Neuer jest napravio penal ali je na ovom turniru to prva sudačka greška kad su u pitanju Nijemci što se ne može reći za Argentince. I Brazil je stradao zahvaljujući sucima. Da su bez pomoći limuna izgubili od Hrvatske ne bi se ni kvalificirali u daljnje takmičenje. Bio bi to šok ali puno manji od ong što su zahvaljujući sucima zaslužili u povjesno bolnoj stvarnosti od 7:1.
Slaba je to utjeha (nikakva) za hrvatski (ne)uspjeh ali makar manje boli.
Žao mi je što mi nemamo trenera koji može Hrvatsku ujediniti i pobjednički posložiti iako za taj pothvat hrv. fond igrača je više nego dostatan. Löw je možda već za idući turnir slobodan, mogao bi i Klopp, zašto ne. Više naši političari ukradu za mjesec dana nego li bi hrv. porezne obveznike stajo Löw ili Klopp u iduće ćetir godine. Uspjeh i dobit s jednim od ova dva dirigentra nad fantastičnom hrv. filharmonijom bio bi višestruko dobitnički.
Da sam Mesi bacio bi u travu ovo ničim zasluženo priznanje najboljeg igrača. To je laž i namještaljka.
Najbolji igrač ovog svj. nogometnog prvenstva je nepobitno kolumbijac James Rodriguez
Čitam komentare i svi se uglavnom slažu da nije faul jer je prvo boksao loptu.