HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 23 pro 2024, 23:46.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 88420 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims
PostPostano: 15 vel 2022, 20:25 

dudu je napisao/la:
Inkvizitor je napisao/la:

Uđu u prosperitetnu Hrvatsku i opet odu na 3000 +

je da, možeš misliti, Hrvatska ne može sebi pomoći u provinciji, a ne muslimanima.

moje je mišljenje da uđemo čim padnu ispod 1000 rođenih, ali nemam ništa protiv mišljenja da se čeka da padnu ispod 500 ili 300.

Ući ćemo prvom prilikom, čemu čekanje?

Prilikom raspada BiH. Hrvatska izlazi na drugu granicu RS.
Ostat će dva geta oko Tuzle i Sarajeva i to je to.

Vrh

Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims
PostPostano: 15 vel 2022, 20:26 

Inkvizitor je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:
K'o i svi drugi. Bar što se tiče DR. Kefali smo se tijekom HM rata, imao sam prilike biti sa njima pred kraj rata, čak smo imali jedan incident.
E sad kako su održali tijeko povijesti, mimo vojnih vještina.. :neznam

I meni je tog kraja najžalije što nije vraćen u hrvatstvo a nekad je bio srce hrvatstva al jebiga

nešto slično ovom kraju..muslimani govore čistom lipom hrvatskom ikavicom i šćakavicom, to je čak i Tv Sarajevo snimila..odličan film..govori o tragediji odnarođivanja Hrvata gdje je ipak jedan dio vraćen korijenima..

https://www.youtube.com/watch?v=u-m2U8xE7hY&t=665s

To nisu Hrvati.

Pripajat će se prašuma, ne oni.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 20:28 

Th1950 je napisao/la:
NikolaZagreb je napisao/la:
ma naravno i ja bi volio da uzmemo cijelu federaciju ali ne ide.. Ovdje samo nemoj biti realan sve drugo je dopusteno.. Koliko su ljudi samo realnih konstruktivnih za raspravu otjerali.. A prica ju nesto o muslimanskim vlaznim snovima a oni ko i oni

Naša realnost je Drvar-Kupres-Rama-Mostar-Stolac-Ravno ako bi htjeli ući u RH .

U treći enitet bi vjerovatno ušli i Žepče Kiseljak Kreševo Vitez Dobretići Usora ...

Zašto?
Zašto ne bi mogli pripojiti 30ak tisuća muslimana od kojih većina živi u trokutu zapadno od Une i sjeverno od Bihaća?

Zašto ne bi mogli umarširati u Uskoplje i sjevernije od toga ako tamo bude samo šačica muslimana?
Ili u prazan Konjic?

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 20:29 

Shchepo je napisao/la:
erdutos je napisao/la:
Neki mujo na klix forumu, tema demografija stavio da u ******** ima 1,7 milijuna ljudi, a u RSu 770 tisuća. O jeben ti narod ludi.

Takva razmišljanja treba podupirati, a ne argumentirati kontra.

Da je danas graanska, predsjednik bi im bio Dodik.

Ne treba njima ništa objašnjavati, samo gledati kako sele :D

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 20:29 

Reconquista je napisao/la:
Šporet je napisao/la:
Malo gledam umrle za prošlu godinu.

Lako je moguće da su Muslimani prošle godine imali negativni pp od - 10.000. Kad oduzmemo 1.000 upisane dijaspore rođenih bit će između 9 i 10 tisuća negativnog pp.

Nevjerojatno s obzirom da su do prije par godina bili u plusu. U narednim godinama Muslimanima će veliki problem pored ogromnog iseljavanja biti i ogroman negativni pp.

Jednom kada pređu -10.000, (a izgleda da su ga već prešli) neće stati desetljećima jer su Muslimani kroz cijelu drugu Jugoslaviju imali stagnaciju rođenih.

Do 2031. će izgubiti preko 100.000 ljudi samo na negativni pp. Za narod koji se jedva drži iznad milijuna, i uskoro pada ispod, gubitak 10% populacije u jednom desetljeću samo na negativni pp, uz masovno iseljavanje koje sve više liči na evakuaciju... nema tu pomoći.

Muslimani 2032.

- 200 000 iseljavanje

- 100 000 prirodni pad

:bih

Bit će i više.
Lešinari su namirisali krv, a ovo s Njemačkom je tek krenulo.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 20:30 

Bošnjak_007 je napisao/la:
Šporet je napisao/la:
Sanski Most: 89/310
Orašje: 82/281

Orašje sa rođenima u Hrvatskoj ima više rođenih od Sanskog Mosta.
Orašje danas ima oko 13-14 tisuća stanovnika. Sanski Most popisao 42.000.

Grad Bihać: 329/710
Grad Široki Brijeg: 330/363

A i ovo bi trebalo proslavit. Široki i službeno definitivno više rođenih od Bihaća, i to bez rođenih u Hrvatskoj.

Samo da napomenemo, Široki popisao 29.000, Bihać 56.000.

Orašje nema više od 7500 ljudi. Ne lupaj.

Kako Mujo odmah iskomentira Oràšje, a Sanski Most i 42000 preskoci, koje stanje uma. Pukli ste skroz, Bihać popisan duplo više od Širokog, a manje rođenih s rođenima u RH, to Mujadine nemaš komentar.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 20:31 

erdutos je napisao/la:
Bošnjak_007 je napisao/la:
Orašje nema više od 7500 ljudi. Ne lupaj.

Kako Mujo odmah iskomentira Oràšje, a Sanski Most i 42000 preskoci, koje stanje uma. Pukli ste skroz, Bihać popisan duplo više od Širokog, a manje rođenih s rođenima u RH, to Mujadine nemaš komentar.

Ma Mujo je trol iz Minhena.

Super, neka je takvih što više.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 20:31 

erdutos je napisao/la:
Jesi ti stvarno bolestan ili onako iz hobija

Ja sam bolestan, ali ti si muslimančina mrtva koja se pretvara da si Rvat.
Nego Mujo, ajde reci koja je to brigada i vojarna u Gospić, da ti znaš da je puno Muja tamo.

Pa ********* nisam mislio da ih je doslo 100000 vec dosta ih doslo radit a neki su dobili posao u policiji i vojsci meni je i 50-100 Puno za tako malu sredinu i porijeklom sam od dole tako da znam o cemu pricam

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 20:36 

Th1950 je napisao/la:
Neka do 2030 su ispod 10000 a mi oko 3 500-4000 tim tempom pa di vidi 40% ja odma potpisujem Ovako svake godine

Nema teorije da do 2030 budemo preko 3000 nažalost .

Iseljavanje se smanjilo ali idemo i mi itekako .
Gledaj čapljinu zadnjih godina .
Meni 2 rođaka koja su živjela dolje oba ošli nedavno .
rekoh ako Ovako nastavimo plus 100 to je to

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 20:45 

erdutos je napisao/la:
Nego Mujo, ajde reci koja je to brigada i vojarna u Gospić, da ti znaš da je puno Muja tamo.

Pa ********* nisam mislio da ih je doslo 100000 vec dosta ih doslo radit a neki su dobili posao u policiji i vojsci meni je i 50-100 Puno za tako malu sredinu i porijeklom sam od dole tako da znam o cemu pricam

Ti u sigurnosnom drzavnom sustavu su sa domovnicama....sto govori kolike su razmere egzodusa domicilnih Hrv iz Karlovca.

Da se na fine proracunske place dovlace muje iz USZ, koje ce se vrijemenom uvjecavati, umreziti i propustati svoju migransku musli bracu....koliko je demografski Karlovac propa....grad na 35 km od Zg.

Tuzno i zastrasujuce...da sjedne na auto cestu 1 bojna izbjeglica 300 isilovaca, RH bi bila prekinuta niz krljeznicu.

Jeza da te prodje.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 20:53 

K..M je napisao/la:

Ti u sigurnosnom drzavnom sustavu su sa domovnicama....sto govori kolike su razmere egzodusa domicilnih Hrv iz Karlovca.

Da se na fine proracunske place dovlace muje iz USZ, koje ce se vrijemenom uvjecavati, umreziti i propustati svoju migransku musli bracu....koliko je demografski Karlovac propa....grad na 35 km od Zg.

Tuzno i zastrasujuce...da sjedne na auto cestu 1 bojna izbjeglica 300 isilovaca, RH bi bila prekinuta niz krljeznicu.

Jeza da te prodje.
istina a ovi moji odlaze van mala im placa a ovi popunjavaju. Neki dan neko stavio kolike guzve stvaraju po Karlovcu

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 20:56 

Planina je napisao/la:
dudu je napisao/la:

ne znam jel znaš Ramu, ali to je stvarno zaostalo, van svih tokova, ne možeš normalno ni doći cestom.

džaba novac ako neće probiti cestu kako treba prema Mostaru i Tomislavgradu.

Pa sa takvim proračunom mogli su dosad napraviti autoput sa 3 trake i do Duvna i do Mostara. 30 mil godišnje x 10 godina = 300 mil maraka, a demografski rezultat u zadnjih 10 godina spali sa 100 rođenih na 40 rođenih... ovo je strašno bre znaš li ti šta je 40 rođenih pa to par Haredi porodica napravi u jednoj godini.
Rama ima prirodne resurse ko nijedna druga općina u Hercegovini, onakvo jezero ne postoji nigdje u Europi, okolo svugdje zelenilo, potoci, klima kao u Srednjoj Bosni nije spaljeni kamenjar kao u ZHŽ, pogodno za poljoprivredu itd itd.

Definitivno najgori hrvatski načelnik od kraja rata do danas jer ima najveći proračun per capita kod Hrvata

Lik je od 2008. načelnik i sem malo infrastrukture nije ništa napravio izuzev uhljebljivanja SDAlija s kojima je u koaliciji. Dovoljno je vidjeti da ovi iz SDA kažu da su zadovoljni stanjem u općini. Toliko o tome.

Inače, radi se o Jozi Ivančeviću iz HDZ1990

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 21:03 

istina a ovi moji odlaze van mala im placa a ovi popunjavaju. Neki dan neko stavio kolike guzve stvaraju po Karlovcu

I biće im male dok ovi dolaze i popunjavaju takva radna mjesta.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 21:34 

Bobovac je napisao/la:

I biće im male dok ovi dolaze i popunjavaju takva radna mjesta.

Znas sta to je vec pohlepa voze iz kuce svi nove aute besplatno grijanje svi dole imaju svoju hranu a babe i dede njemacke penzije 40min more blizu Zadar autoputom a guzica oce van a dobro ima ko oče to mislim na Gospic i okolicu

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 21:42 

fortezza je napisao/la:
Pozdrav svima iz lijepog i sunčanog Bihaća.

Ukoliko ste fer i korektni, zamoliću da ostavite ovaj post radi daljnje diskusije. Pratim forum poduže, ali sam se maksuz registrovao s obzirom na uveliko pominjanje mog grada i zavičaja.

Lijepo je zaista u Bihaću, kao što ste spomenuli, Una, Plješevica, Nacionalni park, more je 1,5h udaljeno, Zagreb isto tako. Vjerujem da Vam je stalo do ovog parčeta zemlje. Volim pročitati otvorene misli i komentare svojih susjeda i komšija sa lijeve i desne strane. Draži ste mi kad govorite istinu nego kad ste nevini Latini u bijelim rukavicama.

Unsko-sanski kanton je bedem Bosne i Hercegovine, mnogo jači nego što mislite. To ste se mogli uvjeriti čitajući historiju, istoriju i povijest, naročito u posljednjem "domovinskom ratu". Toliko licitirate sa teritorijama, zajedno sa braćom Srbima da Vam predlažem novu REČ u oba jezika - POVEST. Pitam se zaista da li ste ikad bili u Bihaću i upoznali Krajišnike, vjerovatno ne biste tako olako sanjarili.

Ima Krajina i Bosna puno odvažnih, jakih i hrabrih, obrazovanih nego što mislite. Bio sam u Zagrebu i Zadru neki dan, mnogo divnih ljudi, ali uspoređujući našu i vašu omladinu, rekao bih više kao što ste i sami rekli u mnogim temama da ste gaypridirani uzduž i poprijeko, te da zbog toga proklinjete Zagreb, i rado bi da Bihać bude glavni grad.

Budni smo na oba oka, spremni smo. Ne mrzimo nikog, branimo svoje ko nas napadne. U Bihaću vlada suživot između Hrvata i Bošnjaka, to bi vam valjda trebalo biti poznato. Imam 10-ak prijatelja Hrvata čiji su roditelji branili Bosnu i Hercegovinu, ali ovo što vi pričate je stvarno van svake pameti, za nekog paralelnog univerzuma. Pokušavam vas zamisliti, vas što pišete, kako se probijate kroz šume Plješevice, Grabeža, Debeljače, u mrklom promzlom mraku, i shvatim da to ne biste mogli podnijeti, prijatnije je sjediti doma u HR ili ZHK i tipkati svoje želje na ovom forumu.

Dečki, uveliko pišete u radnom vremenu radnim danima, radite li išta u životu? Privređujete li? Donosite li prihode svojoj domovini RH ili ste prepušteni svojim pretenzijama i ambicijama?

Srdačno Vas pozdravljam i pozivam na kahvu u Bihać kad god želite.

P.S. vidim da brišete komentare koji ne spadaju u jednoumlje, pobratimstvu dva naroda da unište jedan, pa pokažite hrabrost da malo prodisukutujemo...

Znači ne želiš da Bihać bude glavni grad?

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 21:52 

BAN2020 je napisao/la:

Zamisli kakav bi bio Bihać da postane glavni grad.
Koliko bi se izgradio. Koliko bi se poboljšao život.
Ogromna infrastruktura, investicije, institucije, veleposlanstva, pizde materine...
Ogromni projekti, ogromna sredstva iz EU fondova...
Prometna povezanost, autoceste, nove pruge i zračne luke...
Red i zakon, puno veće plaće i mirovine, bolja zdravstvena i socijalna skrb...
Radna mjesta i budućnost.

I da netko to ne želi? Da mu alternativa bude odumiranje?
Zar postoji netko takav?

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 21:56 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Bobovac je napisao/la:
BAN2020 je napisao/la:

Zamisli kakav bi bio Bihać da postane glavni grad.
Koliko bi se izgradio. Koliko bi se poboljšao život.
Ogromna infrastruktura, investicije, institucije, veleposlanstva, pizde materine...
Ogromni projekti, ogromna sredstva iz EU fondova...
Prometna povezanost, autoceste, nove pruge i zračne luke...
Red i zakon, puno veće plaće i mirovine, bolja zdravstvena i socijalna skrb...
Radna mjesta i budućnost.

I da netko to ne želi? Da mu alternativa bude odumiranje?
Zar postoji netko takav?

Islam je važniji od boljeg života i napretka. :zubati

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 22:02 

Razgovarati o USK u 2022. je deplasirano. Kanton pred nestankom, a ovaj mujo ko nešto prijeti :smijeh

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 22:11 

Pa dobili bi i bolju i veću džamiju. Morala bi bit veća od zagrebačke a to nije lako. :D

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 22:12 

erdutos je napisao/la:

Mujo lažljivac, za rad u MUPu i HVu moraš imati državljanstvo RH... i prebivalište u RH, znači to su Hrvati muslimanske vjeroispovijesti. A ne Muje na brzinu pokupljene iz USŽ.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 22:13 

Harezm je napisao/la:
Razgovarati o USK u 2022. je deplasirano. Kanton pred nestankom, a ovaj mujo ko nešto prijeti :smijeh

Nema USK, sad je SHŽ.
Središnjohrvatska županija :D

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 22:14 

K..M je napisao/la:

Jeza da te prodje.

Ne pričaj gluposti, Karlovac je Dubai za 90% Srbije i BiH. Nikakve muje iz USŽ ne rade osim tu i tamo na baušteli.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 22:24 

Znači da sumiramo Bošnjaci u 2021 preko 12000 živorođenih u cijeloj BiH. :bihzastava

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 22:33 

erdutos je napisao/la:
K..M je napisao/la:

Jeza da te prodje.

Ne pričaj gluposti, Karlovac je Dubai za 90% Srbije i BiH. Nikakve muje iz USŽ ne rade osim tu i tamo na baušteli.

Gospon kolega NikolaZagreb, je plasiral te info. Obratite se kolegi, ako imate sumnji. Dojmi mi se da je ok i iskren.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 22:36 

K..M je napisao/la:
erdutos je napisao/la:

Gospon kolega NikolaZagreb, je plasiral te info. Obratite se kolegi, ako imate sumnji. Dojmi mi se da je ok i iskren.

Da da, kao i ja na Jackovom forumu MujoZenica

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 88420 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 2595, 2596, 2597, 2598, 2599, 2600, 2601 ... 3537  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Banya, pakovic, Tomba17 i 54 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: