|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 37 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Planina
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 13 pro 2021, 00:44 |
|
|
yeba.mene.drzava prije 8 sati dan zalosti u hercegovini...dole vecinom vjeruju u mercedese... ↑ 215 ↓ 14 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 13 pro 2021, 12:20 |
|
|
|
Mongi ističu kako je Hamilton zeznuo safty car 5 krugova prije kraja. Osobno mislim kako je ključni trenutak bio pojava virtualnog safety cara 25 krugova prije kraja. Tada je Hamilton upravo bio ušao u novi krug, a Verstappen koji je bio u zaostatku 5 sec (i sve više zaostajao za Hamilton om) u idealnom trenutku skrenuo u box. To je bio ključan trenutak utrke. Hamilton da je tad ušao u box sa Verstappenom imao bi nove gume i mirno utrku priveo kraju. Sumnjam kako bi ga tada Vertsappen prestigao u zadnjem krugu. Zanimljivo kako je Hamilton na sličan način 2008. godine postao prvak. Ovaj put ga je sreća napustila.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 13 pro 2021, 13:12 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Planina je napisao/la: yeba.mene.drzava prije 8 sati dan zalosti u hercegovini...dole vecinom vjeruju u mercedese... ↑ 215 ↓ 14  Mercedes i je osvojia titulu. 
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 13 pro 2021, 13:56 |
|
|
|
Iznenađen sam neugodno da se pravi Hrvat i Herceg Bosanac može identificirati s tim likovima i sportom koji s nama nema nikakve veze.
Bolje da ste gledali kako se hrvatske vaterpolistice mlate sa Srpkinjama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 13 pro 2021, 13:58 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Ja nisam iznenađen tvojom glupošću.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 13 pro 2021, 15:57 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: Mongi ističu kako je Hamilton zeznuo safty car 5 krugova prije kraja. Osobno mislim kako je ključni trenutak bio pojava virtualnog safety cara 25 krugova prije kraja. Tada je Hamilton upravo bio ušao u novi krug, a Verstappen koji je bio u zaostatku 5 sec (i sve više zaostajao za Hamilton om) u idealnom trenutku skrenuo u box. To je bio ključan trenutak utrke. Hamilton da je tad ušao u box sa Verstappenom imao bi nove gume i mirno utrku priveo kraju. Sumnjam kako bi ga tada Vertsappen prestigao u zadnjem krugu. Zanimljivo kako je Hamilton na sličan način 2008. godine postao prvak. Ovaj put ga je sreća napustila. Malo pravde za Massu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 13 pro 2021, 15:58 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Iznenađen sam neugodno da se pravi Hrvat i Herceg Bosanac može identificirati s tim likovima i sportom koji s nama nema nikakve veze.
Bolje da ste gledali kako se hrvatske vaterpolistice mlate sa Srpkinjama. Verstapen je Hrvatina, vozi za RedBull kojemu je vlasnik Hrvat, ne vole lgtb blm pederluk, to su naši
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 13 pro 2021, 20:17 |
|
|
|
Verstappenova titula predstavlja i pobjedu za jednog od najvećih dizajnera bolida u povijesti formule 1 legendarnog Adriana Neweya. Opet se pokazala njegova dizajnerska genijalnost, unatoč činjenici kako Mercedes ima bolji motor od Honde.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 13 pro 2021, 21:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64285 Lokacija: DAZP HQ
|
Planina je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Iznenađen sam neugodno da se pravi Hrvat i Herceg Bosanac može identificirati s tim likovima i sportom koji s nama nema nikakve veze.
Bolje da ste gledali kako se hrvatske vaterpolistice mlate sa Srpkinjama. Verstapen je Hrvatina, vozi za RedBull kojemu je vlasnik Hrvat, ne vole lgtb blm pederluk, to su naši Šef momčadi Red Bulla Christian Horner bio je još uvijek pod dojmom utrke i velike drame. "Rekao sam da će nam trebati Božja pomoć u zadnjih deset krugova i hvala Bogu da je na stazu poslao sigurnosni automobil", kazao je Horner.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 14 pro 2021, 01:58 |
|
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Verstapen je Hrvatina, vozi za RedBull kojemu je vlasnik Hrvat, ne vole lgtb blm pederluk, to su naši
Šef momčadi Red Bulla Christian Horner bio je još uvijek pod dojmom utrke i velike drame. "Rekao sam da će nam trebati Božja pomoć u zadnjih deset krugova i hvala Bogu da je na stazu poslao sigurnosni automobil", kazao je Horner. Od energya pijem samo redbull, to su naši katolibani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 14 pro 2021, 09:13 |
|
|
|
A jest, vidio sam da je Hamilton nešto kmečao zato što se u arapskim zemljama krše gay prava. Tako da on svakako nije naš, nego onaj koji vozi protiv njega, koji god bio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Formula 1 Postano: 14 pro 2021, 09:17 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: A jest, vidio sam da je Hamilton nešto kmečao zato što se u arapskim zemljama krše gay prava. Tako da on svakako nije naš, nego onaj koji vozi protiv njega, koji god bio. Nastavi tako i za par godina ćemo se u svemu slagati. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|