|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 57 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 10 pro 2021, 16:57 |
|
|
 Sezone koje ulaze u proračun za ukupni koeficijent.. Srbija 17/18 - 6.375 18/19 - 6.000 19/20 - 6.000 20/21 - 5.500 21/22 - 8.000 (u toku) Hrvatska 17/18 - 5.125 18/19 - 5.750 19/20 - 4.375 20/21 - 5.900 (samo ove sezone ste zaradili više) 21/22 - 5.500 (u toku) Placite sa mnom jesenje kise zivot se nastavlja moja me mala ne voli vise srecu zaboravlja Kad si posla s drugim ja sam patio kad si rekla idi ja sam shvatio zbog tebe sam sreco sebe mrzeo toliko sam te duso voleo!
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 10 pro 2021, 16:59 |
|
|
|
Muygurska liga nije ni na mapi, ne ulazi u sistem.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 10 pro 2021, 17:03 |
|
|
|
U rvackoj teško podnose činjenicu da Srbi bolje stoje u nogometu. Histerija, plac, smajlici, lazi, skretanje teme, nista ne pomaze.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 10 pro 2021, 17:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63694 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Sezona nije gotova, ako Dinamo osvoji ima nade.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 10 pro 2021, 17:24 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45361 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Realno jeste bolja jer imaju dva kvalitetna kluba razine Europa lige, dok je u hnl to samo Dinamo.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 10 pro 2021, 18:06 |
|
|
|
Srpska liga ima boljku starog HNLa, očajni travnjaci kao i u BIH, zimi se na da gledati. Travnjaci su broj jedan, to je jako diglo kvalitetu igre, svi su hibridni i s drenažom.
Drugo je da je srpska liga neujednačena, CZ i Partizan baš dominiraju, ako bi sad skratili ligu bio bi im pun pogodak jer bi u dvije godine dobili još 2 kluba za Europu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 10 pro 2021, 18:09 |
|
|
|
..mozda travnjaci jesu prednost evo trenutno gledam istra dragovoljac zadnji su na tabeli a fino se igra otvoreno smisleno.:
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 10 pro 2021, 18:13 |
|
|
dudu je napisao/la: Srpska liga ima boljku starog HNLa, očajni travnjaci kao i u BIH, zimi se na da gledati. Travnjaci su broj jedan, to je jako diglo kvalitetu igre, svi su hibridni i s drenažom.
Drugo je da je srpska liga neujednačena, CZ i Partizan baš dominiraju, ako bi sad skratili ligu bio bi im pun pogodak jer bi u dvije godine dobili još 2 kluba za Europu. To si u pravu , ne znam koji će nam kurac 16 klubova u ligi. 14 je OK ili čak 12 je sasvim dosta. Eno sad preuređuju stadione i neke grade , pa da ako se sve to sredi i onda možemo konačno nešto i gledati osim derbija zvezde i partizana.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 10 pro 2021, 18:14 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
|
Susjedići na Fadilovim kineskim VENTILATORIMA.
Pol tlak im dižeš.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 10 pro 2021, 18:15 |
|
|
|
..država ulaze u stadione..??!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 10 pro 2021, 18:20 |
|
|
|
Od ova 3 što se grade nijedan nije prvoligaški.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 10 pro 2021, 18:34 |
|
|
dudu je napisao/la: Od ova 3 što se grade nijedan nije prvoligaški. Da, stvarno besmisleno, kao da mi gradimo stadion u Slavonskom Brodu i Čakovcu. A to što je srpska liga trenutno ovako visko je posljedica nekoliko faktora. Prvo, imaju 2 kluba koja nešto naprave u Europi, makar Partizan neki minimum, ali i to je čudo u usporedbi s Osijekom, Rijekom. Drugo, Zvezdu nenormalno prazi sreća, rezultati su im kontinuirano iznad nivoa na kojem igraju. Evo, jučer izvukli x u utalmici koju su trebali izgubiti i sa svega 11 bodova zasjeli na čelo skupine i tako osigurali još bodova za koeficijent. I naposlijetku, poklopilo im se da su se u zadnjih par sezona slomile neke dotad jake lige, primjerice Turska, Ukrajina, pa i Grčka i Cipar. Primjerice, Ukrajina imala dva kluba u LP ove sezone, ali zavrsili cetvrti i time nisu nista napravili za koefocijent.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 10 pro 2021, 18:40 |
|
|
volvoks je napisao/la: dudu je napisao/la: Od ova 3 što se grade nijedan nije prvoligaški. Da, stvarno besmisleno, kao da mi gradimo stadion u Slavonskom Brodu i Čakovcu. A to što je srpska liga trenutno ovako visko je posljedica nekoliko faktora. Prvo, imaju 2 kluba koja nešto naprave u Europi, makar Partizan neki minimum, ali i to je čudo u usporedbi s Osijekom, Rijekom. Drugo, Zvezdu nenormalno prazi sreća, rezultati su im kontinuirano iznad nivoa na kojem igraju. Evo, jučer izvukli x u utalmici koju su trebali izgubiti i sa svega 11 bodova zasjeli na čelo skupine i tako osigurali još bodova za koeficijent. I naposlijetku, poklopilo im se da su se u zadnjih par sezona slomile neke dotad jake lige, primjerice Turska, Ukrajina, pa i Grčka i Cipar. Primjerice, Ukrajina imala dva kluba u LP ove sezone, ali zavrsili cetvrti i time nisu nista napravili za koefocijent. Lol gradi se stadion u Slavonskom Brodu, Bjelovaru i još negdje u Slavoniji, nijedan prvoligaški. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 10 pro 2021, 18:45 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
dudu je napisao/la: volvoks je napisao/la: Da, stvarno besmisleno, kao da mi gradimo stadion u Slavonskom Brodu i Čakovcu. A to što je srpska liga trenutno ovako visko je posljedica nekoliko faktora. Prvo, imaju 2 kluba koja nešto naprave u Europi, makar Partizan neki minimum, ali i to je čudo u usporedbi s Osijekom, Rijekom. Drugo, Zvezdu nenormalno prazi sreća, rezultati su im kontinuirano iznad nivoa na kojem igraju. Evo, jučer izvukli x u utalmici koju su trebali izgubiti i sa svega 11 bodova zasjeli na čelo skupine i tako osigurali još bodova za koeficijent.
I naposlijetku, poklopilo im se da su se u zadnjih par sezona slomile neke dotad jake lige, primjerice Turska, Ukrajina, pa i Grčka i Cipar. Primjerice, Ukrajina imala dva kluba u LP ove sezone, ali zavrsili cetvrti i time nisu nista napravili za koefocijent. Lol gradi se stadion u Slavonskom Brodu, Bjelovaru i još negdje u Slavoniji, nijedan prvoligaški.  Guštam tko prasac, na ovo žalosno konstatiranje i lamentiranje nad zlohudom sudbom raspalog nogometa u RH....čekamo @Rekonkvistu da i on zaplače i TUŽI NAS MODERACIJI, tko pre 2h na temi Dinama. Hrvat je vitez, jak, hrabar....a ne ovo danas, kilavo i kljakavo.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 10 pro 2021, 19:01 |
|
|
|
Nisan prespava, no ne pratim. Jel to momci sa Poljuda bilježe rezultate?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 10 pro 2021, 19:12 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Nisan prespava, no ne pratim. Jel to momci sa Poljuda bilježe rezultate? ..nek ti dudu kaze.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 10 pro 2021, 19:12 |
|
|
|
Mada, ima nečeg i pozitivnog da klub tipa Čukarički ne uđe u prvu ligu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 10 pro 2021, 19:13 |
|
|
laganini je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Nisan prespava, no ne pratim. Jel to momci sa Poljuda bilježe rezultate? ..nek ti dudu kaze..  As ti gospe, pa te san pita!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 10 pro 2021, 19:18 |
|
|
|
Zvezda je juce uspela da zaradi 2.25 bodova, sto je ogromno...
0.25 od remija, i puna dva boda tako sto preskace 1/16 finala... time je skocila i sa 40. na 35. mesto najboljih klubova u Evropi, najbolji ranking od kad se ta lista vodi...
Puno srece da ne izgubimo mec na kome su Portugalci bili vidno bolji, i da ostanemo prvi u grupi...
Za bolji plasman od ovog, ako je to moguce ikako, treba nam bar jos jedan klub koji moze da se probije kroz kvalifikacije...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 10 pro 2021, 19:20 |
|
|
|
Zvezdi ne treba nijedan još jedan klub. Mi smo Zvezda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 10 pro 2021, 19:25 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Zvezdi ne treba nijedan još jedan klub. Mi smo Zvezda. Mislim na ranking drzave...treba nam jaka Vosha, Radnicki Nis, Radnicki Kragujevac... Dobicemo umesto 4, 5 timova koji igraju Evropu, i onda se svaki uspeh deli sa 5... tad je teze ako ostali ne povuku...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 10 pro 2021, 22:13 |
|
|
|
Srbi su zadnjih 5 sezona popravili koeficijent, ali 10 sezona prije toga su bili po 10 mjesta slabije rangirana liga od HNL-a.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Harezm
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 11 pro 2021, 18:32 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 11 pro 2021, 20:21 |
|
|
|
Nije im bolja liga već klubovi koji odu u Europu bilježe bolje rezultate.
Prema procjeni transfermarkta igrači u 10 klubova HNL-a vrijede dosta više od srbijanskih 16.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!! Postano: 11 pro 2021, 20:33 |
|
|
|
I tu ste presisali hrvatsku,
Nema nikoga na temi od njih,
Tjese se međusobno raznim dosjetkama, kao ona da
Imaju vise timova u borbi za prvo mjesto nego srbija.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|