HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 06 sij 2025, 22:13.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 123 post(ov)a ] 
Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Svjetsko prvenstvo u rukometu - Švedska 2011
PostPostano: 11 sij 2011, 16:22 

slika

DVORANE
Malmö
slika

Göteborg
slika

Linköping
slika

Norrköping
slika

Jönköping
slika

Skövde
slika

Lund
slika

Vrh

Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu - Švedska 2011
PostPostano: 11 sij 2011, 16:33 

evo nam i skupine

Skupina C (Malmö i Lund)
slika Hrvatska
slika Danska
slika Srbija
slika Alžir
slika Australija
slika Rumunjska

Vrh

PostPostano: 11 sij 2011, 16:42 

Prvo što primjetim je da su naše dvorane puno bolje od Švedskih. Jedva čekam da počne prvenstvo. Očekujem ulazak među 4 a onda što bude. Nikako ne bih volio da budemo 4. jer smo takvih plasmana imali i previše dosad. Mislim da je naš dio ždrijeba dobar. Danci su oslabljeni jer su im Hvidt i Knudsen ostali doma. Srbe ne bih podcjenjivao jer s obzirom na mentalitet mogu odigrati dobro nekoliko utakmica ali neće imati kontinuitet. Grupa s kojom se križamo nije loša. Jedino se malo pribojavam kako će na nas utjecati ova promjena trenera. Ono što očekujem od ovog prvenstva je i detronizacija Francuza. Nema Narcissa, prosjek godina je ionako visok a pitanje je i motivacije nakon što su sve već osvojili.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2011, 17:10 

RASPORED UTAKMICA :

14. siječnja 2011.
18:00
slika Hrvatska - slika Rumunjska Malmö Arena, Malmö

14. siječnja 2011.
20:15
slika Danska - slika Australija Malmö Arena, Malmö

14. siječnja 2011.
20:45
slika Srbija - slika Alžir Färs och Frosta Sparbank Arena, Lund

16. siječnja 2011.
slika Australija - slika Srbija Malmö Arena, Malmö

16. siječnja 2011.
20:00
slika Alžir - slika Hrvatska Färs och Frosta Sparbank Arena, Lund

16. siječnja 2011.
slika Rumunjska - slika Danska Malmö Arena, Malmö

17. siječnja 2011.
slika Hrvatska - slikaAustralija Malmö Arena, Malmö

17. siječnja 2011.
slika Rumunjska - slika Alžir Färs och Frosta Sparbank Arena, Lund

17. siječnja 2011.
slika Danska - slika Srbija Malmö Arena, Malmö

19. siječnja 2011.
slika Srbija - slika Hrvatska Malmö Arena, Malmö

19. siječnja 2011.
slika Danska - slika Alžir Malmö Arena, Malmö

19. siječnja 2011.
20:30
slika Australija - slika Rumunjska Färs och Frosta Sparbank Arena, Lund

20. siječnja 2011.
slika Alžir - slika Australija Malmö Arena, Malmö

20. siječnja 2011.
slika Hrvatska - slika Danska Malmö Arena, Malmö

20. siječnja 2011.
20:30
slika Srbija - slika Rumunjska Färs och Frosta Sparbank Arena, Lund

Vrh

PostPostano: 11 sij 2011, 17:17 

Meni se baš i ne sviđa raspored. Prve tri laganice a onda na Srbe i Dance. Valja pametno odigrat prve tri i ne potrošit se previše. Bodove ćemo ionako prenjet samo od Srba i Danaca.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2011, 17:30 

pošto u švedskoj ima puno našeg cvijeća očekujem ogromnu podršku za našu reprezentaciju, među prva 3 ćemo sigurno bit, jedino su možda francuzi jači od nas

Vrh

PostPostano: 11 sij 2011, 17:39 

da se nisu ozlijedili i Horvat i Čupić bili bi prvi favorit prvenstva, ovako sad umjesto da smo najjači na desnom krilu, tu smo tanki.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2011, 17:48 

Istina tanki smo na krilu , ova momčad koja je igrala pripreme nije loša ... što se tiće grupe Danci su tu jedini koji nam mogu naškoditi , ovi drugi su autsajderi ...

Vrh

PostPostano: 11 sij 2011, 17:50 

Na krilima imamo veći izbor igrača nego na vanjskim pozicijama i pivotu. Pa je bolje ako su se već morale dogoditi ozljede da nam se nisu ozljedili vanjski igrači. Mi ionako ne baziramo našu igru na krila, čak mislim da ih premalo koristimo s obzirom na potencijal.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2011, 18:57 

dobri smo na krilima..ako ostane zdrav udarni par,bit ce veselo protivnickim golmanima..Zrnic trenutno nije nista losiji od Cupica,kao sto nije ni Horvat po formi bio..

Strlek je ubojica djecjeg lica i kad digne obranu na razinu vise,imamo mozd ai najjace lijevo krilo svijeta..

Danci-vec vidjeno..dolaze mlade snage vanka..hanse i moegesen,kojeg vjerujem da balic jos ima na piku zbog debilnih izjava njegovih..jos su tu i lase boesen i bo speleberg

Noedesbo i knudsen crta,te legendarna krila lindberg i christiansen..iako potonji nece vjerovatno igrati,vec eggert..nisam siguran da ce casper na golu biti..

Ova generacija nam nekako pase..puno vise o dmucenja kad christiansen bio u vrhu..pa meni jedna od vecih legendi soren stryger vani,koji busio redovno nam mrezu..boldsen i jorgensen udarali nemilice..

srbi su za mene pritajeni favoriti..bojinovic ce ipak upasti..imaju najjacu pljucu lige prvaka vujina..tu je i momir ilic,kao i zarko sesum..imaju ubojitu vanjsku liniju..jako dobri stojkovic na crti i u obrani..krila mozda nesto tanja,ali mogu daleko dogurati ako im se sve poklopi..

od ostalih,mislim da ce svedjani pasti jos dublje,iako igraju doma..opet nema marcusa alhma..kim anderson je izubijan ozljedama..cini mi se da niti khalman ne igra briljantno ove sezone..

spanjolci igraju run and gun,jako brza tranzicija,ali ima im igra glavu i rep..ako ne budu eksperimentirali sa obranom,takodjer su jaki i ja prognoziram ulazak u finalu..inace ih uvijek stavim visoko, i redovno me zajebu :zubati
al tu je i rocas i canellas..opet ubojito lijevo krilo garcia..ako romero dobro iznese turnir,bit ce veselo protivnickim golmanima..entrerrios pokazao da moze na najvise nivou..a kad vrata zakljuca sterbik,bit ce zajebano svima..

labudji pjev je prosao i kod poljaka,barem m i se cini i mislim da ce dozivjeti pad na ovom prvenstvu..sastav svima poznat..otrpilike isti kao u dva polufinala sa nama na zadnjem svjetskom i europskom..

Mene strasno zanimaju i obnovljeni Njemci..jos kad uzmemo i vejtar u ledja od strane sudaca,mogli bi biti zajebani..prevodit ce ih mladi lavovi dominik klein i Kraus..potonji je bio ljubimac naseg pokojnog kljuna i izdanak gopingen-lemgo skole..meni potonji najjaci u njemackoj..inace istsnuo naseg duvnjaka iz sastava u hsvu..od starijih tu su rogisch i pascal hens..

da psomenem i norvesku,koju pomazila skupina..vjerovatno najjace lijevo krilo svijeta,harald tvetden..uz kjellinga i borge lunda,koji igra jako dobro u njemackoj,te egea na golu,mogli bi biti opasni..ali zasad samo po imenim jer je forma losa

osland ce opet biti jak..vojska sonova-sugirdson desno,atlason u sredini,gunarson na pivotu,gudjonson na krilu i palmarson..moze dolsovno svakome utrpati preko 30..

bit ce ovo zanimljivo prvenstvo..isprike na duzem postu

Vrh

PostPostano: 12 sij 2011, 00:03 

hercegovac1981 je napisao/la:
Prvo što primjetim je da su naše dvorane puno bolje od Švedskih. Jedva čekam da počne prvenstvo. Očekujem ulazak među 4 a onda što bude. Nikako ne bih volio da budemo 4. jer smo takvih plasmana imali i previše dosad. Mislim da je naš dio ždrijeba dobar. Danci su oslabljeni jer su im Hvidt i Knudsen ostali doma. Srbe ne bih podcjenjivao jer s obzirom na mentalitet mogu odigrati dobro nekoliko utakmica ali neće imati kontinuitet. Grupa s kojom se križamo nije loša. Jedino se malo pribojavam kako će na nas utjecati ova promjena trenera. Ono što očekujem od ovog prvenstva je i detronizacija Francuza. Nema Narcissa, prosjek godina je ionako visok a pitanje je i motivacije nakon što su sve već osvojili.

Dobra analiza. Slažem se. :palacgore1

Vrh

PostPostano: 12 sij 2011, 00:11 

dudu je napisao/la:
da se nisu ozlijedili i Horvat i Čupić bili bi prvi favorit prvenstva, ovako sad umjesto da smo najjači na desnom krilu, tu smo tanki.

Po meni, više će nam faliti Sulić, jer smo tu pomalo tanki. Vori je klasa, ali nema ga tko adekvatno zamijeniti. Musa je dobar igrač, ali ne više od toga, a mali Marić je velik potencijal, ali još nedokazan na velikim natjecanjima. Neki će reći, eto mu prilike da se dokaže.

Što se tiče krila, malo jest nezgodno da su nam se dva desna krila ozljedila, ali Zrnić je također jako dobro krilo, možda tek za malu nijansu slabije od Čupića, ali po meni bolje rješenje od Horvata, jer igra u kontinuitetu godinama, dok Horvat velika natjecanja i sezone odrađuje po principu toplo-hladno. Ovog drugog momka iz Splita na desnom krilu zaista slabo znam.

P.S. Hvala Bogu što nema Josipa "zeta" Valčića, a možda je u kadru mogao biti "ministar obrane" Denis Špoljarić. I nadam se da će Kopljar što manje igrati, jer je taj dečko zaista katastrofa s obzirom na fizičke predispozicije. Buntić bi trebao biti prvi izbor i trebalo bi mu dati puno povjerenje za tu poziciju desnog vanjskog. :wink

Vrh

PostPostano: 12 sij 2011, 00:46 

Mi i Francuzi glavni favoriti. Sa malom prednosti Francuzima ali ne kao prije jer nema Narcisa koji je jedan ogromni dio njihove momčadi.
Možda su nam najbliži Španjolci ako uspiju uklopiti Šterbika i Nagy-ja u reprezentaciju.

Od ostalih, standardno, očekujem od poljaka, Islanđana i Danaca da budu pri vrhu.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2011, 01:00 

Josip321 je napisao/la:
Mi i Francuzi glavni favoriti. Sa malom prednosti Francuzima ali ne kao prije jer nema Narcisa koji je jedan ogromni dio njihove momčadi.
Možda su nam najbliži Španjolci ako uspiju uklopiti Šterbika i Nagy-ja u reprezentaciju.

Od ostalih, standardno, očekujem od poljaka, Islanđana i Danaca da budu pri vrhu.

Nagya? :blink

Vrh

PostPostano: 12 sij 2011, 17:14 

ma prvi smo :herceg_bosna to bih mogao i pogledati :kk_siroki

Vrh

PostPostano: 12 sij 2011, 19:41 

Nagy nije nastupio ma madhare od prvenstva u Hrvatskoj..govorkalo se da ce nastupiti za spanjolsku,al nista od toga..kao sterbik i rutenga je trebala biti kombinacija

Vrh

PostPostano: 12 sij 2011, 23:56 

patriot je napisao/la:
Nagy nije nastupio ma madhare od prvenstva u Hrvatskoj..govorkalo se da ce nastupiti za spanjolsku,al nista od toga..kao sterbik i rutenga je trebala biti kombinacija

Pa da, zato sam se i začudio što je spominjao Nagya, kad znam da nastupa za Mađarsku. Mislim da je čak i kapetan. :wink

Vrh

PostPostano: 14 sij 2011, 16:13 

Dns protiv rumunja , nadam se dobroj gol razlici , NAPRID NAŠI !!! :zastava_Hrvata :zastava_Hrvata

Vrh

PostPostano: 14 sij 2011, 16:19 

ne igra Duvnjak, ali to otvara više prostora za Vukovića i Buntića.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2011, 20:37 

suci mi digoše tlak , suđenje je katastrofa ...

Vrh

PostPostano: 14 sij 2011, 20:51 

pobjeda! :hrvatinic hrvatski stroj je kao dizelaš, malo u početku trokira, ali kad uzme zalet, melje sve pred sobom. Balić ponovno u vrhunskoj formi.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2011, 01:13 

slika

Ali koji komunistički logo, samo klasje i srp fale i more biti grb Zlajine BiH :bih :zubati

K tebi lete naših želja jata,
naša radost tvojoj se veseli,
naša tuga tvojoj pomoć želi.
Herceg-Bosno, - kol'jevko Hrvata

Vrh

PostPostano: 15 sij 2011, 01:56 

Logo im je niđe veze

Vrh

PostPostano: 15 sij 2011, 15:15 

Šta je to s komšijama, drame neke, jedva savladaše mrske islamiste iz Alžira... :zubati

Vrh

PostPostano: 16 sij 2011, 15:59 

dns sa Alžirom , nek se dobro istrče i spreme za ove zadnje dvi !!!! AJMO NAAAŠI :zastava_Hrvata :zastava_Hrvata :zivili :zivili

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 123 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: