|
|
Stranica: 101/101.
|
[ 2508 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 22 stu 2025, 11:51 |
|
|
oak je napisao/la: daramo je napisao/la: Ovo podržavati, fuj.  Uzrupirali su nam i zastave, ljiljani ne bi trebali njima pripadati. Odžak? Pa ondi su BiH branili HV i HVO, nikakva ABIH. I da ni bilo hrvatskih pridstavnika u Daytonu, ne bi Odžak završia u Federaciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 22 stu 2025, 12:09 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8944 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Sokolić je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ajde Bobi. Cinjenica je da si ti 100% a Vjerovatno i tvoji bili navijaci Zelje ili Sarajeva. Pitari ili manijaci. To sto je sad HR repka najednom postala „vasa“ a bosansku ste iskljucili je seljakluk i pokondirenost. Pa vas 99% na temi niste se ni susreli u zivotima a no vasi od prije s bilo kojim klubom iz HR. To sto Dudu navija za Dinamo je čisti seljakluk talodjer. Da je ostao u gradicu odakle je i da nije bilo rata i izbjeglistva u purgeraj, Dinamo bi mu bio u rangu nekog kluba iz Slovacke ili Madjarske.
Dotakla si se zanimjive teme. Svisni Hrvati u BiH su bili za Hajduk i Dinamo, mrtvohrvati i nacionalno anestezirani i Jugoslaveni za Partizani ili koji bh.klub iz svog kraja. To ti je tako bilo i s Hrvatiman u Srbiji i Crnoj Gori. U CG za Hajduka, u Srbiji, za Hajduk u užoj Srbiji, u Vojvodini u Srimu za Dinamo, u Bačkoj Bunjevci i Dalmatinci kolonisti za Hajduk a Šokci, lički i hercegovački kolonisti za Dinamo. Tamo negdje 1992. iznio ja zastavu Hajduka. Uzeo ćaći iz ormara. Bilo je odmah mići, sklanjaj, da te ne vide. Kasnije su mi pojasnili da je bilo zbog petokrake, a ne Hajduka. 
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 22 stu 2025, 12:12 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8944 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Sokolić je napisao/la: oak je napisao/la: Uzrupirali su nam i zastave, ljiljani ne bi trebali njima pripadati. Odžak? Pa ondi su BiH branili HV i HVO, nikakva ABIH. I da ni bilo hrvatskih pridstavnika u Daytonu, ne bi Odžak završia u Federaciju. Pa dobro, mi imamo zastave odakle smo protjerani, tipa Kraljeva Sutjeska. Oni bar nisu protjerani iz Odžaka.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 22 stu 2025, 17:03 |
|
|
Machak je napisao/la: Tučemo Vels u gostima, a onda Italiju na Bilinom za SP. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 06 pro 2025, 09:53 |
|
|
Ako... Finale igraju u Kalesiji Citat: Zmajevi saznali moguće rivale u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva, čeka ih Švicarska
Citat: Nakon žrijeba Poznato gdje će i kada Zmajevi igrati utakmice Svjetskog prvenstva ako prođu baraž
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 06 pro 2025, 10:42 |
|
|
|
Nikoga ne treba podcijenjivati. Šanse su male, ali ipak postoje šanse. Ako BiH prođe ovu baraž grupu, onda su zaslužili da budu na svjetskom prvenstvu.
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 06 pro 2025, 11:11 |
|
|
sejdo.komsoglu je napisao/la: Nikoga ne treba podcijenjivati. Šanse su male, ali ipak postoje šanse. Ako BiH prođe ovu baraž grupu, onda su zaslužili da budu na svjetskom prvenstvu. Naravno. Ako! Ako baki narastu m..., biće djed.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 11 vel 2026, 12:29 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|