|
|
Stranica: 13/17.
|
[ 424 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 13:06 |
|
|
….sto se stidiš regionalne pripadnosti ko da se ja stidim da sam dalmos..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 13:08 |
|
|
laganini je napisao/la: ….sto se stidiš regionalne pripadnosti ko da se ja stidim da sam dalmos.. Moja regionalna pripadnost je srpska. Republika Srpska - Regija Srpskog sveta. Eventualno Krajiška. Nema nikakve usrane Bosne u Republici Srpskoj. To smo izbrisali za sva vremena.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 13:10 |
|
|
…ti meni Bosne nema.. ![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif) e moj Bosanac..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 13:13 |
|
|
laganini je napisao/la: …ti meni Bosne nema.. ![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif) e moj Bosanac.. I ti moje Ture lojavo Elem, Citat: Nastavak saradnje uz još snažniju podršku: BH Telecom će podržati Lanu Pudar sa još 50.000 KMhttps://www.klix.ba/sport/plivanje/nast ... /220818038 Malo po malo nakupiće Muslimani milionče. Da im slučajno ne bi otišla nastupati za Srbiju. ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 13:16 |
|
|
..cura se odredila ne stidi se ona Hercegovine ko ti Bosne.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 13:21 |
|
|
laganini je napisao/la: ..cura se odredila ne stidi se ona Hercegovine ko ti Bosne.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Hercegovina je super. Imamo i mi Hercegovinu i Hercegovce. Ljudine. Bosna i Bosanci su zloglasni. Bosna je onih 24%. Nazvati nekog Bosancem (a pogotovo Srbina) je najveća uvreda. Od sad te vrijeđam kad mi naletiš. ![palacgore2 :palacgore2](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a070.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 13:27 |
|
|
..je navika sam da me tetošis..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 14:03 |
|
|
laganini je napisao/la: Brane je napisao/la: Kolko para je dobila da nastupa za BH ?? ...koliko čuo sam da bih savez daje jaku lovu.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Takija ti ne može izdržati ni 24h Citat: Lana Pudar je evropska prvakinja, a Plivački savez BiH postoji samo na papiruGodinama nemaju izvor finansija, zbog čega nisu u mogućnosti nabavljati opremu, a ni plaćati pripreme https://sport.avaz.ba/ostali-sportovi/7 ... -na-papiru Gdje si čuo da "savez" daje lovu? ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) Lažovčino.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 15:22 |
|
|
..glupsone to je branina spika.. ![nanana :nanana](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a020.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 16:42 |
|
|
laganini je napisao/la: ..glupsone to je branina spika.. ![nanana :nanana](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a020.gif) Opet lažeš Lažovčino.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 18:23 |
|
|
ZIX je napisao/la: Neka mi Hercegovci objasne zašto im je toliko drago zbog ove nehrvatske plivačice. Samo pogledati jabuku i razne druge hercegovačke lokalne medije. Muje vole tuđe, što je dobro i uspješno da jamljaju i kite se time, jer malo što da imaju svoje originalno. Lana ponosno naglašava i svoje hercegovačko podrijetlo pa im se zato ne "ustupa", što ih sigurno smeta. Mala je hercegovački biser.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 19 kol 2022, 00:05 |
|
|
I neki Musliman je prije dan dva osvojio medalju za Srbiju. Ne možemo mi ni pohvatati koliko medalja osvajamo. ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ZIX
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 19 kol 2022, 00:16 |
|
|
novem je napisao/la: ZIX je napisao/la: Neka mi Hercegovci objasne zašto im je toliko drago zbog ove nehrvatske plivačice. Samo pogledati jabuku i razne druge hercegovačke lokalne medije. Muje vole tuđe, što je dobro i uspješno da jamljaju i kite se time, jer malo što da imaju svoje originalno. Lana ponosno naglašava i svoje hercegovačko podrijetlo pa im se zato ne "ustupa", što ih sigurno smeta. Mala je hercegovački biser. Ma jebe me se za sportaše koji ne nastupaju pod hrvatskom zastavom. I ona Bošković je najbolja odbojkašica svijeta, Hercegovka Srpkinja, vjerojatno to ističe, pa ne navijamo za nju. No više cijenim nju nego li tu plivačicu jer bar nije prodala svoj identitet. A Muje ko Muje, očigledno preko nje liječu svoje frustracije zbog sportskih neuspjeha, no činjenica je da ta mala je bliža Mujama nego li Srbima ili Hrvatima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 19 kol 2022, 01:00 |
|
|
Mala mi izgleda normalno, vidjam je cesto po gradu, simpaticna. Caca joj bivsi golman veleza pa se druzi s mujama, nitko mu jos nije javio da to vise nije onaj isti velez nego islamska prcija. Al golmani su inace uvijek bili malo na ti s glavom. Mala bi se spasila da ode kao amina kajtaz (kcer seje kajtza isto bivseg igraca veleza) u civilizaciju, nebitno zagreb ili beograd i nastupa pod hr ili srpskom zastavom. A i da ne mora svaki dat gledat krezube talibane u komsiluku. Al nek izmuze mujama jos love dok moze, tupsoni se natjecu u predizbornoj kampanji ko ce vise dat, nije mogla bolji tajming pogodit
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 19 kol 2022, 10:11 |
|
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
pakovic
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 19 kol 2022, 10:25 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Mala mi izgleda normalno, vidjam je cesto po gradu, simpaticna.
Zar nije većinu vremena na treningu u Banja Luci? A kad nije tamo onda je u Sarajevu, isto radi bazena i treninga?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 19 kol 2022, 11:07 |
|
|
Čitam hrvatske portale (one prave), komentari su skoro svi pozitivni, svi pohvalno govore o njenoj odluci da pliva za BiH jer je ''normalno da nsatupaš pod zastavom svoje domovine''.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
HHerceg
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 19 kol 2022, 11:27 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Hrvati imaju samo jednu domovinu.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 19 kol 2022, 11:32 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Hrvati imaju samo jednu domovinu. Onda ste manjina u BiH? Kojoj treba ukinuti konstitutivnost?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
HHerceg
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 19 kol 2022, 11:35 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Domovina i država nisu istoznačnice.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 19 kol 2022, 11:38 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12578 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
mirusvijetu je napisao/la: Čitam hrvatske portale (one prave), komentari su skoro svi pozitivni, svi pohvalno govore o njenoj odluci da pliva za BiH jer je ''normalno da nsatupaš pod zastavom svoje domovine''. Normalno je nastupati za zemlju koja financira tvoje sportske aktivnosti. Lana će do 18 godine izabrati neko drugo sportsko državljanstvo, naravno za milijunske iznose.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 19 kol 2022, 11:39 |
|
|
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1106 of 2558 - 43.24%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
pakovic
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 19 kol 2022, 12:04 |
|
|
DrMag je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Čitam hrvatske portale (one prave), komentari su skoro svi pozitivni, svi pohvalno govore o njenoj odluci da pliva za BiH jer je ''normalno da nsatupaš pod zastavom svoje domovine''. Normalno je nastupati za zemlju koja financira tvoje sportske aktivnosti. Lana će do 18 godine izabrati neko drugo sportsko državljanstvo, naravno za milijunske iznose. Kakvi milijunski iznosi u plivanju, to ne postoji, barem ne od strane država i saveza. Ni u najbogatijim zemljama plivači ne dobivaju milijune, dobiju neku pristojnu stipendiju i plaćene troškove. Milijune možeš zaradit ako osvojiš nekoliko zlata na olimpijadi i dobro izgledaš pa budeš poželjan za reklamiranje. Ova mala može čak i bolje proć u BiH nego u Njemačkoj. U BiH je glavna sportska zvijezda, u Njemačkoj nitko ne bi znao za nju.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ZIX
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 19 kol 2022, 12:23 |
|
|
pakovic je napisao/la: DrMag je napisao/la: Normalno je nastupati za zemlju koja financira tvoje sportske aktivnosti. Lana će do 18 godine izabrati neko drugo sportsko državljanstvo, naravno za milijunske iznose.
Kakvi milijunski iznosi u plivanju, to ne postoji, barem ne od strane država i saveza. Ni u najbogatijim zemljama plivači ne dobivaju milijune, dobiju neku pristojnu stipendiju i plaćene troškove. Milijune možeš zaradit ako osvojiš nekoliko zlata na olimpijadi i dobro izgledaš pa budeš poželjan za reklamiranje. Ova mala može čak i bolje proć u BiH nego u Njemačkoj. U BiH je glavna sportska zvijezda, u Njemačkoj nitko ne bi znao za nju. Potpisujem. Eventualno SAD bi joj mogle dati vrhunske uvjete za trening, ali ionako se ekskluzivno zbog nje sad gradi olimpijski bazen u Mostaru. Novca nekog u plivanju i nema, Amerikancima pa i Srbima ili Hrvatima bi ona bila jedna sportašica u nizu, a u BiH je glavna zvijezda. A vidim da u BiH rade sve da bi je zadržali.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 19 kol 2022, 16:46 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12578 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Katar, Azerbejdzan plaćaju suhim zlatom.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|