HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 vel 2025, 01:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 98 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 10 "Zločina" HercegBosanaca nad "građanima" RH
PostPostano: 10 vel 2010, 22:14 

komandant mark je napisao/la:
Pretjerujete u svemu i ponasate se kao Srbi tezom CEO SVET JE PROTIV NAS.Nacin razmisljanja na takav nacin je promasaj kojim najvise stetite sami sebi jer okrecete RH protiv sebe a u istoj toj drzavi trazite potporu.Nemojte pljuvati u tanjur iz kojeg jedete jer RH pomaze BH Hrvate u svakom pogledu(jest da je dosao kraj slanja novca na razne nacine koji je otisao ko zna gdje) u kojem moze pomoci.RH zeli urediti drzavu kao modernu i civiliziranu a ako to vama smeta vas problem.Svaka opaska koja se uputi na vas racun smatrate diskriminacijom pa najbolje bi bilo da vi uredjujete drzavu u kojoj ne zivite.A na kraju krajeva ako vam smeta RH nemojte na nas obracati paznju i nemojte se brinuti za nas.

Tipično razmišljanje čovjeka zadojenog jutarnjim ili slobodankom ili sličnim smećem. ne treba se na to obazirat, al nažalost činjenica je da 90% hrvata (isključimo građane) tako misli u RH.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 22:35 

PCM je napisao/la:
Neka se izdvaja i za Srbe i za Židove , to nas ne zanima , samo nek se napokon prestane neutemeljeno srat po BH Hrvatima svako tjedan dana ...

Važnija je Hrvatima HB lova za Sveučilište i bolnicu od vlastite tankoćutnosti.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 23:07 

Mateb lijepo je to i lijepi su snovi o jedinstvu Hrvata, no neće bit više toga bez vanjske ugroze a male su šanse, ovako se samo stvaraju mitovi koje evo ovdje pokušavamo ismijat.

Meni je drago što u Hr postoje ljudi poput tebe, ali interesi Hrvata BiH i interesi većine Hrvata se strenutno ne poklapaju. Ono što bih ja volio je da se doista rasčisti situacija, pa da prestanu ovo "prekomjerno granatiranje" i da se Hrvatska okrene doista svojim problemima a ne da im pogled usmjeravaju prema Hrvatima BiH kao jedinim krivcima za sva zla na ovom svijetu koja se događaju u Hrvatskoj. Onda će i Sovjeti nestati a ljudi poput tebe Mate će moći iskočit a opet neće moći se razni kripli skrivat pod hrvatskim idejama. To je katarza koju očito moramo proći. Konačno i nama je u interesu Hrvatska bez kriminala i bogata, jer nam takva više može i pomoći.

Dotad nekakva direktna (ne indirektna) pomoć u novcu od Hrvatske amenovana i od opozicije i podrška rješavanju statusa u BiH, ne dosadašnja HDZ kvazipodrška je više nego dobro došla i mi ćemo bit zahvalni.

A snovi o drugoj Hrvatskoj u HB entitetu, "ispravnoj", su već u startu osuđeni na propast, ili će nas ti naši ispravni pokrast i uništit ili će nas Bošnjaci i Srbi pojest uz pomoć MZ.

Nekako mi se čini da baš moramo ići putem koji je upravo prošla Hrvatska, davat guzu EU a oni nama zauzvrat osigurat nešto nalik HB, najvjerojatnije nekoliko kantona, i stvorit građansku HB. Dakle ne hrvatskog naroda nego građana kantona, a to znači da drastično moramo smanjit folklor, ostavit negdje daleko i 41. i 45. i 91. i 92. i 93. i 95. pa i 2000.

Mislim da samo tako možemo dugoročno opstat. Alternativa je bit građanin Hrvatske ali u granicama AVNOJ-a što se meni nikako ne sviđa.

Upropastišmo temu.

17. Zbog Hrvata iz BiH Norris je prestao biti Chuck.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 23:16 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Mateb lijepo je to i lijepi su snovi o jedinstvu Hrvata, no neće bit više toga bez vanjske ugroze a male su šanse, ovako se samo stvaraju mitovi koje evo ovdje pokušavamo ismijat.

Meni je drago što u Hr postoje ljudi poput tebe, ali interesi Hrvata BiH i interesi većine Hrvata se strenutno ne poklapaju. Ono što bih ja volio je da se doista rasčisti situacija, pa da prestanu ovo "prekomjerno granatiranje" i da se Hrvatska okrene doista svojim problemima a ne da im pogled usmjeravaju prema Hrvatima BiH kao jedinim krivcima za sva zla na ovom svijetu koja se događaju u Hrvatskoj. Onda će i Sovjeti nestati a ljudi poput tebe Mate će moći iskočit a opet neće moći se razni kripli skrivat pod hrvatskim idejama. To je katarza koju očito moramo proći. Konačno i nama je u interesu Hrvatska bez kriminala i bogata, jer nam takva više može i pomoći.

Dotad nekakva direktna (ne indirektna) pomoć u novcu od Hrvatske amenovana i od opozicije i podrška rješavanju statusa u BiH, ne dosadašnja HDZ kvazipodrška je više nego dobro došla i mi ćemo bit zahvalni.

A snovi o drugoj Hrvatskoj u HB entitetu, "ispravnoj", su već u startu osuđeni na propast, ili će nas ti naši ispravni pokrast i uništit ili će nas Bošnjaci i Srbi pojest uz pomoć MZ.

Nekako mi se čini da baš moramo ići putem koji je upravo prošla Hrvatska, davat guzu EU a oni nama zauzvrat osigurat nešto nalik HB, najvjerojatnije nekoliko kantona, i stvorit građansku HB. Dakle ne hrvatskog naroda nego građana kantona, a to znači da drastično moramo smanjit folklor, ostavit negdje daleko i 41. i 45. i 91. i 92. i 93. i 95. pa i 2000.

Mislim da samo tako možemo dugoročno opstat. Alternativa je bit građanin Hrvatske ali u granicama AVNOJ-a što se meni nikako ne sviđa.

Upropastišmo temu.

Ozbiljno,Junuze,a gdje ti živiš!?

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 23:19 

Relacija Zg - Lašvanska dolina.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 23:25 

Znam da su moji stavovi i metode malo (puno) kontradiktorni s onim što se ovdje očekuje...

No ne treba nam forum ako ćemo imat jednoumlje, dovoljno je onda da nam šalju direktive na portalu...

Naviknite se na mene, ako nisam u pravu, udrite s argumentima...

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 23:25 

A tko su uopće ti HercegBosanci!?I rugamo se Bošnjacima na novokomponiranim imenima,ccc...

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 23:30 

To su oni kojima se redovno izruguju Sovjeti, nisam stavio Hercegovci jer oni ne misle samo na Hercegovce nego na sve Hrvate BiH e sad kad nas granatiraju nas nazivaju HercegBosancima.

Pošto ova tema nije zamišljena kao neka ozbiljna (barem ne po sadržaju) i naslov je pomalo neozbiljan...

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 23:36 

Vidim da se u zadnje vrijeme često korisiti taj izraz,Hercegbosanac.Na mala vrata ulazi i na forum i portal.Kažu kod nas-jednom kad ti objese zvono na vrat...

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 23:43 

Imaš pravo, zato moramo koristiti ono Hrvati BiH. Preduvjet za to je osim da smo Hrvati a i ono da smo BiH. Kad to riješimo napravili smo pola posla...

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 23:46 

Imaš pravo, zato moramo koristiti ono Hrvati BiH. Preduvjet za to je osim da smo Hrvati a i ono da smo BiH. Kad to riješimo napravili smo pola posla...

Hrvati,sasvim dovoljno...

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 23:49 

Pa ne pravim ja od sebe Hrvata iz BiH, drugi prave...

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 23:52 

Upropastišmo temu.

Da se razumijemo, meni je u Hrvatskoj generalno super. Glavni unutrašnji problem Hrvatske su strukovni lobiji, uski interesni krugovi ljudi bez ideologije koji drže svaki svoju sferu utjecaja. Glavni vanjski problem je BiH, i zbog sudbine Hrvata tamo i zbog geopolitičkih razloga (pretenzija određenih nedovoljno civiliziranih skupina na more). Ova piskarala su, generalno, nebitna stvar, osim što siju jednu užasno negativnu vibraciju zbog koje je cijela država nadrkana i svatko traži krivca za vlastite neuspjehe, ali tako je od pamtivijeka i nije to nikakva tragedija.

Tvoj je problem što, kao i svi Hrvati, živiš u iluziji da je međunarodni poredak trenutno na snazi kraj povijesti, stanje koje će trajati vječno. Tako su ljudi mislili i za hladni rat pa nestalo željezne zavjese kao kule od karata. Isto ti je i što se EU tiče. Živim na relaciji Zagreb-zapadna Europa i znam neke stvari iznutra o toj EU (ne volim ovakve argumente jer su neprovjerljivi, ovo mi je zadnji put da to spominjem). Europa u više brzina ti je realnost i veliko je pitanje što će od nje biti, neovisno o Lisabonu.

U svakom slučaju je sigurno da nikakav deus ex machina iz inozemstva neće rješavati naše probleme. Oni ih uglavnom uzrokuju.

Naše je (ili vaše, kako hoćeš) civilizirati se, upristojiti i naučiti biti pragmatični. Uzeti pare koje možeš, a ne ponašati se kao uvrijeđena baba, ili očekivati neku nagradu u budućnosti koja nikad neće doći.

Ja sam prije dolaska na ovaj forum mislio da je situacija u BiH katastrofa, a saznao sam da uopće nije tako. Šteta je da se ta pozitivna vibracija uništi međusobnim klanjem oko pizdarija. Vi radite svoje, budite pametni, a politika RH je danas ovakva, sutra možda ne bude i to je tako. Život je neizvjestan i prognoziranje bilo čega je čoravi posao.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 23:52 

Mar-kan je napisao/la:
Vidim da se u zadnje vrijeme često korisiti taj izraz,Hercegbosanac.Na mala vrata ulazi i na forum i portal.Kažu kod nas-jednom kad ti objese zvono na vrat...

Nije to nikakvo zvono,nego nešto što je mnogima u srcu i jedino s čime se mogu poistovjetiti.
Za razliku od Bošnjaka koji su sami sebi smislili ime,Hercegbosancima su to ime potencirali drugi,koji su htjeli da se što više razlikuju od njih i imaju što manje veze sa nama.
S druge strane,možda bi smo trebali i zahvaliti sovjetskim Hrvatima i Bošnjakistancima,što su nas potakli i motivirali da shvatimo kako smo posebni i različiti od njih i možda je to jedini način da shvatimo da se trebamo okrenuti isključivo svojim interesima i u tome se ugledati na Istrijane,koji opet sami žele da ih se razlikuje od ostatka Hrvatske.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 23:58 

Mar-kan je napisao/la:
A tko su uopće ti HercegBosanci!?I rugamo se Bošnjacima na novokomponiranim imenima,ccc...

Pa meni je to isto ko kad kažem Dalmatinac, Slavonac.. :neznam
Svi imate svoje regionalne osobenosti.

slika

Vrh

PostPostano: 11 vel 2010, 00:03 

DarthCroat je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:

Nije to nikakvo zvono,nego nešto što je mnogima u srcu i jedino s čime se mogu poistovjetiti.
Za razliku od Bošnjaka koji su sami sebi smislili ime,Hercegbosancima su to ime potencirali drugi,koji su htjeli da se što više razlikuju od njih i imaju što manje veze sa nama.
S druge strane,možda bi smo trebali i zahvaliti sovjetskim Hrvatima i Bošnjakistancima,što su nas potakli i motivirali da shvatimo kako smo posebni i različiti od njih i možda je to jedini način da shvatimo da se trebamo okrenuti isključivo svojim interesima i u tome se ugledati na Istrijane,koji opet sami žele da ih se razlikuje od ostatka Hrvatske.

Ne znam,ja sam Hrvat,ostalo me ne zanima :kava Odavna znam tko sam,što sam,ne treba mi nitko za to da mi otvori oči.

Vrh

PostPostano: 11 vel 2010, 00:05 

Pa ne pravim ja od sebe Hrvata iz BiH, drugi prave...

Ne pravim ni ja od sebe,ćaća je to uradio,fala mu...

Vrh

PostPostano: 11 vel 2010, 00:07 

Kad ti Mar.kane razbiju njušku negdje u Hrvatskoj zbog bosanskog naglaska takav poput tebe će bit 100 x razočaraniji od ovakvih poput mene...

Mi smo sad u situaciji da moramo birat od svih zala najmanje...

A ovo za MZ Mate, opet ti promatraš iz Zg pozicije, obišao sam i ja EU ali u BiH ti je ona vlast više nego igdje drugo. A uostalom principi EU nama u BiH itekako odgovaraju, ajde za malo mahanja zastavicama dobiješ ono za što je puno ljudi izginulo, nastavimo pretjerivat sa hrvatovanjem ljudi džaba izginuli barem oni koji su se borili za nešto u BiH. Pa sad...

Vrh

PostPostano: 11 vel 2010, 00:11 

Mar-kan je napisao/la:

Ne znam,ja sam Hrvat,ostalo me ne zanima :kava Odavna znam tko sam,što sam,ne treba mi nitko za to da mi otvori oči.

Kao što to znaju i svi ostali,ali za sovjetske Hrvate ti ćeš uvijek biti Bosanac ili Hercegovac a još će te na kraju optužiti da si iskompleksiran i da se praviš veći Hrvat od onih koji su rođeni u Hrvatskoj.

Jednostavno,pomiri se sa činjenicom da smo mi poput onog djeteta,što ga njegov otac ne voli i uvijek sumnja u očinstvo.

Vrh

PostPostano: 11 vel 2010, 00:11 

Kad ti razbiju njušku negdje u Hrvatskoj zbog bosanskog naglaska takav poput tebe će bit 100 x razočaraniji od ovakvih poput mene...

E,u stvarnom životu jezik držim za zubima...Naravno,beretta F92 je uvijek tu da spriječi razbijanje njuške,jer već je razbijena u mladosti dok sam cijenio šaka-fajt.Fala,ne bih više.

Vrh

PostPostano: 11 vel 2010, 00:17 

Mar-kan je napisao/la:

Kao što to znaju i svi ostali,ali za sovjetske Hrvate ti ćeš uvijek biti Bosanac ili Hercegovac a još će te na kraju optužiti da si iskompleksiran i da se praviš veći Hrvat od onih koji su rođeni u Hrvatskoj.

Jednostavno,pomiri se sa činjenicom da smo mi poput onog djeteta,što ga njegov otac ne voli i uvijek sumnja u očinstvo.

Nikad takve ne sretoh da me optužuju,jedino se pohvatamo zbog alkohola i sl.Doduše,moja sestra koja živi u RH,često kaže da sam glupi bosančeros...vidiš,ima tu nešto,možda si u pravu...
Brat mi isto živi u RH,ali on samo kaže da sam glup...bez zemljopisnih odrednica...sumnjiv mi je i on!!

Vrh

PostPostano: 11 vel 2010, 00:18 

komandant mark je napisao/la:
Pretjerujete u svemu i ponasate se kao Srbi tezom CEO SVET JE PROTIV NAS.Nacin razmisljanja na takav nacin je promasaj kojim najvise stetite sami sebi jer okrecete RH protiv sebe a u istoj toj drzavi trazite potporu.Nemojte pljuvati u tanjur iz kojeg jedete jer RH pomaze BH Hrvate u svakom pogledu(jest da je dosao kraj slanja novca na razne nacine koji je otisao ko zna gdje) u kojem moze pomoci.RH zeli urediti drzavu kao modernu i civiliziranu a ako to vama smeta vas problem.Svaka opaska koja se uputi na vas racun smatrate diskriminacijom pa najbolje bi bilo da vi uredjujete drzavu u kojoj ne zivite.A na kraju krajeva ako vam smeta RH nemojte na nas obracati paznju i nemojte se brinuti za nas.

18. Zbog H-B Hrvata i ovoga Portala ovdje, "komandant mrak, pardon, mark" mora ovdje dežurati i "objašnjavati" nam ljubav ili yugonostalgiju RH gradjana prema propaloj državi i ovoj novoj "Zapadno Balkanskoj, koju bezuspješno pokušavaju nakalemiti!
19. Zbog H-B Hrvata, nema dovoljno dotacija "balvan revolucionarima", pa ne mogu dizati spomenike Draži M. i ostalim velikanima iz susedne bratske države!

Vrh

PostPostano: 11 vel 2010, 00:24 

Kad ti Mar.kane razbiju njušku negdje u Hrvatskoj zbog bosanskog naglaska takav poput tebe će bit 100 x razočaraniji od ovakvih poput mene...

Mi smo sad u situaciji da moramo birat od svih zala najmanje...

A ovo za MZ Mate, opet ti promatraš iz Zg pozicije, obišao sam i ja EU ali u BiH ti je ona vlast više nego igdje drugo. A uostalom principi EU nama u BiH itekako odgovaraju, ajde za malo mahanja zastavicama dobiješ ono za što je puno ljudi izginulo, nastavimo pretjerivat sa hrvatovanjem ljudi džaba izginuli barem oni koji su se borili za nešto u BiH. Pa sad...

Opet ti insinuiraš da netko tu hrvatuje, što nije istina. Osim toga, moji prijedlozi o budućoj organizaciji BiH (ukidanje pojma entitet i etničkih odrednica, teritorijalni princip umjesto diskriminacije manjina i slično) su slični tvojima. Jedini je problem u tome što ja ne mislim da će od toga nešto biti pa kažem da je ključno ekonomski i demografski jačati dok se situacija na međunarodnom planu ne promijeni.

Što se europskih principa tiče, oni ne postoje, odnosno primjenjuju se diskreciono kad silama odgovara. To se vidi u prijelaznoj fazi za nove države članice kod slobode kretanja osoba i poljoprivrednih poticaja (koji će se za nove države članice izjednačiti tek 2013. odnosno 2016. s onima za stare države članice), pritiscima na Irsku zbog referenduma, netransparentnosti zakonodavnog procesa u EU u kojem ključnu ulogu igraju institucionalizirane interesne skupine, političke uloge koju igra Europski sud kao glavna toljaga protiv suverenosti država članica u mnogim sferama koje nisu primarna nadležnost EU (o čemu ljudi, uglavnom, pojma nemaju) čime Sud debelo izlazi izvan svojih ovlasti, ali nitko ga ne kontrolira pa jebiga.

Ništa se u međunarodnoj politici nije promijenilo od početka 19. stoljeća. Napravio se puni krug i sad je na redu multipolarnost.

Što se boravka u EU tiče, nisam pričao o putovanjima, nego o malo trajnijoj institucionalnoj vezi.

Vrh

PostPostano: 11 vel 2010, 00:58 

mateb je napisao/la:

Upropastišmo temu.

Da se razumijemo, meni je u Hrvatskoj generalno super. Glavni unutrašnji problem Hrvatske su strukovni lobiji, uski interesni krugovi ljudi bez ideologije koji drže svaki svoju sferu utjecaja. Glavni vanjski problem je BiH, i zbog sudbine Hrvata tamo i zbog geopolitičkih razloga (pretenzija određenih nedovoljno civiliziranih skupina na more). Ova piskarala su, generalno, nebitna stvar, osim što siju jednu užasno negativnu vibraciju zbog koje je cijela država nadrkana i svatko traži krivca za vlastite neuspjehe, ali tako je od pamtivijeka i nije to nikakva tragedija.

Tvoj je problem što, kao i svi Hrvati, živiš u iluziji da je međunarodni poredak trenutno na snazi kraj povijesti, stanje koje će trajati vječno. Tako su ljudi mislili i za hladni rat pa nestalo željezne zavjese kao kule od karata. Isto ti je i što se EU tiče. Živim na relaciji Zagreb-zapadna Europa i znam neke stvari iznutra o toj EU (ne volim ovakve argumente jer su neprovjerljivi, ovo mi je zadnji put da to spominjem). Europa u više brzina ti je realnost i veliko je pitanje što će od nje biti, neovisno o Lisabonu.

U svakom slučaju je sigurno da nikakav deus ex machina iz inozemstva neće rješavati naše probleme. Oni ih uglavnom uzrokuju.

Naše je (ili vaše, kako hoćeš) civilizirati se, upristojiti i naučiti biti pragmatični. Uzeti pare koje možeš, a ne ponašati se kao uvrijeđena baba, ili očekivati neku nagradu u budućnosti koja nikad neće doći.

Ja sam prije dolaska na ovaj forum mislio da je situacija u BiH katastrofa, a saznao sam da uopće nije tako. Šteta je da se ta pozitivna vibracija uništi međusobnim klanjem oko pizdarija. Vi radite svoje, budite pametni, a politika RH je danas ovakva, sutra možda ne bude i to je tako. Život je neizvjestan i prognoziranje bilo čega je čoravi posao.

Točno MateB! Potpisano!
20. Zbog H-B Hrvata u Spaniji (EU) je velika nezaposlenost, preko 17 % i stalno se povečava!
21. Zbog H-B Hrvata Grčka (EU) je pred kolapsom! Teba joj 300 Milijardi eura, da bi pokrila svoj deficit, vratila dugove i spasila se od bankrota!
Pa, šta to vi H-B Hrvati radite?
Ne znam šta očekuju i čemu li se nadaju naše ovce i politička "elita" RH, od ove i ovakve EU-Ropske ekonomsko-političke zajednice, koja gleda kroz prste i dozvoljava deviznu otimačinu Ljubljanske Banke svojim stedisama?

Vrh

PostPostano: 11 vel 2010, 15:23 

Prvi i posljednji put se javljam da nešto kažem glede ovih međusobnih pljuvanja, vrijeđanja i prepucavanja među Hrvatima. Iz RH i BiH.

NAkon skoro 20 godina medijskog iživljavanja nad BiH Hrvatima u Hrvatskoj i njezinim medijima, razumijem ogorčenje koje je dovelo do toga da Hrvati iz BiH uzvraćaju na isti način iako ni tu nema ravnopravne borbe jer je medijska snaga nesrazmjerna.
Ne želim da sujelujem u toj pljuvačini, ali moram reći da sam još davno govorio po forumima da se mi Hrvati iz BiH okrenemo sebi i svome statusu i položaju u BiH i tu usmjerimo svu svoju energiju i potencijal. Jož davno sam govorio i pisao da se ne trebamo petljati po Hrvatskoj niti glasovati na tamošnjim izborima i ovdje pozivam sve Hrvate iz BiH da ubuduće to ne čine. Ja već 11 godina ne sudjelujem na tim izborima.
NE optužujem nikoga i poštivam stav građana RH da dijaspora ne sudjeluje na izborima jer to samo izaziva odijum i netrpeljivost u Hrvatskoj kao i povod za medijsku pljuvačinu po nama. Iako je sve to napuhano jer glasovi dijaspore nikada nisu bili presudni.
Ali da se to ne bi nekim slučajem dogodilo, najbolje je da se to prekine i neka svako glasuje na svojim izborima. TAkođer tražiti da se prekine ta famozna financijska pomoć iz Hrvatske, ali to onda zahtjeva raščišćavanje i drugih ekonomskih pitanja među nama, od izvoza i uvoza pa do Buškog blata.

Također, početi ozbiljnu aktivnost na demontaži Daytona uz zahtjev Hrvatskoj da se povuče iz svakog sudjelovanja u BiH političkim procesima uključujući Daytonski potpis. Smijeniti naše sadašnje političko vodstvo i ne dopustiti nikakve uplive iz Zagreba na našu kadrovsku politiku. Drugim riječima politički se osamostaliti onoliko koliko je moguće, barem kao Srbi iz RS prema Srbiji.

Inače u bliskoj prošlosti sam bio ushićeni umjereni nacionalist i bio sam toliko naivan da sanjao sve i svašta u našoj blistavoj budućnosti, a sada je moje razočaranje zato i beskrajno veliko. Ovoliko jala, netrpeljivosti, medijske mržnje i malgrađanskog iživljavanja nigdje drugo nisam vidio.
Sva ova malograđanska pljuvanja unutar Hrvatske a posebno raskol na relaciji Hrvati iz RH - Hrvati iz BiH za koja smo mi ipak manje krivi, navela su me da o svome vlastitome narodu imam sve gore i gore mišljenje.

Mi Hrvati smo najveći kurton od nacije u Europi. Samo su turski prirepci takozvani Bošnjaci gori od nas.
.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 98 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Bošnjak...007, Naša Kvačica, Patriota, Tomba17 i 45 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: