Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41490 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Uefa će financirati natkrivanje novoizgrađene tribine na Grbavici u sklopu programa poboljšanja nogometne infrastukture u BiH. Šta naši i Srbi rade u savezu, obnavlja se samo nogometna infrastruktura bošnjačkih klubova, kad će na red stadioni u Mostaru i Banja Luci?
Pridružen/a: 15 srp 2010, 17:04 Postovi: 1878 Lokacija: Stara Hercegovina
daramo je napisao/la:
Uefa će financirati natkrivanje novoizgrađene tribine na Grbavici u sklopu programa poboljšanja nogometne infrastukture u BiH. Šta naši i Srbi rade u savezu, obnavlja se samo nogometna infrastruktura bošnjačkih klubova, kad će na red stadioni u Mostaru i Banja Luci?
Ta će to vama? Imate vi Dinamo i Zvezdu.
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
Čelik-Željo će otkriti, tko že ove godine imati najviše aspiracija na treće mjesto.
Željo će ti biti šampion 90%, Osim mlađi je u dva mandata vodio Želju ili ti ukupno sedam godina, i svaki put je osvajao titule, skor od pet šampionskih titula i cetiri osvojena KUP-a nema ni jedan trener na ovim prostorima, pravilo nalaže da tako mora biti ...
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24409 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
LakePlacid je napisao/la:
lider30 je napisao/la:
Čelik-Željo će otkriti, tko že ove godine imati najviše aspiracija na treće mjesto.
Željo će ti biti šampion 90%, Osim mlađi je u dva mandata vodio Želju ili ti ukupno sedam godina, i svaki put je osvajao titule, skor od pet šampionskih titula i cetiri osvojena KUP-a nema ni jedan trener na ovim prostorima, pravilo nalaže da tako mora biti ...
Zrinja i Sarajevo su mislim na razini iznad ostalih ove godine.
Zrinja i Sarajevo su mislim na razini iznad ostalih ove godine.
Da po kvaliteti, ali opet ništa pretjerano u odnosu na ostale ekipe, nijansa kvalitetniji a tu je i šira klupa u odnosu na ostale, Amar je majstor svog zanata kada je u pitanju ova liga, na prvom pressu pred Borac hladno je izracunao koliko je Želji potrebno bodova za titulu a prvo kolo nije ni pocelo bilo ...
U sezoni 2009.-2010. titulu je uzeo sa ekipom koja tada po kvaliteti nije bila ni među top tri, a daleko ispred po tome su bile ekipe Sarajeva, Širokog, Zrinjskog pa i Borca, na čaču je, proračunat i jednostavno zna šta radi i kako se radi
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41490 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
LakePlacid je napisao/la:
Željo je dobro krenuo, dobiše jučer Čelika u gostima, Zrinjskom bi odgovaralo i da se Željo priključi borbi za naslov, onda bošnjački klubovi neće moći prepuštati bodove Sarajevu ako zatreba.
Mislim da će ove godine biti zanimljiva i borba za ostanak.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.