|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 37 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Planina
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 13 pro 2021, 01:44 |
|
|
yeba.mene.drzava prije 8 sati dan zalosti u hercegovini...dole vecinom vjeruju u mercedese... ↑ 215 ↓ 14
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 13 pro 2021, 13:20 |
|
|
Mongi ističu kako je Hamilton zeznuo safty car 5 krugova prije kraja. Osobno mislim kako je ključni trenutak bio pojava virtualnog safety cara 25 krugova prije kraja. Tada je Hamilton upravo bio ušao u novi krug, a Verstappen koji je bio u zaostatku 5 sec (i sve više zaostajao za Hamilton om) u idealnom trenutku skrenuo u box. To je bio ključan trenutak utrke. Hamilton da je tad ušao u box sa Verstappenom imao bi nove gume i mirno utrku priveo kraju. Sumnjam kako bi ga tada Vertsappen prestigao u zadnjem krugu. Zanimljivo kako je Hamilton na sličan način 2008. godine postao prvak. Ovaj put ga je sreća napustila.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 13 pro 2021, 14:12 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Planina je napisao/la: yeba.mene.drzava prije 8 sati dan zalosti u hercegovini...dole vecinom vjeruju u mercedese... ↑ 215 ↓ 14 Mercedes i je osvojia titulu.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 13 pro 2021, 14:56 |
|
|
Iznenađen sam neugodno da se pravi Hrvat i Herceg Bosanac može identificirati s tim likovima i sportom koji s nama nema nikakve veze.
Bolje da ste gledali kako se hrvatske vaterpolistice mlate sa Srpkinjama.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 13 pro 2021, 14:58 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Ja nisam iznenađen tvojom glupošću.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 13 pro 2021, 16:57 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: Mongi ističu kako je Hamilton zeznuo safty car 5 krugova prije kraja. Osobno mislim kako je ključni trenutak bio pojava virtualnog safety cara 25 krugova prije kraja. Tada je Hamilton upravo bio ušao u novi krug, a Verstappen koji je bio u zaostatku 5 sec (i sve više zaostajao za Hamilton om) u idealnom trenutku skrenuo u box. To je bio ključan trenutak utrke. Hamilton da je tad ušao u box sa Verstappenom imao bi nove gume i mirno utrku priveo kraju. Sumnjam kako bi ga tada Vertsappen prestigao u zadnjem krugu. Zanimljivo kako je Hamilton na sličan način 2008. godine postao prvak. Ovaj put ga je sreća napustila. Malo pravde za Massu...
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 13 pro 2021, 16:58 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Iznenađen sam neugodno da se pravi Hrvat i Herceg Bosanac može identificirati s tim likovima i sportom koji s nama nema nikakve veze.
Bolje da ste gledali kako se hrvatske vaterpolistice mlate sa Srpkinjama. Verstapen je Hrvatina, vozi za RedBull kojemu je vlasnik Hrvat, ne vole lgtb blm ********, to su naši
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 13 pro 2021, 21:17 |
|
|
Verstappenova titula predstavlja i pobjedu za jednog od najvećih dizajnera bolida u povijesti formule 1 legendarnog Adriana Neweya. Opet se pokazala njegova dizajnerska genijalnost, unatoč činjenici kako Mercedes ima bolji motor od Honde.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 13 pro 2021, 22:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60066 Lokacija: DAZP HQ
|
Planina je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Iznenađen sam neugodno da se pravi Hrvat i Herceg Bosanac može identificirati s tim likovima i sportom koji s nama nema nikakve veze.
Bolje da ste gledali kako se hrvatske vaterpolistice mlate sa Srpkinjama. Verstapen je Hrvatina, vozi za RedBull kojemu je vlasnik Hrvat, ne vole lgtb blm ********, to su naši Šef momčadi Red Bulla Christian Horner bio je još uvijek pod dojmom utrke i velike drame. "Rekao sam da će nam trebati Božja pomoć u zadnjih deset krugova i hvala Bogu da je na stazu poslao sigurnosni automobil", kazao je Horner.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 14 pro 2021, 02:58 |
|
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Verstapen je Hrvatina, vozi za RedBull kojemu je vlasnik Hrvat, ne vole lgtb blm ********, to su naši
Šef momčadi Red Bulla Christian Horner bio je još uvijek pod dojmom utrke i velike drame. "Rekao sam da će nam trebati Božja pomoć u zadnjih deset krugova i hvala Bogu da je na stazu poslao sigurnosni automobil", kazao je Horner. Od energya pijem samo redbull, to su naši katolibani.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 14 pro 2021, 10:13 |
|
|
A jest, vidio sam da je Hamilton nešto kmečao zato što se u arapskim zemljama krše gay prava. Tako da on svakako nije naš, nego onaj koji vozi protiv njega, koji god bio.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 14 pro 2021, 10:17 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: A jest, vidio sam da je Hamilton nešto kmečao zato što se u arapskim zemljama krše gay prava. Tako da on svakako nije naš, nego onaj koji vozi protiv njega, koji god bio. Nastavi tako i za par godina ćemo se u svemu slagati.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|