|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 68 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
teranova
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 19 sij 2012, 23:29 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Robert Te Diro
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 19 sij 2012, 23:29 |
|
|
Nisam pobornik nesportskog ponašanja, ali ovo je bio školski udarac
_________________ U vražju mater!
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 19 sij 2012, 23:30 |
|
|
Majmun !!
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 19 sij 2012, 23:31 |
|
|
Opšte davljenje i kmečanje
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 20 sij 2012, 09:02 |
|
|
Šta vazda kukaju ovi Srbi bre pa nije labudje jezero Ponovo u finalu pa da vidjamo
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 21 sij 2012, 15:08 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7403 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Otkad su srbi postali pič.kice,malo mu arkadu razbio ,odmah napadaju sa svih strana ,jbt,ko da ste mus.limani ili slovenci.... Hajmo malo podržati danas naše barakude,treba nam pobjeda protiv Njemaca danas i Španjolske sutra
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 21 sij 2012, 15:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59934 Lokacija: DAZP HQ
|
kiler je napisao/la: Otkad su srbi postali pič.kice,malo mu arkadu razbio ,odmah napadaju sa svih strana ,jbt,ko da ste mus.limani ili slovenci.... Hajmo malo podržati danas naše barakude, treba nam pobjeda protiv Njemaca danas i Španjolske sutra taman krenem pisat, s Nijemcima danas igraju Srbi, a mi sutra sa Španjolcima i onda shvatim da sam fulao temu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 22 sij 2012, 14:19 |
|
|
Čitam da hrvati ovise o utakmici Srbija-crna gora za prolazak bez obzira na pobjedu protiv španjolaca, a već sam i pročitao kako će Srbi odigrati tu utakmicu sa pola gasa i drugom postavom, znači nema ni u četvrtfinale, koja komedija.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 22 sij 2012, 14:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59934 Lokacija: DAZP HQ
|
big deal. jebo sport u kojem su Srbija, Hrvatska i Crna Gora 3 od 4 najveće svjetske sile. poštujem ga zbog težine i čistoće s obzirom da je uglavnom amaterski sport, ali televizijska atraktivnost mu je ravna nuli. ne mogu se već godinama natjerat da pogledam utakmicu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 22 sij 2012, 17:42 |
|
|
Srbi pustaju Crnogorcima, tu nema zbora.. Njemci ce da tuku Rumunje. Nismo kako treba cim nas Svabe tuku. Bolje da idu kuci.. Inace nevjerojatno, ovdje 90% ljudi pojma nema da je EP u vaterpolu, nigdje nikakvih prijenosa, ma nigdje se ne spominje, sem u nekim zabacenim kutcima dnevnih novina
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 22 sij 2012, 22:49 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Tulkas je napisao/la: Srbi pustaju Crnogorcima, tu nema zbora.. Njemci ce da tuku Rumunje. Nismo kako treba cim nas Svabe tuku. Bolje da idu kuci.. Inace nevjerojatno, ovdje 90% ljudi pojma nema da je EP u vaterpolu, nigdje nikakvih prijenosa, ma nigdje se ne spominje, sem u nekim zabacenim kutcima dnevnih novina Da po mom mišljenju nedovoljno zastupljen sport, daju rukometu prednost pred ovime, a naše Barakude zaslužuju da ih se uživo prenosi , osim toga većina termina se ne poklapa, a osim toga mogu pustiti snimku ako se i preklopi.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 22 sij 2012, 22:53 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Tulkas je napisao/la: Srbi pustaju Crnogorcima, tu nema zbora.. Njemci ce da tuku Rumunje. Nismo kako treba cim nas Svabe tuku. Bolje da idu kuci.. Inace nevjerojatno, ovdje 90% ljudi pojma nema da je EP u vaterpolu, nigdje nikakvih prijenosa, ma nigdje se ne spominje, sem u nekim zabacenim kutcima dnevnih novina Bitno da ima Soraje i kojekakvih gluposti...
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 23 sij 2012, 17:51 |
|
|
momentalno 16:00 Serbia Montenegro 7-9
izgubit će 1 razlike
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 23 sij 2012, 18:01 |
|
|
Nikola Janović (MN) je dečko Jelene Janković, za one koji ne znaju.
O utakmici ne bih, iz očiglednih razloga.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 23 sij 2012, 18:06 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7403 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Koji šupci,majko mila. Eto ti Perice Bukiću i Dudo Šimencu,pa nastavite se i dalje lizati i zajedno trenirati.Kofol dobri odnosi između Vaterpolskih saveza HR i SRB. Nastavite i dalje tako..dabogda se podušili do Londona.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 23 sij 2012, 18:10 |
|
|
kiler je napisao/la: Koji šupci,majko mila. Eto ti Perice Bukiću i Dudo Šimencu,pa nastavite se i dalje lizati i zajedno trenirati.Kofol dobri odnosi između Vaterpolskih saveza HR i SRB. Nastavite i dalje tako..dabogda se podušili do Londona. Zašto su šupci, pa Srbima utakmica ništa ne znači već imaju prolaz, Hrvati su bili na prvenstvu popušili od Srbije i šta sad, da prođu dalje da još jednom popuše?
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 23 sij 2012, 18:24 |
|
|
Zato što nisu odigrali fair play.Šta ima veze koliko je netko izgubio utakmica na turniru?
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 23 sij 2012, 19:34 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Volio bih da ih nisu pustili , veci bi mi bio ceif da vas poderemo dva puta.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 23 sij 2012, 19:46 |
|
|
sta ispadne kad se dogovore Srbi i Crnogorci? Hrvati
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 23 sij 2012, 20:14 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Otomanska baština proradi u takvim situacijama. Zajebi, prevari, pa makar i sam sutra crko.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 23 sij 2012, 20:19 |
|
|
kiler je napisao/la: Zato što nisu odigrali fair play.Šta ima veze koliko je netko izgubio utakmica na turniru? Ti od njih ocekujes fair play.. Heheh, naivan si.. U svakom slucaju nismo zasluzili prolaz s obzirom da smo izgubili od Svaba.. Jedino mi je zao sto se nismo ponovo sa njima sreli da im priredimo oluju u bazenu, al ima vremena. Olimpijada je blizu
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 23 sij 2012, 20:21 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: sta ispadne kad se dogovore Srbi i Crnogorci? Hrvati to je tebi smiješno ?? ajde u racKu....
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
Alex
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 24 sij 2012, 16:35 |
|
Pridružen/a: 12 sij 2010, 16:05 Postovi: 630 Lokacija: Beograd, Srbija
|
kiler je napisao/la: Zato što nisu odigrali fair play.Šta ima veze koliko je netko izgubio utakmica na turniru? Što se onaj vaš dripac nije izvinuo za onaj "fer" udarac?
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 24 sij 2012, 16:53 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Alex je napisao/la: kiler je napisao/la: Zato što nisu odigrali fair play.Šta ima veze koliko je netko izgubio utakmica na turniru? Što se onaj vaš dripac nije izvinuo za onaj "fer" udarac? On je kažnjen, a vaš ciganluk nije.
|
|
Vrh |
|
|
Alex
|
Naslov: Re: EP vaterpolo - Eindhoven Postano: 24 sij 2012, 16:59 |
|
Pridružen/a: 12 sij 2010, 16:05 Postovi: 630 Lokacija: Beograd, Srbija
|
MRSHO je napisao/la: Alex je napisao/la: Što se onaj vaš dripac nije izvinuo za onaj "fer" udarac? On je kažnjen, a vaš ciganluk nije. Rđavo činiti, a dobru se nadati,..., ne ide. Uostalom, CG ima dobru ekipu, njima je vaterpolo nacionalni sport.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|