|
|
Stranica: 2/13.
|
[ 318 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 14:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64527 Lokacija: DAZP HQ
|
PCM je napisao/la: Ako planiraš dolazit idi na Zapad. ma koji zapad, s Džonijem u žižu, najmanje na istok. kad je mogao protiv Makedonaca na sjever, onda može makar na istok protiv Srbije.  ako mene netko misli ugostit u Beogradu, ništa manje od sjevera me ne zanima.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 14:50 |
|
|
dudu je napisao/la:
u četvrtak kupujem 4 karte, sve moraju imati OIB broj (nekad JMBG), ime i prezime osobe i adresu, i ti će podaci biti ubačeni u kod svake karte. kartu mogu kupiti samo osobe s hrvatskim državljanstvom, a oko stadiona će biti tri prstena provjere. e sad, stvarno ne znam otkud bih ja znao koja od tih karata je točno na moje ime, osim ako neće čak i na karti stajati. pretjeruju debelo kad su već zabranili gosutujuće navijače.
mislim da ću na istok, iako bit ću sretan ako uhvatim bilo što.
Dobro, to je kad kupujes...al kako ce posle, sta, svako da vadi "osobnu" i da dokazuje da je to njegova karta?! To se nigde ne radi...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 14:52 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: dudu je napisao/la:
u četvrtak kupujem 4 karte, sve moraju imati OIB broj (nekad JMBG), ime i prezime osobe i adresu, i ti će podaci biti ubačeni u kod svake karte. kartu mogu kupiti samo osobe s hrvatskim državljanstvom, a oko stadiona će biti tri prstena provjere. e sad, stvarno ne znam otkud bih ja znao koja od tih karata je točno na moje ime, osim ako neće čak i na karti stajati. pretjeruju debelo kad su već zabranili gosutujuće navijače.
mislim da ću na istok, iako bit ću sretan ako uhvatim bilo što.
Dobro, to je kad kupujes...al kako ce posle, sta, svako da vadi "osobnu" i da dokazuje da je to njegova karta?! To se nigde ne radi... i ja se pitam. isti je sustav i zadnje vrijeme na europskim i svjetskim prvenstvima, pa nisam doživio da me itko legitimirao na ulazu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 14:53 |
|
|
U Poljskoj sam uveo dvojicu momaka iz Torcide na moju kartu, toliko o silnim kontrolama 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 14:55 |
|
|
dudu je napisao/la: PCM je napisao/la: Ako planiraš dolazit idi na Zapad. ma koji zapad, s Džonijem u žižu, najmanje na istok. kad je mogao protiv Makedonaca na sjever, onda može makar na istok protiv Srbije.  ako mene netko misli ugostit u Beogradu, ništa manje od sjevera me ne zanima. Tako je...ako ides, ides "ko covek"...sta treba, par gorila oko mene da me cuvaju?! Odes u epicentar, tamo ti se najebavaju majke cetnicke, a ti gledas tekmu... Samo, ako prvi damo gol...  , govor tela ce me otkriti...onda ono - u picku mater, sto bas sad  To je dozivljaj, a ne ko devojcica...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 14:55 |
|
|
|
ma i na Euru 2008. niti te tko pita šta, niti gleda, preprodavale su se karte pred stadionima na veliko.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 14:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Zar nema u Zemunu kupiti putovnica ? Evo javi se na forumu nekim Bošnjacima na PP, za nešto novca će ti prodati svoju.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 14:57 |
|
|
dudu je napisao/la:
i ja se pitam. isti je sustav i zadnje vrijeme na europskim i svjetskim prvenstvima, pa nisam doživio da me itko legitimirao na ulazu.
Na svetskom se uzimala karta uz sve podatke, ali tamo kad dodjes niko nista...cak smo i prodali jednu kartu... Nemoguce je da bude takva provera...tako da ako mozes, kupi jednu, dolazim sigurno i donosim kintu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 15:01 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: dudu je napisao/la: ma koji zapad, s Džonijem u žižu, najmanje na istok. kad je mogao protiv Makedonaca na sjever, onda može makar na istok protiv Srbije.  ako mene netko misli ugostit u Beogradu, ništa manje od sjevera me ne zanima. Tako je...ako ides, ides "ko covek"...sta treba, par gorila oko mene da me cuvaju?! Odes u epicentar, tamo ti se najebavaju majke cetnicke, a ti gledas tekmu... Samo, ako prvi damo gol...  , govor tela ce me otkriti...onda ono - u picku mater, sto bas sad  To je dozivljaj, a ne ko devojcica... kad sam odlučio otići na Zvezda-Slovan, najprije mi nitko nije dao jer sam zapikirao na sjever, a onda sam nekako ženu slomio da odemo na istok, ali prema sjeveru. obećao sam da ću šutit cijelu utakmicu.  uzeli mi karte, kad ja vidim da brojevi na kartama nisu jedan do drugog, nego tri mjesta razlike. sjednem ja na svoje mjesto, ona do mene, kad pojavljuju se trojica i pokazuju mi godišnje karte. jbg, nije bilo druge nego da im objasnim situaciju i da se pomaknu za po jedno mjesto, što su i napravili, ali su me zato svi uokolo provalili. međutim, kad je tekma počela bio sam najgrlatiji navijač, pa sam se iskupio.  bio sam i na dvije prvenstvene u kopu i na dvije Partizanove s Grobarima, a imam iskustva i s Torcidom na Poljudu. brijem da sam jedini koji bi se mogao popeti na štangu navijačkih tribina velike četvorke i voditi 90 minuta navijanje da me nitko ne provali. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 15:03 |
|
|
BBC je napisao/la: Zar nema u Zemunu kupiti putovnica ? Evo javi se na forumu nekim Bošnjacima na PP, za nešto novca će ti prodati svoju. Maznucu od drugara koji je iz Novske...cak i licimo malo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 15:04 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: dudu je napisao/la:
i ja se pitam. isti je sustav i zadnje vrijeme na europskim i svjetskim prvenstvima, pa nisam doživio da me itko legitimirao na ulazu.
Na svetskom se uzimala karta uz sve podatke, ali tamo kad dodjes niko nista...cak smo i prodali jednu kartu... Nemoguce je da bude takva provera...tako da ako mozes, kupi jednu, dolazim sigurno i donosim kintu... dogovor je da kupim 4 karte za 2 brata i frenda koji se ženi. reci kojeg da ispalim od njih trojice? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 15:08 |
|
|
dudu je napisao/la: kad sam odlučio otići na Zvezda-Slovan, najprije mi nitko nije dao jer sam zapikirao na sjever, a onda sam nekako ženu slomio da odemo na istok, ali prema sjeveru. obećao sam da ću šutit cijelu utakmicu.  uzeli mi karte, kad ja vidim da brojevi na kartama nisu jedan do drugog, nego tri mjesta razlike. sjednem ja na svoje mjesto, ona do mene, kad pojavljuju se trojica i pokazuju mi godišnje karte. jbg, nije bilo druge nego da im objasnim situaciju i da se pomaknu za po jedno mjesto, što su i napravili, ali su me zato svi uokolo provalili. međutim, kad je tekma počela bio sam najgrlatiji navijač, pa sam se iskupio.  bio sam i na dvije prvenstvene u kopu i na dvije Partizanove s Grobarima, a imam iskustva i s Torcidom na Poljudu. brijem da sam jedini koji bi se mogao popeti na štangu navijačkih tribina velike četvorke i voditi 90 minuta navijanje da me nitko ne provali.  Ma to je prava prica, ko to ne iskusi, da je sa druge strane rostilja...taj nije pravi fan... Ipak, otici u masu na Hrvatska - Srbija je vrh ludosti, to jednom napravis u zivotu, i pamtis dok ne osedis... Vidi dal mozes, ili neko koga znas, ja dolazim 100%, platicu kolko treba...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 15:14 |
|
|
|
probat ću nešto. ima i online prodaja, ali i tu treba unijeti podatke. meni je najveći problem što prodaja počinje u četvrtak, a ja najvjerojatnije poslom moram do Dalmacije i Hercegovine dan ranije. ko ne kupi kartu u četvrtak, mislim da neće nikako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 15:18 |
|
|
disperzirali su prodaju na cijelu Hrvatsku. Citat: PRODAJA ULAZNICA U TISAKMEDIA CENTRIMA:
Mjesta unutar odabranog sektora tj. red i sjedalo za ovu utakmicu nije moguće odabrati. Prilikom kupnje ulaznica sustav dodjeljuje najbolja trenutno raspoloživa mjesta u odabranom sektoru.
Pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta na prodajnom mjestu TisakMEDIA Centra. Djelatnici prodaje će u sustav popuniti osobne podatake (ime i prezime, broj osobnog dokumenta)
Jedna (1) osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice. Osim svojih podataka kupac djelatniku na prodajnom mjestu treba dati ime i prezime svih navijača za koje kupuje ulaznice.
Prodaja ulaznica u prodavaonicama TISAKmedia centara trajat će do iskorištenja raspoloživosti ulaznica. TisakMEDIA centri u kojima će biti prodaja ulaznica su:
DUBROVNIK - TISAKmedia Dubrovnik - Brsalje 9 HVAR - TISAKmedia Hvar - Trg Sv.Stjepana bb KARLOVAC - TISAKmedia Karlovac - Trg Matije Gupca 1 KARLOVAC - TISAKmedia SUPERNOVA Karlovac - Prilaz Vjećeslava Holjevca 12 KAŠTEL ŠTAFILIĆ - TISAKmedia ZRAČNA LUKA SPLIT Kaštel Štafilić - Cesta dr.F.Tuđmana 96 MAKARSKA - TISAKmedia Makarska - Mala obala/Marineta 1 OPATIJA - TISAKmedia Opatija - Maršala Tita 103 OSIJEK - TISAKmedia PORTANOVA Osijek - Svilajska 31a PAZIN - TISAKmedia Pazin - Muntriljska 1a POŽEGA - TISAKmedia Požega - Osječka bb PULA - TISAKmedia Pula - Flanatička 1 RIJEKA - Tisak lokal Korzo ROVINJ - TISAKmedia Rovinj - Carrera 69 SISAK - TISAKmedia Sisak - S.i A. Radića 1 SLAVONSKI BROD - TISAKmedia SUPERNOVA Sl.Brod - Osječka 284 SPLIT - TISAKmedia Split - Vukovarska 207 ŠIBENIK - Tisak DALMARE CENTAR - Velimira Škorpika 23 VARAŽDIN - TISAKmedia Varaždin - Kukuljevićeva 13 VELIKA GORICA - TISAKmedia Velika Gorica - Šetalište F.Lučića 1, V.Gorica ZADAR - TISAKmedia SUPERNOVA ZADAR - Ulica akcije Maslenica 1 ZAGREB - TISAKmedia ZAGREB ASTORIA - Račkoga 2 ZAGREB - TISAKmedia ZAGREB POTHODNIK - Grgura Ninskog bb ZAGREB - TISAKmedia ZAGREB GAJEVA - Gajeva 2 ZAGREB - TISAKmedia ZAGREB FRANKOPANSKA - Frankopanska 5a ZAGREB - TISAKmedia AUTOBUSNI KOLODVOR - Av. Marina Držića ZAGREB - TISAKmedia ARENA CENTAR - Lanište BB
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 15:18 |
|
|
dudu je napisao/la: probat ću nešto. ima i online prodaja, ali i tu treba unijeti podatke. meni je najveći problem što prodaja počinje u četvrtak, a ja najvjerojatnije poslom moram do Dalmacije i Hercegovine dan ranije. ko ne kupi kartu u četvrtak, mislim da neće nikako. Ako uspes nesto, javi da planiram...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 15:23 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: dudu je napisao/la: probat ću nešto. ima i online prodaja, ali i tu treba unijeti podatke. meni je najveći problem što prodaja počinje u četvrtak, a ja najvjerojatnije poslom moram do Dalmacije i Hercegovine dan ranije. ko ne kupi kartu u četvrtak, mislim da neće nikako. Ako uspes nesto, javi da planiram... znat ćeš za 4 dana, tako da ti ostaje mjesec dana za planiranje.  ako ispušim na ovoj kupnji, onda ću vidjeti kako će se kretati karte na crno. problem mi je što nemam nikog tko bi umjesto mene otišao u četvrtak u 7 ujutro i stajao pred jednom Tisakmedijom dok ne otvore. jedini sam pravi fanatik. karte su bagatela. Citat: CIJENE PO SEKTORIMA: Tribina zapad dolje 250,00 kn Tribina zapad gore 120,00 kn Tribina istok 120,00 kn Tribina sjever dolje 70,00 kn Tribina sjever gore 50,00 kn Tribina jug 60,00 kn sjever dolje 1000 dinara, istok 1800.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 15:26 |
|
|
|
spreman sam da platim i 100 evra, vidi bilo kakvu kombinaciju, ne moramo karte u nizu da imamo, moze i druga tribina...
Kapiram da je tesko doci do karte...imas protivuslugu u oktobru u uzvratu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 15:28 |
|
|
nema frke, ako dođem do svoje karte, imat ćeš i ti svoju. p.s. ako se poslože stvari kako očekujem Marakana će ionako biti poluprazna. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 15:29 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: spreman sam da platim i 100 evra, vidi bilo kakvu kombinaciju, ne moramo karte u nizu da imamo, moze i druga tribina...
Kapiram da je tesko doci do karte...imas protivuslugu u oktobru u uzvratu... Bit će posebni redari koji će pokušati prepoznati Srbe, ali ozbiljan sam 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 15:30 |
|
|
dudu je napisao/la: nema frke, ako dođem do svoje karte, imat ćeš i ti svoju. p.s. ako se poslože stvari kako očekujem Marakana će ionako biti poluprazna.  Mara ce biti puna...to ne sumnjaj...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 15:30 |
|
|
volvoks je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: spreman sam da platim i 100 evra, vidi bilo kakvu kombinaciju, ne moramo karte u nizu da imamo, moze i druga tribina...
Kapiram da je tesko doci do karte...imas protivuslugu u oktobru u uzvratu... Bit će posebni redari koji će pokušati prepoznati Srbe, ali ozbiljan sam  rečeno je samo da će izbacivati sa stadiona one koji navijaju za Srbiju.  Džonija ne mogu prepoznat, ionako po faci sliči na purgera. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 15:38 |
|
|
|
Prosli put sam bio u opasnosti jer je natpis na pljugama bio na cirilici...a ja jos opusteno palim pljugu...
Moze svasta da krene naopako, jos od voza, tj vlaka od Vinkovca gde ce uci razni retardi, preko ulaza, samog stadiona... al to nije vazno, ovakav dogadjaj se ne propusta...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 15:39 |
|
|
sredim ti ja prijevoz autom od BG do ZG-a i nazad u lijepom ženskom društvu, to je najmanji problem. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 17 vel 2013, 15:41 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Prosli put sam bio u opasnosti jer je natpis na pljugama bio na cirilici...a ja jos opusteno palim pljugu...
Moze svasta da krene naopako, jos od voza, tj vlaka od Vinkovca gde ce uci razni retardi, preko ulaza, samog stadiona... al to nije vazno, ovakav dogadjaj se ne propusta... Pola Hrvatske puši ćirilične, pogotovo Slavonci, kod vas su mislim tri puta jeftinije cigarete...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Stadion Maksimir: Hrvatska-Srbija 22.03.2013. 18h Postano: 18 vel 2013, 01:51 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
volvoks je napisao/la: Pola Hrvatske puši ćirilične, pogotovo Slavonci, kod vas su mislim tri puta jeftinije cigarete... Istina. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|