|
|
Stranica: 57/58.
|
[ 1434 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 02 stu 2025, 08:28 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 14:26 Postovi: 970 Lokacija: Herceg-Bosna
|
kiler je napisao/la: Zašto protiv Vehleža i Borca igraju prijateljske, a protiv Zrinjskog na život i smrt uvijek...  I oni i Posušje. Posušje nešto posebno voli da o njima na lijep način pišu sarajevski portali.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 02 stu 2025, 08:29 |
|
|
|
Da ne spominjem “Zrinjski - na ku*ac” u Posušju svaki put kad gostujemo.
A mi njima sektor C pod BB🤦♂️🤦♂️🤦♂️
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 02 stu 2025, 10:59 |
|
|
|
Štimac je došao radi europe i da upiše titulu u CV, i blizu mu je kuće... Pretpostavljam da će odraditi jednu sezonu...
Btw ovu ligu treba smanjiti na 10 klubova i da bude četverokružno kao što je hrvatska, slovenska, austrijska i švicarska liga... Bilo bi više derbija i svega...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 02 stu 2025, 11:02 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Štimac je došao radi europe i da upiše titulu u CV, i blizu mu je kuće... Pretpostavljam da će odraditi jednu sezonu...
Btw ovu ligu treba smanjiti na 10 klubova i da bude četverokružno kao što je hrvatska, slovenska, austrijska i švicarska liga... Bilo bi više derbija i svega... Imam dobre vijesti za tebe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 02 stu 2025, 11:05 |
|
|
Sad sam provjerio Švicarci su prije 2 sezone proširili s 10 na 12, a isto i Austrijanci prije 5-6godina... Ali poanta ostaje, smanjuj! U ligi 10 velež bi ispao ili bio u stalnoj borbi za opstanak... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 02 stu 2025, 11:33 |
|
|
|
Liga je smanjena na 10…
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 02 stu 2025, 11:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24763 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Štimac napustio Press konferenciju nakon utakmice u Širokom.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 02 stu 2025, 12:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85756 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Odlično, bez drame nema entertainmenta.
Legendarni hrvatski derbi.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 02 stu 2025, 15:19 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43926 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Štimac otresao muslimanskog novinarčića samo tako, direkt u glavu činjenicama. Citat: U jednom trenutku novinar je postavio pitanje koje se nije nužno odnosilo na igru nego na širu temu — spominjanje kluba, suđenja i navodne ''zaštićenosti''. Štimac je reagirao burno.
Štimac mu odbrusio Novinar je istaknuo da je jedan sudac u sudačkom timu bio iz Mostara.
''Kakve to veze ima?'', rekao mu je vidno nervozni Štimac.
''Kad budete tako gledali na stvari, odakle je tko, a ne tko je tko i kakav je tko, imat ćemo problem. Pogledaj utakmicu još jednom, ja malo bolje znam nogomet od tebe. I za vas i za nas je neprimjereno.''
Tada je novinar dodao da je, prema njemu, Zrinjski uz Borac jedini ''zaštićeni'' klub.
''Kako to, kad devet i pol godina nismo ovdje kad smo zaštićeni, hoćeš mi to objasniti?'', uzvratio mu je, a novinar je počeo zamuckivati.
Štimac je krenuo oponašati njegovo zamuckivanje i poručio mu - ''ajde, bježi tamo'', i završio konferenciju za medije.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 02 stu 2025, 15:36 |
|
|
|
Sudac je svirao bezbroj sitnih faulova i uništavao utakmicu, nije bilo pola sata čiste igre, uz ozljede, prekide zbog pirotehnike.
Na kraju je Štimac popiz*Io kad je ovaj svirnuo već treći nepostojeći faul u blizini kaznenog prostora Zrinjskog.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 02 stu 2025, 16:11 |
|
|
kiler je napisao/la: Diablo je napisao/la: Valjda je hercegovacki derbi u pitanju yebo ga ti . Šta bi trebali po tvom , da skinu gace i da vam jos naprave spalir nakon utakmice ? Taj derbi ipak nosi određenu težinu...
Nego sta kazes na suđenje, jel vas imalo sram ? Dobro je bilo suđenje u globalu, malo je Štimac pretjerao u sudačkoj nadoknadi, jer bi ga mogli kazniti iz FS BiH što jedva čekaju. Suđenje je bilo kriminalno ,pogotovo zbog crvenog kartona nakon kojeg ste preuzeli primat na terenu .
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 02 stu 2025, 16:27 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43926 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Suđenje je bilo loše ali to je ionako prosjek cijele lige.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 02 stu 2025, 16:36 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8053 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
daramo je napisao/la: Štimac otresao muslimanskog novinarčića samo tako, direkt u glavu činjenicama. Citat: U jednom trenutku novinar je postavio pitanje koje se nije nužno odnosilo na igru nego na širu temu — spominjanje kluba, suđenja i navodne ''zaštićenosti''. Štimac je reagirao burno.
Štimac mu odbrusio Novinar je istaknuo da je jedan sudac u sudačkom timu bio iz Mostara.
''Kakve to veze ima?'', rekao mu je vidno nervozni Štimac.
''Kad budete tako gledali na stvari, odakle je tko, a ne tko je tko i kakav je tko, imat ćemo problem. Pogledaj utakmicu još jednom, ja malo bolje znam nogomet od tebe. I za vas i za nas je neprimjereno.''
Tada je novinar dodao da je, prema njemu, Zrinjski uz Borac jedini ''zaštićeni'' klub.
''Kako to, kad devet i pol godina nismo ovdje kad smo zaštićeni, hoćeš mi to objasniti?'', uzvratio mu je, a novinar je počeo zamuckivati.
Štimac je krenuo oponašati njegovo zamuckivanje i poručio mu - ''ajde, bježi tamo'', i završio konferenciju za medije.
Nije muslimančić nego neki kompleksaš Filip Kožul.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 02 stu 2025, 16:54 |
|
|
|
Borac-Sloga Doboj. Da li pobjeda Borca i prvo mjeasto ili pobjeda Sloge i bjeg iz opasne zone. Sta ce srpski sportski radnici odluciti u jazbini u kojoj se dogovaraju?
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 02 stu 2025, 16:57 |
|
|
|
Taj piše za Bljesak.info ako se ne varam, tako da je sve jasno od koga je pokupio terminologiju. Priča o protekciji a više je Velež izvukao bodova na Pecari unazad deset godina nego Zrinjski. Zrinjski 10 godina nije dobio utakmicu na Paceri, čak i u periodima kad je dominirao ligom i ovaj o protekciji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 02 stu 2025, 17:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24763 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Na Posušju se suci izivljavaju. Odmah na pocetku današnje utakmice penal za Sarajevo i crveni karton za igraca Posušja. Posušaci mislili napustiti teren. Konstantno ih suci kasape, a meni su najsimpaticnija ekipa lige. Jednostavno im ne daju ostati u Premijer ligi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 02 stu 2025, 20:59 |
|
|
lider30 je napisao/la: Na Posušju se suci izivljavaju. Odmah na pocetku današnje utakmice penal za Sarajevo i crveni karton za igraca Posušja. Posušaci mislili napustiti teren. Konstantno ih suci kasape, a meni su najsimpaticnija ekipa lige. Jednostavno im ne daju ostati u Premijer ligi. Mora ipak Sloga pustiti Borcu veceras, samim time Posusje nije smjelo pobijediti. Al svakako je Sarajevo kao kvalitetniji klub moglo i bez onog crvenog pobijditi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 02 stu 2025, 22:49 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2643 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Karabaja je napisao/la: lider30 je napisao/la: Na Posušju se suci izivljavaju. Odmah na pocetku današnje utakmice penal za Sarajevo i crveni karton za igraca Posušja. Posušaci mislili napustiti teren. Konstantno ih suci kasape, a meni su najsimpaticnija ekipa lige. Jednostavno im ne daju ostati u Premijer ligi. Mora ipak Sloga pustiti Borcu veceras, samim time Posusje nije smjelo pobijediti. Al svakako je Sarajevo kao kvalitetniji klub moglo i bez onog crvenog pobijditi. Je je, opet Borac kriv. Govna ste vi neopjevana.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 02 stu 2025, 22:51 |
|
|
lider30 je napisao/la: Na Posušju se suci izivljavaju. Odmah na pocetku današnje utakmice penal za Sarajevo i crveni karton za igraca Posušja. Posušaci mislili napustiti teren. Konstantno ih suci kasape, a meni su najsimpaticnija ekipa lige. Jednostavno im ne daju ostati u Premijer ligi. Bili su i meni simpa dok nisu igrali ligu samo da Zrinjskom uzmu bodove.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 03 stu 2025, 00:57 |
|
|
saskia je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Mora ipak Sloga pustiti Borcu veceras, samim time Posusje nije smjelo pobijediti. Al svakako je Sarajevo kao kvalitetniji klub moglo i bez onog crvenog pobijditi. Je je, opet Borac kriv. Govna ste vi neopjevana. Dont hate the player, hate the game. Rudar i Posušje ispadaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 03 stu 2025, 11:47 |
|
|
saskia je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Mora ipak Sloga pustiti Borcu veceras, samim time Posusje nije smjelo pobijediti. Al svakako je Sarajevo kao kvalitetniji klub moglo i bez onog crvenog pobijditi. Je je, opet Borac kriv. Govna ste vi neopjevana. Mars u drugu ligu blitvari
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 03 stu 2025, 11:54 |
|
|
|
Željo ispao iz trke za naslov, opet Zrinjski ili Borac prvak. Posušje realno i jeste najslabiji klub iz FBiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 03 stu 2025, 11:58 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2643 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Karabaja je napisao/la: saskia je napisao/la: Je je, opet Borac kriv. Govna ste vi neopjevana.
Mars u drugu ligu blitvari Čak mi je i drago da je ovako. Mnogi Posušani su se čmarilo baliama i dičili dobrim gostoprimstvom svima i dobrim odnosima sa svima. Sad nek uče kakva ste govna smrdljiva.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 03 stu 2025, 12:11 |
|
|
U BiH ti je, tko je dobar i pošten - donji je bez ikakve dileme. Nema nikakve šanse u ničemu. Samo bezobrazluk, hinjaluk i agresivnost prolaze. Tako Posušaci ubuduće tako. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 03 stu 2025, 12:12 |
|
|
saskia je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Mars u drugu ligu blitvari Čak mi je i drago da je ovako. Mnogi Posušani su se čmarilo baliama i dičili dobrim gostoprimstvom svima i dobrim odnosima sa svima. Sad nek uče kakva ste govna smrdljiva. Vico vam poslo svog sudiju da ne bi slucajno stigli Slogu a tebi krive balie. Mars u drugu ligu
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|