|
|
Stranica: 45/45.
|
[ 1120 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 28 sij 2026, 21:06 |
|
|
DŽorDŽ je napisao/la: dudu je napisao/la: Trebalo je ih još i istući na kraju, dobit i prebit.
Meni nisu neki problem Mađari. Ok, opet smo ih dobili u sportskoj, muškoj borbi, malo se potukli i prošli dalje. Ali... da nam onako "neutralni" Šveđani zvižde s tribina na naš napad, ajme koja gamad! Nisu neutralni, da mi nismo pobjedili šveđani bi imali šansu uz pobjedu proći u polufinale i nas izbacit. Zato su logično navijali za mađare. Danski Izbornik je najavio da će odmarat Gidsela i još neke igrače protiv norvežana, a sad igra najjača ekipa s Gidselom, očigledno žele izbjeći Hrvatsku u polufinalu.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 28 sij 2026, 21:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63560 Lokacija: DAZP HQ
|
DŽorDŽ je napisao/la: dudu je napisao/la: Trebalo je ih još i istući na kraju, dobit i prebit.
Meni nisu neki problem Mađari. Ok, opet smo ih dobili u sportskoj, muškoj borbi, malo se potukli i prošli dalje. Ali... da nam onako "neutralni" Šveđani zvižde s tribina na naš napad, ajme koja gamad! Pa nisu neutralni, X im je trebao da igraju za prolaz.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 28 sij 2026, 21:37 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 15:54 Postovi: 2434 Lokacija: Trokut ZGŽ-KZŽ-MŽ
|
|
Za koga su igrali? - Igrali smo za sve. Za momčad, obitelj, Hrvatsku.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 28 sij 2026, 22:37 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8943 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Ma dodijalo mi je ovo ovako.
Too old for this shit
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 28 sij 2026, 22:39 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Samo da Francuzi ne prođedu. Ista su stvar šta je i Katar napravia, samo su to drugačije zapakirali. Ove legije stranaca baš gredu čoviku na živce, a onda ih uvik sudci poguradu. Ovi su oak stalno davali golove iz probijanja napadi of minute,, a kad smo mi njima bili napokon uvalili gol, onda su vraćali na 9 metara, sedmerac, hvalili su se ekspertnom obranon a nikad nisu svirali faule za iskjučenja koje su tribali itd. Francuzi: *davali golove iz probijanja, (većina napada) *napadi od minute (napadi su im trajali po 60 sekunda)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 28 sij 2026, 22:55 |
|
|
|
U poluzavršnici glede sudaca nimamo zaleđe, bit će to neprijatejske vode. Ako budu sudili Makedonci, bit će puno lakše.
Boje je što nas je zapala Nimačka. Fizički nan odgovaradu, sličniji smo, i nisu domaćini. Dobro je što smo mi s mukon dobili Mađare, i još su ovi dno tablice. To zavarava protivnika. Još ćemo se mi podić, nismo kazali sve šta znamo.
Više bih se brinia da smo rasuli Mađare 15 razlike uz 20 obrana našeg vratara. Danci su razvalili Švicarce. Zna se šta se događa posli iznimneg šutersko-vratarskeg dana. Iduću utakmicu ništa ne ide.
Nimačka je doživila jedno veliko psihičko pražnjenje, rišili su Francuze. Bilo je ili-ili u utakmici koja je mogla bit završnica turnira.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 28 sij 2026, 22:57 |
|
|
Citat: Hoće li ostati i Bad Blue Boysi? Ovo su informacije oko ulaznica za završnicu Eura u rukometu
https://www.billetlugen.dk/en/artist/me ... iliate=GE3Citat: OVDJE možete kupiti ulaznice, a EHF još uvijek nije pustio prodaju istih. Vjerojatno se čeka sami kraj utakmice Danske i Norveške.
Ono što je jako zanimljivo je i činjenica da dan prije polufinala Dinamo igra na stadionu pored dvorane u Herningu, a možda i dio Bad Blue Boysa ostane i na rukometu. U Herningu se očekuje preko 500 navijača Dinama u četvrtak.
Za finale je prva kategorija 267 eura, a peta iznosi 26 eura.
Kupnjom ulaznice za polufinale možete gledati oba para, a ako se odlučite na finale, onda uz finale možete pratiti i sudar za treće mjesto - nadamo se da tu neće biti Hrvatske.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: Jučer, , 10:21 |
|
|
|
Rekao bi da će biti već više puta viđena situacija, pobijediti ćemo Njemačku u polufinalu, onda će biti velika fešta i dernek, a na finale ćemo samo izaći da se odradi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
espresso
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: Jučer, , 14:33 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: Jučer, , 14:57 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2430 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
|
Kreće opet saga o dočeku i Thompsonu, igrači trebaju zahtijevati da im doček bude u Splitu ili Hercegovini ili nekom slobodnom teritoriju gdje je dopušten nastup MPT. To bi bio najveći udarac za sektaša iz Možemo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: Jučer, , 15:38 |
|
|
Sramota! Procurila fotografija hrvatskih rukometaša kako spavaju na podu, ogorčeni su organizacijom Ovo je slika i prilika organizacije Eura. Naši reprezentativci umjesto u Herning, smješteni su u 40 km udaljeni Silkeborg. Svi ostali polufinalisti smješteni su u Herningu. Dečki su igrali DVA dana ZAREDOM, i jutros se 5 sati vozili busom. Iscrpljeni spavali na podu. Sramota. pic.twitter.com/Rxawc9cF8E — Ivan Forjan (@ForjanNovaTV) January 29, 2026 https://www.klix.ba/sport/rukomet/sramo ... /260129121
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BadaBing
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: Jučer, , 18:09 |
|
|
espresso je napisao/la: 10 puta u polufinalu i nikad nismo uspjeli osvojiti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: Jučer, , 19:57 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Sramota! Procurila fotografija hrvatskih rukometaša kako spavaju na podu, ogorčeni su organizacijom Ovo je slika i prilika organizacije Eura. Naši reprezentativci umjesto u Herning, smješteni su u 40 km udaljeni Silkeborg. Svi ostali polufinalisti smješteni su u Herningu. Dečki su igrali DVA dana ZAREDOM, i jutros se 5 sati vozili busom. Iscrpljeni spavali na podu. Sramota. pic.twitter.com/Rxawc9cF8E — Ivan Forjan (@ForjanNovaTV) January 29, 2026 https://www.klix.ba/sport/rukomet/sramo ... /260129121Idući put kad Hrvatska bude organizator te iste dance smjestit negdje oko Gline ili Gunje ko zadnje kerove
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: Jučer, , 20:19 |
|
|
|
Kako je jadno sportsko novinarstvo...
Ko da gledam jbn Tik-Tok, djeca iz škole bi napravila bolje priloge i tekstove.
Daj mi neku analizu, nekog stručnjaka rukometnog, komentar suprotnog polufinala i sl. a ono ništa. Samo neko kreveljenje u kamere iskompleksiranih novinara koji si umišljaju da su sportski novinari.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: Jučer, , 20:24 |
|
|
|
Mojmira priča na RTLu kako je Hrvatska u polufinalu kao da priča o nekoj katastrofi i stotine tisuća mrtvih. Doslovno se vidi kako je nesretna zbog toga i mržnja sija iz nje. Prebolesno!
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: Jučer, , 20:59 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: Jučer, , 21:59 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Mojmira priča na RTLu kako je Hrvatska u polufinalu kao da priča o nekoj katastrofi i stotine tisuća mrtvih. Doslovno se vidi kako je nesretna zbog toga i mržnja sija iz nje. Prebolesno! Mojmiru bi trebalo poslati među njene u četnikistan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: Danas, , 00:50 |
|
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: Danas, , 05:34 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Mojmira priča na RTLu kako je Hrvatska u polufinalu kao da priča o nekoj katastrofi i stotine tisuća mrtvih. Doslovno se vidi kako je nesretna zbog toga i mržnja sija iz nje. Prebolesno! Pogledaj kako je iskrivila lice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: Danas, , 09:02 |
|
|
|
Danas je dan odluke!
Pobjedom uzimamo medalju i čekamo Dansku ili Island, a porazom idemo u još jednu tešku i epsku borbu za medalju.
Špurijus mi kaže da će bit dobra tekma protiv švaba i da idemo u Finale, čak imam osjećaj da bi Island mogao iznenadit dance.
2 su bitna faktora koja ne mogu predvidjeti: - prvi je umor/ozljede (da smo imali još jedan dan odmora, rekao bi da sigurno prolazimo) - drugi su sudci i delegati (koji nas kradu još od '90i kad smo prvi put nastupili na europskom prvenstvu na Islandu)
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|