HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 09 ožu 2025, 10:58.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1085 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 44  Sljedeća

Tko će ponijeti titulu prvaka?
Anketa je završila: 13 lip 2018, 15:25.
Njemci 8%  8%  [ 2 ]
Brazilci 8%  8%  [ 2 ]
Francuzi 8%  8%  [ 2 ]
Španjolci 8%  8%  [ 2 ]
Argentinci 8%  8%  [ 2 ]
Belgijanci 4%  4%  [ 1 ]
Englezi 0%  0%  [ 0 ]
Portugalci 0%  0%  [ 0 ]
Hrvati 29%  29%  [ 7 ]
Rusi 0%  0%  [ 0 ]
Urugvajci 0%  0%  [ 0 ]
Kolumbijci 0%  0%  [ 0 ]
Poljaci 0%  0%  [ 0 ]
Švicarci 0%  0%  [ 0 ]
Meksikanci 0%  0%  [ 0 ]
Šveđani 0%  0%  [ 0 ]
Danci 0%  0%  [ 0 ]
Srbi 21%  21%  [ 5 ]
Nitko od navednih 4%  4%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 24
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018.
PostPostano: 10 srp 2018, 15:52 

Ova ukrajinska afera se opet rasplamsala nakon drugog videa.
FIFA navodno opet pokrenula istragu protiv Vide.
Predsjednik ukrajinskog nogometnog saveza u parlamentu u dresu hrvatske reprezentacije izjavio da će oni platiti Ogiju kaznu od 15 000 franaka i da će ga rado zaposliti u njihovom savezu.

Vrh

PostPostano: 10 srp 2018, 15:56 

Bilo bi zanimljivo istražiti od koga "cure" ti video isječci...

Što se Vide tiče, jbg., a Rusima će bit teško odlučiti hoće li navijati za engleske "novičokovce" ili hrvatske "ukrajince".

Vrh

PostPostano: 10 srp 2018, 16:21 

Nadobudni Englezi opet se pušu, pljuvanje i podcjenjivanje Hrvatske u medijima.
Debeloguzi golman Pickford bubnu da je SP u rangu njihove druge lige.

Šteta za Vrsaljka koji neće igrati ali vjerujem da će Čarli još bolje funcionirati u tandemu sa Lovrenom koji bi trebao biti spreman kao i Suba.
Vida ide na mjesto Vrsaljka, tu gubimo ofanzivno po bokovima ali dobijamo u skoku sa tri stopera štoje važnije obzirom da su Englezi sve golove dali glavom i to većinom iz prekida.

Ovaj put idemo bez Kramarića, ojačava se srednji red sa Brozom koji čuva leđa Modriću i Rakitiću i daje im više mogućnosti prema naprijed.

Vrijeme je za jednu vrhunsku partiju, razbijamo napuhane pjegavce.

Vrh

PostPostano: 10 srp 2018, 16:28 

daramo je napisao/la:
Ćamil Duraković traži da hrvatska reprezentacija igra s crnom trakom oko ruke povodom godišnjice Srebrenice.

Ja mislio zajebavaš se kad istina. Nacija imbecila.

Vrh

PostPostano: 10 srp 2018, 16:34 

Glupo ovo od Čovića, jako glupo. Narod će za inat napraviti još veću feštu. Bez obzira na kraj utakmice.

Vrh

PostPostano: 10 srp 2018, 16:48 

Ja stvarno ne znam zašto moderacija tolerira ovo @kolubarino trolanje?

Vrh

PostPostano: 10 srp 2018, 17:07 

daramo je napisao/la:
Ćamil Duraković traži da hrvatska reprezentacija igra s crnom trakom oko ruke povodom godišnjice Srebrenice.
.

Pa sto nije trazio od Belgije i Francuske, Engleske, ciji su unproforci bili u to vrijeme u BiH?

A Covicu za mene vise ne postojis, nedavno sam ti stisnuo ruku, sljedeci put cu te pljunuti.

Nasim se zrtvama rugaju, ismijavaju,,... Ima sutra da grmi muzika, pa nek mi tko dodje i kaze da je dan zalosti, meni nije. ajd voz.

Kao što je bila mom djedu i meni.

Vrh

PostPostano: 10 srp 2018, 17:09 

kolubara je napisao/la:
Samo tu vrhinsku partiju gledaces na utisanom tv , jer ako te cuje mujkan naebo si.

Ne budi dosadan, imaš 2 upozorenja, sljedeće je 7 dana odmora.

Nego, kad je doček u Zg, da vidimo i mi taj pokal? :HercegBosanac

Vrijedi li pravilo da prvak automatski ide na sljedeće prvenstvo, bez kvalifikacija?

Vrh

PostPostano: 10 srp 2018, 17:16 

Goran Ivanisevic englezima :

Citat:
"Nadam se da nećemo izgubiti od Engleza, jer vi ste već u finalu, već ste pobijedili, već ste osvojili trofej, donosite ga kući... Tako ste arogantni, najbolji ste, najljepši ste! Da, vraćate se kući, ali nadam se bez trofeja", poručio im je dobro raspoloženi Goran.

"Nadam se da se ne igra u isto vrijeme kao ovdje da mogu otići u pub, gledati s drugim Englezima i ostati zadnji koji će se smijati", dodao je Ivanišević.

to kralju, bez dlake na jeziku.

Kao što je bila mom djedu i meni.

Vrh

PostPostano: 10 srp 2018, 17:16 

Mar-kan je napisao/la:
kolubara je napisao/la:
Samo tu vrhinsku partiju gledaces na utisanom tv , jer ako te cuje mujkan naebo si.

Ne budi dosadan, imaš 2 upozorenja, sljedeće je 7 dana odmora.

Nego, kad je doček u Zg, da vidimo i mi taj pokal? :HercegBosanac

Vrijedi li pravilo da prvak automatski ide na sljedeće prvenstvo, bez kvalifikacija?

To je ukinuto.

Vrh

PostPostano: 10 srp 2018, 17:18 

Totalno poludile komšije, ako dignemo pokal to je garantirana masovna histerija.

Bakir Hadžiomerović: Da nije bilo Alije Subašić danas ne bi branio za Hrvatsku

slika
Citat:
Kad se solidnom golmanu baš posreći pa u utakmici svog života neočekivanim – sportski komentatori bi rekli bravuroznim intervencijama osigura ekipi neku važnu pobjedu, u civiliziranom svijetu preko noći će postati heroj ulice, kojeg navijači obožavaju do prvog sljedećeg kobnog kiksa.

Osvanut će zasluženo i frajerski na najboljim naslovnicama, osvojiti prostor u kolumnama i sportskim rubrikama, privremeno potvrditi vlastitu nezamjenjivost među stativama, a u izuzetnim okolnostima prodat će se i neki dres viška s njegovim slavnim imenom.

Kažem, tako stvari stoje u dalekom civiliziranom svijetu. Ali, na brdovitom Balkanu sportski uspjesi mjere se nekim drugim kantarima. Zato su, valjda, Danijelu Subašiću skupo naplatili status regionalne instant-zvijezde. Jer, samo tri odbranjena penala dovoljna su da “krivovjernik” dospije u počasnu ložu tabloidne ljudske gluposti, tamo gdje tavore pomračeni umovi i šovinističke svinje.

Analizirano je kojim se prstima krsti i kakvom bogu moli, naslađivalo se idiotlucima iz života jednog punca iz Islama Latinskog, da bi, na koncu, strastveno razvukli svako krvno zrnce sportiste zaslužnog što je depresivnu naciju odveo u stanje euforije, usljed čega će u Širokom Brijegu ponovo kretenski pljunuti na zemlju kojoj pripadaju ljudi s obala Lištice…

Negdje u ova doba 1991., u tom se hercegovačkom gradiću klicalo i aplaudiralo Aliji Izetbegoviću jednako kao Mati Bobanu. Stariji se sigurno sjećaju HDZ-ovski potisnutog događaja kad je stotinjak tenkova JNA, zahvaljujući i Izetbegoviću, zaustavljeno na njihovom zločinačko-okupatorskom putu ka zadarskom zaleđu, gdje je, eto, baš tih olovnih dana aktuelni “hrvatski heroj” Danijel Subašić učio svoje prve životne korake. Pita li se danas mrzovoljna Lištica kako bi Danci i Rusi pucali penale da su tenkovi onda stigli kamo su planirali?

Totalno poludili, Alija obranio Široki, Zadar i cijelu Hrvatsku.
Da citiram Aliju tog dana u Širokom: Morate pustiti vojsku jer ona ima svoje zadatke.

Vrh

PostPostano: 10 srp 2018, 17:29 

I radi ovakvih tekstova da Hrvati imaju poštovanja prema ovim islamistima, sutra će još više goriti u Širokom i Mostaru a još više će se jabavati Bakirova Bosna.

Na onu raspravu koju smo imali i mi na temi oglasio se i Zriki, samo da citiram dio Bobiju.

Zašto Širokobriježani nisu pogriješili sa psovanjem političke Bosne i zašto ju trebaju psovati i Bošnjaci i Srbi
Citat:
Ako je to neki Bosanac Viteza, il Kiseljaka, krivo shvatio ko ga šljivi. Nek upali mozak.

Jer i on komotno, može usred Viteza i Kiseljaka, galamiti “jebem te Bosno jebem te ja” sve dok je ovo država Valentina Inzaka, stranih ambasada, bismilah antifašista, Šerifa Patkovića i povlaštenog nacionalizma, i sve dok ime Augustine Grebenar osmogodišnje djevojčice ubijene usred Viteza bismilah granatom, ili male Biljane iz Bratunca, ubijene u trećoj godini života, od strane metka “prave” vojske, ovoj zemlji i društvu ne predstavljaju nikakav imperativ za istragu.

Tu i takvu Bosnu, morao bi kazano navijačkim rječnikom, “jebati” svaki humanist BIH. Bez obzira na naciju. Svaki čovjek. Kao što i Mi sami, trebamo prezirati državu koja štiti bilo koje zločince, makar oni bili i naši “Hrvati”.

Jer to nije sport. To je minimum higijene prema vlastitom ja. Osnovni imperativ humanosti.

Stoga, draga hrvatska, srpska, bošnjačka djeco, djeco ostalih, i djeco mješanih brakova, slobodno “jebite ovu i ovakvu Bosnu” na navijačkim terenima. Ona vas iseljava. Ona vam, ovakva, nije na ponos. Ona vas šalje da igrate za treće države. Ona vam oduzima dostojanstvo. Ona je ubojica vaše bolje budućnosti.

Jebu joj majku trenutno i tisuće Bošnjaka. I ono u što se pretvorila. A oni su navodno veći patrioti od nas.

Prema tome tko vama brani?

https://poskok.info/politicka-bosna-dan ... nja-bosne/

Vrh

PostPostano: 10 srp 2018, 17:29 

Realno cijela ta priča oko Subašića je ono baš prenaduvana. Čovjek Srbin iz Hrvatske i šta... Brani za zemlju koju smatra svojom i to je to.
Adem je musliman iz Srbije i odabrao je Srbiju.

Što se tiče Vide, on je samo pokazao da je šovinist.

Što se tiče utakmice, veliku šansu Hrvati imaju da odu u finale. Meni su Englezi odron teški. To sam mislio i prije početka prvenstva. Poklopilo im se brdo stvari da dođu u polufinale. Drugi dio žreba troduplo je jači.

Vrh

PostPostano: 10 srp 2018, 17:33 

Ukrajinci preplavili FIFA-inu stranicu negativnim komentarima i parolama poput "slava Ukrajini" što je srušilo ocjenu stranice na 1,6.
To nije ništa čudno s obzirom na to da je u napadu sudjelovalo preko 121 tisuću nezadovoljnih Ukrajinaca.

Vrh

PostPostano: 10 srp 2018, 17:52 

Sad od Fife traže minutu šutnje.

Srebreničani od FIFA-e traže minutu šutnje prije meča Hrvatska - Engleska

Citat:
Pozivamo Vas da početak polufinalne utakmice obilježite sjećanjem na genocid u Srebrenici minutom šutnje ili na drugi način, sve s ciljem upoznavanja svjetske javnosti na ovaj stravičan zločin, te da na taj način pošaljete poruku mira i opomene da se nikada i nigdje više ne ponovi Srebrenica.

Kad će reprezentacija BiH minutom šutnje odati počast stradalim Armenima u genocidu?

Vrh

PostPostano: 10 srp 2018, 18:14 

storaB je napisao/la:
Realno cijela ta priča oko Subašića je ono baš prenaduvana. Čovjek Srbin iz Hrvatske i šta... Brani za zemlju koju smatra svojom i to je to.
Adem je musliman iz Srbije i odabrao je Srbiju.

Što se tiče Vide, on je samo pokazao da je šovinist.

Što se tiče utakmice, veliku šansu Hrvati imaju da odu u finale. Meni su Englezi odron teški. To sam mislio i prije početka prvenstva. Poklopilo im se brdo stvari da dođu u polufinale. Drugi dio žreba troduplo je jači.

Ili Nole crnogorac Hrvat Ali odabrao da bude Srbin

Vrh

PostPostano: 10 srp 2018, 20:58 

Mlatnemo Engleze, mlatnemo Francuze i nosimo trofej kući.
Zar može slađe.

Vrh

PostPostano: 10 srp 2018, 22:16 

Samo jedna (JEDNA!) utakmica dijeli Hrvatsku od finala (FINALA!) svjetskog prvenstva...

Vrh

PostPostano: 10 srp 2018, 23:12 

ovde je najavljivana belgija kao najbolja reprezentacija uz hrvatsku na turniru , najaca...

francuzi su odigrali koliko im je dovoljno i svaka cast belgijancima ali su ipak gledano celi tim francuzi najbolji na svetu, doduse brzail im je po imenima uz rame ako ne jaci...

tu su embape, pogba, grizman ziru, matuidi, paje... treba li dalje nabrajati?
prva cetvorica su ono sto druga reprezentacija nema, na tolkom nivuo cetvoricu vanserijskih...

svaka cast lkaku, felainiju de brujne, ali su ovi jaci...

kao sto su modric i rkaitic vrhunski majstori ali nisu bolji od embapea zirua grizmana... francuzi su ovde ponizavani, velicana je belgija kao sigurni protivnik hrvatske u finalu sto nije realno... ok svako moze vsakog da pobedi videli smo na primeru rusije i spanije, koreje i nemacke...ali to su senzacije to ne znaci da ovi nisu najbolji...

najlepse finale prvenstva bi bilo francuska brazil ali eto...

zreb treba malo dirigovati jer ipak je presmesno da gledamo ovakva dva kostura gde u jednom je nekoliko extra timova dok u drugom to behu samo spanci na tom nivou...

pa necemo imati defanzivni vels koji krljanjem i destrukcijom ide do zavrsnice, kako ej pokusala i rusija...

to je anti fudbal...

dakle sutra dobijamo drugog finalistu , protivnika francuskoj koja je najveci favorit odo ve cetrireprezentacije... dobro , ne pobedjuje uvek favorit u finalu to zna ponajbolje brazil...

ne znam ko moze da ih zaustavi, engleska i rvatska su jos ostale ...

rvati su iscedjeni, dosta istroseni, embape bi to busio ko sito... zaista je neprevazidjen...

mislim da ono sto su ispustili u francuskoj sad ce nadoknaditi to je sigurno... uopste mi nije upitno prvo mesto...

imaju tim snova...

englezi ? mislim da su presrecno dosli dovde, bez ijednog ozbiljnog protivnika iz svetske klase, ni sami nisu ocekivali...

gledano po kvalitetu ove cetri reprezentacije u zavrsnici, finale je veceras odigrano, jer su francuska i belgija bolje od ostale dve...

steta sto necemo gledati francuska brazil...

Vrh

PostPostano: 10 srp 2018, 23:16 

Bobovac je napisao/la:
Samo jedna (JEDNA!) utakmica dijeli Hrvatsku od finala (FINALA!) svjetskog prvenstva...

to malo devojci srecu kvari...

Vrh

PostPostano: 11 srp 2018, 06:28 

Bobovac je napisao/la:

Neko jednu tekmu do finala a neki svjetlosne godine..

Vrh

PostPostano: 11 srp 2018, 07:54 

Vida dakle slavi Ukrajinu usred Rusije i pozdravlja svoje Srbe iz nekog kafica u Kijevu dok Srbi svaku nasu utakmicu komentiraju pocevsi od Vučića i doslovce vidiš koliko pate.
Vučiću smeta što na RTS-u komentator navija za nas dok onaj njegov Informer, Vesti Online, Kurir i ne triba komentirat.
Ljudi su nazvali kurvom kcer Hilarry Clinton jer je navijala za nas.

Vida je baš ispa panj i osramotio nas je brutalno, jebao ga Toma Zdravkovic i Srbi skupa sa tom umjetnom ukrajinskom nacijom koja ne može skupit 100 000 dragovoljaca.

Vrh

PostPostano: 11 srp 2018, 08:04 

Ovaj lik šta je na youtubu srao je dakle isto narodni poslanik :D koja nacija u picku materinu

Triba zabranit cajke, koji ce nam kurac one kurve ispirat mozak?

Triba sa njima imat odnose i odnosit se prema njima kao što se oni odnose prema nama, to se naravno ne odnosi na ekonomiju..nemam ništa protiv toga da kupujem od srpskog seljaka skuplje 2 puta nego neko smece staro 10 godina iz Brazila i ostalih vukojebina ali odnosi tribaju bit onakvi baš kao što spominje ovaj poslanik njihov što želi da nas pokradu suci protiv Rusije :D

Btw jucer sam bio u Beogradu u Mozzarta kladionici, ispratio malo tenis i čuo 2 Srbina kako pričaju o "Ustašama" pa sam upao u raspravu.

Vrh

PostPostano: 11 srp 2018, 08:58 

:HVO :hrvatinic :HVO
Idemooooo!

Cjelodnevni program uz peke i vincek :zivili

Vrh

PostPostano: 11 srp 2018, 11:15 

Citat:
"Jedna duša i jedno srce - doviknula je postarija gospođa koja se od vrelog srpanjskog sunca skrivala u hladovini u centru grada kada su je upitali prati li utakmice u Rusiji.

Široki Brijeg voli Hrvatsku i hrvatsku reprezentaciju. Mi smo ovdje Hrvati, slobodno to napišite - dobacili su iz jednoga društva koje je ispijalo jutarnju kavu.

Igrom naše reprezentacije zadovoljan je i Marinko Bubalo. Njega ne zabrinjavaju prigovori iz Sarajeva da Široki navija za Hrvatsku.
Da ste samo vidili koje je to veselje ovdje bilo kada je Hrvatska igrala s Rusijom. I mlado i staro, sve je bilo na nogama.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1085 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 44  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: