Karabaja je napisao/la:
Čestitke Sloga-Doboj na ulasku u Premijer ligu. Klub sa tradicijom koji zalužuje da se nađe u društvu najboljih.
Bolje nego gabela, u klub doveli pola mygura, cak i trener, toliko ljubavi naspram njih mi je ogadilo klub. Kad sam cuo da su zijanili pomislio sam e neka ko vas jebe tako vam i treba dabogdo propali
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 41049 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
POL_GASOL je napisao/la:
Karabaja je napisao/la:
Čestitke Sloga-Doboj na ulasku u Premijer ligu. Klub sa tradicijom koji zalužuje da se nađe u društvu najboljih.
Bolje nego gabela, u klub doveli pola mygura, cak i trener, toliko ljubavi naspram njih mi je ogadilo klub. Kad sam cuo da su zijanili pomislio sam e neka ko vas jebe tako vam i treba dabogdo propali
Sloga-Doboj ulazi kao prvak Republike Srpske, iz Federacije je ušao Igman ispred GOŠK-a.
daramo je napisao/la:
POL_GASOL je napisao/la:
Sloga-Doboj ulazi kao prvak Republike Srpske, iz Federacije je ušao Igman ispred GOŠK-a.
Da, mislio sam na FBiH.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 11148 Lokacija: Global South Upozorenja: 1
POL_GASOL je napisao/la:
Karabaja je napisao/la:
Pa kad nemate igraca, imate za 3 solidna kluba ono sve buranija sa 2 lijeve noge
Karabaja je napisao/la:
POL_GASOL je napisao/la:
Pa kad nemate igraca, imate za 3 solidna kluba ono sve buranija sa 2 lijeve noge
Ako ne as igraca onda ne znaci da Moras dovesti mygura ima i drugih nacionalnosti, vidis kako velez nece u svoje redove Hrvata ni da pomisli dovesti. Gosk zasluzuje najnizu ligi
Hrvatski internacionalac publici u BiH poznat je po periodu provedenom u Zrinjskom, sa kojim je u sezoni 2017/18 osvojio titulu šampiona. Nakon toga je ostvario transfer u ukrajinski PFC Lviv gdje je bio standardan prvotimac.
Ukupno je za ukrajinski tim odigrao 36 utakmica na kojima je upisao 8 asistencija i postigao jedan pogodak. U FK Sarajevo dolazi iz Lokomotive iz Sofije gdje je proveo jednu polusezonu nakon što je morao napustiti Ukrajinu zbog ratnih dešavanja.
Čirjak je rođen 23. juna 1995. godine u Zadru. Prošao je kompletan omladinski pogon NK Zadar i debitovao za prvi tim, a osim spomenutih klubova još je igrao i za švicarski Luzern i NK Zagreb.
Igra na poziciji centralnog veznog, a sa našim klubom potpisao je ugovor na jednu godinu uz opciju dodatnog produženja za još jednu.
Frani želimo mnogo pobjeda, golova i asistencija u dresu FK Sarajevo.
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
SSSR gostovanja i jesu naaača.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.