|
|
Stranica: 1/41.
|
[ 1023 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
POL_GASOL
|
Naslov: Novak Đoković Postano: 10 svi 2011, 23:24 |
|
|
Budući broj jedan!!!!
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 15 svi 2011, 22:18 |
|
|
ovaj čovjek je jednostavno nezaustavljiv čestitke Nole stvarno primjer vrhunskog sportaša!!!
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 21 svi 2011, 02:12 |
|
|
nacija je u transu sad hoće li oboriti rekord u nizu pobeda.. a teniski tereni nikli ko pečurke po manjim gradićima u Sr. Ma genijalac je Nole, fin i kulturan momak, nije bahat i nakrivo nasadjen ko mnogi vrhunski sportisti.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 21 svi 2011, 11:04 |
|
|
ma Nole je extra lik još kad vidiš onu dvojicu, ipak je Nole kralj već sad na RG može na 1 mjesto jedino umor ga može spriječiti i ništa više za klasu je jači od svih
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 21 svi 2011, 11:38 |
|
|
Nole kao klinac
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 26 svi 2011, 13:21 |
|
|
simpa je
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 26 svi 2011, 16:24 |
|
|
Jebo vas Nole
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 26 svi 2011, 16:27 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Jebo vas Nole
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 27 svi 2011, 10:59 |
|
|
Sad ce ga sjebat psihicki ovo uhicenje Mladica..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 16 lip 2011, 14:58 |
|
|
Danas (16.06.2011) u 15:45 Đoković igra egzibicijski meč sa Simonom Gilles, Francuzom koji je nekoliko kopalja ispod njega.
Baš me zanima da li pušta u ovakvim mečevima radi kladionica?
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 17 lip 2011, 14:04 |
|
|
pjosip je napisao/la: Danas (16.06.2011) u 15:45 Đoković igra egzibicijski meč sa Simonom Gilles, Francuzom koji je nekoliko kopalja ispod njega.
Baš me zanima da li pušta u ovakvim mečevima radi kladionica? Nema kladjenja na te meceve, sve egzibicije su totalna zajebancija, nema par ozbiljnih poena... Izasao je zreb za Wimbledon: Main Draw [1]Nadal v Russell Andujar v Sweeting Muller v Haas Fognini v [31]Raonic [24]Del Potro v [Q/LL] Rochus v [Q/LL] Gil v Sela [Q/LL] v [15]Simon [10]Fish v Granollers Kohlschreiber v Istomin Haase v Riba Stepanek v [21]Verdasco [25]Chela v [Q/LL] Young v Bogomolov Jr. [Q/LL] v Benneteau Volandri v [6]Berdych[/color] ------------------- [4]Murray v Gimeno-Traver Kamke v Kavcic Stakhovsky v Cox Ljubicic v [27]Cilic [17]Gasquet v Giraldo Kunitsyn v [Q/LL] [Q/LL] v [Q/LL] Starace v [14]Wawrinka [9]Monfils v Bachinger [Q/LL] v Kendrick Clement v [Q/LL] Karlovic v [23]Tipsarevic [30]Bellucci v Schuettler Lopez v Berrer Pospisil v Hanescu [Q/LL] v [8]Roddick ------------------- [7]Ferrer v Paire Dodig v [Q/LL] Berlocq v [Q/LL] Golubev v [26]Garcia-Lopez [22]Dolgopolov v F.Gonzalez [Q/LL] v Ramirez-Hidalgo Dimitrov v [Q/LL] [Q/LL] v [12]Tsonga [16]Almagro v Nieminen Isner v Mahut Devvarman v Gremalmayr Monaco v [18]Youzhny [28]Nalbandian v Reister Serra v Haider-Maurer Mannarino v [Q/LL] Kukushkin v [3]Federer ------------------- [5]Soderling v Petzschner Nishikori v Hewitt Andreev v Gabashvili [Q/LL] v [29]Davydenko [20]F.Mayer v Evans Malisse v Zverev Gulbis v Tursunov Falla v [11]Melzer [13]Troicki v M.Gonzalez Lu v Robredo Mello v [Q/LL] Ward v [19]Llodra [32]Baghdatis v Blake Seppi v Montanes Anderson v Marchenko Chardy v [2]Djokovic Vec peti put za redom Novak i Roger na GS su zrebani da se sastaju u polufinalu, zadnjih 12 od 13 puta sto se granici sa perverzijom i bezobraznim namestanjem, kudikamo bolje je da mu je pao Murray, ali je srece kurate. Drugo kolo je nezgodni Juznoafrikanac Anderson sa jebenom servom, posle ludi kiprani Baggy, Troicki kao stara musterija, Soderling koji se ne snalazi dobro na travi...a onda Matori, koji je jeziv na travi sa svojim servisima i volejem, ako stigne dotle, opet ce mu to biti prepreka za No.1, i opet ce biti vrhunski zajebano. Tipsa i Karlo ukrstaju koplja u prvom kolu, Ljuba i Cila isto... neko je bas odlucio da osakati balkanjerose... posle ih ceka skotska suknjica u trecem kolu, mozda bi mogao jedan od njih dvojice da ga napujda van, mozda Ljuba Truba za serijom bombi iz servisa...mada bice tesko.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 17 lip 2011, 16:06 |
|
|
Baghdatis je u banani. Danas ga je Dodig puko u 2 seta.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 17 lip 2011, 22:13 |
|
|
pjosip je napisao/la: Baghdatis je u banani. Danas ga je Dodig puko u 2 seta. On je odavno u banani, Dodig ako nastavi ovako moze do kraja godine u prvih 30.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 18 lip 2011, 22:40 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: pjosip je napisao/la: Baghdatis je u banani. Danas ga je Dodig puko u 2 seta. On je odavno u banani, Dodig ako nastavi ovako moze do kraja godine u prvih 30. Možda. I to bi bilo to za njega. Lijep rezultat.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 29 lip 2011, 19:42 |
|
|
eto ga u polufinalu a fedex ispao sad je sve otvoreno iduća žrtva conga
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 30 lip 2011, 09:58 |
|
|
Ima srece ovaj (rodila ga majka Hrvatica) sto ga ******** spusi
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 30 lip 2011, 12:06 |
|
|
nije ni Federer što je bio , da mi je koi pricao da ce ispusit nakon 2-0 nebih vjerovao , ovako će Nole ovog Tsongu uciniti smijesnim ,najvjerovatniji scenarij je da ce Tsonga predati kad ispusi prvi set
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 01 srp 2011, 18:00 |
|
|
finale i 1 mjesto dominantno
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 01 srp 2011, 22:04 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Tulkas je napisao/la: Ima srece ovaj (rodila ga majka Hrvatica) sto ga ******** spusi Znači kad je igrao s Bernardom Tomićem imali smo poluhrvatski meč. Ovom Tomiću ćaća Ivan - Hrvat iz Tuzle...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 01 srp 2011, 23:24 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7389 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Tomić je Hrvat,samo igra za Australiju, nema veze jeli iz Tuzle ili iz Ludbrega. A pitanje za ove 'Noletove' fanove,je li mu majka stavrno Hrvatica ,i to iz Vinkovaca? Onda ga i mi možemo pola slaviti.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 03 srp 2011, 10:13 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Jes gadan jebo mater svoju,nista gadnije ne vidjeh ,taman da je na ATP tarabama sto puta prvi djajvi jes garav ko da ga je pravio Ljuba Alichic
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 03 srp 2011, 11:45 |
|
|
Pred Đokovićem je budućnost, mlad je, dok je Federer po godinama pri kraju, a i nije radikalno zainteresiran zbog niza stvari.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 03 srp 2011, 19:39 |
|
|
čestitke šampionu od napaćenog naroda HB na brutalnoj dominaciji točno se vidi da je mali rafa stvorio kompleks od Noleta Srbija može biti ponosna na svog sina samo ona trojica sa b92 koda je osvojio seoski turnir hladnokrvno bez nekih emocija, smiješni su.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 04 kol 2011, 14:13 |
|
|
kod konana
kod lena
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 05 kol 2011, 15:46 |
|
|
Kako se zavrsi onaj incident kad su navodno Hrvati maltretirali porodicu Đoković prije mjesec ili dva u Dubrovniku.Ko je bio u pitanju od porodice?Lično Đoković ili?Sve mi je to nekako maglovito, ali čini mi se da sam negdje pročitala neki naslov kao "Hrvati ljubomorni što nemaju Đokovića"?Jesam pogriješila?
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|