|
|
Stranica: 68/88.
|
[ 2191 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 14 pro 2022, 23:25 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39356 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
divizija je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Ja ne znam kako Francuze nije sramota. Francuzi ne postoje. To je proizvoljna kategorija određena slučajnim granicama dinastije Capet. Šta će ih biti sramota kad reprezentacija najbolje oslikava budućnost Francuske. Ljudi se prilagođavajz na vrijeme.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 14 pro 2022, 23:26 |
|
|
divizija je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Ja ne znam kako Francuze nije sramota. Francuzi ne postoje. To je proizvoljna kategorija određena slučajnim granicama dinastije Capet. Crna Afrika. Ta zemlja je deponija.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 14 pro 2022, 23:31 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Ja ne znam kako Francuze nije sramota. Sramota bi ih bilo da crni nemaju pojma šutnut loptu, s obzirom da su dobri prave se blesavi i navijaju za njih. Paradoks je da braća i rođaci istih tih pretvaraju Francusku u treći svijet. Očito misle da se isplati uništiti zemlju za par sportskih titula i jeftinu radnu snagu...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 14 pro 2022, 23:33 |
|
|
weasel je napisao/la: Sramota bi ih bilo da crni nemaju pojma šutnut loptu, s obzirom da su dobri prave se blesavi i navijaju za njih. Paradoks je da braća i rođaci istih tih pretvaraju Francusku u treći svijet. Očito misle da se isplati uništiti zemlju za par sportskih titula i jeftinu radnu snagu... Potpis.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Finale Francuska - Argentina (afrika vs kepeci) Postano: 14 pro 2022, 23:47 |
|
|
Što mislite tko je više zaslužio titulu? Tko ima više šanse za pobjedu? Tko će dobiti poguranac od sudaca? Za koga navijate/podržavate ili želite da pobjedi ili pak izgubi Osobno se nadam da će Argentince nabubati s par komada, dovukli su se do Finala na sadaka penale. Koliko god ne volim vidjeti šepurenje Francuza ipak su pokazali bolju igru kroz turnir.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 14 pro 2022, 23:48 |
|
|
daramo je napisao/la: Jefferson Davis je napisao/la: Ali svaka im čast na borbi danas, pokazali su puno više volje nego Hrv jučer Još ne razumijete francusku strategiju, lijepo im pustili da se do mile volje igraju i onda ih otresli. Argentinska taktika jučer s nama je bila da nam uzmu posjed i uguše nam igru. Pa Hrv je imala veći posjed.....
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Finale Francuska - Argentina (afrika vs kepeci) Postano: 14 pro 2022, 23:48 |
|
|
Argentina, za nju ću navijati.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Finale Francuska - Argentina (afrika vs kepeci) Postano: 14 pro 2022, 23:53 |
|
|
Blijedoliki ciganski kepeci vs. afričke kolonijalne trupe. Ne mogu reći da ću navijati za ikog samo ne volim da Francuska išta dobije. Gade mi se. Za treće mjesto je ipak lakša odluka. I za nas i za susjede Bošnjake.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 14 pro 2022, 23:56 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Dajte Amiđu da se igramo, da se igramo, da se igramooooo!!!!!. Maroko je puno bolje danas izgledao nego mi jučer i trenutno m ise čine stabilniji, ako ih ovaj poraz mentalno nije razbio. Favoriti su u subotu, nažalost. I oni tko i mi su mogli igrat još 90 minuta i ne bi zabili gola. Francuzi su se malo i čuvali a i lomili su ih nemilice. Svi su umorni i bit će bitno tko ima bolju klupu, rekao bih da smo mi bolji s klupom a i uvijek smo znali s muslićima.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Finale Francuska - Argentina (afrika vs kepeci) Postano: 14 pro 2022, 23:56 |
|
|
Ne želim da Messi osvoji Tako da teška srca navijam za Nig... pardon Francusku
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 14 pro 2022, 23:59 |
|
|
weasel je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Ja ne znam kako Francuze nije sramota. Sramota bi ih bilo da crni nemaju pojma šutnut loptu, s obzirom da su dobri prave se blesavi i navijaju za njih. Paradoks je da braća i rođaci istih tih pretvaraju Francusku u treći svijet. Očito misle da se isplati uništiti zemlju za par sportskih titula i jeftinu radnu snagu... Njima igraju najbolji, nije bitno u čemu. Vjerojatno su im u fizici svi bijeli. To je ono što vi ne razumijete i zašto se događa ono što se Srbiji događa.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 15 pro 2022, 00:01 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Njima igraju najbolji, nije bitno u čemu. Vjerojatno su im u fizici svi bijeli.
To je ono što vi ne razumijete i zašto se događa ono što se Srbiji događa.
Teraj se, ti ne razumeš da ako je reprezentacija francuska da makar pola treba da budu PRAVI Francuzi.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 15 pro 2022, 00:03 |
|
|
Evo odmah njega ovdje s dnevnom dozom Junuzarija.
Marokanci su im zaslužni za paljenje francuskih gradova. To je njihova specijalnost. Ali neki to ne razumiju.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Finale Francuska - Argentina (afrika vs kepeci) Postano: 15 pro 2022, 00:05 |
|
|
Francuska dobija 3 razlike. Argentina nema šanse protiv njih
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Finale Francuska - Argentina (afrika vs kepeci) Postano: 15 pro 2022, 00:06 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Reconquista je napisao/la: NiceBoyZg je napisao/la: 18.12. pobjeđuje Argentina, makar i na penale. Kruni se Štaksi kao GOAT. Već ti je netko napisao ali tražiš još. Jebo te goat da te jebao goat. Civilizirano, nema što ! Moje su se riječi do sada potvrdile, predvidio sam ovo finale i prije prve polufinalne utakmice.
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Finale Francuska - Argentina (afrika vs kepeci) Postano: 15 pro 2022, 00:09 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 15 pro 2022, 00:13 |
|
|
Njima par milijuna Marokanaca ujutro ustaje radit i plaćat porez kao i svi.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 15 pro 2022, 00:14 |
|
|
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 15 pro 2022, 00:17 |
|
|
Baš je veselo u Francuskoj, idila.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 15 pro 2022, 09:12 |
|
|
Fino je igrao Maroko, nema im se šta zamjeriti. Imali su i priliku za izjednačenje, da nije Lloris odbranio, bio bi zaista spektakularan gol. Finale prije finala u subotu. Amiđa vs Junuz U finalu Franci rutinski šalju uplakanog Messija u penziju.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 15 pro 2022, 09:43 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2406 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Rutinerr je napisao/la: Fino je igrao Maroko, nema im se šta zamjeriti. Imali su i priliku za izjednačenje, da nije Lloris odbranio, bio bi zaista spektakularan gol. Finale prije finala u subotu. Amiđa vs Junuz U finalu Franci rutinski šalju uplakanog Messija u penziju. Messi će podići pehar svjetskog prvaka
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 15 pro 2022, 09:49 |
|
|
saskia je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Fino je igrao Maroko, nema im se šta zamjeriti. Imali su i priliku za izjednačenje, da nije Lloris odbranio, bio bi zaista spektakularan gol. Finale prije finala u subotu. Amiđa vs Junuz U finalu Franci rutinski šalju uplakanog Messija u penziju. Messi će podići pehar svjetskog prvaka To je tvoje mišljenje ili želja. Mislim da je na strani Francuza sve. Ljudi rutinski odradili ovo prvenstvo kao i prošlo. Nisu imali dostojnog protivnika. Jednostavno su prejaki, imaju širinu ekipe. Uđe lik s klupe i odmah zabije gol. I to lik koji je priličan anonimus u ovoj reprezentaciji. Stoperski par Konate - Varane je fantazija. Ljudi su zid. O bekovima da ne trošim riječi. Hernandez i Kounde svjetska klasa. U vezi koga god stave, svejednoj je. Tu znaju rotirati Rabiot (koji se izgleda povrijedio), ubaci onog Fofanu, i on odvali utakmicu. Tchoumeni sa 19 godina igra top prvenstvo, zadnjih vezni za narednih bar 10 godina. Griezmann cheat code, a naprijed, pa sigurno najjači napad prvenstva uz Brazilce. Argentina je odigrala dobro prvenstvo osim prve utakmice. Opet, pogledaj im put do finala, osim ove utakmice sa Hrvatskom, Australija i Holandija, koja je panjevima naprijed stizala -2. Zabije im dvaput Weghorst koji je propalo drvo od napadača. Zamisli šta će zadnjoj liniji raditi Mbappe i ekipa. Francuzi će tek u finalu dati pun gas i vidjećemo koliko mogu.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 15 pro 2022, 10:14 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Njima par milijuna Marokanaca ujutro ustaje radit i plaćat porez kao i svi. isti ti vjerojanto daleko više poreza cicaju nego uplate
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 15 pro 2022, 10:15 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Ljudi rutinski odradili ovo prvenstvo kao i prošlo.
jučer su pokazali priličnu ranjivost i također, ovaj puta su imali puno lakši put do finala. I Engleska ih je prilično namučila. Ne bih bio zicer da će uzeti
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Finale Francuska - Argentina (afrika vs kepeci) Postano: 15 pro 2022, 10:19 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: 18.12. pobjeđuje Argentina, makar i na penale. Kruni se Štaksi kao GOAT. ne postoji krunjenje GOATa, a i kad bi postojal oto ne bi bio prgavac. Ni u prvih 5
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|