|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 113 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 10 lip 2009, 14:56 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
Pessimus dux je napisao/la: Ostaje li Diarra u Partizanu (onaj što je u Zrinjskom igrao)? Vjerojatno ostaje, Partizanov cilj naredne godine je Liga Prvaka. Ne očekujem da će biti značajnijih prodaja kod njih više, nakon Obradovića, možda najviše još jednog važnog igrača prodaju.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 11 lip 2009, 13:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24032 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Mene interesira, hoće lim se Zrinjski ovaj put pojačati ili će opet padati na prvim stepenicama u Europi.
Ne mislim da daju bogatstva za ekipu, ali barem da mogu proći drugo pretkolo. Ovakve prilike nisu baš svake godine.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 11 lip 2009, 13:31 |
|
|
lider30 je napisao/la: Mene interesira, hoće lim se Zrinjski ovaj put pojačati ili će opet padati na prvim stepenicama u Europi.
Ne mislim da daju bogatstva za ekipu, ali barem da mogu proći drugo pretkolo. Ovakve prilike nisu baš svake godine. Po mom iskustvu štos etiče BiH klubova koji u domaćem prvenstvu osiguraju nastup u Europi, bit će uspjeh ako ne rasprodaju cijelu ekipu do početka kvalifikacija. Da dodam još jednu vijest, izgleda da Krstajić iz Schalkea prelazi u Partizan.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 11 lip 2009, 21:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59993 Lokacija: DAZP HQ
|
imamo dobre izglede za LP, partizan je jedan od poželjnijih protivnika u play off-u za LP ove godine. mušterije
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 12 lip 2009, 12:10 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 12 lip 2009, 22:35 |
|
|
gledao sam i ja partizan, valjda u krivo vrijeme obradović neće dočekati europu, taj je već "prodan". kaj s ljajićem, jel ide već u man utd? ne znam kolko on mora biti dobar da s 18 bude glavni igrač partizana, ili koliko partizan mora biti loš da bi mu glavni igrač bio 18-godišnjak? pikiram ovo drugo who the fuck is božović? taj da je bolji od butine, ne bi stojković branio za srbiju. realno, kad je mandža u elementu i jače ekipe od partizana mogu samo sjesti i gledati
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 12 lip 2009, 22:51 |
|
|
dudu je napisao/la: gledao sam i ja partizan, valjda u krivo vrijeme obradović neće dočekati europu, taj je već "prodan". kaj s ljajićem, jel ide već u man utd? ne znam kolko on mora biti dobar da s 18 bude glavni igrač partizana, ili koliko partizan mora biti loš da bi mu glavni igrač bio 18-godišnjak? pikiram ovo drugo who the fuck is božović? taj da je bolji od butine, ne bi stojković branio za srbiju. realno, kad je mandža u elementu i jače ekipe od partizana mogu samo sjesti i gledati Božović je Crnogorac, a ne srbijanski Srbin, pa brani za CG. Očito nisi gledao Ljajića ovog proljeća, igra k'o zmaj. A ostaje u Partizanu do kraja iduće sezone valjda. Realno, kad Moreira ima dan, ode sve u ***. http://www.youtube.com/watch?v=YDkXCUu_fAw&feature=related
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 13 lip 2009, 14:01 |
|
|
dudu je napisao/la: gledao sam i ja partizan, valjda u krivo vrijeme obradović neće dočekati europu, taj je već "prodan". kaj s ljajićem, jel ide već u man utd? ne znam kolko on mora biti dobar da s 18 bude glavni igrač partizana, ili koliko partizan mora biti loš da bi mu glavni igrač bio 18-godišnjak? pikiram ovo drugo who the fuck is božović? taj da je bolji od butine, ne bi stojković branio za srbiju. realno, kad je mandža u elementu i jače ekipe od partizana mogu samo sjesti i gledati Kakav je fudbaler LJajic govori ti cinjenica da je M U Tosica kupio u paketu sa Ljajicem, a Ferguson je na to pristao bas zbog Ljajica. I Deki Stankovic je otisao u Lacio sa 19 godina.
_________________ Colombo, jebem te radoznala!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 13 lip 2009, 22:05 |
|
|
otišao je i dario smoje u milan, posavec u inter milan...vjerojatno ti ova imena ništa ne govore. bome ni meni previše
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 13 lip 2009, 22:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24032 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
dudu je napisao/la: otišao je i dario smoje u milan, posavec u inter milan...vjerojatno ti ova imena ništa ne govore. bome ni meni previše Hej. Pa gdje je on sada?
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 13 lip 2009, 22:20 |
|
|
dudu je napisao/la: otišao je i dario smoje u milan, posavec u inter milan...vjerojatno ti ova imena ništa ne govore. bome ni meni previše Dejan Stankovic ti verovatno govori, dugo je bio medju boljima u Laciju, a sada u Interu. Najsugaviji gol u karijeri je dao u dresu Lacija i to Partizanu u BG, pa je otrcao na jug sa prstom na ustima kako bi utisao publiku. Posle utakmice se cudio sto mu je ceo stadion skandirao Dejo ustaso.
_________________ Colombo, jebem te radoznala!
|
|
Vrh |
|
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 13 lip 2009, 23:16 |
|
|
JSD Partizan je najveci tigar od papira u juznom dijelu Europe.
Svake godine ista prica, "vaterpolisti Partizana najbolji u Evropi", "fudbaleri Partizana najbolji na Balkanu" i svake godine popuse momacki.
Jedino kosarkasi... imaju neke rezultate.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 13 lip 2009, 23:28 |
|
|
vanjushka je napisao/la: JSD Partizan je najveci tigar od papira u juznom dijelu Europe.
Svake godine ista prica, "vaterpolisti Partizana najbolji u Evropi", "fudbaleri Partizana najbolji na Balkanu" i svake godine popuse momacki.
Jedino kosarkasi... imaju neke rezultate. i svima im je zajedničko jedno....ZG mušterije
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 14 lip 2009, 15:27 |
|
|
Crvena zvezda blizu dovođenja jednog od najtalentiranijih mladih ofanzivaca, Darkla Lazovića iz čačanskog Borca. Partizan u idući četvrtak predstavlja pojačanja, a podgorička Budućnost je dovela iz Rada veznjaka Brnovića, bivšeg igrača Partizana. Zvezdin bivši omladinac i najtalenitaraniji iz talentirane generacije '84.(Boško Janković, Basta, Milovanović), Nemanja Obrić, kojem su zdravstveni problemi znatno usporili napredak u karijeri pred povratkom iz mađarske lige(gdje je bio najbolji asistent i vezni igrač) u Zvezdu.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 20 lip 2009, 12:33 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 20 lip 2009, 12:39 |
|
|
Dinamo doveo albanskog napadača Emiliana Vilu, Zvezda dovela stopera Slavoljuba Đorđevića i lijevog beka Nikolu Ignjatijevića.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 20 lip 2009, 14:12 |
|
|
Iz Zrinjskog otišao/odlaze Serdarušić, Đurić, Žižović... Ja ne znam što oni misli za ovaj europski ciklus i novu domaću sezonu.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 20 lip 2009, 14:23 |
|
|
lider30 je napisao/la: Iz Zrinjskog otišao/odlaze Serdarušić, Đurić, Žižović... Ja ne znam što oni misli za ovaj europski ciklus i novu domaću sezonu. Znao sam da će se ovo dogoditi. To je tako s BH klubovima svake godine.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 22 lip 2009, 15:47 |
|
|
Zvezda dovela 3 igrača, Brazilce Savia i Cadua iz crnogorske Zete, i jednog od najvećih talenata iz Srbije, 18-godišnjeg ofanzivca čačanskog Borca, Darka Lazovića. Ovo s Lazovićem je odličan posao, dečko je već zadovoljio na probi u Tottenhamu i Herthi, ali se nije uspio dogovoriti oko ugovora s tim klubovima, pa se vratio u Borac. Sad je Zvezdin igrač.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 23 lip 2009, 14:02 |
|
|
Konačno smo dobili pravog graditelja igre. Nemanja Obrić, bivši supertalentirani Zvezdin junior koji je zbog bolesti imao prekid u karijeri i najbolji igrač mađarske lige prošle sezone potpisao je za Zvezdu. Nadam se da ovo znači da će igra biti povezanija i protočnija, onakva zbog kakve je Zvezda bila prepoznatljiva u široj javnosti.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 23 lip 2009, 23:14 |
|
|
Igor Đurić iz Vojvodine potpisao za Heerenveen. Odšteta nepoznata.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 25 lip 2009, 17:41 |
|
|
Dimitrios Papadopoulos potpisuje za Dinamo. Šiptar i Grk, Villa i Papadopoulos, kojji će to biti ubojiti tandem u napadu. Nadam se da su svi upoznati s likom i djelom Papadopoulosa, bio je dio ekipe koja je osvojila Euro 2004, i najbolji igrač grčke lige i Pao-a te godine.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 25 lip 2009, 19:55 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Dimitrios Papadopoulos potpisuje za Dinamo. Šiptar i Grk, Villa i Papadopoulos, kojji će to biti ubojiti tandem u napadu. Nadam se da su svi upoznati s likom i djelom Papadopoulosa, bio je dio ekipe koja je osvojila Euro 2004, i najbolji igrač grčke lige i Pao-a te godine. Vidit ćemo ih brzo, vrijede li išta. Inače su falili u zadnje vrijeme sa inozemnim pojačanjima. Papadoupolos - 28 godina, trebao bi biti u zenitu karijere i 800.000 eura godišnje. Zaboravio i napomenuti da dolazi i argentinski lijevi bek Leandro Cufré.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 25 lip 2009, 20:18 |
|
|
Corto, ti ima skoro petnaest dana riječ Partizan ti ne izlazi nikako iz tipkovnice. Tamo nema nikakvih promjena ili?
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 25 lip 2009, 22:13 |
|
|
lider30 je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Dimitrios Papadopoulos potpisuje za Dinamo. Šiptar i Grk, Villa i Papadopoulos, kojji će to biti ubojiti tandem u napadu. Nadam se da su svi upoznati s likom i djelom Papadopoulosa, bio je dio ekipe koja je osvojila Euro 2004, i najbolji igrač grčke lige i Pao-a te godine. Vidit ćemo ih brzo, vrijede li išta. Inače su falili u zadnje vrijeme sa inozemnim pojačanjima. Papadoupolos - 28 godina, trebao bi biti u zenitu karijere i 800.000 eura godišnje. Zaboravio i napomenuti da dolazi i argentinski lijevi bek Leandro Cufré. Cufre je još upitan ... Navodno treba stići za okruglo milju eura plaće Papadopoulos nadam se nije zaboravio zabijati ... Jer takav nam treba
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|