|
|
Stranica: 54/105.
|
[ 2625 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
mateb
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 18 lis 2011, 00:36 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 18 lis 2011, 09:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43712 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
mateb je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nažalost došao sam do istog zaključka. Sva u muslimansko političko-medijsko-vjerskom arsenalu je u službi pripreme i indoktrinacije za (oružane) sukobe sa Hrvatima. Samo slijep ili naivan čovjek ne može vidjeti da se kronološki gledano nalazimo negdje izmešu 1989-1991, naravno sa drukčijim akterima. Muslimani će započeti sukobe niskog intenziteta sa Hrvatima, a što će biti katalizator je teško predvidjeti, neka globalna geopolitička previranja, ili pak potpuni socijalni kolaps Federacije gdje će se morati započeti sukob da se kanalizira nezadovoljstvo gladnog naroda, to ne bih znao.
Da ne ispadne da sam neki katastrofičar ili zloguki prorok - mogu vam reći da su ovo posve novi zaključci, i da sam do prošle godine bio optimist - da će vremenski odmak od rata dovesti do relaksacije odnosa...ali su svi pokazatelji alarmantni, ovi navijački sukobi su gori i učestaliji od bilo čega u rahmetli YU.
Bravo Ministre. "Malo" ti je trebalo.Dociranje sa visoka je nešto, što je vrlo ružno, ukoliko se ne radi o nekim tvojim studentima prava. I zadnjoj budali (možda ne slijepcima) je od otprilike 1997 bilo jasno gdje je težište sukoba i odakle će dolaziti razni pritisci. Naspram toga si imao odmak od rata i (razumno) očekivanje da će sa prolaskom vremena možda spadati tenzije. Što se tiče ostalog, bilo je i uspona i padova, ali od otprilike 2006 oni idu baš na full court press u sukobu sa Hrvatima, što je kulminiralo ovim razdobljem 2010-2011 gdje su odnosi gori nego možda i od 1994. Sa obzirom da je situacija u očitom trendu, zna se koje su sljedeće faze nakon političkih sukoba, u to sada nema nikakve sumnje, a učestalost i ozbiljnost ovih nacionalno-navijačkih sukoba je prvi korak.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mateb
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 18 lis 2011, 12:52 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: mateb je napisao/la: Bravo Ministre. "Malo" ti je trebalo.
Dociranje sa visoka je nešto, što je vrlo ružno, ukoliko se ne radi o nekim tvojim studentima prava. I zadnjoj budali (možda ne slijepcima) je od otprilike 1997 bilo jasno gdje je težište sukoba i odakle će dolaziti razni pritisci. Naspram toga si imao odmak od rata i (razumno) očekivanje da će sa prolaskom vremena možda spadati tenzije. Što se tiče ostalog, bilo je i uspona i padova, ali od otprilike 2006 oni idu baš na full court press u sukobu sa Hrvatima, što je kulminiralo ovim razdobljem 2010-2011 gdje su odnosi gori nego možda i od 1994. Sa obzirom da je situacija u očitom trendu, zna se koje su sljedeće faze nakon političkih sukoba, u to sada nema nikakve sumnje, a učestalost i ozbiljnost ovih nacionalno-navijačkih sukoba je prvi korak. To sam napisao jer smo mi Hrvati iz Perecije upravo to pisali dok si ti još sanjao cvijeće. Jadna ti majka ako mi bolje od lokalaca razumijemo situaciju. Nije razumno očekivati pad tenzija, ako uzroci nisu riješeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 19 lis 2011, 09:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43712 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
mateb je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Dociranje sa visoka je nešto, što je vrlo ružno, ukoliko se ne radi o nekim tvojim studentima prava. I zadnjoj budali (možda ne slijepcima) je od otprilike 1997 bilo jasno gdje je težište sukoba i odakle će dolaziti razni pritisci. Naspram toga si imao odmak od rata i (razumno) očekivanje da će sa prolaskom vremena možda spadati tenzije. Što se tiče ostalog, bilo je i uspona i padova, ali od otprilike 2006 oni idu baš na full court press u sukobu sa Hrvatima, što je kulminiralo ovim razdobljem 2010-2011 gdje su odnosi gori nego možda i od 1994. Sa obzirom da je situacija u očitom trendu, zna se koje su sljedeće faze nakon političkih sukoba, u to sada nema nikakve sumnje, a učestalost i ozbiljnost ovih nacionalno-navijačkih sukoba je prvi korak. To sam napisao jer smo mi Hrvati iz Perecije upravo to pisali dok si ti još sanjao cvijeće. Jadna ti majka ako mi bolje od lokalaca razumijemo situaciju. Nije razumno očekivati pad tenzija, ako uzroci nisu riješeni. Ajde, ne glupiraj se. To cvjećarenje egzistira samo u Pereciji i dijelovima Posušja, tako da ti ne prolaze ove fore tipa "držte lopova". Glede pada tenzija, do njega u teoriji može doći otklanjenjem uzroka, ili povratnom vezom prolaska vremena koje ponekad može samo po sebi ukloniti originalne uzroke (homogenizacija prethodno mješovitih sredina, promjene ideologija, pad poriva za "osvetom", promjene odnosa međunarodne zajednice i sl).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 19 lis 2011, 16:10 |
|
|
Citat: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine napredovala je za jedno mjesto i zauzela 21. poziciju na FIFA-inoj listi najboljih reprezentacija svijeta, što je najbolji plasman od njenog osnivanja.
Reprezentacija Srbije pala je za dva mjesta na rang listi FIFA i sada zauzima 23. poziciju. Ispred "orlova" se sada nalaze Meksiko i Bosna i Hercegovina.
Srbija ima 854 boda, šest manje od selekcije Meksika koja je pala na 22. mesto, dok selekcija BiH ima deset bodova više.
Na prvom mjestu i dalje se nalazi Španija, ispred reprezentacija Holandije i Njemačke. Selekcija Portugala pala je sa petog na osmo mjesto, dok je Danska skočila sa 17. na 11. poziciju. Iz top 10 ispala je Hrvatska, koja se sada nalazi na 12. mjestu.
Veliki skok napravila je i Švedska, koja je napredovala za 11 mjesta i sada zauzima 14. poziciju na listi.
Prvih 20 reprezentacija na listi FIFA:
1. (1) Španija 1.624 boda
2. (2) Holandija 1.425
3. (3) Njemačka 1.352
4. (4) Urugvaj 1.230
5. (7) Brazil 1.144
6. (6) Italija 1.135
7. (8) Engleska 1.101
8. (5) Portugal 1.044
9. (11) Grčka 1.044
10. (10) Argentina 1.030
11. (17) Danska 1.030
12. (9) Hrvatska 1.015
13. (13) Rusija 975
14. (25) Švedska 955
15. (12) Francuska 953
16. (14) Čile 941
17. (15) Japan 924
18. (18) Švajcarska 920
19. (16) Obala Slonovače 898
20. (19) Australija 868 Vratimo se temi  " Orlova " 
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 19 lis 2011, 21:01 |
|
|
Merhaba bre pučanstvo Ima li kakvijeh novijeh pobjedah našijeh bosanskohercegovačkijeh športašah 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mateb
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 20 lis 2011, 16:35 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: mateb je napisao/la: To sam napisao jer smo mi Hrvati iz Perecije upravo to pisali dok si ti još sanjao cvijeće. Jadna ti majka ako mi bolje od lokalaca razumijemo situaciju.
Nije razumno očekivati pad tenzija, ako uzroci nisu riješeni.
Ajde, ne glupiraj se. To cvjećarenje egzistira samo u Pereciji i dijelovima Posušja, tako da ti ne prolaze ove fore tipa "držte lopova". Glede pada tenzija, do njega u teoriji može doći otklanjenjem uzroka, ili povratnom vezom prolaska vremena koje ponekad može samo po sebi ukloniti originalne uzroke (homogenizacija prethodno mješovitih sredina, promjene ideologija, pad poriva za "osvetom", promjene odnosa međunarodne zajednice i sl). Egzistira i ovdje modificirano u nekim glavama, zato ne rise. Poriv za osvetom i megalomanija ne mogu pasti dok Muslimanima najjača sila svijeta (koju ti obožavaš) šalje signale da će njihove maksimalističke želje biti podržane. No ajde, barem počinješ shvaćati, i to je napredak...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 20 lis 2011, 16:56 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28122 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Agathonikos je napisao/la: Merhaba bre pučanstvo Ima li kakvijeh novijeh pobjedah našijeh bosanskohercegovačkijeh športašah  Dakako da ima. Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci sedmi put zaredom prvak Evrope! http://www.dnevniavaz.ba/sport/ostali-s ... vrope.html
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 21 lis 2011, 03:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 87427 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croat
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 21 lis 2011, 08:26 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 14:14 Postovi: 5152 Lokacija: Na dženazi BiH
|
BH Patrioti kroz povijest   ovo je sa utakmice BIH - Hrvatska u Sarajevu iz 2007. godine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 21 lis 2011, 08:48 |
|
|
mateb je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ajde, ne glupiraj se. To cvjećarenje egzistira samo u Pereciji i dijelovima Posušja, tako da ti ne prolaze ove fore tipa "držte lopova". Glede pada tenzija, do njega u teoriji može doći otklanjenjem uzroka, ili povratnom vezom prolaska vremena koje ponekad može samo po sebi ukloniti originalne uzroke (homogenizacija prethodno mješovitih sredina, promjene ideologija, pad poriva za "osvetom", promjene odnosa međunarodne zajednice i sl). Egzistira i ovdje modificirano u nekim glavama, zato ne rise. Ne uvlači mene u te tvoje okršaje sa Junuzom. mateb je napisao/la: Poriv za osvetom i megalomanija ne mogu pasti dok Muslimanima najjača sila svijeta (koju ti obožavaš) šalje signale da će njihove maksimalističke želje biti podržane.
Njihova megalomanija nije proizvod američke kuhinje, nego je izvorna. To što nam američka politika u BiH nije naklonjena je loše, ali me neće odvući u neki antiamerikanizam. mateb je napisao/la: No ajde, barem počinješ shvaćati, i to je napredak... Dan kada počnem "shvaćati", rezonirati i docirati ljudima sa visoka na tvoj način, će biti dan kada sam doista dotakao dno dna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 21 lis 2011, 09:40 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Otkad sam ja cvjećar?
Što komuniciram s Bošnjacima? Što njih ne smatram isključivim krivcima za položaj Hrvata u BiH?
Pa naravno da ne smatram! Samo uzima njihova politika ono što im je ponuđeno.
A ko je ponudio i zašto? E tu su odgovori!
I nisam cvjećar zbog toga. Samo sam vazda za smirivanje tenzija. Kome treba da sa strahom prolazi kroz neka mjesta u BiH?!
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 21 lis 2011, 09:52 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Otkad sam ja cvjećar?
Što komuniciram s Bošnjacima? Što njih ne smatram isključivim krivcima za položaj Hrvata u BiH?
I nisam cvjećar zbog toga. Samo sam vazda za smirivanje tenzija. Kome treba da sa strahom prolazi kroz neka mjesta u BiH?! Istim onima koji su i ponudili...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
StožernikovMali
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 21 lis 2011, 10:10 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 21 lis 2011, 11:16 |
|
|
I nisam cvjećar zbog toga. Samo sam vazda za smirivanje tenzija. Kome treba da sa strahom prolazi kroz neka mjesta u BiH?! Netko prolazi ,netko živi ,a evo kako!
Citat: Zastrašivanje starica koje žive same i bez ikoga omiljena je aktivnost mladih muslimanskih ekstremista iz travničkog naselja Mehurić, u ratu poznatog sjedišta mudžahedina Strah i nesigurnost i dalje su sastavni dio svakodnevice brojnih hrvatskih povratnika u Travnik. Zbog stalnih provokacija i napada mnogi od njih odlučuju se nakon deset i više godina od povratka ponovno napustiti svoje domove. Jedna od njih je i 75-godišnja Zdravka Blažević iz sela Pode Lager pokraj Mehurića. Nakon što joj je u petak uvečer kamenovana kuća, Zdravka Blažević sama se više ne usuđuje u njoj prespavati i odlučnija je no ikad prodati imanje i kuću u koju se vratila kako bi umrla na svome. "Morat ću ići. Ne znam što bih više radila ovdje jer svi me žele otjerati iako sam svima pomagala i liječila ih travama i svime", kaže Zdravka.  Lupanje po garažnim vratima, po prozorima te stalne provokacije i uvrede s otvorenom porukom da treba iseliti iz kuće u koju se s majkom vratila prije 14 godina, 75 godišnja Zdravka Blažević iz sela Pode Lager pokraj Mehurića trpi godinama. U selo se kaže vratila kako bi majci Kati Pušelja ispunila posljednju želju, da umre na kućnom pragu. Majka joj je prije osam godina umrla, a Zdravka Blažević od tada sama se bori da ostane svoja na svome. Sve što je u njezinoj moći i više od toga, ona je poduzela. Od skromne mirovine ugradila je alarm i postavila rasvjetu sa senzorima, nabavila psa čuvara i ogradila dvorište. No, sve je bilo uzalud jer kuća joj je kamenovana u protekli petak, oko dva sata iza ponoći. "Od tada više ne spavam u svojoj kući. Idem rođacima i poznanicima jer sama više ne smijem", ispričala nam je još uvijek vidno prestrašena Zdravka. U selu Pode Lager živi još sedam hrvatskih povratnika, a njih 16 u susjednom Pode Pošelji. Starice poput Zdravke Blažević lake su mete ekstremistima koji žele iz tih prije rata hrvatskih naselja, protjerati i ono malo hrvatskih povratnika. Iz straha, nitko od njih danas nije htio stati pred našu kameru, a čak i Zdravku Blažević ostavili smo preplašenu i u strahu da će joj se osvetiti oni koji su joj kamenovali kući ili je ranije provocirali jer se eto požalila. Sela Pode Pušelji i Pode Lager pripadaju župi Brajkovići jednoj od župa vrhbosanske nadbiskupije koja polako ali sigurno umire. Od prijeratnih 5600 vjernika u župi ih danas živi manje od 500. Od 2002. broj povratnika drastično opada, a i nesigurnost je svakako jedan od glavnih razloga za to što se na sve više hrvatskih kuća i imanja mogu vidjeti natpisi "na prodaju". Činjenica da u MUP SBŽ kao ni Županijskom Tužiteljstvu u Travniku nemaju nikakvog traga o posljednjem slučaju napada na kuću Zdravke Blažević, iako je ona zvala policiju, a policija izašla na teren, dodatni je razlog za zabrinutost za sigurnost hrvatskih povratnika u ovaj dio travničke općine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mateb
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 21 lis 2011, 11:24 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: mateb je napisao/la: Egzistira i ovdje modificirano u nekim glavama, zato ne rise.
Ne uvlači mene u te tvoje okršaje sa Junuzom. mateb je napisao/la: Poriv za osvetom i megalomanija ne mogu pasti dok Muslimanima najjača sila svijeta (koju ti obožavaš) šalje signale da će njihove maksimalističke želje biti podržane.
Njihova megalomanija nije proizvod američke kuhinje, nego je izvorna. To što nam američka politika u BiH nije naklonjena je loše, ali me neće odvući u neki antiamerikanizam. mateb je napisao/la: No ajde, barem počinješ shvaćati, i to je napredak... Dan kada počnem "shvaćati", rezonirati i docirati ljudima sa visoka na tvoj način, će biti dan kada sam doista dotakao dno dna. Nisam ni rekao da je proizvod američke kuhinje, nego da Amerika to ludilo pothranjuje. Komplikovano, bre?  (sad dociram) Što se dociranja tiče, jedno pojašnjenje. Na forumu ima sjajnih ljudi, neke i osobno poznajem i naravno da se njima nikad neću obraćati na navedeni način. Ti i još par njih ste sasvim druga priča. Što se shvaćanja tiče, činjenica je da su neki ovdje odavno tvrdili da stanje ide nagore, da se od Amerike nema čemu nadati i da Zapad samo pothranjuje sranje iz svojih interesa. Ti nisi to tvrdio, dakle neki su situaciju shvatili prije tebe. Radi se o opisu činjeničnog stanja, a ne dociranju, "dragi" moj. I molim te (da sad ne opišem, iz pristojnosti, što mislim o tebi) ne koristi druge (kao, ja svima dociram) da sebe prikažeš kao pravednika. Ljigavo je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mateb
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 21 lis 2011, 11:35 |
|
|
I nisam cvjećar zbog toga. Samo sam vazda za smirivanje tenzija. Kome treba da sa strahom prolazi kroz neka mjesta u BiH?! Ja nisam rekao da si cvjećar, dakle nemam ništa s tim. Tvoji motivi sigurno nisu (ili nisu pretežno) nostalgičarski.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lijepi
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 21 lis 2011, 11:57 |
|
|
|
ja sam glasao protiv izlaska iz ns-bih-a. mislim da je ns-herceg-bosne potreban, ali to nikako ne znači da se treba izlaziti iz ns-bih. jednakopravnost i konstitutivnost hrvatskog naroda nisu ugroženi kroz ns-bih i zajedničku ligu. to važi i za sve ostale vrste sportova.
_________________ Old Fridolin: Ali minimalno, da imamo pravo birati svoje kandidate mi sami. BORG Pakšu Bosnensis: Gdje je to pravo i na cemu se temelji? Jel dovoljno nesto zeljeti da bi bilo pravo?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 21 lis 2011, 16:37 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Portugal ne želi igrati u Zenici. Loš travnjak.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 21 lis 2011, 20:27 |
|
|
mateb je napisao/la: Koga to "vas"? Nemam ništa s tim. Dalje, potpisujem ovo što je Pessimus napisao. Paaaa pretpostavljam da "nemas nista s tim", jer ipak si ti naturalizirano-originalni purger. Lijecis komplex nize vrijednosti dociranjem - ocigledno da postoji neki motiv za to. 
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mateb
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 22 lis 2011, 20:03 |
|
|
seherzada je napisao/la: mateb je napisao/la: Koga to "vas"? Nemam ništa s tim. Dalje, potpisujem ovo što je Pessimus napisao. Paaaa pretpostavljam da "nemas nista s tim", jer ipak si ti naturalizirano-originalni purger. Lijecis komplex nize vrijednosti dociranjem - ocigledno da postoji neki motiv za to.  Ti si drugi Musliman koji ne može pojmiti da netko tko nema veze s BiH (a Hrvat je) piše na ovom forumu. Viša matematika. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 22 lis 2011, 20:16 |
|
|
mateb je napisao/la: seherzada je napisao/la: Paaaa pretpostavljam da "nemas nista s tim", jer ipak si ti naturalizirano-originalni purger. Lijecis komplex nize vrijednosti dociranjem - ocigledno da postoji neki motiv za to.  Ti si drugi Musliman koji ne može pojmiti da netko tko nema veze s BiH (a Hrvat je) piše na ovom forumu. Viša matematika.  Dosta vam sto ste okupirali Slavoniju, Dalmaciju, Istru, i Dubrovnik - jos hocete i Hercegovinu, Bosnu,... tctctctctctc Hocete Hercegovina radi - Zagreb se gradi, Bosna radi - Zagreb se gradi! Sta ce Madjari rec' na to... Austrijanci... Talijanci... 
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 23 lis 2011, 12:13 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
seherzada je napisao/la: Dosta vam sto ste okupirali Slavoniju, Dalmaciju, Istru, i Dubrovnik - jos hocete i Hercegovinu, Bosnu,... tctctctctctc Hocete Hercegovina radi - Zagreb se gradi, Bosna radi - Zagreb se gradi! Sta ce Madjari rec' na to... Austrijanci... Talijanci...  Uf, što si duhovita, kao da si se duhova najela! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 23 lis 2011, 12:52 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Trebalo bi valjda nastavit preusmjeravat lovu u Šeher...
Zagreb je puno logičniji glavni grad za ove prostore, puno je bliže "suncu".
Na znam što bi to bilo loše. Kad Kemo, Alen i brojni drugi odaberu ga za mjesto življenja, znači da nije loš izbor i za ljude s orijentalnim imenima...
Općenito, ne znam što neki bilo ko iz Šehera ima zamjerit Zagrebu. Primljeni su svi u Zg jednako kao i bh. Hrvati...
Uz naravno veliku decentralizaciju, kako bi se izbjegle ove parole...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lionel
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 24 lis 2011, 03:05 |
|
|
|
Svaka cast Seherzadi bori se lavovski,ali ipak to sto radi je Sizifov posao jer mozda je ipak bolje kad je svako u svom "toru"...za one koji ne znaju,Sizif je bio proklet od bogova i morao je da gura jednu kuglu na vrh brda tamam kada bi dosao blizu vrha kugla bi se otkotrljala na pocetak i sve tako...Nadam se da nece biti sukoba u Mostaru nakon utakmice baraza Hrvatska Turska,pogotov Bosanci ne trebaju da slave Tursku kakav god rezultat bio..I sobzirom da se u zadnje vrijeme aktueliziralo to da sportisti izrazavaju neke neprimjerene stavove po FB nazalost pokazuje se da Srdjan,Davor,Ivan koji su odrasli u Sarajevu, Tuzli ili Zenici su drugaciji od onih iz Tomislavgrada,Laktasa ili Gacka..
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|