HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 01 pro 2024, 06:40.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 88145 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims
PostPostano: 01 ruj 2019, 12:28 

Pa jasno je zašto zaboga.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims
PostPostano: 01 ruj 2019, 12:32 

RS ima rast broja rodjenih za 280 za godinu i po a federacija pad broja rodjenih za 1360 za godinu i po,i to iskljucivo muslimana,njihovi kantoni nose sav pad,i sad oni o demografiji :sega

Vrh

PostPostano: 01 ruj 2019, 12:36 

Ne ti ćeš... tako polupismen o bilo čemu. I vas četa nepismenih padobranaca. Koje Hrvati s ovim ciframa ubjeđuju da ćete biti u BiH najmnogobrojniji narod. Za koju godinu...:)

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 01 ruj 2019, 12:39 

Kad nemas argumente,onda sam ja polupismen,samo vi nastavite sa padom od 1000 rodjenih godisnje,pa nek sam ja polupismen,bulo iz Austrije

Vrh

PostPostano: 01 ruj 2019, 12:49 

Za prvih 6 meseci 2019 Federacija ima veci minus u odnosu na 2018 nego sto je prvih 6 meseci 2018 imala u odnosu na 2017. Dakle, u najavi jos jedan minus od 1500 u FBiH. Sto znaci ove godine bosnjaci padaju ispod 50% ulupno rodjenih kada se odbiji fiktivni dijasporci. Na prvim sledecim izborima bi usled iseljavanja pali debelo ispod 50% glasova. I odmah Mujo preko Phalmera izaziva haos, blokadu, nestabilnost nadajuci se da ce nesto promeniti, a samo ce ubrzati raspad BiH.

Vrh

PostPostano: 01 ruj 2019, 12:54 

Miroljub123 je napisao/la:
Kako ne bi dragi prijatelji s istočne strane hodali sve do OŠ Petra Bakule, jer doista je vruće, bit ćemo toliko dobri pa podijeliti popis upisanih prvašića po odjelima. A i da se zna odakle nam podatak o 88 prvašića. Nema na čemu! :thumbup1

slika

slika

slika

slika

Opet ovi Španjolci imena Leon. Sad u Međunarodnoj osnovnoj školi, sad u OŠ Ivan Gundulić, sad njih trojica u OŠ Petar Bakula... Španjolci gdje god se okreneš! :zubati
Baš me zanima gdje će pronaći tih famoznih 25-ero bošnjačke djece na zapadnoj strani, haha. Našli su samo jednu, i to narodnog imena "Mirna" (koji je ime u Hrvata i Srba) i proglasili ga u 99% slučajeva za "bošnjačko" ime. I to u školi u "njihovoj" staroj mahali Podhum. Kako je povijest zanimljiva...
Nadam se da kako ću uspjeti pronaći podatak ide li mala Mirna na katolički vjeronauk, iako mislim kako to nekima opet ne će ništa dokazati.

Kako je crkva uspjesno pokatolicila nas narod. 99% krscanska imena. Jedva da se nadje jedan Slavko ili Tomislav.

Gdje su Tvrtko, Trpimir, Ozren, Bojan, Hrvoje, Davor, Milos, Drazen, Predrag, Milan, Zdeslav, Goran, Slobodan/Bogdan/Boban, Mirko, Zdravka, Visnja, Mila, Jagoda, Branka, Milica, Ljiljana, Nevena, Ruza, Jasna, Slatka,

Katolicka crkva je mozda najveci neprijatelj hrvatskog bica prisiljavajuci nas da dajemo djeci zidovska imena po njihovim tamo mitomanijama.

Vrh

PostPostano: 01 ruj 2019, 12:55 

chubura je napisao/la:
Kad nemas argumente,onda sam ja polupismen,samo vi nastavite sa padom od 1000 rodjenih godisnje,pa nek sam ja polupismen,bulo iz Austrije

Kako nisi?

Zarez pa praznu veliku tipku, tačka pa isto ponoviš.

O tvojim nebuloznim argumentima ne bi trošila vrijeme kretenu. I "visokoumnim konstrukcijama".

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 01 ruj 2019, 13:08 

Što se tiče KŠC... Za Sarajevo nisam mogla pronaći razrede i spisak imena. Za Tuzlu sam pronašla spisak učenika za produženu nastavu. I itekako ima bošnjačke djece. Po razredima vjerovatno i troduplo više.

http://portal.ksc-tuzla.edu.ba/osnovna- ... acna-lista

Tako da statistički podatci kojima baratate imaju između ostalog i tu manjkavost.

Ako u KŠC ide bubam 30%Bošnjaka koliko tek ide u škole u većinskim hrvatskim područijima?

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 01 ruj 2019, 13:12 

Eno Jack izbrojao 18 nehrvata u školama na zapadu. Samo šteta sto su to sve Hrvati :( Sve hrvatska imena. Miješani brak, ali opredjeljenje Hrvat. Zato i ide HNP i živi u Zapadnom Mostaru :) Ne brojimo mi krvna zrnca, Muslimani se pa se parsto godina vratili nazad.

Jack je provjereni manipulator podacima. Ili redikul. Ova njegova brojanja nemaju nikakvu stvarnu vrijednost niti imaju veze sa stvarnoscu. Možeš ti to namjestiti kako te volja, zbrajati i preslagivati iz supljeg u prazno koliko god zelis, podaci su tu i iz prve je svima sve jasno... Veseli činjenica da su škole izbacile spiskove prvasica jer se iz njih jasno vidi da na zapadu nema NITI JEDNOG muslimana. Ni Sabahudina, ni Abdulaha, ni Emira, ni Samira, ni Emine, ni Selme apsolutno NISTA. 500 i nesto imena i NITI JEDNO muslimansko. Toliko o onim naklapanjima o 15+ muslimana na zapadu. Sad znamo broj 0-2. I onaj Ilan je neutralno ime i ima ga u bibliji tako da 99% mješani brak. Jer da je cisti, pa nazvali bi sina valjda Muhamed ili nekakvo slično ****** ime bi mu nadjenuli. Tako da teza o Mostaru kao strogo podjeljenom gradu i dalje stoji. Niti muslimana na zapadu niti katolika na istoku.

Sad ostaje meni da uzmem onih njihovih jedva-400 prvasica po BNP pa da izbrojim 20 Roma, 10 Albanaca, 2-3 Srba, 2-3 Hrvata, 10 Arapa, 5 Turaka itd. itd.

Zapravo imena i prezimena su vrlo slična kao i kod nas u Zadru (i Albanaca i Srba i Talijana) I rezultat je isti, 100% Hrvata. Albanci katolici se davno asimilirali (Arbanasi), ovo malo Srba prešlo svojevoljno u Hrvate kad je počeo rat ili se jednostavno radi o miješanim brakovima. Talijanskih ima par prezimena i svi se oni deklariraju Hrvatima. Msm smiješno da ovo uopće moram pojasnjavati.

Sve u svemu ja sam zadovoljan. Praktički HNP = Hrvati. Uz nesto miješanih sto je i razumljivo s obzirom da je Mostar imao najveći broj miješanih brakova u Yugi.

Na ovih par škola već imamo +5 prvasica s obzirom na početne podatke. Tako da smo zasad na 525. A oni jedva 400 i to s onoliko Roma, posto vidimo da Roma na zapadu nema. Svakako je razlika +120 minimalno za nas. 56-58% standardno. Bit ce ovo i jos bolje, prije svega par godina je razlika bila mjerena u dvoznamenkastom broju, sad je već neko vrijeme mjerimo u troznamenkastom.

Vrh

PostPostano: 01 ruj 2019, 13:15 

:D

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 01 ruj 2019, 13:19 

šta se keljiš, bravo za pravnika na analizi, takve postove volimo na ovoj temi

Vrh

PostPostano: 01 ruj 2019, 13:20 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Što se tiče KŠC... Za Sarajevo nisam mogla pronaći razrede i spisak imena. Za Tuzlu sam pronašla spisak učenika za produženu nastavu. I itekako ima bošnjačke djece. Po razredima vjerovatno i troduplo više.

http://portal.ksc-tuzla.edu.ba/osnovna- ... acna-lista

Tako da statistički podatci kojima baratate imaju između ostalog i tu manjkavost.

Ako u KŠC ide bubam 30%Bošnjaka koliko tek ide u škole u većinskim hrvatskim područijima?

Kakve to veze ima jedno sa drugim, daj objasni? Pogotovo ako se uzme u obzir da, na primjer, na našoj strani Mostara ima puno manje Bošnjaka, nego Hrvata u Sarajevu (što spisakovi prvašića na prethodnim stranama i potvrđuju).

Vrh

PostPostano: 01 ruj 2019, 13:29 

s one strane dinare je napisao/la:
šta se keljiš, bravo za pravnika na analizi, takve postove volimo na ovoj temi

Đesi Srbendo? Kad će slava? ;) dodala bih...
I tvoje glupe karte koje crtaš i bojiš :D

Zafrkao si Čehu u megalomaniji. Iako Čeha je ipak daleko bolje obavješten. Tvoji uradci su na nivou petogodišnjeg djeteta zaostalog u razvoju.
Kad iz ljutnje sve ofarba jednom farbom. Doduše ti to radiš iz megalomanskih poriva i mržnje :D

Vi na temi ovdje preferirate laži i to neutemeljene. Nakon debakla HDZ politike u BiH i općenito lobiranja iz HR... sve šizofrenije i śizofrenije. Tuga!

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 01 ruj 2019, 13:45 

Smijesni napadi na osobnoj razini, duhovni vodja ceha lajka moje karte i meni dosta, bolje nam reci kako komentiras cetveroznamenkaste padove broja rodjenih kod svojih sunarodnjaka, imas li tu sta duhovito za rec?

Vrh

PostPostano: 01 ruj 2019, 13:54 

Smijesni napadi na osobnoj razini, duhovni vodja ceha lajka moje karte i meni dosta, bolje nam reci kako komentiras cetveroznamenkaste padove broja rodjenih kod svojih sunarodnjaka, imas li tu sta duhovito za rec?

Imam.

Statistika je poput bikinija.
A za vas pojedine duševna bolest. Jer općenito statističari su ljudi koji se bave "suhoparnim i dosadnim zanimanjem".
Vi ste ovdje i na ovoj temi, tu oblast ste pretvorili u duševnu bolest kolektiva/ dijela naroda :D

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 01 ruj 2019, 13:54 

chubura je napisao/la:

Kako nisi?

Zarez pa praznu veliku tipku, tačka pa isto ponoviš.

O tvojim nebuloznim argumentima ne bi trošila vrijeme kretenu. I "visokoumnim konstrukcijama".

Na moje argumente ne bi trosila vreme,jer ne znas i nemas kontraargument,ovo su zvanicni podaci oba zavoda za statistiku,ostalo ti je samo da lajes i da penis,bas zbog toga.Izvoli,laj do mile volje.

Vrh

PostPostano: 01 ruj 2019, 14:03 

pravnik95 je napisao/la:
Eno Jack izbrojao 18 nehrvata u školama na zapadu. Samo šteta sto su to sve Hrvati :( Sve hrvatska imena. Miješani brak, ali opredjeljenje Hrvat. Zato i ide HNP i živi u Zapadnom Mostaru :) Ne brojimo mi krvna zrnca, Muslimani se pa se parsto godina vratili nazad.

Jack je provjereni manipulator podacima. Ili redikul. Ova njegova brojanja nemaju nikakvu stvarnu vrijednost niti imaju veze sa stvarnoscu. Možeš ti to namjestiti kako te volja, zbrajati i preslagivati iz supljeg u prazno koliko god zelis, podaci su tu i iz prve je svima sve jasno... Veseli činjenica da su škole izbacile spiskove prvasica jer se iz njih jasno vidi da na zapadu nema NITI JEDNOG muslimana. Ni Sabahudina, ni Abdulaha, ni Emira, ni Samira, ni Emine, ni Selme apsolutno NISTA. 500 i nesto imena i NITI JEDNO muslimansko. Toliko o onim naklapanjima o 15+ muslimana na zapadu. Sad znamo broj 0-2. I onaj Ilan je neutralno ime i ima ga u bibliji tako da 99% mješani brak. Jer da je cisti, pa nazvali bi sina valjda Muhamed ili nekakvo slično ****** ime bi mu nadjenuli. Tako da teza o Mostaru kao strogo podjeljenom gradu i dalje stoji. Niti muslimana na zapadu niti katolika na istoku.

Sad ostaje meni da uzmem onih njihovih jedva-400 prvasica po BNP pa da izbrojim 20 Roma, 10 Albanaca, 2-3 Srba, 2-3 Hrvata, 10 Arapa, 5 Turaka itd. itd.

Zapravo imena i prezimena su vrlo slična kao i kod nas u Zadru (i Albanaca i Srba i Talijana) I rezultat je isti, 100% Hrvata. Albanci katolici se davno asimilirali (Arbanasi), ovo malo Srba prešlo svojevoljno u Hrvate kad je počeo rat ili se jednostavno radi o miješanim brakovima. Talijanskih ima par prezimena i svi se oni deklariraju Hrvatima. Msm smiješno da ovo uopće moram pojasnjavati.

Sve u svemu ja sam zadovoljan. Praktički HNP = Hrvati. Uz nesto miješanih sto je i razumljivo s obzirom da je Mostar imao najveći broj miješanih brakova u Yugi.

Na ovih par škola već imamo +5 prvasica s obzirom na početne podatke. Tako da smo zasad na 525. A oni jedva 400 i to s onoliko Roma, posto vidimo da Roma na zapadu nema. Svakako je razlika +120 minimalno za nas. 56-58% standardno. Bit ce ovo i jos bolje, prije svega par godina je razlika bila mjerena u dvoznamenkastom broju, sad je već neko vrijeme mjerimo u troznamenkastom.

Dakle, konacni i vrlo jasan zakljucak promatranja ogromnog uzorka imena (oko 150 imena) je, 0 Muslimana prvasica u zapadnom dijelu.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 01 ruj 2019, 14:06 

Mijenjam sve politicke uspjehe za ove cetveroznamenkaste padove.

Ovaj njemacki imigrantski zakon ispada u biti vazniji od izbornog zakona, ima daleko veci prakticni efekt.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 01 ruj 2019, 14:25 

Hrvati BiH bi morali navijati protiv AFD-a koji se zalaze za prestanak iseljavanja Muslimana u Njemacku.

Ovaj Merkelin zakon radi vece koristi Hrvatima nego svi hrvatski politicari u BiH u zadnjih 25 godina.

Vrh

PostPostano: 01 ruj 2019, 14:27 

Robbie MO je napisao/la:

Ovaj njemacki imigrantski zakon ispada u biti vazniji od izbornog zakona, ima daleko veci prakticni efekt.

U prve dvije godine ne treba očekivati neke velike brojke. Do pravog zamaha će doći tek nakon tri-četiri godine, no i nakon toga muslimani će biti 3 puta brojniji od Hrvata, u najoptimističnoj varijanti 2.5 brojniji od Hrvata. Sve dok omjer bude preko 2 naprama jedan iseljavanje neće ništa izmijeniti u pogledu brojčane dominacije.

Vrh

Imam.

A za vas pojedine duševna bolest. Jer općenito statističari su ljudi koji se bave "suhoparnim i dosadnim zanimanjem".
Vi ste ovdje i na ovoj temi, tu oblast ste pretvorili u duševnu bolest kolektiva/ dijela naroda :D

kako je statistika dosadna kad nam lijepo govori da ste pukli ko kokica i da nejma ništa od poklpanja. :crying
ako je ičija politika doživila potpuni debakl to je ta vaša iz naslova ove legendarne teme.

ja sam od malena slušao kako su muslimani demografska sila koja poklapa sve redom, znači čuješ ljude iz viničkog kraja (to ti je praktički dalmatinska zagora) di kontaju "sve će ovo muslimani naselit",

kad ono bosnian muslims nisu uzeli ni ulice u srednjoj bosni.

a nikad niste imali niti ćete imat veću prednost od ove trenutne nad hrvatima SB.

Robbie MO je napisao/la:

muslimanski titanik tek krenuo tonuti a ******** partneri stvarno misle da neće past ispod milijuna i da su to sve kockoglavo kamenjarske manipulacije :D

Vrh

Dutch01 je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:

U prve dvije godine ne treba očekivati neke velike brojke. Do pravog zamaha će doći tek nakon tri-četiri godine, no i nakon toga muslimani će biti 3 puta brojniji od Hrvata, u najoptimističnoj varijanti 2.5 brojniji od Hrvata. Sve dok omjer bude preko 2 naprama jedan iseljavanje neće ništa izmijeniti u pogledu brojčane dominacije.

Bolje 3 puta, nego 5 puta.

Vrh

PostPostano: 01 ruj 2019, 14:28 

karadzic je napisao/la:
Grad Novi Sad: 340.000 hiljada stanovnika na popisu: 4250 prvacica

Kanton Sarajevo: 413.000 stanovnika na popisu, 3880 prvacica.

http://www.mojnovisad.com/vesti/i-ove-g ... 27023.html

Fascinantno! :smajl007

Vrh

PostPostano: 01 ruj 2019, 14:31 

Imam.

kako je statistika dosadna kad nam lijepo govori da ste pukli ko kokica i da nejma ništa od poklpanja. :crying
ako je ičija politika doživila potpuni debakl to je ta vaša iz naslova ove legendarne teme.

ja sam od malena slušao kako su muslimani demografska sila koja poklapa sve redom, znači čuješ ljude iz viničkog kraja (to ti je praktički dalmatinska zagora) di kontaju "sve će ovo muslimani naselit",

kad ono bosnian muslims nisu uzeli ni ulice u srednjoj bosni.

a nikad niste imali niti ćete imat veću prednost od ove trenutne nad hrvatima SB.

Robbie MO je napisao/la:

muslimanski titanik tek krenuo tonuti a ******** partneri stvarno misle da neće past ispod milijuna i da su to sve kockoglavo kamenjarske manipulacije :D

Oni da se odrze na milijun stanovnika moraju od sada pa do 2100. drzati se na 14 000 rodjenih u Federaciji, a pali sa 19 000 od otvorenja foruma i to u razdoblju kada vecinom nije bilo iseljavanja a radjale generacije 80ih.

Mislim da znamo koliko je takvo sto vjerojatno.

Ja sam ponudio 10 000 eura onome koji ce prihvatiti okladu da ce 2029. Muslimani imati ispod 9000 rodjenih, nitko se jos nije javio.

Vrh

PostPostano: 01 ruj 2019, 14:31 

Kakve god budu olakotne okolnosti i dodatci Merkelicinom zakonu, svaki Bošnjak će morati preko ambasade u Sarajevu tražiti 1.termin, 2. Osigurati poslodavca i mjesto boravka,3. Obezbijediti minimalno propisana primanja za građane tkz trećih zemalja... Za sebe i porodicu. Odlazak ovih preko 45 godina praktično je nemoguć.
Dok Hrvat s putovnicom iz Kiseljaka, Travnika, Busovače, Vareša zaobilazi tu svu proceduru i direktno sa Hansom, Ingom, Hugom i ostalim direktno konkuriše na burzi rada za željeni posao. Život je baš jarac!

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 88145 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 1149, 1150, 1151, 1152, 1153, 1154, 1155 ... 3526  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: