Naslov: Re: Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018.
Postano: 18 srp 2018, 20:18
Ovi dočeci su pokazali da nema čak ni onih 15-20% koliko sam pretpostavljo da ima koji ne vole Hrvatsku sudeći po izborima ili po komentarima na portalima, pokazalo je pak da 90% Hrvata diše Hrvatski punim plucima, i ono što je najbitnije, sve od reda mladi ljudi 15-35 godima.
Pokazalo se i da pokušaji raznih medija da nas promjeme u nekakve "civilizirane europljane" i stvore društvo slično primjerice Njemačkom je uzaludno lupanje glavom od zid, ono čak ima i kontra efekt
Postano: 18 srp 2018, 20:38
Robbie MO je napisao/la:
Oni koji su navijali protiv Hrvatske da izbjegnu "neugodu nacionalizma na ulicama" lako se razotkrivaju po tome sto u statusima na FB obilno koriste rijec "ali".
Ostali nijemo prenose tudje statuse u kojima se trazi dlaka u jajetu, pokusava se iskonstruirati neka ironija, ili seksisticki ismijava Kolinda. Neprocjenjivo je gledati kolicinu tikova, kiselih osmijeha. Ovo je takav lakmus papir da sam nakon 20 godina po prvi put jasno vidio koji su mi poznanici komunjare, a koji lijevi i liberalni politicki Hrvati. Kraj ovog prvenstva i proslava je bas bila vododijelnica, gdje se vidjelo jasno koja voda tece u kojem smjeru. Tko sto kaze, tko im lajka, savrseno jasan pogled na strukturu gradjana Hrvatske kao kad je Galileo prvi put pogledao kroz teleskop.
Bog te pomogo di ces tek sad vidjeti ko su jugici i komi potomci, kad se to vidi ima 5-6 godina odkad je udruzeni neprijateljski napad na reprezentaciju i poceo sa otovorenim pozivom njihovog tadasnjeg vodje Ive Josipovica. Covjek bi mogao posumnajti u tvoju inteligenciju, ali kad znamo da ne pratiš sport i da si se tek sad ukljucio u pricu oko repke onda je ipak jasno kako je to na stvari.
Dakle vec tada je bilo jasna ko je ko, Ekipa " sve izgubili dabogda" su nepopravljivi jugosi koji jednostavno ne podnose ni jednu hrvatsku svetinju , a pogotovo repku, Thompsona da ne spominjemo.
Druga i vecinska skupina su prosjecni Hrvati, to su ljudi koji vole Hrvatsku i Hrvate, naravno i repku, ali zbog snazne antipropagande i iz toga proizaslog trenda oni su kao ohladili od repke i svejedno im je kao zbog situacije u HNSu ( koja je usput rečeno fantasticna i najbolja u povijesti HNSa po svim uefinim kriterijima) , isti takvi nemaju nista protiv Thompsona, ali kao ne slusaju tu glazbu( mada nije jasno na sto misle i sto ih smeta) i takvi su sad pod novonastalim okolnostima masovno izasli na ulicu, ne samo zato sto je to trendi, nego vise jer su docekali da napokon smiju docekati hrvatske velikane bez da moraju zatomljavati svoje osjecaje kao do sada i zato je bila ovolika ekspolozija oduševljenja koje je zasita bilo iskreno, jer narod je napokon docekao da smije javno podrzati i slaviti ono sto voli.
Treci su pak osvjesteni Hrvati koji nesto znaju, koji se ne boje izreci svoj stav i koji su beskompromisno branili repku od neargumntiranih , zlobnih i jako opasnih napada, nazaslost takvih nije bilo puno zato se , zbog njihove slabosti, druga skupina prividno priblizila prvoj skupini iako zastvarno nikad nije bila na njihovoj strani. Treca strana su oni koji su do kraja na hrvatskoj strani, ali iskljucivo argumentima i treca strana uglavnom, ako ne i potpuno podrzava i najboljeg hr pjevaca Thompsona , kao i sve hr i pozitivne vrednote.
Zasto sam sad nakon ovoga jako optimistican, zato sto smo drugu i vecinsku skupinu snazno povukli na nasu stranu i mislim da je iako jos uvijek snazna masinerija, nepopravljivih jugosa i mrzitelja iz prve skupine, nije ni blizu kolabirala, vjerujem da su trajno izgubili svoju snagu i da se druga skupina nece tako lako vise usutkati jer kao sto rekoh u drugoj skupini su Hrvati koji vole svoju domovinu, ali su se ovime uspjeli otrgnuti iz njihovih ralja , doslovno su prodisali za svoj narod, a sto se dugo vremena jednosatvno nisu bili usudili.
Evo gledam upravo u Varazdinu Thompsonov koncert i delirij tamo , a tamo bi to najmanje ocekivao, jer u VZ je jedan od najdrazih mi politicara, Cehok, koji ima muda i sada moze objasniti narodu da nema vise straha , da se mogu osloboditi sustavno nametnutih kompleksa i tocno se vidi da je varzdinski narod konacno prodisao.
Postano: 18 srp 2018, 21:52
Hrvatska ima mlade sa mudima koji su dobro profeštali finale nejebeć lavež jakobsfeldskih kerova. Oni su pravi pobjednici sa medaljom i tako se ponašaju, a motor svega lijepa naša Hrvatska u kojoj uživamo svi mjesec dana.
Ovako se nikad nisam osjećao u životu. Toliko ljubavi i zajedništva sirovo konzumirano uz cugu, tekme, fešte i skoro u svakoj prilici. Svi u mundijal filmu, muško, žensko, staro, mlado, a likovi obaraju sve odreda. Fantazija uživo do kostiju, a ključne riječi hrabrost i poniznost, tako do finala i tada IZGUBIMO sa 2:2. Jbga, nemre valjda prekoreda pa ti srebro zaVare..., čestitka variocima jer i lopovluk može biti umjetnost, a dobro nam ga uvališe Franci i to je nogomet, štabibilokadbibilo ću kasnije vrtiti, sad sam još u nirvani.
Malo je Vatrenima reći hvala za sve ovo, konto sam im ljubit nogu, svima desnu osim Perišića, njemu Livu, Daliću obje.
Najgolovi Modrić i Rebić u raskantavanju Argentine, kako Drago reče "Rebiću Ante neka te Argentinci pamte". Tu se vidjelo da će nakantat sve što im stane na put.
Postano: 19 srp 2018, 01:13
Što se tiče tih mrzitelja na Indexu i Jutarnjem radi se uglavnom o Srbima pod fejk profilima koji dan noć vise na hrvatskim portalima i poznaju Hrvatsku bolje od nas. Vidio sam ih dosta poput nekog "Stipe Franica" koji veličaju Jugoslaviju, Tita, liberalne ideje doslovno na svim temama pa onda odjednom na temi o Vučiću koja je protiv Srbije pozivaju na istrijebljenje Hrvata, Veliku Srbiju itd. on je samo jedan od njih a ima ih masu, npr sad sam zapazio nekog "Marka Bobana" koji ima šahovnicu sa petokrakom
Nebi me čudilo da je to organizirano, ipak u Srbiji postoji horda Vučićevih botova pa ne vidim zašto nebi pisali po hrvatskim medijima i utjecali na javne mijenje i podjele?
Postano: 19 srp 2018, 08:41
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17438 Lokacija: יום טוב
kakve fake news? nisu dali Marku da pjeva. doslovno su ih potjerali s pozornice "jer je program gotov". da je bilo kako treba, feštalo bi se do ponoći.
stavim kasnije par svojih fotki. nisu profi, ali su iz najveće gužve.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
kakve fake news? nisu dali Marku da pjeva. doslovno su ih potjerali s pozornice "jer je program gotov". da je bilo kako treba, feštalo bi se do ponoći.
Za prvu pjesmu su imali matricu i pustili je na razglas. "Geni kameni" je spontana želja jedne osobe pod utjecajem alkohola, i nisu imali pripremljenu matricu za playback. Sami sebi kvarite veselje nekim jebenim teorijama konspiracija i paranojom.
Kao i ono što je stavio da su rezali da se Dalić zahvalio BiH Hrvatima. Ja to i jučer čuo na HRT ponovljeno.
Postano: 19 srp 2018, 09:04
BBC je napisao/la:
ZGabriel je napisao/la:
Za prvu pjesmu su imali matricu i pustili je na razglas. "Geni kameni" je spontana želja jedne osobe pod utjecajem alkohola, i nisu imali pripremljenu matricu za playback. Sami sebi kvarite veselje nekim jebenim teorijama konspiracija i paranojom.
Kao i ono što je stavio da su rezali da se Dalić zahvalio BiH Hrvatima. Ja to i jučer čuo na HRT ponovljeno.
ti to ozbiljno? 200.000 ljudi čeka cijeli dan na Trgu da se pojave Vatreni i Thompson, a oni "nemaju matricu". daj, nemoj se više sramotit takvim provalama.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Da se nisu zajebavali po krovu autobusa 6-7 sati bilo bi vremena za pjesmu. Svi drugi izvođači su pjevali po jednu pjesmu da zabave narod dok se to rasteglo van svakog plana.
Postano: 19 srp 2018, 10:12
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26528 Lokacija: Heartbreak Hotel
Dok su ovi došli slavlje i završeno bilo (glede izvođača).
Vukli su se ko prebijena magarad, sa stankama svakih 50 metara. I onda govore da je Hrvatska Europa, da zna održavati red. Europa my ass. Bez ikakvih pravila, svaka je budala mogla stati na cestu da se ispozdravlja i da zadrži bus. U normalnoj zemlji bi netko dao ostavku.. A i da ne govorim koliko je to nefer prema ljudima koji su toliko čekali na Trgu.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Postano: 19 srp 2018, 10:25
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8613 Lokacija: Na rubu egzistencije
Bobovac je napisao/la:
Vukli su se ko prebijena magarad, sa stankama svakih 50 metara. I onda govore da je Hrvatska Europa, da zna održavati red. Europa my ass. Bez ikakvih pravila, svaka je budala mogla stati na cestu da se ispozdravlja i da zadrži bus. U normalnoj zemlji bi netko dao ostavku.. A i da ne govorim koliko je to nefer prema ljudima koji su toliko čekali na Trgu.
Da nije tako, pitanje je bili bilo veličanstveno kako je bilo.
Ali se slažem s tvojom konstatacijom da nije pošteno prema ljudima na trgu.
Zato su se valjda i razišli tako brzo.
ali ipak je bilo iza 22h, pa je red da nema glasne muzike. mogao im je netko zvati policiju
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
Sve je bilo kako su slavljenici htjeli. Ono što se događalo na sceni je proizašlo poslije dosta alkohola u krvi. Ili malo, Vida se recimo napije od par piva, to su profi sportaši pa ne podnose previše.
Organizator je trijezan i mora misliti na masu stvari na koje slavljenici ne moraju. Samo 5 uhićenih za remećenje javnog reda a pola milijuna na dočeku. Zbog takvih stvari mislim da je Daramo seronja kad tu lijepi depresivne linkove urota. Dvostruki seronja jer to radi preko leđa Bih Hrvata. Eto kao u svoj toj milenijskoj frci ljudi u Zagrebu nisu imali pametnijeg posla nego da nama napakoste.
Dodrinaši su takvi inače, nevezano za njega. Kakvu god Hrvatsku da im ponudiš i daš, oni uvijek imaju zamjerki i žele čitavo društvo uređeno 100% po svojim manijačkim idejama.
Postano: 19 srp 2018, 11:11
Bobovac je napisao/la:
s jedne strane si u pravu. ja sam bila na Trgu cijeli dan i krepala sam. s druge strane, trasa je bila javno objavljena, a na Trg ne stane milijun ljudi. ajd ti zabrani nekome da stane pored ceste i pokuša užicati autogram. moglo je to proći malo brže, ali ja jedino zamjeram diletante na Trgu. nema videozida u pokrajnjim ulicama, razglas nikakav, blentavi "voditelji"...kaže, nisu očekivali toliko ljudi??? pa trebalo je past par otkaza do danas.
jedini incident su napravili oni koji su se pentrali na krovove po Trgu pa ih je policija skidala. eno ti Pariza sa mrtvima, i razbijenim izlozima..tko je tu Europa?
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.