|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Nikola Karabatić uhićen u Francuskoj za namještanje utakmica Postano: 01 lis 2012, 15:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Nikola Karabatić uhićen u Francuskoj za namještanje utakmica Postano: 01 lis 2012, 18:02 |
|
|
Dobra mu je fora da nije namisteno, samo eto, kladili su se u vlastiti poraz, samo onako... 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Nikola Karabatić uhićen u Francuskoj za namještanje utakmica Postano: 01 lis 2012, 19:50 |
|
|
|
ako ga osude za namještanje mogao bi dobit 5 godina zatvora.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Nikola Karabatić uhićen u Francuskoj za namještanje utakmica Postano: 01 lis 2012, 21:23 |
|
|
|
Zašto ga drže zatvorenog, nije čovjeka ubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nikola Karabatić uhićen u Francuskoj za namještanje utakmica Postano: 01 lis 2012, 22:27 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
Meni je čitav slučaj totalno naivno osmišljen.Po kladionicama kamere, ako su namjeravali zaraditi na raj način logičnije je bilo da su dali nekom nepoznatom procente od dobiti i da odradi posao kako treba. Mrzim loše osmišljene pokušaje prevare 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Nikola Karabatić uhićen u Francuskoj za namještanje utakmica Postano: 01 lis 2012, 22:29 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
|
Ljigavac, uvijek sam ga prezirao. Prgav na terenu, prgav van terena. Dao Bog da trunuo u zatvoru... al šupcima poput njega neće nikad presuditi kako zaslužuje...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nikola Karabatić uhićen u Francuskoj za namještanje utakmica Postano: 01 lis 2012, 22:34 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Dobro sportisto naš, znam ja da ti to u sportskom duhu i poštenju izjavljuješ, no meni više smeta što je to glup pokušaj bio :)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Nikola Karabatić uhićen u Francuskoj za namještanje utakmica Postano: 01 lis 2012, 22:35 |
|
|
|
Imaju dobru sisatu odvjetnicu. Volim takvo pravosuđe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zmajček
|
Naslov: Re: Nikola Karabatić uhićen u Francuskoj za namještanje utakmica Postano: 02 lis 2012, 09:02 |
|
|
|
Progovorila i Nikolina djevojka. Kladila se po naređenju. Stvarno bezveze,glupo i naivno.Ovako baciti mrlju na jednu karijeru koje je usitinu bila vrijedna divljenja. Što se tiče tog klađenja na svoj poraz,najlakše i najbolje je to raditi onima koji su solisti,koji igraju tenis,boks,pikado... Npr.,ti igraš tenis i nastupaš na nekom turniru kojem je nagradni fond siromašan,koji nema neki značaj,neki bezvezni turnir. Ti si favorit,kvota na tvoj poraz je 1:3. I lagano,diljem Svijeta,po raznim kladionicama rasporediš ulog kontra sebe. Staviš milionček,čista zarada dva miliončeka. Lagano,kulturno,bez kapi znoja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirv
|
Naslov: Re: Nikola Karabatić uhićen u Francuskoj za namještanje utakmica Postano: 03 lis 2012, 17:23 |
|
|
|
Pa ta usrana francuska gamad godinama kao reprezentacija krade trofeje i točno se sjećam svake utakmice kada su to radili uz pomoć sudaca a ovaj tip je bio važan kotačić te kradljive prevarantske mašinerije. Valjda je pomislio da nakon svega nikada ne će odgovarati ni za što pa se razbahatio i postao neoprezan a sada je uhvaćen. Sada će platiti s kamatama za sve u što je bio upleten i tako treba biti. Nadam se da će završiti u zatvoru i da nikada više ne će vidjeti parket osim kao rekreativac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Nikola Karabatić uhićen u Francuskoj za namještanje utakmica Postano: 03 lis 2012, 17:34 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Dobro sportisto naš, znam ja da ti to u sportskom duhu i poštenju izjavljuješ, no meni više smeta što je to glup pokušaj bio :) Meni svakakva krađa smeta, pametno pripremljena ili glupo. A ovaj bahati ljigavac je definitivno zaslužio da trune u ćumezu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Nikola Karabatić uhićen u Francuskoj za namještanje utakmica Postano: 03 lis 2012, 18:03 |
|
|
Karabatić se jučer kladio na bate borisov 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Nikola Karabatić uhićen u Francuskoj za namještanje utakmica Postano: 03 lis 2012, 23:25 |
|
|
AFERA Montpellier Francuzi ga se odriču... Karabatić im je sada Srbin!Najbolji rukometaš svijeta ostaje bez sponzorskih ugovora vrijednih 700.000 € godišnje Najbolji rukometaš svijeta Nikola Karabatić nakon plaćanja jamčevine izašao je na slobodu, a zanimljivo, sve je više Francuza koji osuđuju Karabatića i traže žestoku kaznu. A i tamošnji mediji počeli su ga oslovljavati kao francuskog rukometaša srpskih korijena. Više nije samo Francuz... Sada se manje ponose brojnim njegovim uspjesima i trofejima. Dobro da nije poluHrvat. http://www.vecernji.hr/sport/rukomet/fr ... nak-460059A i ti Francuzeki mi idu na jetra. Da im nema stranaca u niti jednom sportu ih nebi bilo. Kad se osvaja medalje onda si dobar. Ljigavci. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Nikola Karabatić uhićen u Francuskoj za namještanje utakmica Postano: 07 lis 2012, 13:42 |
|
|
|
kad im valjaš, njihov si. Kad im ne valjaš...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|