|
|
Stranica: 1570/3528.
|
[ 88183 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 10:57 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37748 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ja vam to govorim već mjesecima da vidim doseljavanje. Uglavnom su to mladi ljudi iz BiH i Srbije, željni rada, solidne obrazovne strukture i sigurno nemrzitelji Hrvata. Ono što im je mana je obično neko jugopodrijetlo ali izbirač dobije otirač. Djecu ćemo im odgojit drukčije. Mislim da su najbolji mogući doseljenici i kako to treba objeručke prihvatiti i poticati. Što bude veća razlika između BiH, Srbije na jednoj i Hr na drugoj strani to će veće useljavanje u RH biti. Tako da nam odgovara da propadaju BiH i Srbija, što se i događa. Ponavljam po 1000x, ljudi su danas resurs a ne pusta zemlja. Nje i u RH imamo dovoljno, mada bih ja rado pripojio HB.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:07 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: babo je napisao/la: Ponavlja se Oluja, u drugom smjeru. Hrvati bi trebali da mole Boga da Srbija ekonomski jača i tako drži protivravnotežu, inače će Hrvatsku preplaviti migracija iz komšiluka.
Pa njima je do državljanstva bilo koje EU zemlje, onda se ispale dalje. Hrvatska je velikom dijelu tih Muslimanima i Srba samo odskočna daska, mada se svakako osjete i razliku u standardu, a i ljepše je u Zagrebu ili na moru umjesto u zadimljenim kotlinama. Oni koji ostanu, vjerojatno su se dobro integrirali. Upravo tako, usputna stanica.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:08 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ja vam to govorim već mjesecima da vidim doseljavanje. Uglavnom su to mladi ljudi iz BiH i Srbije, željni rada, solidne obrazovne strukture i sigurno nemrzitelji Hrvata. Ono što im je mana je obično neko jugopodrijetlo ali izbirač dobije otirač. Djecu ćemo im odgojit drukčije. Mislim da su najbolji mogući doseljenici i kako to treba objeručke prihvatiti i poticati. Što bude veća razlika između BiH, Srbije na jednoj i Hr na drugoj strani to će veće useljavanje u RH biti. Tako da nam odgovara da propadaju BiH i Srbija, što se i događa. Ponavljam po 1000x, ljudi su danas resurs a ne pusta zemlja. Nje i u RH imamo dovoljno, mada bih ja rado pripojio HB. Junuze, treba raditi svoju djecu, a ne čuvat tuđu.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:10 |
|
|
Sve je to naše. Naša djeca + doseljenika Hrvata iz cijelog svijeta + doseljenička iz ex-Yu + doseljenika iz cijelog svijeta (malo bolje obrazovne strukture) i opet će brojke u idealnom scenariju bit održavanje broja stanovnika. Ima mjesta za sve.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75897 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
S ovim novim imigrantskim zakonima od prošle godine Hrvatska bi mogla preteći Sloveniju po usisavanju Bošnji.
Sad imamo crno na bijelo podatak koliko je to usisavanje bilo u 2019.
Po prvi puta u povijesti Klix tvrdi da se u Hrvatsku iseljava znatno više Bošnjaka od Hrvata. I to pozivajući se na precizne podatke.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:14 |
|
|
Zna li se koliko ljudi u BiH ima državljanstvo Hrvatske?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
babo
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:16 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ja vam to govorim već mjesecima da vidim doseljavanje. Uglavnom su to mladi ljudi iz BiH i Srbije, željni rada, solidne obrazovne strukture i sigurno nemrzitelji Hrvata. Ono što im je mana je obično neko jugopodrijetlo ali izbirač dobije otirač. Djecu ćemo im odgojit drukčije. Mislim da su najbolji mogući doseljenici i kako to treba objeručke prihvatiti i poticati. Što bude veća razlika između BiH, Srbije na jednoj i Hr na drugoj strani to će veće useljavanje u RH biti. Tako da nam odgovara da propadaju BiH i Srbija, što se i događa. Ponavljam po 1000x, ljudi su danas resurs a ne pusta zemlja. Nje i u RH imamo dovoljno, mada bih ja rado pripojio HB. Pa vrlo si naivan ako u to vjeruješ. Hrvatska je mala zemlja a na Balkanu, zato ti ne pije vode. Migracija će, čak za velike zemlje kao što je Njemačka, dugoročno imati nesagledivo negativne posljedice. A đe velika Njemačka sa ogromnom ekonomijom a đe Hrvatska čija privreda uglavnom na turizmu bazira. Hrvatskoj je teže da integriše 1000 ljudi nego Njemcima 2 miliona.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:17 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Zna li se koliko ljudi u BiH ima državljanstvo Hrvatske? Uglavnom gotovo svi Hrvati+većina Muslimana Krajine
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:18 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: S ovim novim imigrantskim zakonima od prošle godine Hrvatska bi mogla preteći Sloveniju po usisavanju Bošnji.
Po prvi puta u povijesti Klix tvrdi da se u Hrvatsku iseljava znatno više Bošnjaka od Hrvata. Od prije rata bošnjački i zeleni i crveni bošnjački političari rade politiku ekvidistance prema Srbima i Hrvatima. Sve ono što su Srbi radili pripisivali su i Hrvatima. Zato Ahmići zvuče gotovo jednako kao Srebrenica iako su brojčano samo 5 minuta srebreničkog masakra. Razlog je jednostavan, Hrvati su mogli usisat veliki broj Bošnjaka ateista i onih zapadno orijentiranih. Srbi nisu. Zato su stalno na Hrvatsku ataci bili i Hrvate, zato su i u sukob s nama ušli. Moram priznat da im je dugo dobro i išlo. Mojih par jarana je bilo uvjereno da po Zagrebu gaze ustaški eskadroni, kolju i ovih dana. Mijenja se to, na moju radost. Ima puno Hrvatima sklonih ex Muslimana, treba to isfiltrirat a ovo ostalo šutnut Srbima, neka se oni j. s njima.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:18 |
|
|
bobanovski je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Zna li se koliko ljudi u BiH ima državljanstvo Hrvatske? Uglavnom gotovo svi Hrvati+većina Muslimana Krajine + Srbi porijeklom iz RH.
|
|
Vrh |
|
|
Grunf
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:21 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ja vam to govorim već mjesecima da vidim doseljavanje. Uglavnom su to mladi ljudi iz BiH i Srbije, željni rada, solidne obrazovne strukture i sigurno nemrzitelji Hrvata. Ono što im je mana je obično neko jugopodrijetlo ali izbirač dobije otirač. Djecu ćemo im odgojit drukčije. Mislim da su najbolji mogući doseljenici i kako to treba objeručke prihvatiti i poticati. Što bude veća razlika između BiH, Srbije na jednoj i Hr na drugoj strani to će veće useljavanje u RH biti. Tako da nam odgovara da propadaju BiH i Srbija, što se i događa. Ponavljam po 1000x, ljudi su danas resurs a ne pusta zemlja. Nje i u RH imamo dovoljno, mada bih ja rado pripojio HB. Da nije bilo korone ove godine bi imali +10.000 u migracijskom saldu. Ima puno posla na sve strane, može se dobro zaraditi, a fali ljudi koji će raditi.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:22 |
|
|
Ibar je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Uglavnom gotovo svi Hrvati+većina Muslimana Krajine + Srbi porijeklom iz RH. da, iako ih nije mnogo ostalo u Srpskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:23 |
|
|
babo je napisao/la: Pa vrlo si naivan ako u to vjeruješ. Hrvatska je mala zemlja a na Balkanu, zato ti ne pije vode. Migracija će, čak za velike zemlje kao što je Njemačka, dugoročno imati nesagledivo negativne posljedice. A đe velika Njemačka sa ogromnom ekonomijom a đe Hrvatska čija privreda uglavnom na turizmu bazira. Hrvatskoj je teže da integriše 1000 ljudi nego Njemcima 2 miliona. Hrvatska je najbolja zemlja s-h govornog područja. Dakle, jedino mjesto gdje jedan liječnik iz Srbije može bez velikih promjena u načinu života i učenja jezika doći živjeti i raditi za 2 ili 3x bolji standard nego sad ima. Podcjenjujete to. Moji se neki vraćaju iz Njemačke jer se ne mogu naviknuti na gradove sa 70 % Turaka, Markonaca, Pakistanaca. Nije ni u € sve. Bit će tek pravih valova useljavanja u RH. Ovo je samo izvidnica.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75897 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
novovrijeme je napisao/la: Zna li se koliko ljudi u BiH ima državljanstvo Hrvatske? Svi Hrvati, sva Kladuša, dio Cazina i Bihaća. (u Sanskom Mostu i Ključu ja mislim nitko) Jedan dio Muslimana iz ostalih dijelova BiH koji su dokazali da su im se preci izjašnjavali kao Hrvati, među njima i razne poznate osobe pa i neki muftije.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:32 |
|
|
Ovdje se vidi kako bošnjački penzioneri u zapadnom dijelu Mostara odumiru, vjerojatno će još samo na ovim izborima biti relevantni (mogu i do mandata!) i eventualno slijedećim. Poslije toga ih nema na mapi.
Ispod je promjena broja glasova za Predsjedništvo, razlika 2018 u odnosu na 2010. Pretpostavka je da su svi glasovi za Komšića muslimanski ili miješani brakovi (probosanska opcija, kakogod). Pretpostavio sam da je 2010. godine oko dvije trećine glasova za Lijanovića iz ovih izbornih mjesta bilo od Hrvata (ipak su puno brojniji), mada je Lijanović tada uzeo malo glasova pa ne utječe toliko. Isto tako 2018. sam pretpostavio da je samo 10% glasova na Zapadu za Falatara došlo od Hrvata, čime sam vjerojatno konzervativno podcijenio hrvatske glasove tu, no uzeo sam da su to samo ljudi koji neće glasati i za NS. Svejedno, Falatar je uzeo mali broj glasova tako da ne utječe previše.
Usporedba 2018 i 2010:
Knez Viseslav 1 268 važećih glasova 2018, sveukupno 45 glasova manje nego 2010 24 manje hrvatskih 21 manje bosnjackih
Knez Viseslav 2 382 važeća glasa, sveukupno 73 više 82 više hrvatska 9 manje bosnjačkih
Knez Viseslav 3 281 važeći, 32 glasa manje nego prije dva izborna ciklusa 5 vise hrvatskih 37 manje bosnjackih
Knez Viseslav 4 241 glasova, 43 glasa više 59 vise hrvatskih 16 manje bosnjackih
Knez Viseslav 5 185 glasova, 31 glas manje 7 manje hrvatskih 24 manje bosnjackih
Centar II -1 384 glasa, 9 glasova vise 55 vise hrvatskih 45 manje bosnjackih Primjer: Komšić pao sa 70 na 41.
Centar II -2 393 glasa, 33 glasa vise 53 vise hrvatskih 20 manje bosnjackih Primjer: Komšić pao sa 103 na 49.
itd.
Udio glasova im se u tom periodu smanjio sa nekih 22% na 15%. Oko trećina glasačkog tijela otišla pod zemlju. Ove izbore još uvijek imaju šansu za gradonačelnika, ali to su vjerojatno zadnji takvi izbori. Imaju 0 djece u zapadnom dijelu grada i 100 osmrtnica svake godine.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:33 |
|
|
Broj Bošnjaka trenutno je oko 1,5 miliona u BiH. Sve drugo su vaše puste želje i tješenja.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:34 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Sve je to naše. Naša djeca + doseljenika Hrvata iz cijelog svijeta + doseljenička iz ex-Yu + doseljenika iz cijelog svijeta (malo bolje obrazovne strukture) i opet će brojke u idealnom scenariju bit održavanje broja stanovnika. Ima mjesta za sve. Ima mjesta, ali nema potrebe. Ne mora nas biti 10 milijuna. Bolje 4 milijuna Hrvata, nego 6 milijuna od kojih su 2 milijuna ludi yugovići. Robbie MO je napisao/la: S ovim novim imigrantskim zakonima od prošle godine Hrvatska bi mogla preteći Sloveniju po usisavanju Bošnji.
Po prvi puta u povijesti Klix tvrdi da se u Hrvatsku iseljava znatno više Bošnjaka od Hrvata. I to pozivajući se na precizne podatke. Mi smo meka za njih, gladni su kruha. Sila nebeska Junuz Djipalo je napisao/la: babo je napisao/la: Pa vrlo si naivan ako u to vjeruješ. Hrvatska je mala zemlja a na Balkanu, zato ti ne pije vode. Migracija će, čak za velike zemlje kao što je Njemačka, dugoročno imati nesagledivo negativne posljedice. A đe velika Njemačka sa ogromnom ekonomijom a đe Hrvatska čija privreda uglavnom na turizmu bazira. Hrvatskoj je teže da integriše 1000 ljudi nego Njemcima 2 miliona. Hrvatska je najbolja zemlja s-h govornog područja. Dakle, jedino mjesto gdje jedan liječnik iz Srbije može bez velikih promjena u načinu života i učenja jezika doći živjeti i raditi za 2 ili 3x bolji standard nego sad ima. Podcjenjujete to. Moji se neki vraćaju iz Njemačke jer se ne mogu naviknuti na gradove sa 70 % Turaka, Markonaca, Pakistanaca. Nije ni u € sve. Bit će tek pravih valova useljavanja u RH. Ovo je samo izvidnica. Oni koji se žele integrirati, fakultetski školovani ljudi su dobrodošli. Ali takvih je malo. Previše su ih sve plašili s divljim Ustašama. To će većinom na Zapad. Robbie MO je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Zna li se koliko ljudi u BiH ima državljanstvo Hrvatske? Svi Hrvati, sva Kladuša, dio Cazina i Bihaća. (u Sanskom Mostu i Ključu ja mislim nitko) Jedan dio Muslimana iz ostalih dijelova BiH koji su dokazali da su im se preci izjašnjavali kao Hrvati, među njima i razne poznate osobe pa i neki muftije. Ti iz Sanskog Mosta i Ključa su klali po Srednjoj Bosni. I Prijedora. Posrbice.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:34 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Broj Bošnjaka trenutno je oko 1,5 miliona u BiH. Sve drugo su vaše puste želje i tješenja. Jedino ako računaš na BiH do St. Louisa i Bostona.
|
|
Vrh |
|
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:40 |
|
|
Mostarski soliteri, najurbaniji dio grada.
Izborno mjesto Knez Višeslav 3
2010 Komšić 62 glasa Ostali bošnjački glasovi 26
2018 Komšić 27 glasova Ostali bošnjački glasovi 23
Bilo puno osmrtnica zadnjih 8 godina. A bome i prodaje imovine nakon što baba (nena) umre.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:44 |
|
|
Mašala!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:47 |
|
|
Citat: Nakon BiH (80% useljenika nemaju državljanstvo RH) najviše stranaca doselilo se u Hrvatsku iz Srbije, njih 4.079, a iz te zemlje Hrvatska bilježi i 720 doseljenih hrvatskih državljana. Državljani Kosova su na trećem mjestu po useljavanju u Hrvatsku jer ih se lani doselilo 3.525, a na visoko četvrto mjesto izbili su doseljenici iz Azije među kojima je bilo 2.987 stranaca i 123 hrvatska državljanina. Slijede potom Makedonci (1.459) i Ukrajinci kojih se lani doselilo 1.055. Doseljenih iz Srbije: 4.079 Kosova: 3.525 Makedonaca: 1.459 Ukrajinaca: 1.055
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:48 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Zna li se koliko ljudi u BiH ima državljanstvo Hrvatske? Svi Hrvati, sva Kladuša, dio Cazina i Bihaća. (u Sanskom Mostu i Ključu ja mislim nitko) Jedan dio Muslimana iz ostalih dijelova BiH koji su dokazali da su im se preci izjašnjavali kao Hrvati, među njima i razne poznate osobe pa i neki muftije. U brojevima? Ima li negdje statistika? Čudno mi je da ni 100.000 ljudi u BiH nema pravo glasa u HR.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:49 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Citat: Nakon BiH (80% useljenika nemaju državljanstvo RH) najviše stranaca doselilo se u Hrvatsku iz Srbije, njih 4.079, a iz te zemlje Hrvatska bilježi i 720 doseljenih hrvatskih državljana. Državljani Kosova su na trećem mjestu po useljavanju u Hrvatsku jer ih se lani doselilo 3.525, a na visoko četvrto mjesto izbili su doseljenici iz Azije među kojima je bilo 2.987 stranaca i 123 hrvatska državljanina. Slijede potom Makedonci (1.459) i Ukrajinci kojih se lani doselilo 1.055. Doseljenih iz Srbije: 4.079 Kosova: 3.525 Makedonaca: 1.459 Ukrajinaca: 1.055 Po nacionalnosti, ja bih rekao da su doseljeni u Hrvatskoj u 2019: Muslimana 7000 Srba 6000 Albanaca 4000 (dio su iz Makedonije) Makedonaca 1000 Ukrajinaca 1000 Udio Srba u Hrvatskoj je vjerojatno prestao padati, ali se nastavlja strmoglavi pad "Krajišnika".
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:51 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Svi Hrvati, sva Kladuša, dio Cazina i Bihaća. (u Sanskom Mostu i Ključu ja mislim nitko) Jedan dio Muslimana iz ostalih dijelova BiH koji su dokazali da su im se preci izjašnjavali kao Hrvati, među njima i razne poznate osobe pa i neki muftije.
U brojevima? Ima li negdje statistika? Čudno mi je da ni 100.000 ljudi u BiH nema pravo glasa u HR. Imaju svi, ali nitko ne glasa. Pravo glasa ide skupa s putovnicom. Te brojke drži Hrvatska, ali anegdotalno znamo da pola USK ima hrvatsko državljanstvo. To je Tuđman podijelio jer je htio pripojiti bar Kladušu i Babine, Hrvatskoj. Možda jednog dana HV uleti da zaštiti te svoje državljane od migranata i radikalnih skupina.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 11 kol 2020, 11:56 |
|
|
Treba praviti selekciju istih kao npr kod primanja u policiju, proučavati političke stavove i vjernost RKC.
Sve katolike nebitno na nacionalnost bi primio, svi oni bi postali Hrvati sutra.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|