|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 113 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 25 lip 2009, 22:17 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
lider30 je napisao/la: Corto, ti ima skoro petnaest dana riječ Partizan ti ne izlazi nikako iz tipkovnice. Tamo nema nikakvih promjena ili? Koliko ja znam nema, Partizan ima oformljenu ekipu, i samo su se pojačali na par mjesta, a to sam već naveo.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 25 lip 2009, 22:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24067 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Cort0 Maltese je napisao/la: lider30 je napisao/la: Corto, ti ima skoro petnaest dana riječ Partizan ti ne izlazi nikako iz tipkovnice. Tamo nema nikakvih promjena ili? Koliko ja znam nema, Partizan ima oformljenu ekipu, i samo su se pojačali na par mjesta, a to sam već naveo. Znači titula i ove godine se zna, gdje ide.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 25 lip 2009, 23:40 |
|
|
lider30 je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Koliko ja znam nema, Partizan ima oformljenu ekipu, i samo su se pojačali na par mjesta, a to sam već naveo. Znači titula i ove godine se zna, gdje ide. Zadnji put kad je Pižon bio trener Zvezde, na Marakani je bilo 1-1 protiv Barce, a za Barcu su igrali Ronaldo, Stoichkov i ta ekipa... S mladom repkom je otišao u finale Eura. Riječ je jednom od najboljih srpskih trenera, ne sumnjam da će znati postaviti igru i da će ići na titulu. I velikog sam uvjerenja da će uspjeti.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 26 lip 2009, 11:38 |
|
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 26 lip 2009, 17:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24067 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Ne mogu vjerovati da mu je ovo razlog ili jedan od razloga odustajanja od transfera. Za milijun Eura njemu se stadion ne sviđa. A lika
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 26 lip 2009, 17:47 |
|
|
lider30 je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Ne mogu vjerovati da mu je ovo razlog ili jedan od razloga odustajanja od transfera. Za milijun Eura njemu se stadion ne sviđa. A lika Nije stvar samo u Maksimiru, zamisli kad je čuo da je Maksimir de facto Camp Nou za ostale stadione u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 26 lip 2009, 18:47 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: lider30 je napisao/la: Ne mogu vjerovati da mu je ovo razlog ili jedan od razloga odustajanja od transfera. Za milijun Eura njemu se stadion ne sviđa. A lika Nije stvar samo u Maksimiru, zamisli kad je čuo da je Maksimir de facto Camp Nou za ostale stadione u Hrvatskoj. Za Poljud nije. Razumijem ja njega, ali lova je lova. Nisam nigdje čuo da igrači takve stvari zamjeraju. Oni su profići, sklope ugovor i znaju svoj posao - da igraju i doprinose ekipi najbolje što mogu, a ne da komentiraju infrastruktura kluba, uprave ili navijače.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 29 lip 2009, 23:39 |
|
|
Mandžukić ostaje u Dinamu cijelu ovu sezonu. Ne mogu vjerovati. Maminjo nije ubro pinku, koju je mislio.
|
|
Vrh |
|
|
since1921
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 30 lip 2009, 09:12 |
|
|
" Nova " četvorka u Želji : Ibrahimović, Osmanagić, Džananović i golman Pjanić Novi trener Amar Osim, nova uprava Pregovori sa Jahićem iz Slobode u toku.
_________________ FK Željezničar
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 30 lip 2009, 16:57 |
|
|
Ognjen Koroman napušta Zvezdu i odlazi u korejski Inchon(ili tako nešto). Hvala Bogu da smo se riješili bahate seljačine. Bio je dobar igrač, ali nikakvog karaktera na terenu i izvan njega.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 03 srp 2009, 15:41 |
|
|
I konačno jedno pravo pojačanje za Zvezdu. Aleksandar Jevtić, 24-godišnji napadač koji je prošle sezone igrao u OFK, prelazi nama. Inače prošao Zvezdinu juniorsku školu, ali nije nikad dobio šansu u seniorskoj ekipi. Prošle sezone dao 8 golova(od toga 2 Zvezdi) u prvenstvu za OFK, koji se jedva spasio od ispadanja. U Zvezdi bi trebao zablistati iduće sezone. Jedino što zabrinjava je da sad već imamo hrpu napadača, Burzanović, Lekić, Jevtić, Oumaru, Perović, možda i Parker, ako se vrati u Zvezdu, dok nam kronično fali stopera i bekova. Kaže Pižon da ćemo igrati 4-3-3, pa je to možda objašnjenje, ali ipak treba pojačati obranu.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 04 srp 2009, 17:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60135 Lokacija: DAZP HQ
|
Jan Venegoor of Hesselink na pragu Dinama. Bar tako Večernji kaže. dvoji između Dinama i PSV-a
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
since1921
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 06 srp 2009, 10:00 |
|
|
Elvis Mešić iz Cibalije potpisao za Želju . U pripremnoj utakmici dobili Goška 3-1 . Sutra igramo sa Zrinjskim u Mostaru
_________________ FK Željezničar
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 06 srp 2009, 20:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76890 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
since1921 je napisao/la: Sutra igramo sa Zrinjskim u Mostaru sretno.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 07 srp 2009, 22:48 |
|
|
dudu je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Nisam baš siguran. Ako si gledao Partizana prošle godine protiv Fenera, onda znaš da je Fener prošao zbog sudačke krađe i doma i u gostima, a Dinamo sigurno nije klasa Fenerbahcea. Partizan će IMHO biti jači iduće sezone nego što je to bio prošle za jednog ubojitog napadača i za jednog vrlo pouzdanog defazivca, a ostatak ekipe je u godinu dana dodatno sazrio. Vjeruj mi, mene to muči više nego tebe, jer ne vidim kakve Zvezda ima šanse protiv ovog Partizana.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 08 srp 2009, 16:28 |
|
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 08 srp 2009, 18:08 |
|
|
Šuška se šuška da Dinamo ozbiljno nešto vrti oko Shevchenka ... Da , zagrebački Dinamo ... Navodno nije zajebancija ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 08 srp 2009, 18:38 |
|
|
PCM je napisao/la: Šuška se šuška da Dinamo ozbiljno nešto vrti oko Shevchenka ... Da , zagrebački Dinamo ... Navodno nije zajebancija ... Čuo sam da je na pragu povratka u Dinamo, ali kijevski.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 08 srp 2009, 20:29 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: PCM je napisao/la: Šuška se šuška da Dinamo ozbiljno nešto vrti oko Shevchenka ... Da , zagrebački Dinamo ... Navodno nije zajebancija ... Čuo sam da je na pragu povratka u Dinamo, ali kijevski. Ma daleko od toga da je provjeren ili siguran info , al kola priča . Vrlo moguće je netko i podvalio ... Al ima priča i logiku , trebao bi navodno doći na 1 sezonu i 4,5 milijuna eura plaće Teško će mu i Kijevljani dati toliko ... Ma nitko osim Engleza mu to nemože dat , a oni neće jer su se već opekli Eventualno oni iz Katara ili USA Sve je ovo "navodno" više će se znat sljedećih dana ... I uz priču ide : Mandžukić u Wolfsburg --- Džeko u Milan --- Sheva u Dinamo .
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 09 srp 2009, 12:32 |
|
|
Nemanja Cvetković je novo pojačanje Crvene zvezde. Bivši Zvezdin omladinac, prošle sezone igrao u Belgiji, igra na poziciji zadnjeg veznog i desnog beka.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 12 srp 2009, 00:50 |
|
|
Svaki put kad me razjebete, ja dodam gas malo više i novi igrač Dinama je Dario Šimić http://www.youtube.com/watch?v=OHMUfz2N_Ng
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 12 srp 2009, 13:03 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 12 srp 2009, 13:09 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: dudu je napisao/la: Svaki put kad me razjebete, ja dodam gas malo više i novi igrač Dinama je Dario Šimić http://www.youtube.com/watch?v=OHMUfz2N_NgPenzija... jesi ti onaj koji tvrdi kako je partizan super jak s gavrančićem i krstajićem? pa za ova dva je šimić tek zinuo na svijet
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 12 srp 2009, 13:15 |
|
|
dudu je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Penzija... jesi ti onaj koji tvrdi kako je partizan super jak s gavrančićem i krstajićem? pa za ova dva je šimić tek zinuo na svijet Gavrančić ima negdje 30, a Krstajić je prošle sezone igrao konstantno u prvoj postavi Schalkea. Ne znam koliko je Šimić odigrao u dresu Monaca.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 12 srp 2009, 13:24 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: dudu je napisao/la: jesi ti onaj koji tvrdi kako je partizan super jak s gavrančićem i krstajićem? pa za ova dva je šimić tek zinuo na svijet Gavrančić ima negdje 30, a Krstajić je prošle sezone igrao konstantno u prvoj postavi Schalkea. Ne znam koliko je Šimić odigrao u dresu Monaca. standardno 30-tak utakmica odigrao. s tim što je on u najboljim godinama čuvan u milanu kao zjenica oka gavrančić 31, krstajić 35 naša obrana bišćan 31, kovač 36, ako šimić dođe 34. s tim što su im karijere ipak neusporedive. gavrančić dinamo kijev, krstajić werder, schalke, šimić inter, milan, bišćan liverpool, panathinaikos, kovač bayer, bayern, juventus, dortmund.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|