|
|
Stranica: 5/14.
|
[ 333 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MRSHO
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 27 ožu 2010, 15:45 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8044 Lokacija: Banovina Usora
|
za danas:
Zagreb - Barcelona 2 (1,75) Bayern M - Stuttgart /oba daju gol/ (1,71) Bolton - Man U 2 (1,40) Benfica - Braga 1 (1,55) Veedam - MVV Maastricht 1 (2,10)
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 27 ožu 2010, 17:31 |
|
|
Inače, danas ste imali Modriča - Čelik, 2 koeficient 4,2 čini mi se... Dugo su kružile priče oko ishoda ove tekme (2), blokiran je par u hrvatskim kladionicama a u BiH i Srbiji je ostavljen u ponudi.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 28 ožu 2010, 01:01 |
|
|
Evo prošli svi moji najavljeni parovi. Na našoj kladari je ukupan koeficient iznosio13.7. Pa eto ako je netko prepiso - čestitam!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 28 ožu 2010, 01:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Klađenje, porez na glupost
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 28 ožu 2010, 10:25 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Klađenje, porez na glupost Čemu ljubomora, platit ćemo i tebi pivu od dobitka! Evo kombiniram nešto za danas, nije baš neka ponuda. Stavit ću vam ovdje 5 parova.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 28 ožu 2010, 11:12 |
|
|
NEC Nijmegen - Feyenoord 2 Gladbach - HSV 2 Deportivo - Getafe /prva ekipa daje gol/ AB Kobenhavn - Skive 1 Sparta Praga - Brno 1 Liverpool - Sunderland /prva ekipa daje gol/
|
|
Vrh |
|
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 28 ožu 2010, 11:35 |
|
|
ja sam ubrao neku siću, al stvarno sitno, taman malo goriva i kava popit i novi listić evo nešto i od mene: psg - boulogne 1 sampdoria - cagliari 1 napoli - catania 1 young boys - aarau 3+ boston - san antonio (nba) 2
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 28 ožu 2010, 13:10 |
|
|
kikx_sb je napisao/la: ja sam ubrao neku siću, al stvarno sitno, taman malo goriva i kava popit i novi listić evo nešto i od mene: psg - boulogne 1 sampdoria - cagliari 1 napoli - catania 1 young boys - aarau 3+ boston - san antonio (nba) 2 Boga mi meni je jučer bio odličan dan Ovaj PSG mi je nezgodan .
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 05 tra 2010, 00:40 |
|
|
zna tko dobru online kladionicu?
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 06 tra 2010, 01:02 |
|
|
horus je napisao/la: zna tko dobru online kladionicu? Zavisi koji sport se zelis kladiti. Za mene je najbolja betfair.com ali nije kladionica nego nesto slicno kao burza, gdje mozes kupovati i prodavati kvote, u principu mozes nuditi kvote kao da si ti bookmaker. Na betfairu mozes na skoro sve vaznije sportove dobiti bolje kvote nego kod obicnih kladionica, i ako se kladis na nogomet onda nema bolje alternative. Ako se kladis na US sport onda bih ti preporucio pinnaclesports.com i matchbook.com, pinnacle je kladionica sa najboljim kvotama a matchbook ti je ka betfair samo sto je manje i vise je koncentrirano na americko trziste tj. na americke sportove. Ako te bilo sta zanima samo pitaj, imam preko 20 god. iskustva u kladjenju a online kladjenje od 1998.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 06 tra 2010, 12:40 |
|
|
Burruchaga je napisao/la: Zavisi koji sport se zelis kladiti. Za mene je najbolja betfair.com ali nije kladionica nego nesto slicno kao burza, gdje mozes kupovati i prodavati kvote, u principu mozes nuditi kvote kao da si ti bookmaker. Na betfairu mozes na skoro sve vaznije sportove dobiti bolje kvote nego kod obicnih kladionica, i ako se kladis na nogomet onda nema bolje alternative. Ako se kladis na US sport onda bih ti preporucio pinnaclesports.com i matchbook.com, pinnacle je kladionica sa najboljim kvotama a matchbook ti je ka betfair samo sto je manje i vise je koncentrirano na americko trziste tj. na americke sportove. Ako te bilo sta zanima samo pitaj, imam preko 20 god. iskustva u kladjenju a online kladjenje od 1998. hvala za informacije. provjerit cu betfair i pinnacle (za njih sam vec prije cuo da su ok). prije sam se kladio na nogomet i baseball uglavnom iako i to vrlo rietko, tak na pr zadnje dvi tri godine nisam uplatio listic.
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 06 tra 2010, 15:22 |
|
|
horus je napisao/la: Burruchaga je napisao/la: Zavisi koji sport se zelis kladiti. Za mene je najbolja betfair.com ali nije kladionica nego nesto slicno kao burza, gdje mozes kupovati i prodavati kvote, u principu mozes nuditi kvote kao da si ti bookmaker. Na betfairu mozes na skoro sve vaznije sportove dobiti bolje kvote nego kod obicnih kladionica, i ako se kladis na nogomet onda nema bolje alternative. Ako se kladis na US sport onda bih ti preporucio pinnaclesports.com i matchbook.com, pinnacle je kladionica sa najboljim kvotama a matchbook ti je ka betfair samo sto je manje i vise je koncentrirano na americko trziste tj. na americke sportove. Ako te bilo sta zanima samo pitaj, imam preko 20 god. iskustva u kladjenju a online kladjenje od 1998. hvala za informacije. provjerit cu betfair i pinnacle (za njih sam vec prije cuo da su ok). prije sam se kladio na nogomet i baseball uglavnom iako i to vrlo rietko, tak na pr zadnje dvi tri godine nisam uplatio listic. Bas je pocela nova MLB sezona, nadam se da ce dobro biti kao prijasnjih godina, u principu mi je MLB dosada najvise dao od svih sportova, prosle godine sam koristio accuscore i bilo je na kraju sezone +65 unitsa cak mozes i na americkim forumima uvijek naci jako dobre mlb tipstere.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 06 tra 2010, 15:37 |
|
|
Ja upao u crni niz, dobro da nisam bio aktivan preko vikenda pa stavljao svoje tipove ovdje
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 06 tra 2010, 16:59 |
|
|
Burruchaga je napisao/la: Bas je pocela nova MLB sezona, nadam se da ce dobro biti kao prijasnjih godina, u principu mi je MLB dosada najvise dao od svih sportova, prosle godine sam koristio accuscore i bilo je na kraju sezone +65 unitsa cak mozes i na americkim forumima uvijek naci jako dobre mlb tipstere. bas sam pogledo ovaj accuscore, dobre su im ciene, mislim na $40 za dan. pretpostavljam da si se kladio na vece svote?
|
|
Vrh |
|
|
billion
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 06 tra 2010, 19:42 |
|
|
Danas me luda šunula pa uplatih Barca-Arsenal x/1 i Bohemians-St.Patrick x/1, dobitak skoro 100 kermi... Baš me zanima kako če završiti
_________________ I want to know, have you ever seen the rain?
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 06 tra 2010, 21:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
billion je napisao/la: Danas me luda šunula pa uplatih Barca-Arsenal x/1 i Bohemians-St.Patrick x/1, dobitak skoro 100 kermi... Baš me zanima kako če završiti Falio si.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Vuco
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 06 tra 2010, 22:12 |
|
|
Bet365 također odlična online kladionica. Imaju interesantnu ponudu za one koji vole okladu poluvrijeme/kraj. Naime ako utakmica završi 0:0, a niste stavili X/X, utakmicu broji s koeficijentom 1. Drugim riječima, kod rezultata 0:0, nema kiksa. To mi je već dva puta spasilo listić i donijelo dosta lijepih malih eurića
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 06 tra 2010, 23:52 |
|
|
horus je napisao/la: bas sam pogledo ovaj accuscore, dobre su im ciene, mislim na $40 za dan. pretpostavljam da si se kladio na vece svote?
Naravno da se to samo isplati ako su veci ulozi i ako se to gleda kao npr. investicija u dionice ili fondove, samo sto s novcem ne upravlja banka nego ti i nemoras dijeliti profit s drzavom Kod accuscora imas vise opcija, ovo sto ti mislis 40$ za dan je njihov novi tip service "accuscore advisor" gdje dobivas dnevno njihove odabrane tipove i jako je skupo 3000$ godisnje, na to nisam pretplacen, ja sam pretplacen na "winners edge" gdje oni svaku utakmicu simuliraju 10 000 puta a ti sam moras izabrati svoje tipove to kosta 799$ godisnje, ali posto sam od pocetka odkad postoje od 2006. kod njih i bio medju prvim musterijama imam popust tako da placam samo 350$ umjesto 799$ godisnje
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 07 tra 2010, 17:02 |
|
|
Burruchaga je napisao/la: Naravno da se to samo isplati ako su veci ulozi i ako se to gleda kao npr. investicija u dionice ili fondove, samo sto s novcem ne upravlja banka nego ti i nemoras dijeliti profit s drzavom dobro ovo bi se u brokerskom svietu smatralo visko rizicno spekuliranje koliko znam. potencijalni dobitci naravno jesu visoki ali to prati i eksponencijalno visok rizik. Burruchaga je napisao/la: Kod accuscora imas vise opcija, ovo sto ti mislis 40$ za dan je njihov novi tip service "accuscore advisor" gdje dobivas dnevno njihove odabrane tipove i jako je skupo 3000$ godisnje, na to nisam pretplacen, ja sam pretplacen na "winners edge" gdje oni svaku utakmicu simuliraju 10 000 puta a ti sam moras izabrati svoje tipove to kosta 799$ godisnje, ali posto sam od pocetka odkad postoje od 2006. kod njih i bio medju prvim musterijama imam popust tako da placam samo 350$ umjesto 799$ godisnje kuzim. 'os podielit s nama ovdje koji tip recimo za tekme mlb-a?
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 07 tra 2010, 18:49 |
|
|
horus je napisao/la: dobro ovo bi se u brokerskom svietu smatralo visko rizicno spekuliranje koliko znam. potencijalni dobitci naravno jesu visoki ali to prati i eksponencijalno visok rizik. Tocno... horus je napisao/la: kuzim. 'os podielit s nama ovdje koji tip recimo za tekme mlb-a? Danas bi preporucio Colorado...
|
|
Vrh |
|
|
billion
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 07 tra 2010, 20:25 |
|
|
lider30 je napisao/la: billion je napisao/la: Danas me luda šunula pa uplatih Barca-Arsenal x/1 i Bohemians-St.Patrick x/1, dobitak skoro 100 kermi... Baš me zanima kako če završiti Falio si. A vidio sam, Messiu će kuća goriti, nije mogao stati na 2 gola. Al, svaka mu dala, ovakav igrač se neće zadugo roditi...
_________________ I want to know, have you ever seen the rain?
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 08 tra 2010, 12:59 |
|
|
Burruchaga je napisao/la: Danas bi preporucio Colorado...
nadam se da nisi odigrao nakon 4:1 vodstva idioti izgubili 5:4
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 08 tra 2010, 13:49 |
|
|
odigro sinoc listic s tri para sve mlb. parovi> houston astros vs sf giants 2 cleveland indinas vs chicago ws ( ) 2 st. louis cardinals vs cinn. reds 1 ulog 50kn, koeficijent nes oko 4,2 na kraju me sjebe chicago iako je gamad vodila 3:0 do 4 ili 5 ininga, i na kraju spusila 3:5
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 08 tra 2010, 14:11 |
|
|
horus je napisao/la: odigro sinoc listic s tri para sve mlb. parovi> houston astros vs sf giants 2 cleveland indinas vs chicago ws ( ) 2 st. louis cardinals vs cinn. reds 1 ulog 50kn, koeficijent nes oko 4,2 na kraju me sjebe chicago iako je gamad vodila 3:0 do 4 ili 5 ininga, i na kraju spusila 3:5 Jucer je bio jedan od "ludih" dana ne samo u mlb-u nego i u nba-u. Danas bi preporucio Cincinnati
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Klađenje Postano: 08 tra 2010, 15:52 |
|
|
Burruchaga je napisao/la: Jucer je bio jedan od "ludih" dana ne samo u mlb-u nego i u nba-u. Danas bi preporucio Cincinnati hvala na tipu. (to je savjet od accuscorea ili je to vlastita procjena?) moze malo o taktici? zanima me kako se kladis? posto sam procito da vecina profi kladionicara preporucuje igrat samo na jedan par, rietko kada dva. ako nije greda.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|