|
|
Stranica: 3377/3532.
|
[ 88300 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Croato
|
Naslov: Re: 1995.-2024. Demografska Santa Barbara Postano: 19 svi 2024, 16:17 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2024. Demografska Santa Barbara Postano: 19 svi 2024, 16:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59761 Lokacija: DAZP HQ
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: You are so 2006. USK je davljenik, ove godine se bori da bude ispred ZHŽa. Shvaćaš li kad ti se napiše da Široki ima više rođenih od Bihaća i Cazina? Budućnost je naša, resistance is futile. Sve je naše sve je naše I Bilino polje I Zenica i Zenica ako bude volje Ex narod Bošnjaci Taj davljenik daje vise Bosnja no sto se ukupno vas rodi u BiH. I to treba da vam bude jedino za usporedbu. Zar ne? Ove godine će se u FBIH roditi duplo više Hrvata od Bošnjaka. Idemo jako.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2024. Demografska Santa Barbara Postano: 19 svi 2024, 16:19 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Gazda je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Dok vi drezdite iz Zegeja i Splita po forumu. Ti si u Beča, a ja sam u Mostaru i barem jedno 100 puta više dreždiš o mene, posebno o demografiji. Pa ne kakim ja iz Beca o propasti USK, TK i sl. No vi. Vrati se u rodnu pripizinu. To sto si jednom mjesecno u kupovini u Hercegovini ne amnestira tvoje iseljenje. Ne?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2024. Demografska Santa Barbara Postano: 19 svi 2024, 16:20 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Taj davljenik daje vise Bosnja no sto se ukupno vas rodi u BiH. I to treba da vam bude jedino za usporedbu. Zar ne?
Ove godine će se u FBIH roditi duplo više Hrvata od Bošnjaka. Idemo jako. Hoce. Ako budete bacali spermatozoide iz Rafala. U spricama! Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2024. Demografska Santa Barbara Postano: 19 svi 2024, 16:20 |
|
|
Opet ćemo u Oluje, opet ćemo u UZP, samo da im brojka još malo padne pa da je posao hrvatskim bojovnicima lakši.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: 1995.-2024. Demografska Santa Barbara Postano: 19 svi 2024, 16:21 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Croato je napisao/la: Iz Vrgorca od 2011. postoji direktna autocesta za Split. Iz Konjica za Sarajevo još ne postoji. Moraš se penjati do Bradine. 40 km je Konjic od Sehera. A Koliko od Mostara? Mislim polozaj idealan. I u BiH oba grada. Dok je Solit pa i autocestom u drugog drzavi. Bezveze ih tjesis. Kad krene Hercegovac prema Splitu, tu se ide u jednom smjeru. Obrnuto nikad. Dakle? Lažeš ko ćuko. Gdje misliš da Dalmatinci idu zimi? Metković studira u Mostaru, dosta ih i u srednju školu ide tu. Sve Dalmoši i Bosanci ( i neka su) u našim noćnim klubovima. Naša realnost je da sve te pripizdine, koje ti navodiš, žive bolje nego 85% Bošnjaka i Srba u BiH.
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2024. Demografska Santa Barbara Postano: 19 svi 2024, 16:21 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: Ove godine će se u FBIH roditi duplo više Hrvata od Bošnjaka. Idemo jako. Hoce. Ako budete bacali spermatozoide iz Rafala. U spricama! Lol Nemoj se toliko bojati, Austrija nije meta u prva dva vala napada.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2024. Demografska Santa Barbara Postano: 19 svi 2024, 16:22 |
|
|
Croato je napisao/la: A sad se ne koristiš podacima Katoličke Crkve koja uvijek uredno bilježi podatke, već stoljećima? Katolika je 2022. bilo 350.000. https://balkans.aljazeera.net/news/balk ... na-350-000Racunaj tu 70.000 vikendasa u kupovini. Iz Kastel Sućurca, Kambelovca i sl. Split je Herama skup za zivot i stanovanje!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: 1995.-2024. Demografska Santa Barbara Postano: 19 svi 2024, 16:23 |
|
|
Maloprije govoriš da Dalmatince ne zanima BiH, a sad obrnuto. Kontradiktorna si, honey.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2024. Demografska Santa Barbara Postano: 19 svi 2024, 16:28 |
|
|
Salivator je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: 40 km je Konjic od Sehera. A Koliko od Mostara? Mislim polozaj idealan. I u BiH oba grada. Dok je Solit pa i autocestom u drugog drzavi. Bezveze ih tjesis. Kad krene Hercegovac prema Splitu, tu se ide u jednom smjeru. Obrnuto nikad. Dakle?
Lažeš ko ćuko. Gdje misliš da Dalmatinci idu zimi? Metković studira u Mostaru, dosta ih i u srednju školu ide tu. Sve Dalmoši i Bosanci ( i neka su) u našim noćnim klubovima. Naša realnost je da sve te pripizdine, koje ti navodiš, žive bolje nego 85% Bošnjaka i Srba u BiH. U Dalmaciji sezona traje 9 mjeseci. LOL a i preostala tri nisu zima. LOL koji panjina. Losije je vrijeme u kamenjaru u Februaru nego u Splitu. LOL Kad kazem da Hercegovac ide u jednom smjeru prema Splitu jasno je sta to podrazumijeva. A studiranje je tek prica za sebe. Po tim privatnim univerzitetima studiraju ok koji si nikad ne mogu priustiti upis na drzavni u HR. I iz Sarajeva TAKVI studiraju u Travniku lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2024. Demografska Santa Barbara Postano: 19 svi 2024, 16:29 |
|
|
Nego jesi uspjela na izborima 2022. izbacit HDZ iz vlasti?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2024. Demografska Santa Barbara Postano: 19 svi 2024, 16:31 |
|
|
Croato je napisao/la: Maloprije govoriš da Dalmatince ne zanima BiH, a sad obrnuto. Kontradiktorna si, honey. Pa ne govorim ja o oridjidji Dalmosima. Nego o ovim sto dodju na rodnu grudu i opljackaju pusnice sa kulenom i slaninom od djeda i bake. To oni zovu „ povrat“ na rodnu grudu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
Croato je napisao/la: Maloprije govoriš da Dalmatince ne zanima BiH, a sad obrnuto. Kontradiktorna si, honey. Pa ne govorim ja o oridjidji Dalmosima. Nego o ovim sto dodju na rodnu grudu i opljackaju pusnice sa kulenom i slaninom od djeda i bake. To oni zovu „ povrat“ na rodnu grudu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Baba je prosječni dijasporski čitatelj Klixa. Što ona priča to je ono što velika većina misli.
No dobro. Mo bi trebali njima Bosnu nacrtat u istočnom dijelu BiH, tamo gdje nema Hrvata. I nek idu u Srpski svet.
Zapadni dio u EU i sve riješeno.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2024. Demografska Santa Barbara Postano: 19 svi 2024, 16:32 |
|
|
dudu je napisao/la: Nego jesi uspjela na izborima 2022. izbacit HDZ iz vlasti? I ovo sto ste u vlasti, dzaba je. LOL navedi bilo sta korisno sto ste dobili? LOL hvale vrijedno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: 1995.-2024. Demografska Santa Barbara Postano: 19 svi 2024, 16:34 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3664 Lokacija: Stolni grad
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Gazda je napisao/la: Ti si u Beča, a ja sam u Mostaru i barem jedno 100 puta više dreždiš o mene, posebno o demografiji. Pa ne kakim ja iz Beca o propasti USK, TK i sl. No vi. Vrati se u rodnu pripizinu. To sto si jednom mjesecno u kupovini u Hercegovini ne amnestira tvoje iseljenje. Ne? Slažem se, trebali bi se svi vratiti u svoje ili šutiti, ti prva kreni, pokaži primjer. Evo ja sam u Hercegovini i mogu srat. USK je rupetina kojoj nema spasa rodilo se 50 ili 1000 djece sljedeće godine, sudbina je ista.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2024. Demografska Santa Barbara Postano: 19 svi 2024, 16:35 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Baba je prosječni dijasporski čitatelj Klixa. Što ona priča to je ono što velika većina misli.
No dobro. Mo bi trebali njima Bosnu nacrtat u istočnom dijelu BiH, tamo gdje nema Hrvata. I nek idu u Srpski svet.
Zapadni dio u EU i sve riješeno. Rekoh ti, davno smo ustvrdili da si politicki nepismen. Vijagru kupi i zabavi tetu iz Eranije. Da se u Zenicu ne bi vrnuo kao beskucnik.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: 1995.-2024. Demografska Santa Barbara Postano: 19 svi 2024, 16:35 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Croato je napisao/la: Maloprije govoriš da Dalmatince ne zanima BiH, a sad obrnuto. Kontradiktorna si, honey. Pa ne govorim ja o oridjidji Dalmosima. Nego o ovim sto dodju na rodnu grudu i opljackaju pusnice sa kulenom i slaninom od djeda i bake. To oni zovu „ povrat“ na rodnu grudu. Vidiš da ne poznaješ južne Hrvate. Dalmacija & Hercegovina su jedno. Pola Cetinske krajine je iz Rame porijeklom. Pola Kaštela iz Livna. Otoci puni ljudi koji imaju bosanske i hercegovačke korijene itd. Nije to tako kako vi zamišljate. Prijeđe se državna granica i hop, ljudi između sebe nemaju nikakve veze.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2024. Demografska Santa Barbara Postano: 19 svi 2024, 16:37 |
|
|
Gazda je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Pa ne kakim ja iz Beca o propasti USK, TK i sl. No vi. Vrati se u rodnu pripizinu. To sto si jednom mjesecno u kupovini u Hercegovini ne amnestira tvoje iseljenje. Ne?
Slažem se, trebali bi se svi vratiti u svoje ili šutiti, ti prva kreni, pokaži primjer. Evo ja sam u Hercegovini i mogu srat. USK je rupetina kojoj nema spasa rodilo se 50 ili 1000 djece sljedeće godine, sudbina je ista. Ruperina ili ne, USK je cist bosnjacki. Vi tu nemate sta. Popusili ste SBK. Mostar niste uzeli. Niti cete ikad. Odakle vam bilo kakav razlog za optimizam?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: 1995.-2024. Demografska Santa Barbara Postano: 19 svi 2024, 16:37 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Salivator je napisao/la: Lažeš ko ćuko. Gdje misliš da Dalmatinci idu zimi? Metković studira u Mostaru, dosta ih i u srednju školu ide tu. Sve Dalmoši i Bosanci ( i neka su) u našim noćnim klubovima. Naša realnost je da sve te pripizdine, koje ti navodiš, žive bolje nego 85% Bošnjaka i Srba u BiH. U Dalmaciji sezona traje 9 mjeseci. LOL a i preostala tri nisu zima. LOL koji panjina. Losije je vrijeme u kamenjaru u Februaru nego u Splitu. LOL Kad kazem da Hercegovac ide u jednom smjeru prema Splitu jasno je sta to podrazumijeva. A studiranje je tek prica za sebe. Po tim privatnim univerzitetima studiraju ok koji si nikad ne mogu priustiti upis na drzavni u HR. I iz Sarajeva TAKVI studiraju u Travniku lol Alo,ćuko, ne laj bezveze,već izađi na teren i uvjeri se. Sigurno ni ovi srednju školu ne mogu upisati u Hrvatskoj. Granica je samo formalnost hrvatskog etničkoga područja, okupanog suncem i šipcima. Nema ni jednog ni drugog već u Jablanici.
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2024. Demografska Santa Barbara Postano: 19 svi 2024, 16:39 |
|
|
Croato je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Pa ne govorim ja o oridjidji Dalmosima. Nego o ovim sto dodju na rodnu grudu i opljackaju pusnice sa kulenom i slaninom od djeda i bake. To oni zovu „ povrat“ na rodnu grudu.
Vidiš da ne poznaješ južne Hrvate. Dalmacija & Hercegovina su jedno. Pola Cetinske krajine je iz Rame porijeklom. Pola Kaštela iz Livna. Otoci puni ljudi koji imaju bosanske i hercegovačke korijene itd. Nije to tako kako vi zamišljate. Prijeđe se državna granica i hop, ljudi između sebe nemaju nikakve veze. Dalmosi su prije jedno s Bosancetosima. No sto gaje simpatije prema Eraniji i Erama. No da ne bude da dijelim ja nesto ovdje
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: 1995.-2024. Demografska Santa Barbara Postano: 19 svi 2024, 16:40 |
|
|
Samo ti zamišljaj što ti je gušt. Hercegovci su naša ikavska braća. Stipe, Mate, Ante itd. su česta imena baš u Dalmaciji i Hercegovini.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2024. Demografska Santa Barbara Postano: 19 svi 2024, 16:40 |
|
|
Salivator je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: U Dalmaciji sezona traje 9 mjeseci. LOL a i preostala tri nisu zima. LOL koji panjina. Losije je vrijeme u kamenjaru u Februaru nego u Splitu. LOL Kad kazem da Hercegovac ide u jednom smjeru prema Splitu jasno je sta to podrazumijeva.
A studiranje je tek prica za sebe. Po tim privatnim univerzitetima studiraju ok koji si nikad ne mogu priustiti upis na drzavni u HR. I iz Sarajeva TAKVI studiraju u Travniku lol
Alo,ćuko, ne laj bezveze,već izađi na teren i uvjeri se. Sigurno ni ovi srednju školu ne mogu upisati u Hrvatskoj. Granica je samo formalnost hrvatskog etničkoga područja, okupanog suncem i šipcima. Nema ni jednog ni drugog već u Jablanici. Ja sam u Splitu, vise no u Seheru trenutno. Tak‘ da super poznajem prilike! Da! LOL
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2024. Demografska Santa Barbara Postano: 19 svi 2024, 16:41 |
|
|
Croato je napisao/la: Samo ti zamišljaj što ti je gušt. Hercegovci su naša ikavska braća. Tuzno je sto je ono sto tvrdim brutalna istina! Uzivajte u vasim izmisljotinama! Adio!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: 1995.-2024. Demografska Santa Barbara Postano: 19 svi 2024, 16:42 |
|
|
Ma važi, srićo.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|