|
|
Stranica: 9/41.
|
[ 1023 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mateb
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 vel 2012, 02:21 |
|
|
Croat je napisao/la: ĐOKOVIĆ ODGOVORIO KOSTELIĆU
Novak Đoković, prvi teniser svijeta, prije polaska na Kopaonik, na najdraže skijalište, dogovorio je na izjavu oca Ivice Kostelića, Ante, koji je rekao da tenis može igrati svako.
Na dodjeli nagrade za najboljeg sportistu grada Zagreba, koju je osvojio Ivica Kostelić, otac hrvatskog skijaša, spomenuo je Novaka Đokovića, kojem je skijanje druga najveća ljubav.
"Recimo tenis može svako igrati. Ima odličnih tenisera iz Čilea, Venecuele, Argentine...Skijaški krug je ograničen. Da vas podsjetim, Novak Đoković je rođen na Kopaoniku i probao je skijati. S obzirom da smo prijatelji s njima iskoristit ću ono što su rekli. Skijanje nije tenis, skijanje je mnogo komplikovanije", rekao je tada Ante Kostelić.
"Nisam bio u Srbiji dva i pol mjeseca, a na Kopaoniku šest, sedam godina. Želim iskoristiti ovih desetak slobodnih dana da se dobro odmorim i da malo stanem na skije s društvom. S druge strane, pregovori još traju jer majka nije za to da idem na Kopaonik, smatra da je previše hladno. Valjda ću je uvjeriti na kraju", rekao je Đoković beogradskim medijima.
"Skijanje je moja najveća ljubav poslije tenisa i priznajem da žalim što se nisam oprobao na nekom profesionalnom natjecanju. Skijanje je kompleksniji sport od tenisa, priznajem i to", rekao je prvi teniser svijeta, kao da je čuo izjavu Kostelića, ali nije želio ništa komentarisati povodom toga, rekavši:
"Nisam pročitao tu izjavu tako da je ne bih komentirao, a ovom prilikom bih pozdravio Ivicu. On je veliki sportista". 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 vel 2012, 02:28 |
|
|
Kažem ja da je dečko hiperinteligentan.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 01 tra 2012, 21:38 |
|
|
Đoković odbranio titulu u Majamiju!
Najbolji teniser sveta Novak Đoković obranio je titulu na Mastersu u Majamiju, pošto je u finalu savladao Britanca Endija Mareja sa 6:1, 7:6 (7:5).
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 02 tra 2012, 00:11 |
|
|
Ruznjikav mec, ali titula je u dzepu Citat: SRĐAN ĐOKOVIĆ, otac najboljeg svjetskog tenisača, izjavio je da su Srbija i Republika Srpske jedna država i da ga ne zanimaju "nepostojeće" granice. Đoković je kao predsjednik Skupštine Unije teniskih profesionalaca Srbije boravio u Banjoj Luci i dogovarao suradnju sa Teniskim savezom Republike Srpske.
"Ta suradnja treba ići kao suradnja Beograda i Vojvodine ili Niškog regije i Timočkog regije. To je isti narod. Ne zanima me razdvajanje nepostojećim granicama. To je za mene uvijek bila i ostala jedna država. I upravo tako vidim našu buduću suradnju." rekao je Đoković za "Nezavisne novine". Bosnje poludele, sad su vec pocele uvrede da je fasista 
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 02 tra 2012, 09:34 |
|
|
Izjava je skroz neprimjerena, pametnije bi mu bilo da šuti, ako ništa zbog sina.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 02 tra 2012, 09:34 |
|
|
Čestitam na još jednoj pobjedi, gospodine Novače 
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 02 tra 2012, 14:54 |
|
|
Car Mnogaja ljeta, mnogaja ljeta... 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 02 tra 2012, 15:08 |
|
|
Prvih 20 igrača na ATP listi: 1. (1) Novak Đoković (Srbija) 12.670 bodova 2. (2) Rafael Nadal (Španija) 9.935 3. (3) Rodžer Federer (Švajcarska) 9.035 4. (4) Endi Marej (V. Britanija) 8.040 5. (5) David Ferer (Španija) 4.700 6. (6) Žo Vilfred Conga (Francuska) 4.670 7. (7) Tomaš Berdih (Češka) 3.725 8. (9) Janko Tipsarević (Srbija) 2.820 9. (8) Mardi Fiš (SAD) 2.730 10. (11) Huan Martin del Potro (Argentina) 2.660 11. (10) Džon Izner (SAD) 2.630 12. (12) Nikolas Almagro (Španija) 2.250 13. (13) Žil Simon (Francuska) 2.050 14. (14) Gael Monfis (Francuska) 2.015 15. (15) Felisijano Lopez (Španija) 1.855 16. (21) Huan Monako (Argentina) 1.810 17. (16) Kej Nišikori (Japan) 1.750 18. (17) Rišar Gaske (Francuska) 1.640 19. (20) Fernando Verdasko (Španija) 1.565 20. (19) Florijan Majer (Nemačka) 1.540...
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 02 tra 2012, 15:25 |
|
|
Sledi najvazniji deo sezone...
Karavan prelazi na evropsku sljaku, i to je srce kalendarske sezone.
Tri su mastersa, Monte Carlo, Madrid i Rim, i kao kruna Roland Garros krajem maja.
Novak je prijavljen da igra u Monte Carlu, prosle godine je peskocio taj turnir, sto znaci da moze osvojiti potencijalnih 1000 bodova i time betonira prvo mesto koje u slucaju solidnih rezultata u buducnosti nece biti ugrozeno.
Igrao je solidno ove godine, ne maestralno, ali je osvojio ono sto je bilo najvaznije, Australian Open... Miami dodje kao dodatak.
Sve mora da podredi osvajanju Roland Garrosa, jedinog Grand slama koji mu nedostaje... ako bi to uradio, ulazi u istoriju zlatnim slovima kao prvi covek posle Rod Lavera koji drzi sva 4 trofeja koje je osvojio u nizu.
Glavnog protivnika Nadala drzi u konopcima, godinu dana mu urnise samopouzdanje, nabio mu je kompleks...ali to nije cementirano, mora da odrzi nepobedivost, ili barem pozitivan skor na sljaci da bi otisao u Pariz pun samopouzdanja, i tamo u finalu uspeo da ga slomi u 3 seta.
Tu je tata Roger, opasno nezgodan protivnik sa kojim uvek ima problema i kad ga pobedjuje...stara kuka jos nije za penziju, i Novak mora biti jako oprezan u slucaju da se sastanu. Prosle godine ga je Fed dobio u polufinalu, i od tad se vuce taj dug.
Prolece u crvenoj prasini, prava porcija za sladokusce.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 19 svi 2012, 22:14 |
|
|
Večeras pao Federer na mastersu u Rimu u polufinalu , Novak igrao odlično po prvi put ove godina našljaci.
Sutra poslastica , finale Novak-Rafa.
Bravo Novače rođače.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 19 svi 2012, 23:46 |
|
|
Najantipatičniji srpski sportista.
|
|
Vrh |
|
 |
Croat
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 20 svi 2012, 00:09 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
propustili su finale LP-a.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 20 svi 2012, 00:44 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Najantipatičniji srpski sportista. OK , razumem da ti je antipatičan pošto si izjavio samo jebeno to i ništa više , samo objasni zbog čega?! Meni je antipatičan neki sportista ako je seronja,ako se kurči bezveze,ako izjavljuje gluposti i bljuvotine,ako je tupav,ako se nesportski ponaša,ako vređa publiku i protivnike,ako je nacionalista i šovinista,... Ali ako ti je ružan i ako ti se ne sviđa njegova faca samo?! , onda znam koji je pravi razlog tvog stava , a to nije ni ružnoća ni njegova faca već ono što i verovatno i mislim da je razlog.
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 20 svi 2012, 00:48 |
|
|
joe enter je napisao/la: Meni je antipatičan neki sportista ako je seronja,ako se kurči bezveze,ako izjavljuje gluposti i bljuvotine,ako je tupav,ako se nesportski ponaša,ako vređa publiku i protivnike,ako je nacionalista i šovinista,...
Dobar dio ovoga se i odnosi na Đokovića, ali ako je tebi idol i to ne primjećuš, nema problema. Uživaj u njegovim uspjesima. 
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 20 svi 2012, 00:49 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: joe enter je napisao/la: Meni je antipatičan neki sportista ako je seronja,ako se kurči bezveze,ako izjavljuje gluposti i bljuvotine,ako je tupav,ako se nesportski ponaša,ako vređa publiku i protivnike,ako je nacionalista i šovinista,...
Dobar dio ovoga se i odnosi na Đokovića, ali ako je tebi idol i to ne primjećuš, nema problema. Uživaj u njegovim uspjesima.  Vidi ovoga mutavca , pa reci šta konkretno nervira tj.šta je u pitanju?
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 20 svi 2012, 00:52 |
|
|
Đoković je iluminat i mason, to dokazuje ovako visok nivo izvedbe i poznavanje mračnih tajni koje koristi za perverzno uriniranje nad oponentima.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 20 svi 2012, 00:53 |
|
|
Mene ništa ne nervira, briga me za njega. Ali istina je da se lik kurči i nesportski ponaša.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 20 svi 2012, 01:01 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Đoković je iluminat i mason, to dokazuje ovako visok nivo izvedbe i poznavanje mračnih tajni koje koristi za perverzno uriniranje nad oponentima. E to je već pravi slodina razlog.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 20 svi 2012, 01:04 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Mene ništa ne nervira, briga me za njega. Ali istina je da se lik kurči i nesportski ponaša. Ako te briga za njega , onda shut a fuck up , ili navedi primere kako se kurči,gde se kurči , i primere njegovo nesportskog ponašanja. Ako to ne navedeš , onda si glupson prve vrste i obični jeftini hejter sa interenta.
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 20 svi 2012, 01:09 |
|
|
Daj smiri se bre, opušteno razgovaramo.  Imaš na Jubitu njegova oponašanja drugih tenisača. Za mene je to nesportsko ponašanje.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 20 svi 2012, 01:11 |
|
|
joe enter je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Najantipatičniji srpski sportista. OK , razumem da ti je antipatičan pošto si izjavio samo jebeno to i ništa više , samo objasni zbog čega?! Meni je antipatičan neki sportista ako je seronja,ako se kurči bezveze,ako izjavljuje gluposti i bljuvotine,ako je tupav,ako se nesportski ponaša,ako vređa publiku i protivnike,ako je nacionalista i šovinista,... Ali ako ti je ružan i ako ti se ne sviđa njegova faca samo?! , onda znam koji je pravi razlog tvog stava , a to nije ni ružnoća ni njegova faca već ono što i verovatno i mislim da je razlog. Ne mogu tačno objasniti, neko ti je simpatičan neko drugi nije, onako preko TV-a. Ne znam nikog od tih sportista da sudim o njihovim karakterima. Jednostavno mi ne leži njegov stav na terenu-pokreti, facijalne ekspresije, ponašanje na terenu, sama njegova pojava. Na mene ostavlja neki čudan utisak, kao da je umišljena osoba. To ne znači da se on javno ne ponaša drugačije i korektno. Znači, riječ je samo o simpatičnosti ili ne. Kod sportista imaš one koji su maksimalno bezobrazni, divlji, prgavi ali opet simpatični-npr meni je ostao takav Eric Cantona, Roy Keane ili Rodman. Ivanišević mi je bio simpatičan, Nadal nije, Federer jeste, Đoković nije.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 20 svi 2012, 01:28 |
|
|
Lebowski je napisao/la: joe enter je napisao/la:
OK , razumem da ti je antipatičan pošto si izjavio samo jebeno to i ništa više , samo objasni zbog čega?!
Meni je antipatičan neki sportista ako je seronja,ako se kurči bezveze,ako izjavljuje gluposti i bljuvotine,ako je tupav,ako se nesportski ponaša,ako vređa publiku i protivnike,ako je nacionalista i šovinista,...
Ali ako ti je ružan i ako ti se ne sviđa njegova faca samo?! , onda znam koji je pravi razlog tvog stava , a to nije ni ružnoća ni njegova faca već ono što i verovatno i mislim da je razlog.
Ne mogu tačno objasniti, neko ti je simpatičan neko drugi nije, onako preko TV-a. Ne znam nikog od tih sportista da sudim o njihovim karakterima. Jednostavno mi ne leži njegov stav na terenu-pokreti, facijalne ekspresije, ponašanje na terenu, sama njegova pojava. Na mene ostavlja neki čudan utisak, kao da je umišljena osoba. To ne znači da se on javno ne ponaša drugačije i korektno. Znači, riječ je samo o simpatičnosti ili ne. Kod sportista imaš one koji su maksimalno bezobrazni, divlji, prgavi ali opet simpatični-npr meni je ostao takav Eric Cantona, Roy Keane ili Rodman. Ivanišević mi je bio simpatičan, Nadal nije, Federer jeste, Đoković nije. OK , to si mogao odmah napisati jer sam mislio da su "oni razlozi" u pitanju , jer od tebe Lebowski nisam očekivao da stavljaš takvu vrstu upisa na temama o bilo kome pa i Đokoviću. Ja nemam takav odnos bar prema sportistima , mene samo loše ponašanje može dovesti do toga mi je neko antipatičan , dok faca i nečija pojava mi uopte ne igra neku ulogu , jer ako je neko dobar sportista svaka izraz lica i "čudan utisak" je nerazdvojivi deo njega i to mi je OK , tj.to ga čini kakav jeste. Teniseri su individualni sportisti kome gledaš facu ceo meč za razliku od drugih sportova pa sama količina pojavljivanja može priznajem dovseti do toga kod nekih ljudi , ali kod mene ne.
|
|
Vrh |
|
 |
zmajček
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 20 svi 2012, 08:37 |
|
|
Čovjek je igračina,sad koliko je nekome simpatičan ili ne,to je druga stvar.Meni je osobno bio dosta simpatičniji prije,oni performansi su mi bili nešto novo,sad se ponavlja.Ako je itko nesimpatičan u svijetu tenisa to su one grdobine škotske,braća Murray,pa i Čilić,nekad mi je to bio Ančić. I vidim za dosta ljudi je Nadal omražen,je ne vidim razloga za to,masu puta do sada se pokazao kao veliki igrač i veliki čovjek.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 20 svi 2012, 11:14 |
|
|
joe enter je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Đoković je iluminat i mason, to dokazuje ovako visok nivo izvedbe i poznavanje mračnih tajni koje koristi za perverzno uriniranje nad oponentima. E to je već pravi solidni razlog.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 20 svi 2012, 11:59 |
|
|
U koliko je sati tacno prenos finalnog teniskog meca izmedju Djokovica i Nadala?
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|