|
|
Stranica: 89/99.
|
[ 2452 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2025, 14:15 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 44021 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Machak je napisao/la: To je bilo u direktnom duelu, zdravo rivalstvo. Normalno je da ima zezancije poraženog na kraju.
Pričam o onim koji prate sport. Većina...ne gleda ni u Sarajevu Sarajevo/Želju ako tako gledaš.
Jedno je šta bi ti volio, a drugo je šta je realnost. Jedno je sigurno, ima ljudi koji nisu zlobni s obje strane i nije im jedini cilj da komšiji crkne krava. Onda se nemoj ljutiti kad te budemo dražili ako izgubite od Austrije, zdravo rivalstvo.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2025, 14:23 |
|
|
daramo je napisao/la: Machak je napisao/la: To je bilo u direktnom duelu, zdravo rivalstvo. Normalno je da ima zezancije poraženog na kraju.
Pričam o onim koji prate sport. Većina...ne gleda ni u Sarajevu Sarajevo/Želju ako tako gledaš.
Jedno je šta bi ti volio, a drugo je šta je realnost. Jedno je sigurno, ima ljudi koji nisu zlobni s obje strane i nije im jedini cilj da komšiji crkne krava. Onda se nemoj ljutiti kad te budemo dražili ako izgubite od Austrije, zdravo rivalstvo. Ako živiš u Austriji, razumljivo. Ok, a kakva će biti priča ako pobjedimo?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2025, 14:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 44021 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Žive Bošnjaci i u Austriji, poput naše Sarajke, pa neće navijati za Austriju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2025, 14:53 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 23:28 Postovi: 2331 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
|
Neka izbace zastave Armije BiH, tada bih i navijao za njih, momci su simpa. Tribine krezubani koriste za promoviranje i slanje nekakvih političkih poruka. Dok god onakve zastave vijore teško će druga dva naroda navijati za BiH, nemoguće. Najbolje što možemo u takvoj sutuaciji jeste da nam je svejedno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2025, 15:06 |
|
|
|
Svi u BiH navijaju za BiH, neki hoce priznati neki nece. Ja ne vjerujem da iko navija protiv
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2025, 15:14 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Svi u BiH navijaju za BiH, neki hoce priznati neki nece. Ja ne vjerujem da iko navija protiv Nisam baš siguran. Ja sam dugo navijao protiv, zadnjih godina nisam protiv ali i ne navijam. Ravnodušnost nekakva, iskreno. Mogao bih navijati i za BiH kada bi se unosili transparenti koji su svima prihvatljivi. Kao npr. ova kvazi zastava sa mog avatara. Ovako je to bošnjačka reprezentacija da se ne lažemo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2025, 15:17 |
|
|
oak je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Svi u BiH navijaju za BiH, neki hoce priznati neki nece. Ja ne vjerujem da iko navija protiv Nisam baš siguran. Ja sam dugo navijao protiv, zadnjih godina nisam protiv ali i ne navijam. Ravnodušnost nekakva, iskreno. Mogao bih navijati i za BiH kada bi se unosili transparenti koji su svima prihvatljivi. Kao npr. ova kvazi zastava sa mog avatara. Ovako je to bošnjačka reprezentacija da se ne lažemo. Dodjes u dresu Dzeke i salom sa zastavom hrvatskog naroda u BiH, i ne bi trebalo biti problema.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2025, 15:19 |
|
|
|
Kako rekoh, nisam protiv. Momcima želim izravan plasman na SP sutra u Austriji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2025, 15:20 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 6613 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Karabaja je napisao/la: Dodjes u dresu Dzeke i salom sa zastavom hrvatskog naroda u BiH, i ne bi trebalo biti problema.
Šta fali dresu nekog od hrvata iz BiH reprezentacije?
_________________ Možeš kroz šumu Avdo, kroz šumu kao sirijci, nitko ba ne gleda!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2025, 15:22 |
|
|
oak je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Svi u BiH navijaju za BiH, neki hoce priznati neki nece. Ja ne vjerujem da iko navija protiv Nisam baš siguran. Ja sam dugo navijao protiv, zadnjih godina nisam protiv ali i ne navijam. Ravnodušnost nekakva, iskreno. Mogao bih navijati i za BiH kada bi se unosili transparenti koji su svima prihvatljivi. Kao npr. ova kvazi zastava sa mog avatara. Ovako je to bošnjačka reprezentacija da se ne lažemo. Tako i treba, meni u rangu kad igra Srbija ili Slovenija, potpuno svejedno izgubili ili dobili. Nek pobjedi bolji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2025, 15:22 |
|
|
potocnj je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Dodjes u dresu Dzeke i salom sa zastavom hrvatskog naroda u BiH, i ne bi trebalo biti problema.
Šta fali dresu nekog od hrvata iz BiH reprezentacije? Morad onda trazit orginal, Dzeku imas na svakoj pijaci 20 maraka
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2025, 15:24 |
|
|
oak je napisao/la: Kako rekoh, nisam protiv. Momcima želim izravan plasman na SP sutra u Austriji. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2025, 16:30 |
|
|
|
U reprezentaciji BiH igraju i Hrvati, igraju igraci koje su trenirali i odgojili hrvatski treneri, igraju igraci koji su trenirali u hrvatskim klubovima (i u BiH i u Hrvatskoj), u strukturama saveza su Hrvati, trenirali su ju Hrvati, u raznim selekcijama, itd. Dopustiti Bosnjacima da svojataju tu reprezentaciju je negiranje sustine BiH, jednako onome sto pokusavaju u politickom smislu kroz koncept unitarizma. Zato to treba u korijenu srezati. Navijaci Zrinjskog i ostalih hrvatskih skupina bi se trebali organizirati i ici na utakmice BiH i razviti svoju ikonografiju tako da se posvuda vijore sahovnice i ostala obiljezja Hrvata u BiH, a iz grla se ori hrvatska pjesma.
_________________ Poštujmo različitosti, uvažavajmo posebnosti, slavimo kulturne i etničke raznolikosti BiH! To Europa voli čuti, u modi je "diversity".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2025, 16:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 63038 Lokacija: DAZP HQ
|
zet je napisao/la: U reprezentaciji BiH igraju i Hrvati, igraju igraci koje su trenirali i odgojili hrvatski treneri, igraju igraci koji su trenirali u hrvatskim klubovima (i u BiH i u Hrvatskoj), u strukturama saveza su Hrvati, trenirali su ju Hrvati, u raznim selekcijama, itd. Dopustiti Bosnjacima da svojataju tu reprezentaciju je negiranje sustine BiH, jednako onome sto pokusavaju u politickom smislu kroz koncept unitarizma. Zato to treba u korijenu srezati. Navijaci Zrinjskog i ostalih hrvatskih skupina bi se trebali organizirati i ici na utakmice BiH i razviti svoju ikonografiju tako da se posvuda vijore sahovnice i ostala obiljezja Hrvata u BiH, a iz grla se ori hrvatska pjesma. Teško je, čak i gotovo nemoguće strastveno navijati za dvije reprezentacije. Možeš simpatizirati reprezentaciju, čak i navijati, ali nećeš ne spavati ako izgube. Osim Hrvatske, još aktivno pratim dvije repke, srpsku i BIH, volim znati kad oni igraju, njihovi porazi me vesele.  iako za BIH ponekad i imam simpatije, recimo sad su mi više ne simpatičnu stranu, puno mladih i nepoznatih igrača.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2025, 17:12 |
|
|
dudu je napisao/la: zet je napisao/la: U reprezentaciji BiH igraju i Hrvati, igraju igraci koje su trenirali i odgojili hrvatski treneri, igraju igraci koji su trenirali u hrvatskim klubovima (i u BiH i u Hrvatskoj), u strukturama saveza su Hrvati, trenirali su ju Hrvati, u raznim selekcijama, itd. Dopustiti Bosnjacima da svojataju tu reprezentaciju je negiranje sustine BiH, jednako onome sto pokusavaju u politickom smislu kroz koncept unitarizma. Zato to treba u korijenu srezati. Navijaci Zrinjskog i ostalih hrvatskih skupina bi se trebali organizirati i ici na utakmice BiH i razviti svoju ikonografiju tako da se posvuda vijore sahovnice i ostala obiljezja Hrvata u BiH, a iz grla se ori hrvatska pjesma. Teško je, čak i gotovo nemoguće strastveno navijati za dvije reprezentacije. Možeš simpatizirati reprezentaciju, čak i navijati, ali nećeš ne spavati ako izgube. Osim Hrvatske, još aktivno pratim dvije repke, srpsku i BIH, volim znati kad oni igraju, njihovi porazi me vesele.  iako za BIH ponekad i imam simpatije, recimo sad su mi više ne simpatičnu stranu, puno mladih i nepoznatih igrača. Za jednu mozes navijati a ostalo je relativno. Recimo, jednu mozes strastveno mrziti ali oni mogu biti loši do te mjere da iz sažaljenja pocnes navijati za njih da postanu bolji kako bi opet mogao uzivati u njihovim porazima. Recimo Srbija 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2025, 17:39 |
|
|
|
Samo se za jednu repku i klub može navijati, ostale možeš samo simpatizirati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2025, 20:58 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8076 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Tko će ostat' sutra od Sarajke đevojke kad se raspojasa, ako pobjede u Beču, a sve su prilike za to... 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 11:38 |
|
|
|
I onda će docirati Hrvatima zašto ne navijaju za državu u kojoj žive.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 12:04 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22076 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Ko ne skače mrzi Bosnu! Samo da znate. Uostalom i oni pravi Hrvati iz Hr navijaju za Bosnu. Sto ne bi vi? Konjusarenje?
Inace vi ste meni ko udareni stariji rodjak. Koji se zaljubio u curu, van svojih mogućnosti. Voli je i obozava, a zena ga ne dozivljava ni1%.
Tako i vi sa HR repkom.
Ako kome treba smjestaj a u Becu je danas, Neka se slobodno javi. Ovi iz Svedske uzeli hotele, Pola kapaciteta je prazno.
Gdje @Robika? Za koga on navija?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 12:07 |
|
|
|
Navodno 27000 ulaznica za veceras imaju vlasnike cija prezimena završavaju na "ić"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 12:10 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27692 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Karabaja je napisao/la: Navodno 27000 ulaznica za veceras imaju vlasnike cija prezimena završavaju na "ić" Golemo. Vaša će reprezentacija praktički igrati na domaćem terenu. To će biti značajan vjetar u leđa vašim igračima.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 12:13 |
|
|
|
Koga boli kurac za vase misljenje o tome za koga ce navijati Hrvati.
To je stvar emocija, ne odluke, nama zastava nije nametnuta, nije logo baterije, nije plahta izmisljena sa ukradenim ljiljanima, ne moramo se skrivecki diviti pravoj zelenoj zastavi i slovima koje ne razumijemo. Za nas je hrvatski grb svetinja, za njega se bori. Ne mozete vi to razumjeti, kao sto nikada necete razumjeti zasto Hrvati u sportu imaju uspjeha.
Tudji covik nikada nece razumjeti.
Inace jeste primjetili kako bosnjacki mediji tepaju svojim navijacima, pjeva se miris ljiljana, merhametlukom odjekuju becke ulice, a onda od nekud iz mraka izadje gazenje izraelske zastave i gazi ustase. Ko ih ne zna...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 12:13 |
|
|
Citat: Poruku podrške izabranicima Sergeja Barbareza je, preko čuvenog komentatora Sabahudina Topalbećirevića, poslao i legendarni Luka Modrić. Popularni Baho je objavio poruku na društvenim mrežama.
"Paša moj, veliki pozdrav i nadam se da će Bosna proći sutra. Ajmo Bosno", poruka je Luke Modrića.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 12:16 |
|
|
|
I besmisleno je mahalsko aludiranje da hrvatska reprezentacija nije reprezentacija Hrvata Herceg Bosne, naravno da jeste, to smeta samo mozemasi sektasima i njihovim islamskim jaranima.
Pola hrvatske reprezentacije je porijeklom ili rodom iz Herceg Bosne, ili sto bi bosnje rekli "ukralo nam hi". Eto ukrala vam Hrvatska Antu i Jozu, zamislite:D
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 12:26 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22076 Lokacija: među zvijezdama
|
Bobovac je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Navodno 27000 ulaznica za veceras imaju vlasnike cija prezimena završavaju na "ić" Golemo. Vaša će reprezentacija praktički igrati na domaćem terenu. To će biti značajan vjetar u leđa vašim igračima. Ajde Bobi. Cinjenica je da si ti 100% a Vjerovatno i tvoji bili navijaci Zelje ili Sarajeva. Pitari ili manijaci. To sto je sad HR repka najednom postala „vasa“ a bosansku ste iskljucili je seljakluk i pokondirenost. Pa vas 99% na temi niste se ni susreli u zivotima a no vasi od prije s bilo kojim klubom iz HR. To sto Dudu navija za Dinamo je čisti seljakluk talodjer. Da je ostao u gradicu odakle je i da nije bilo rata i izbjeglistva u purgeraj, Dinamo bi mu bio u rangu nekog kluba iz Slovacke ili Madjarske.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|