HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 17 pro 2024, 07:24.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 88325 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims
PostPostano: 30 stu 2021, 19:50 

Kulac je napisao/la:
Gospodine šporete Smederevac, ne žive samo kršćani u BiH. Žive i hrišćani. Kršćana je najmanje. Ako računaš na pomoć hrišćana u našem uništavanju, sumnjam. Ludom radovanje.

Hrišćani i krišćani su jedno te isto.
Kao što su isti nogomet i fudbal ili križ i krst.
Razlika je u jeziku.

Vrh

Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims
PostPostano: 30 stu 2021, 19:52 

Kulac je napisao/la:
Hrvati nemaju povezanu teritoriju da bi mogli uskrsnuti HRHB.

Musliman spominje povezanu teritoriju =))

slika

80% vas živi zbijeno u 3 međusobno nepovezane enklave, s tim da je jedna od tih enkava u svakom mogućem smislu odvojena od ostatka Muslimana i okružena je Hrvatima.

A jedina poveznica između preostale dvije kotline Sarajevske i Tuzlanske je prastari magistralni put kojeg je probagerisala JNA nakon drugog svjetskog rata bez ijedne obilaznice, svake jeseni i zime prekinut zbog klizišta i snjega.

Kulac je napisao/la:
Rat izmedju ARBiH i HVO je stao kada je Tudzman shvatio da je srednja Bosna pretvrd orah.

Rat između HVO i ARBIH je stao kada je Alija potpisao kapitulaciju jer su mu vojnici počeli umirat od gladi, moral je bio na nuli, a 7od11 gradova hrvatske Srednje Bosne je obranjeno.

Kulac je napisao/la:
Srednja Bosna je praktično naša.

Možda ako postoji neka srednja Bosna u Anadoliji, ta bi možda mogla biti vaša, ova hrvatska Srednja Bosna nikad neće biti vaša, već ste jednom imali masovno šehiđenje kad ste je htjeli oteti Hrvatima, ako hoćete ponovo na masovno šehiđenje nema problema.

Kulac je napisao/la:
Dovoljno je provozati se i obići Kiseljak, Kreševo, Vitez, Busovaču, Jajce i Žepče.

Tako je, obilazi hrvatske gradove, gledaj kako se u njima vijore šahare, gledaj kako sve svijetli zahvaljujući EP Hrvatske Zajednice Herceg Bosne, divi se hrvatskom teritoriju.

Kulac je napisao/la:
Da li se iko zapita otkuda tolika opijenost Rafalama kod zapadnih Hercegovaca forumaša?

Svi Hrvati se raduju Rafalima, od Usore Žepča, Viteza, Kiseljaka, do Dubrovnika pa sve do Vukovara. Radujemo im se zato jer znamo da ako opet napadnete Hrvate Srednje Bosne, da ćemo sa Rafalima spržit sve do zadnjeg terorista.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 19:53 

novovrijeme je napisao/la:
Kulac je napisao/la:
A opet teško da će NATO odobriti napade.

Ne znaš kako funkcioniše NATO.
Evo npr. Hrvatska pošalje Rafale na 24%. NATO zakaže hitnu sjednicu. 30 članica se mora usaglasiti da pozove Hrvatsku na prekid dejstava. Teško da će se to desiti.
Nemojte provocirati Hrvate, ne provociraju se ljudi koji imaju Rafale koji nose 10T raketa.
Provocirajte nas. Mi imamo samo MIG29 koji nose 4T raketa. :zubati

Krivo tumačiš NATO povelje.
Ne mogu glasovati za prekid vojnih akcija. Mogu samo glasovati o izbacivanju jedne članice iz pakta. A to se neće dogoditi. Muslimani svakako nemaju toliko godina za čekati.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 19:55 

Kulac je napisao/la:
Za neupućene još jednom. Hrvati nemaju povezanu teritoriju da bi mogli uskrsnuti HRHB.

A vi imate poveznu teoritoriju? :smijeh
Gdje ti je Bihać? :thumbup
Muslimani su u svojoj glavi Bihać već otpisali.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 19:59 

Meni nije jasan taj problem sa enklavama.

Kulac ako može pojašnjenje. Znači pođe čovjek iz Žepča u Mostar i vi mu nećete dati proći kroz Zenicu? Je li to?

1048 of 2558 - 40.97%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 20:04 

Robbie MO je napisao/la:
Šporet je napisao/la:

Kakvo uvjeravanje? Ja ti prezentiram brojeve. Matematiku. Šta ću te uvjeravat da je 2+2=4?

slika

Na zelenoj površini (to ti je oko 10% BiH) se rađa oko 70% Muslimana u BiH, ako bi uzeli cijelih 5 kantona (to ti je 23% BiH) sa ovim ostalim izoliranim planinskim selima/gradićima onda je 80%. To je vaš životni prostor u BiH. Jbg zbijeni ste u kotline na 10%.

Dakle čak je i nebitno jel vas 1.2, 1.7 ili 5 milijuna opet vas je 70%-80% od bilo kojeg broja zbijeno u kotline na 10% BiH, a ima vas oko 1.2 milijuna sa brzom tendencijom pada ispod milijun.

Bas lijepa mapa.

Uzmi u obzir da se i Cazinska i Tuzlanska lokva već prepolovila.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 20:05 

Kulac je napisao/la:
Ovo pišem zbog neupućenih, prije svega Srba iz Srbije kojima možda situacija nije jasna pa vjeruju ovom lažovu Robbiju. Nije upereno protiv Hrvata nego protiv nekolicine seratora na forumu. Moram reći ovo oni znaju i jako ih boli. Ali, nekad treba reći istinu u lice.

Prvo što njih jako boli jeste činjenica da Sarajevu ima stanovnika skoro duplo više nego što je ukupan broj Hrvata u BiH. Zamislite, samo u jednom gradu duplo više. Otuda tako bolesna mržnja prema Sarajevu i prizivanje poplava, rafala i sličnih pubertetskih želja.

Drugo što ih boli i to kriju jeste činjenica da je nekoliko tzv. hrvatskih općina u srednjoj Bosni u potpunom okruženju Bošnjaka. Nemaju nikakvu direktnu vezu sa zapadnom Hercegovinom. I ne samo to. U tim općinama kao što su Vitez, Busovača i Jajce žive danas Bošnjaci u priličnom procentu. Neće niko od ovih forumskih seratora pokazati kartu malih ostrva izgubljenih u bošnjačkom okruženju. Hrvatima preostaje zapadna Hercegovina. Zato sanjaju rafale i osvajanja.

Minimum minimuma za Hrvate je Banovine.
To što u Uskoplju ili Fojnici trenutno ima par muslimana više nego Hrvata, ne znači apsolutno ništa.
Hrvatska zemlja, iselit će.
Isto i za Bugojno, Travnik ili ostatak SBŽa.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 20:09 

Kulac je napisao/la:
Samo ova dva komentara “hoblatopla” i “gazda” pokazuju koliko sam u pravu. Za neupućene još jednom. Hrvati nemaju povezanu teritoriju da bi mogli uskrsnuti HRHB. Rat izmedju ARBiH i HVO je stao kada je Tudzman shvatio da je srednja Bosna pretvrd orah. Srednja Bosna je praktično naša. Ne trebaju karte. Dovoljno je provozati se i obići Kiseljak, Kreševo, Vitez, Busovaču, Jajce i Žepče. Nedavno sam boravio u Kreševu. Problem je sresti živog čovjeka. Kiseljak opstaje zahvaljujući blizini Sarajeva. Kada krenete prema Mostaru, morate preko Konjica i Jablanice. Tamo zapadno morate preko Travnika i Bugojna. Svuda Bošnjaci. U svim tim općinama koje svojataju forumaši, žive i Bošnjaci. Ostaje zapadna Hercegovina. Ali, još gore, zapadni Hercegovci vole preseliti u Zagreb i Split. Veliki i nerješiv problem.

Da li se iko zapita otkuda tolika opijenost Rafalama kod zapadnih Hercegovaca forumaša? Zato što znaju da je jedini način osvajanja FBiH putem Rafaela. Nema drugog načina. A opet teško da će NATO odobriti napade. Pita NATO Hrvate zašto hoće da napadnu Bošnjake. Hrvati odgovaraju: Kako bolan NATO zašto? Vidiš da nam tri puta biraju člana Predsjedništva. NATO odgovara: Hebi ga, nije dovoljan razlog. Hrvati opet ne popuštaju: Bolan NATO, za koga ti navijaš? Za nas ili za medvjeda?

Ovaj “hoplatopli brat” kaže da ne bi dao hrvatsko selo za Sarajevo? Pametnom dosta i može zaključiti koje su to frustracije kod dotičnog.

Washingtonski sporazum je vaša kapitulacija i ukidanje "rBiH", ne naša.
Poslije toga ste došli pod RH protektorat, te je složena federacija BiH u kojoj je glas Hrvata vrijedio kao 3-4 glasa muslimana.

Od Uskoplja (gradića koji po popisu ima hr većinu) do Novog Travnika (ista priča) cesta vozi kroz hr. naselja.

Travnik i Bugojno su enklava, jer cesta za Zenicu vozi kroz hrvatski Vitez.
Tek toliko.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 20:20 

Naša Kvačica je napisao/la:

Kulac ako može pojašnjenje. Znači pođe čovjek iz Žepča u Mostar i vi mu nećete dati proći kroz Zenicu? Je li to?

Ma smiješno pitanje. Ne pravi se naivan. Ja sam za normalne odnose i da se Hrvati svuda ugodno osjećaju. Kakva zabrana prolaza? Ja samo odgovaram na ovo huškanje na rat sa kartama ciljeva za Rafale. A svi ti ciljevi su kod Bošnjaka. Zašto? Šta je cilj i svrha tih komentara i karti? Fizičko istrebljenje mujgura? Mi nemamo namjeru napadati Hrvate, niti osvajati Žepče. U čemu je onda problem?

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 20:25 

Kulac je napisao/la:

Ma smiješno pitanje. Ne pravi se naivan. Ja sam za normalne odnose i da se Hrvati svuda ugodno osjećaju. Kakva zabrana prolaza? Ja samo odgovaram na ovo huškanje na rat sa kartama ciljeva za Rafale. A svi ti ciljevi su kod Bošnjaka. Zašto? Šta je cilj i svrha tih komentara i karti? Fizičko istrebljenje Muslimani? Mi nemamo namjeru napadati Hrvate, niti osvajati Žepče. U čemu je onda problem?

Ova tema nije baš prikladna za tu priču, ali evo ozbiljno govoreći uvjeravam te da nema teoretske šanse da Hrvatska napadne bosanske muslimane Rafalima ni bilo kojim drugim oružjem.

1048 of 2558 - 40.97%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 20:31 

Kulac je napisao/la:

Ma smiješno pitanje. Ne pravi se naivan. Ja sam za normalne odnose i da se Hrvati svuda ugodno osjećaju. Kakva zabrana prolaza? Ja samo odgovaram na ovo huškanje na rat sa kartama ciljeva za Rafale. A svi ti ciljevi su kod Bošnjaka. Zašto? Šta je cilj i svrha tih komentara i karti? Fizičko istrebljenje Muslimani? Mi nemamo namjeru napadati Hrvate, niti osvajati Žepče. U čemu je onda problem?

Ova tema nije baš prikladna za tu priču, ali evo ozbiljno govoreći uvjeravam te da nema teoretske šanse da Hrvatska napadne bosanske muslimane Rafalima ni bilo kojim drugim oružjem.

Onda super. Ni mi svakako nemamo namjeru napadati bosanske Hrvate, a ni hercegovačke. Jedini način da ikada u budućnosti izbije rat u Bosni (osim napada vanzemaljaca na Zemlju) je otcjepljenje RS i taj rat bi bio između nas i RS.
Okrenimo se mirnodopskim temama.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 20:55 

Gospodine šporete, model Smederevac! Kako smo mi kapitulirali, a nakon prekida sukoba ukinuta HRHB? Ali, nije to danas ni bitno. Odgovori ti meni na pitanje koje je najbitnije: Zašto ti je toliko stalo da zatruješ odnose Hrvata i Bošnjaka? Žive zajedno ili jedni pored drugih bez sukoba, incidenata. Maloprije napisah da se vozim i obilazim srednju Bosnu. Ne vidim nikakve naznake sukoba, nema čak ni netrpeljivosti medju običnim ljudima. Nedavno bio na jednoj hrvatskoj svadbi i to u tzv. hrvatskoj općini srednje Bosne. Nisam primjetio ni najmanji znak nekakvog animoziteta prema nekoliko prisutnih Bošnjaka. Pjevalo se zajedno. Neću reći da je kao prije rata, ali dobro je. Zašto je tebi toliko stalo da se zakuha? Da li ikada u tom svom jadnom životu pomisliš da u Sarajevu još uvijek živi preko petnaest hiljada Hrvata. Možda i više jer ne znam tačno? Znaš li da njima nije prijatno kako ti i drugi na ovom forumu odnekud huškate na sukobe, obećavate Bošnjacima Rafale, fizičko istrebljenje itd. Ti sarajevski, tuzlanski Itd. Hrvati žive sa nama. Oni su svaki dan sa nama, rade sa nama, pričaju sa nama, piju kavu sa nama itd. Lako je mrziti, pokušaj voljeti. Vidjet češ kako će ti ljubav promijeniti život.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 20:59 

Kulac je napisao/la:
Gospodine šporete, model Smederevac! Kako smo mi kapitulirali, a nakon prekida sukoba ukinuta HRHB? Ali, nije to danas ni bitno. Odgovori ti meni na pitanje koje je najbitnije: Zašto ti je toliko stalo da zatruješ odnose Hrvata i Bošnjaka? Žive zajedno ili jedni pored drugih bez sukoba, incidenata. Maloprije napisah da se vozim i obilazim srednju Bosnu. Ne vidim nikakve naznake sukoba, nema čak ni netrpeljivosti medju običnim ljudima. Nedavno bio na jednoj hrvatskoj svadbi i to u tzv. hrvatskoj općini srednje Bosne. Nisam primjetio ni najmanji znak nekakvog animoziteta prema nekoliko prisutnih Bošnjaka. Pjevalo se zajedno. Neću reći da je kao prije rata, ali dobro je. Zašto je tebi toliko stalo da se zakuha? Da li ikada u tom svom jadnom životu pomisliš da u Sarajevu još uvijek živi preko petnaest hiljada Hrvata. Možda i više jer ne znam tačno? Znaš li da njima nije prijatno kako ti i drugi na ovom forumu odnekud huškate na sukobe, obećavate Bošnjacima Rafale, fizičko istrebljenje itd. Ti sarajevski, tuzlanski Itd. Hrvati žive sa nama. Oni su svaki dan sa nama, rade sa nama, pričaju sa nama, piju kavu sa nama itd. Lako je mrziti, pokušaj voljeti. Vidjet češ kako će ti ljubav promijeniti život.
A zašto tebi nije stalo da se zakuha?

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 21:04 

dzamijas je napisao/la:

Onda super. Ni mi svakako nemamo namjeru napadati bosanske Hrvate, a ni hercegovačke. Jedini način da ikada u budućnosti izbije rat u Bosni (osim napada vanzemaljaca na Zemlju) je otcjepljenje RS i taj rat bi bio između nas i RS.

Znači više preferirate Mig29,balističke projektile i dronove?
Stara ljubav zaborava nema. :D

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 21:17 

elit star je napisao/la:
Kulac je napisao/la:
A zašto tebi nije stalo da se zakuha?

Prošao sam rat. Nisu ga svi jednako osjetili u BiH, kao i u Hrvatskoj, ali ne postoji ništa gore. Ako preživiš ipak ti je ukradeno nekoliko godina života. Ustvari, kao što vidiš nama je ukradeno trideset. O strahu, bijedi, poniženju i ostalim vrlinama rata, da ti ne pričam. Ja sam i prije zadnjeg rata boga molio da se postigne bilo kakav sporazum i rješenje samo da ne bude rata. Znao sam kakav će to biti rat.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 21:30 

dzamijas je napisao/la:

Izmedju vas s jedne i RS i RS s druge strane.

The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 21:33 

Kulac je napisao/la:
Gospodine šporete, model Smederevac! Kako smo mi kapitulirali, a nakon prekida sukoba ukinuta HRHB?

Netko te je slagao, ukinuta je Alijina tzv. republika BiH, HRHB je u Daytonu bila u svojstvu ratnog pobjednika u sklopu Hrvatskih snaga.

Kulac je napisao/la:
Ali, nije to danas ni bitno. Odgovori ti meni na pitanje koje je najbitnije: Zašto ti je toliko stalo da zatruješ odnose Hrvata i Bošnjaka?

Ti si počeo pisati da više Muslimana živi u Sarajevu nego Hrvata u cijeloj BiH, počeo si prijetiti Hrvatima Srednje Bosne, doslovno si napisao su Hrvati okruženi Muslimanima i da je Srednja Bosna već muslimanska, naravno sve islamofašističke laži.

Ja sam ti na to odgovorio.

I ti meni napišeš da ja trujem odnose? Koliko lažljivo muslimansko smeće možeš bit.

Kulac je napisao/la:
Da li ikada u tom svom jadnom životu pomisliš da u Sarajevu još uvijek živi preko petnaest hiljada Hrvata. Možda i više jer ne znam tačno? Znaš li da njima nije prijatno kako ti i drugi na ovom forumu odnekud huškate na sukobe, obećavate Bošnjacima Rafale, fizičko istrebljenje itd. Ti sarajevski, tuzlanski Itd. Hrvati žive sa nama. Oni su svaki dan sa nama, rade sa nama, pričaju sa nama, piju kavu sa nama itd. Lako je mrziti, pokušaj voljeti. Vidjet češ kako će ti ljubav promijeniti život.

Da li ikada u tom svom jadnom životu pomisliš koliko u Ljubuškom, Čapljini, Orašju, Livnu, Jajcu, Odžaku i na ostalom hrvatskom teritoriju živi Muslimana. Znaš li da njima nije prijatno kako ti i drugi na muslimanskim forumima huškate na sukobe, obećavate Hrvatima uništavanje, muđahedine, terorističke napade, fizičko istrebljenje itd. Ti čapljinski, ljubuški, jajački, oraški itd. Muslimani žive zajedno sa nama. Oni su svaki dan sa nama, rade sa nama, pričaju sa nama, piju kavu sa nama itd. Lako je mrziti Hrvate, pokušaj voljeti. Vidjet češ kako će ti ljubav promijeniti život.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 21:38 

Uvijek me oduševi kad Mukiji počnu spominjati HR enklave. Kao da u slučaju ponovnog pokušaja džihadisanja od strane muslimana, njihove enklave ne bi fasovale. Ne samo da bi fasovale nego bi krenuo totalni bašibozuk po njima, a postojala bi i mogućnost da se navigacija u Rafalima povampiri i ničim izazvana baci par tona bombi na muslimansku vojsku tokom “rutinskog prelijetanja”.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 21:38 

Mygurski lobista Mujanović,Reufov hjaran,priznade juče u intervju N1 da Myguri nestaju."Što zbog iseljvanja što zbog..."

The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 21:50 

https://youtu.be/YLVCvYgYwkk
Na samom kraju intervjua :zubati

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 22:00 

dzamijas je napisao/la:
Jedini način da ikada u budućnosti izbije rat u Bosni (osim napada vanzemaljaca na Zemlju) je otcjepljenje RS i taj rat bi bio između nas i RS.

Nema problema, granica sa Vraca biće pomjerena na Marindvor. Baščaršiju nećemo dirati :rigam

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 22:05 

dzamijas je napisao/la:

Ti smatraš da vi imate neka prava nad RS i da možete da sprečite izlazak iz Nakarade?

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 22:07 

Nije tema, ali moram dodati i ovo. Ljudi ovdje nisu svjesni koliko putevi novca i pranje novca vode do odredjenih političkih sukobljavanja i tačno odredjenih političara. Ja ne sporim značaj izbornog zakona i prava Hrvata. Jasno sam rekao kako bih to riješio. Ali, kada neki političar, nije važno iz kojeg korpusa, izjavi da neće ovo dok oni ono, dok ne pristanu da na odredjenu poziciju dodje ON, treba razmisliti zašto mora baš ON. A često se radi da mora ON jer taj treba da “pokrije” i zaštiti biznis ONOG.
Nedavno sam saznao da je prije desetak godina bio aktuelan plan da se Veliko polje na Igmanu ustupi jednom tzv. investitoru iz Katara da napravi naselje za Arape. Zamislite taj zločin. Oteti vlastitim gradjanima planinu i lokaciju koja je u vodozaštitnoj zoni da bi neko stavio u džep koju stotinu hiljada. Prije rata je po nekim mjerenjima Veliko polje bilo lokacija sa najvećim procentom ozona u Europi. Nije sada važno da li je to bila ozbiljna ideja ili ideja u pokušaju, ali za njenu realizaciju je morala postojati politička zločinačka halka. Nešto kasnije je isti ili drugi tzv. investitor dobio na 99 godina drugu ogromnu lokaciju uz obećanje da će investirati četiri milijarde KM i napraviti naselje za Arape sa svom pratećom infrastrukturom, školom bolnicom, džamijom itd. Pokazalo se kao velika prevara jer je za nekoliko godina tu izgrađeno svega nekoliko kuća. Investitor je očigledno kokuz koji ima malu agenciju u Kataru i gradi na principu: Prvo uplatite pa ćemo vam napraviti. Koliko će se tu još novca oprati jer koliko vidim tamo se dovodi voda i plin. Niko ne zna šta se tamo stvarno dešava, a tzv. investitora nema u javnosti.
Naravno, mi smo kao narod neaktivni i nezainteresirani i važnije nam je pratiti šta je Dodik najnovije izjavio. Oteli su nam komad zemlje i prirode. Ekološki katastrofalna i ekonomski uglavnom minorna odluka iza koje stoji nekoliko hohštaplera. Mi smo ovce i ne trebamo se mrziti izmedju sebe. Morali bi malo zaganjati svoje čobane. Neko će reći, haj’mo se prvo podijeliti pa ćemo poslije ganjati svako svoje čobane. E na to ne mogu odgovoriti. Možda bi prvo trebali čobane, ali naravno mirnim protestima. Nisam ni za kakvo nasilje. Rekao sam da mi je ukradeno trideset godina života. Oni su na poklon od nas ovaca dobili trideset godina lijepog života. I ne misle stati.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 22:07 

Hagresor je napisao/la:
Uvijek me oduševi kad Mukiji počnu spominjati HR enklave. Kao da u slučaju ponovnog pokušaja džihadisanja od strane muslimana, njihove enklave ne bi fasovale. Ne samo da bi fasovale nego bi krenuo totalni bašibozuk po njima, a postojala bi i mogućnost da se navigacija u Rafalima povampiri i ničim izazvana baci par tona bombi na muslimansku vojsku tokom “rutinskog prelijetanja”.

Ovaj lik isto zaslužuje neku forumsku medalju. :D

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 22:11 

Gradovi u ŽSB u kojima su Hrvati većina

Novi Travnik
Vitez
Busovača
Kiseljak
Kreševo
Uskoplje
Jajce

Gradovi u ŽSB u kojima su Muslimani većina

Bugojno
Donji Vakuf
Travnik
Fojnica

Kmek kmek.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 88325 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 2398, 2399, 2400, 2401, 2402, 2403, 2404 ... 3533  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, iprodano i 78 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: