|
|
Stranica: 2/51.
|
[ 1271 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mateb
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 05 sij 2012, 23:57 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: mateb je napisao/la: Pa kad cijelu tekmu loviš rezultat, isprazniš se pa fali snage na kraju. Ali dobro, to su sad filozofije.
Da, Švedska je bila na zalazu (uspjeli su još navući europsko 2002. doma i to je bilo to), ali i vi ste bili dosta stari, pogotovo glavni igrači.
Danas ne znam vaše igrače baš puno, tako da teško mogu nešto procijeniti. Kad se sjetim onoga od prošle godine (naše međusobne utakmice), i ne vuče mi baš na nešto, ali tko zna.
Imali smo vas tad, 2 gola prednosti, i onda idiot iz odbrane nepotrebno napravi faul za iskljucenje 3-4 minuta pred kraj... na kraju je bio egal, ali klatili ste se celu tekmu... Sad smo u suprotnom delu kostura, nema meca do polufinala, a ako se to slucajno desi, tekma ce biti za anale... Radije bih da je ne bude. Bolja smo ekipa, ali u takvoj atmosferi to ne mora značiti ništa.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 15:19 |
|
|
Počelo je počelo, Srbadija odvalila poljsku, naši će izgubiti....
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 15:22 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10267 Lokacija: Banja Luka
|
POL_GASOL je napisao/la: Počelo je počelo, Srbadija odvalila poljsku, naši će izgubiti.... Tek je pocelo, bice tu svega (znam ja nas  ) Uuu..kako bi nam sjelo polufinale ...
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 15:27 |
|
|
Svarog je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Počelo je počelo, Srbadija odvalila poljsku, naši će izgubiti.... Tek je pocelo, bice tu svega (znam ja nas  ) Uuu..kako bi nam sjelo polufinale ... Vidi ovo http://www.dnevniavaz.ba/sport/ostali-s ... grcke.html 
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 15:35 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10267 Lokacija: Banja Luka
|
POL_GASOL je napisao/la: Svarog je napisao/la: Tek je pocelo, bice tu svega (znam ja nas  ) Uuu..kako bi nam sjelo polufinale ... Vidi ovo http://www.dnevniavaz.ba/sport/ostali-s ... grcke.html  
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 16:18 |
|
|
Odlicno smo juce otvorili, prvi put posle mnogo vremena izgledamo kao tim...
Jedna je tekma, hocu da se uverim da u kontinuitetu ovako grizemo. Ako dobijemo Dance, smesi nam se polufinale, cak i ako izgubimo trebali bi iz lake grupe B da proguramo u prva dva...
Tekma po tekmu, ne treba previse slaviti sad.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 18:57 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Odlicno smo juce otvorili, prvi put posle mnogo vremena izgledamo kao tim...
Jedna je tekma, hocu da se uverim da u kontinuitetu ovako grizemo. Ako dobijemo Dance, smesi nam se polufinale, cak i ako izgubimo trebali bi iz lake grupe B da proguramo u prva dva...
Tekma po tekmu, ne treba previse slaviti sad. Lepršava igra u odbrani i u napadu! Imao sam juče tu nesreću da vidim malo tekmu jer mi je drugar došao(sa ganjom) pa sam na po koji minut prebacivao da mu uslišim želju da vidi rezultat i atmosferu. Koliko sam video naši biju opasno u odbrani. Ako se budemo kojim slučajem sastali sa Rvatima u nekom polufinali ili šta već , e to ću i pogledati naravno uz praćenje na forumu jer znam da u ovom lepom sportu krv teče i pucketaju rebra. 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 20:01 |
|
|
HRVATSKA reprezentacija imat će večeras u Islanđanima iznimno motivirane protivnike, ne samo zato što su napaljeni na ugledne Hrvate, nego i jer su bijesni na organizatore EP-a koji su našima dali, kako kažu, luksuzni smještaj, dok su oni u neuglednom hotelu. Podsjećamo, Hrvatska je smještena u Vili Breg na Vršačkom brdu iznad grada.
Islanđani ljutito pišu o hotelu "Srbija" u Vršcu, gdje su im organizatori iz istoimene zemlje osigurali smještaj: "Islandska reprezentacija, kao norveška i slovenska, smještene su u hotelu "Srbija", koji ima tri zvjezdice, dok je Hrvatska u hotelu koji je neusporedivo bolji od našeg i u kojem su odsjeli suci i osoblje EHF-a. Vrlo zanimljiv raspored" primjećuju islandski novinari, s primjetnom dozom sarkazma.
Ističu kako je istina da su u "gradiću Vršcu samo dva hotela, ali da je ogromna razlika u kvaliteti smještaja koji uživaju Hrvati, od neuglednog hotela koji je dodijeljen ostalim reprezentacijama iz skupine D koje igraju u istom gradu."
Žalili su se organizatorima, koji su im objasnili da su Hrvate smjestili posebno, jer "organizacija njihovog smještaja traži veće i bolje mjere sigurnosti, nego za ostale reprezentacije."
Islandske kolege otrovno poentiraju: "Tjedan koji je pred nama otkrit će hoće li Hrvatima pomoći uživanje u raskoši i bliskosti sa sucima."
"Naši igrači i stručni stožer su zadovoljni smještajem, uvjetima i prehranom, a zašto su drugi smješteni gdje jesu, a mi u Vili Breg, to morate pitati organizatora. S tim nemamo nikakve veze", komentirao nam je glasnogovornik HRS-a Zlatko Škrinjar. 
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 20:21 |
|
|
Eto vidiš Tulkaš da smo jako gostoljubiv narod , i to naročito prema braći Slovenima. Ne uvlačimo se mi Germanima volonterski kao vi na uštrb Slovena! Tako da ako ti jednom dođeš kod mene , evo ja ti garantujem da ću ti staviti čistu posteljinu za spavanje! 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 20:43 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Odlicno smo juce otvorili, prvi put posle mnogo vremena izgledamo kao tim...
Tekma po tekmu, ne treba previse slaviti sad. imate super sanse. DAnci prolaze skoro sigurno. Šveđani i Nijemci su kvalitetni al ne i nepobjedivi. drugi dio zdrijeba je znatno tezi i jaci
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 20:54 |
|
|
joe enter je napisao/la: Eto vidiš Tulkaš da smo jako gostoljubiv narod , i to naročito prema braći Slovenima. Ne uvlačimo se mi Germanima volonterski kao vi na uštrb Slovena! Tako da ako ti jednom dođeš kod mene , evo ja ti garantujem da ću ti staviti čistu posteljinu za spavanje!  Slovence ste strpali u onaj los hotel a onako su dobri prema vama u dezeli... Sramota A bilo bi neugodno strpati nas u hotel " Srbija" pa da poslije 300 godina govorite kako su Hrvati iz Srbije 
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 21:00 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 21:02 |
|
|
Tulkas je napisao/la: joe enter je napisao/la: Eto vidiš Tulkaš da smo jako gostoljubiv narod , i to naročito prema braći Slovenima. Ne uvlačimo se mi Germanima volonterski kao vi na uštrb Slovena! Tako da ako ti jednom dođeš kod mene , evo ja ti garantujem da ću ti staviti čistu posteljinu za spavanje!  Slovence ste strpali u onaj los hotel a onako su dobri prema vama u dezeli... Sramota A bilo bi neugodno strpati nas u hotel " Srbija" pa da poslije 300 godina govorite kako su Hrvati iz Srbije  Ne , to bi bilo kontraproduktivno jer bi vi posle 300 godina rekli da je to hrvatska zemlja i hotel koji su u to vreme greškom zvali Srbija. A i u pitanju je Banat , što znači da je to automstski hrvatska zemlja(Ban). Janezima kao članovima EU je Srbija žešća egzotika pa se lože na trube i splavove, tako da im smeštaj u lošem hotelu dođe kao neki safari u Africi. 
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 21:06 |
|
|
Ajde nije ni vama lose bilo 2009... Malo Porec, malo Zadar
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 21:11 |
|
|
Možda dođu Hrvati(Krašovani) iz Rumunije da vas podrže , tu su oni blizu. Već čujem na njihovom dijalektu kako navijaju :"Idemo gi Hrvatsko , će natepamo ovi Vikinzi s'Island"!! 
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 21:20 |
|
|
teranova je napisao/la: Pozdrav iz Vršca sa krstačom za Joleta  Hvala Tera al' nisi trebala . Križ iz Vršaca će pomoći Rvatima da budu prvaci , pa eto ih sledeće godine na hodočašće u Vršac, što znači puna oba hotela a ne samo ovaj де лухе klase! 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 21:22 |
|
|
joe enter je napisao/la: Križ iz Vršca će pomoći Rvatima da budu prvaci , pa eto ih sledeće godine na hodočašće u Vršac, što znači puna oba hotela a ne samo ovaj де лухе klase!  Oće li pešice da dolaze ili će da koriste usluge JŽ?
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 21:24 |
|
|
teranova je napisao/la: joe enter je napisao/la: Križ iz Vršca će pomoći Rvatima da budu prvaci , pa eto ih sledeće godine na hodočašće u Vršac, što znači puna oba hotela a ne samo ovaj де лухе klase!  Oće li pešice da dolaze ili će da koriste usluge JŽ? Prvo bosi autoputem bratstva i jednistva , a od Begeša ih prihvata Srbin-katolik Zaviša citroenima smederevske biskupije. 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 21:29 |
|
|
joe enter je napisao/la: teranova je napisao/la: Oće li pešice da dolaze ili će da koriste usluge JŽ?
Prvo bosi autoputem bratstva i jednistva , a od Begeša ih prihvata Srbin-katolik Zaviša citroenima smederevske biskupije.  Jednim udarcem dve muhe! Prevoz i verska služba 2 u 1! To će postati ultimativna destinacija svakog bogobojaznog Hrvata i Hrvatice. Zna li naš ministar turizma kakav finansijski zdenac leži u toj vršačkoj krstači?
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 21:42 |
|
|
Island začudo vodi, uprkos lošijem smeštaju.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 22:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62841 Lokacija: DAZP HQ
|
gledam samo zadnjih 12 minuta i sasvim dovoljno da osjedim, tipična Hrvatska i tipična završnica. nije još gotovo, ali imamo najmanje remi, ako zabijemo pobjeda. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 22:43 |
|
|
Čupić! pobjeda. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 22:47 |
|
|
Rekao hrvatski komentator da su igrači ostavili srce na parketu. Jel danas komentator rekao za vaterpoliste da su ostavili srce u bazenu?! 
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 23:08 |
|
|
Nemre bez ovo dvoje prova. Al nema veze. Naši kao i obično infarktno do pobjede
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 16 sij 2012, 23:11 |
|
|
nisam uopće pratio ništa u vezi turnira, sad tek vidim da je ovaj dio ždrijeba duplo jači od drugog. ovdje je pravi uspjeh dokopat se polufinala.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|