjene razdraganom mladošću koja bi dočekala naše junake kao istinske heroje naše BiH domovine Tako bi vjerujem bilo i u ostalim gradovima i mjestima manjeg beiha entiteta  Ideja je ok, ja sam za, a ne znam sto ce to tebi? Doduse, mogli bi kukati po` godine kako smo vam polupali Gospodsku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 28 ožu 2011, 23:23 |
|
|
BornInKijamet je napisao/la: Ideja je ok, ja sam za, a ne znam sto ce to tebi? Doduse, mogli bi kukati po` godine kako smo vam polupali Gospodsku.
Nije vam Banjaluka Široki Brijeg da se ponašate osiono. U Banjaluci vladaju stanovita pravila i ona se ne smiju kršiti, inače.... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 28 ožu 2011, 23:28 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 19:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
Agathonikos je napisao/la: BornInKijamet je napisao/la: Ideja je ok, ja sam za, a ne znam sto ce to tebi? Doduse, mogli bi kukati po` godine kako smo vam polupali Gospodsku.
Nije vam Banjaluka Široki Brijeg da se ponašate osiono. U Banjaluci vladaju stanovita pravila i ona se ne smiju kršiti, inače....  Gospodine Aga,Široki Brijeg je pokazao kako osionost može proći. S nogama naprijed. .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BornInKijamet
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 28 ožu 2011, 23:31 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: BornInKijamet je napisao/la: Ideja je ok, ja sam za, a ne znam sto ce to tebi? Doduse, mogli bi kukati po` godine kako smo vam polupali Gospodsku.
Nije vam Banjaluka Široki Brijeg da se ponašate osiono. U Banjaluci vladaju stanovita pravila i ona se ne smiju kršiti, inače....  Prvo moras napraviti stadion da zadovoljava standarde UEFA-e, poslije toga prijavi se za organizaciju utakmice, a na kraju obuci pancir i pravac stadion. U medjuvremenu, ako se Borac plasira u ligu sampiona zadovolji se izletima u mrski "Teheran". 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 28 ožu 2011, 23:32 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Gospodine Aga,Široki Brijeg je pokazao kako osionost može proći. S nogama naprijed. . Čik da bi u Banjaluci bilo mnogo više onih s nogama naprijed Neslana šala priznajem, na nama je da širimo međunacionalnu snošljivost a ne da radimo na razbijanju zajedničke nam domovine, zar ne g. Vipera 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 28 ožu 2011, 23:40 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BornInKijamet
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 28 ožu 2011, 23:45 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Moram priznati da su ti fotografije impresivne. Da nije zastava pomislio bih da je slikano u kandaharu  . Mogli ste i koju stolicu postaviti na tribine  Nego, utakmica pretkola lige sampiona Borac BL- neki luzer sa malte, stadion Kosevo....dolazis li? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 28 ožu 2011, 23:50 |
|
|
BornInKijamet je napisao/la: Nego, utakmica pretkola lige sampiona Borac BL- neki luzer sa malte, stadion Kosevo....dolazis li?  Kako da ne. Biti će to moj prvi posjet glavnomu gradu jedne i jedine nam, od 95. godine 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BornInKijamet
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 28 ožu 2011, 23:52 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: BornInKijamet je napisao/la: Nego, utakmica pretkola lige sampiona Borac BL- neki luzer sa malte, stadion Kosevo....dolazis li?  Kako da ne. Biti će to moj prvi posjet glavnomu gradu jedne i jedine nam, od 95. godine  Bujrum, bujrum... a sto ne igrate na svom stadionu? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 28 ožu 2011, 23:53 |
|
|
BornInKijamet je napisao/la: Bujrum, bujrum... a sto ne igrate na svom stadionu?  Koševo je i naš stadion. Zar Srbeki nisu konstitutivni na svakom milimetru voljene nam domaje 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 28 ožu 2011, 23:53 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Gospodine Aga,Široki Brijeg je pokazao kako osionost može proći. S nogama naprijed. . Čik da bi u Banjaluci bilo mnogo više onih s nogama naprijed Neslana šala priznajem, na nama je da širimo međunacionalnu snošljivost a ne da radimo na razbijanju zajedničke nam domovine, zar ne g. Vipera  Na nama je da ubijemo aždaju. A kako mi se čini ne možemo nikako drukčije nego zajedničkim snagama!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 28 ožu 2011, 23:56 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Na nama je da ubijemo aždaju. A kako mi se čini ne možemo nikako drukčije nego zajedničkim snagama!!!
Mir nema alternativu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 28 ožu 2011, 23:58 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Kako da ne. Biti će to moj prvi posjet glavnomu gradu jedne i jedine nam, od 95. godine  Jel ti to nesto prljavo izmedju zubica 
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 28 ožu 2011, 23:59 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Na nama je da ubijemo aždaju. A kako mi se čini ne možemo nikako drukčije nego zajedničkim snagama!!!
Mir nema alternativu  Nadamo se gospodine Aga da ćete to isto ponoviti kad Aždaja bude na ustavnom sudu presuđivala zakon o državnoj imovini! Nitko se ne bu bunil ni tad kak mi se čini!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 29 ožu 2011, 00:04 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Nadamo se gospodine Aga da ćete to isto ponoviti kad Aždaja bude na ustavnom sudu presuđivala zakon o državnoj imovini!
Nitko se ne bu bunil ni tad kak mi se čini!!!
Uopšte se ne uzbuđujemo oko toga, gospodine Vipera Dockan je Laka i lahka noć, dragi moji HB forumaši 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BornInKijamet
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH pred suspenzijom! Postano: 29 ožu 2011, 00:05 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: BornInKijamet je napisao/la: Bujrum, bujrum... a sto ne igrate na svom stadionu?  Koševo je i naš stadion. Zar Srbeki nisu konstitutivni na svakom milimetru voljene nam domaje  Ne sporim ja nikome konstutivnost, pricamo o fudbalskim klubovima. Kosevo nije stadion FK Borac BL, dakleM, sto ne igrate na svom stadionu? vipera ammodytes je napisao/la: Na nama je da ubijemo aždaju. A kako mi se čini ne možemo nikako drukčije nego zajedničkim snagama!!! Evo u pare da ce prije "Famos" lansirati space shuttle "Ferid VIII" 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|