|
|
Stranica: 13/32.
|
[ 782 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 13 sij 2021, 13:13 |
|
|
Evo nas u Aleksandriji. Ko zapete puške.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 13 sij 2021, 18:00 |
|
|
Ajmoooo!!!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 13 sij 2021, 18:45 |
|
|
..mislim da smo zreli za zlato ..da je samo jedan Pavković garantira bi..
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 15 sij 2021, 20:31 |
|
|
Eto nam šamara zasluženo.
Hrvatska Japan 29:29
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 15 sij 2021, 21:26 |
|
|
..imam sreće nisam gleda..al lino ko lino ovobje njegov poraz kreten kuka nakon utakmice da nemamo šutere a drugo poluvrime Mamić presjedi na klupi..i plaće za suterima a golmani na streljani...uzas od trenera
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 15 sij 2021, 21:38 |
|
|
Da je bilo prilično loše, bilo je. Al ne treba dramu praviti. Bolje da se dižemo iz tekme u tekmu nego obrnuto.
Evo i Španjolci igrali x sa Brazilom.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 15 sij 2021, 21:43 |
|
|
..dobri smo nisam pesimist al ovakve avanture triba izbjeći..a za linu sve potpisujem ..šarlatan..zadnji napad za izjednačenje su osmisli igrači na minuti odmora..
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 15 sij 2021, 22:32 |
|
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 15 sij 2021, 22:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23925 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Imam osjecaj da Červar nije dorastao zadatku. To je jedan dobar motivator i psiholog, ala Ćiro Blažević, ali struka mu nije jača strana.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 16 sij 2021, 20:06 |
|
|
..a sto rec o selektoru koji kontra Japanaca koji su metar i žilet cilu utakmicu igra obranu pet jedan kad i rukometni laik zna da se igra šest nula..il u napadu umisto pucača kreten stavlja na vanjskog cupica..
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 20 sij 2021, 14:06 |
|
|
https://www.svijet-rukometa.com/halil-j ... nije-zvao/Lino Červar, selektor rukometne reprezentacije Hrvatske izvršio je promjene u sastavu Hrvatske a svoju priliku za nastup na Svjetskom rukometnom prvenstvu dobio je i mladi Halil Jaganjac. Rođeni Riječanin jedan je od najvećih talenata hrvatskog rukometa U razgovoru za portal 24sata.hr Jaganjac se dotakao i Bosne i Hercegovine, za koju je rekao da je i to njegova domovina ali da ga iz BiH nikada niko nije zvao. – Da, roditelji su mi iz BiH, ali nikad me nitko od tamo nije zvao niti išta nudio. I to je u neku ruku moja domovina, ali rođen sam ovdje, moje djetinjstvo bilo je ‘kaubojsko’, rastao sam uz naše rukometaše. Sve što sam u životu vidio ili radio vezano je za Hrvatsku i nema veće časti i zadovoljstva od prilike da predstavljaš Hrvatsku u bilo kojem smislu. To je posebna ljubav i nikad ne bih mogao nastupati za bilo koga osim za Hrvatsku.“
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 20 sij 2021, 15:48 |
|
|
..ok i normalno je da igra za hr..i da je odabra bih ok al sportaši su praktični i odabiru di je veca perspektiva a time i lova..il mislite da se Strlek i cupic vratili iz ljubavi..procjena je da mozemo doc do medalje a svaka medalja je i lova ...
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 20 sij 2021, 16:34 |
|
|
Ljudi ne serite, ne igra nam Stepančić ali je tu Martinovićž
Zamislite da je Pavlović jedan zdrav sa Cindrićem, Karačićem i Duvnjakom u obrani.
Ko bi nam moga doć ispod 5 razlike? Ko?
Sad smo ostali samo na Duvnjaku ali postoji mogućnost da se Cindrić vrati uz Karačića, to je već druga ekipa
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 20 sij 2021, 17:25 |
|
|
..ne vidim nikakva srpanja u komentarima...???
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 21 sij 2021, 01:21 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Ljudi ne serite, ne igra nam Stepančić ali je tu Martinovićž
Zamislite da je Pavlović jedan zdrav sa Cindrićem, Karačićem i Duvnjakom u obrani.
Sad smo ostali samo na Duvnjaku ali postoji mogućnost da se Cindrić vrati uz Karačića, to je već druga ekipa Nebitno je ovo SP ove godine. Cilj bi nam ove godine trebao biti napasti zlato na OI u Tokiju. To je medalja koja u rukometu najviše vrijedi. Kad bi smo uspjeli (uz uvjet da se kvalificirao) imati zdrave Cindrića, Karačića Duvnjaka, Pavlovića, Martinovića, Mamića, Stepančića i Jaganjca (Šarca) na vanjskim pozicijama, na krilima i pivotu Marića, Musu, Štrleka, Mandića, Horvata i Čupića te na mjestu golmana dvojicu od kvarteta Ivić, Šunjić, Pešić i Šego... Po mom skromnom mišljenju to je ekipa koja je legitimni kandidat za zlato na Olimpijadi.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 21 sij 2021, 01:26 |
|
|
pogotovo što padaju one najače ko francuska španjollska danska jedino me brine što je uvik neko od ovi glavni povrijeđen pa i sad..cindrić prije deset dana igra finale lp i out pred sp..ono što je najvažnije niko nema takvu trojku srednji na svitu a oni nose igru..duvnjak da tuče samo obranu a cindra i kara naizmjenično ovisno s kim igramo..
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 21 sij 2021, 01:48 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Ljudi ne serite, ne igra nam Stepančić ali je tu Martinovićž
Sad smo ostali samo na Duvnjaku ali postoji mogućnost da se Cindrić vrati uz Karačića, to je već druga ekipa Nebitno je ovo SP ove godine. Cilj bi nam ove godine trebao biti napasti zlato na OI u Tokiju. To je medalja koja u rukometu najviše vrijedi. Kad bi smo uspjeli (uz uvjet da se kvalificirao) imati zdrave Cindrića, Karačića Duvnjaka, Pavlovića, Martinovića, Mamića, Stepančića i Jaganjca (Šarca) na vanjskim pozicijama, na krilima i pivotu Marića, Musu, Štrleka, Mandića, Horvata i Čupića te na mjestu golmana dvojicu od kvarteta Ivić, Šunjić, Pešić i Šego... Po mom skromnom mišljenju to je ekipa koja je legitimni kandidat za zlato na Olimpijadi. Ma daj molim te. Kakve su to gluposti. Čuj nebitno je SP. Idemo po zlato sad pa po zlato u Tokiju.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 21 sij 2021, 01:56 |
|
|
..ako karačić bude moga a čak postoji varijanta da se cindrić vrati možemo pričat o zlatu inače..
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 21 sij 2021, 07:22 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Gaugamela93 je napisao/la: Nebitno je ovo SP ove godine. Cilj bi nam ove godine trebao biti napasti zlato na OI u Tokiju. To je medalja koja u rukometu najviše vrijedi. Kad bi smo uspjeli (uz uvjet da se kvalificirao) imati zdrave Cindrića, Karačića Duvnjaka, Pavlovića, Martinovića, Mamića, Stepančića i Jaganjca (Šarca) na vanjskim pozicijama, na krilima i pivotu Marića, Musu, Štrleka, Mandića, Horvata i Čupića te na mjestu golmana dvojicu od kvarteta Ivić, Šunjić, Pešić i Šego... Po mom skromnom mišljenju to je ekipa koja je legitimni kandidat za zlato na Olimpijadi. Ma daj molim te. Kakve su to gluposti. Čuj nebitno je SP. Idemo po zlato sad pa po zlato u Tokiju. Govorim o važnosti turnira....Činjenica kako se OI održavaju svake 4 godine, a SP svake dvije dovoljno govori o tome. Nitko naravno nema ništa protiv ako bi smo uzeli oboje ove godine No treba biti realan i jasno postaviti ciljeve. Danci su 2016. bili peti na Euru koje se igralo 8 mjeseci prije OI, da bi sasvim neočekivano uzeli OI ispred favoriziranih Francuza. To se zove umjetnost određivanja prioriteta. Ne kažem kako bi mi trebali tako, al mislim kako je ova Duvnjakova generacija konačno sazrela da ode do kraja na jednom od ova dva turnira ove godine
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 21 sij 2021, 08:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59729 Lokacija: DAZP HQ
|
SP i EP su puno zabavnija natjecanja od OI, puno više utakmica i osobito jakih, OI je do četvrtfinala šetnjica.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 21 sij 2021, 15:12 |
|
|
Zlato je zlato. Svjetsko zlato i europsko vrijede više od OI osim po tom što je turnir svake četiri godine.
Nama je baš ovo prilika. Ždrijeb nam se otvorio kao nikad. I za četvrtfinale, a moguće i za polufinale. Sve jače reprezentacije su na drugoj strani ždrijeba.
Karačića su vratili u momčad. Cindrić najavljuje da bi se mogao vratiti ovisno o nalazu kod doktora.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 21 sij 2021, 15:58 |
|
|
..sve se vrti oko četvrtfinala ..ili jesi il nisi..
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 21 sij 2021, 19:00 |
|
|
Citat: IRFAN SMAJLAGIĆ ZA SN: ‘NAČIN NA KOJI MI PROFILIRAMO IGRAČE JE ČUDAN. MORALI SMO DOMINIRATI 10 GODINA!‘Smajlagića smeta još nešto. - Imam osjećaj da mi stalno bježimo od uloge rukometne velesile, trebali bismo biti ponizni i sretni da dobijemo Japan i Katar. Ne, naš gard mora biti pobjednički, bili smo svjetski i olimpijski prvaci. Naravno da respekt mora postojati, ali kod nas on već neko vrijeme prelazi u strah. Ne vidim ništa loše od toga da na nekom turniru igraš u ulozi favorita. Kako mu izgledaju Francuzi koji su SP otvorili pobjedom protiv još jednog favorita, Norveške? - Francuzi standardno imaju veliki roster, ne pate od kompleksa da moraju igrati mladi, već igraju trenutno najbolji. Što uopće dodati na to da su od prve medalje '93. osvojili 11 zlata i da s posljednjih 14 svjetskih prvenstava imaju 11 medalja. To je stroj kakav smo mi morali biti 10 godina nakon svjetskog i olimpijskog zlata. A nismo nažalost postali ono što su nekad bili Šveđani ili posljednje desetljeće i pol Francuzi - zaključio je Irfan Smajlagić. https://sportske.zabranjeni.url/sn/sport-m ... a-15044613
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 21 sij 2021, 19:46 |
|
|
..mozda je prerano al skoro sam siguran da je Marino trenutno najbolji pivot na svitu..
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 21 sij 2021, 21:05 |
|
|
laganini je napisao/la: ..mozda je prerano al skoro sam siguran da je Marino trenutno najbolji pivot na svitu.. Nije najbolji na svijetu ali je možda u ponajboljoj formi na svijetu kad su u pitanju pivoti. Definitivno naš najbolji igrač dosad na SP.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|