|
|
Stranica: 776/3827.
|
[ 95673 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Eminencija
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 04 lip 2018, 00:12 |
|
|
Ceha je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: dajte neke subvencije, evo volontiram prvi za u kostajnicu/bijelo polje/grabovicu, neće to samo od sebe. Slažem se, treba se organizirat. Jedini problem je kaj bi se prvo trebala promijeniti vlast u RH, a sam znaš kako to ide. Jedini koji nešto guraju na tu stranu su MOSTovci (koliko vidim). Bijelo Polje je u planu (malo previše ambiciozno, ali je). Grabovica i Kostajnica (kao i Trusina) bi trebali biti, ali od toga ništa. Ista stvar bi se trebala napraviti i u Novom Travniku, Uskoplju, Fojnici, a i Travniku i Bugojnu (tu bi i Jajce trebalo bit). Kad je naša administracija nesposobna. Treba zauzeti sve što se da, a ovi namještaju rođake i drkaju da ne kažem kaj. Uskoro su izbori u fBiH, zar ne? Zekanovic je isto OK!
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 04 lip 2018, 00:15 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Ceha je napisao/la: Slažem se, treba se organizirat. Jedini problem je kaj bi se prvo trebala promijeniti vlast u RH, a sam znaš kako to ide. Jedini koji nešto guraju na tu stranu su MOSTovci (koliko vidim). Bijelo Polje je u planu (malo previše ambiciozno, ali je). Grabovica i Kostajnica (kao i Trusina) bi trebali biti, ali od toga ništa. Ista stvar bi se trebala napraviti i u Novom Travniku, Uskoplju, Fojnici, a i Travniku i Bugojnu (tu bi i Jajce trebalo bit). Kad je naša administracija nesposobna. Treba zauzeti sve što se da, a ovi namještaju rođake i drkaju da ne kažem kaj. Uskoro su izbori u fBiH, zar ne? Zekanovic je isto OK! Ok, to je ta priča o kojoj pričam. Mene čudi što ne postoje NVO povrata srednje/sjeverne Hercegovine, Srednje Bosne (a i Posavine), obnove hrvatskog grunta i života u tim selima (i gradovima).
|
|
Vrh |
|
 |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 04 lip 2018, 08:30 |
|
|
CroLordz23 je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: dajte neke subvencije, evo volontiram prvi za u kostajnicu/bijelo polje/grabovicu, neće to samo od sebe.
Ima u Kostajnici pomalo starijih, preko ljeta dodje i dijaspora, bude puno selo... i opcenito u Klisu bude zivo preko ljeta, eto ako sljive rode vodim te gore hhehe :) Lijep je to kraj + ima nas sve vise kojima je dosta grada i guzve i uopce ne bi bio problem "a di ces tamo u vukojebinu" ,dapace. Samo opet, treba to bit odrzivo. Nije problem doselit negdi, samo ajde onda ostani tu, znamo svi generalno kakva je situacija u "drzavi" ... Jedini nacin je ovo sto ceha govori, planski, organizirano, udruzeno (ZG+ MO)... A koliko je tu organizaciju realno za ocekivat...cak i kad bi stvarno dobili neku domoljubnu vlast plansko naseljavanje mi je i dalje SF... Meni su rekli da je ramska sljiva najjaca ali evo cujem i za konjicku, nema veze ako i ne rode kod tebe, idemo okolo kod muslimana nabrat  pozzz
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 04 lip 2018, 10:04 |
|
|
Ceha je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: dajte neke subvencije, evo volontiram prvi za u kostajnicu/bijelo polje/grabovicu, neće to samo od sebe. Slažem se, treba se organizirat. Jedini problem je kaj bi se prvo trebala promijeniti vlast u RH, a sam znaš kako to ide. Jedini koji nešto guraju na tu stranu su MOSTovci (koliko vidim). Bijelo Polje je u planu (malo previše ambiciozno, ali je). Grabovica i Kostajnica (kao i Trusina) bi trebali biti, ali od toga ništa. Ista stvar bi se trebala napraviti i u Novom Travniku, Uskoplju, Fojnici, a i Travniku i Bugojnu (tu bi i Jajce trebalo bit). Kad je naša administracija nesposobna. Treba zauzeti sve što se da, a ovi namještaju rođake i drkaju da ne kažem kaj. Uskoro su izbori u fBiH, zar ne? I u programu "suverenista" iz Živog Zida stoji ideja o trećem entitetu. Još koja godina i konačno zora sviće za nas u bih !! 
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 04 lip 2018, 11:43 |
|
|
U najboljem slucaju zaokruzivanje banovine hrvatske.Puste banovine hrvatske kao sto je sad lika(sao krajina) pusta ali u RH! Za sve ostale projekte ja vas pitam su Ćime platit?
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 04 lip 2018, 12:30 |
|
|
Ne moze niko nikog kolonizirati jer nema ni para ni volje. Stanje je takvo kakvo jeste i trebate iskoristi to sto drzite.
Ako izgubite HNZ izgubicete i SBK. Stisnite Muslimane u HNZ do mjere u kojoj ce traziti podjelu HNZ, tad ce se podjeliti i SBK, manite se multietnicke glupe price i povladjivanja Muslimanima.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
CroLordz23
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 04 lip 2018, 17:44 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: CroLordz23 je napisao/la: Ima u Kostajnici pomalo starijih, preko ljeta dodje i dijaspora, bude puno selo... i opcenito u Klisu bude zivo preko ljeta, eto ako sljive rode vodim te gore hhehe :) Lijep je to kraj + ima nas sve vise kojima je dosta grada i guzve i uopce ne bi bio problem "a di ces tamo u vukojebinu" ,dapace. Samo opet, treba to bit odrzivo. Nije problem doselit negdi, samo ajde onda ostani tu, znamo svi generalno kakva je situacija u "drzavi" ... Jedini nacin je ovo sto ceha govori, planski, organizirano, udruzeno (ZG+ MO)... A koliko je tu organizaciju realno za ocekivat...cak i kad bi stvarno dobili neku domoljubnu vlast plansko naseljavanje mi je i dalje SF... Meni su rekli da je ramska sljiva najjaca ali evo cujem i za konjicku, nema veze ako i ne rode kod tebe, idemo okolo kod muslimana nabrat  pozzz Nema ljepseg kraja nego Klisanskog, priroda, jezero, plodna zemlja, samo nazalost u izolaciji... da se pokrenu neke donacije povratnicima koji bi se bavili poljoprivredom i tako... pa otvori neka firmica u nasim selima, bilo bi mnogo bolje, nazalost nasi politicari samo dodju u Trusinu jednom godisnje i to je to, nije ih briga kako tamo nasi ljudi zive... al dobro vecinom su se vratili umirovljenici sa boljim primanjima, ali malo tko zna da je Klis odnosno lijeva strana Jablanickog jezera zasigurno 70% Hrvatska zemlja po katastru, a ovi pojedinci iz kamenjara bi rado zaboravili na ta prostranstva... drago mi je sto nema neke vece prodaje medju nasim ljudima... Konjicani i Klisani su vjerni svome kraju i cesto dolaze i obidju kuce i njive, narocito ovi iz Mostara i Capljine...
|
|
Vrh |
|
 |
DF Sarajevo
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 04 lip 2018, 19:01 |
|
|
Niste u stanju da svoju nacionalnu državu napučite, razvijete, industrijalizirate, ljude zadržite vam da ne uteknu, a pošli bi u kolonizaciju ??? 
_________________ Bošnjo - još više Bosanac. Biram koaliciju DF-GS na izborima. Drugovima iz SDP-a vrata su uvijek otvorena. Aj zdravo ...
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 04 lip 2018, 19:25 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43639 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kad to kaže Bošnjo, pripadnik najsiromašnijeg naroda Europe koji sanja kolonizaciju Neuma i izlazak na more. I to Bošnjo iz najnerazvijenijeg, najzagađenijeg i najsiromašnijeg komadića kontinenta.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
pravnik95
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 04 lip 2018, 19:34 |
|
Pridružen/a: 18 lis 2016, 07:43 Postovi: 878 Lokacija: Zadar / Bihac
|
daramo je napisao/la: Kad to kaže Bošnjo, pripadnik najsiromašnijeg naroda Europe koji sanja kolonizaciju Neuma i izlazak na more. I to Bošnjo iz najnerazvijenijeg, najzagađenijeg i najsiromašnijeg komadića kontinenta. Nemoj tako, nije ni u Moldaviji bajno, pa ide.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 04 lip 2018, 19:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Trolaš temu. A ti kao musliman nećeš određivati što će HDZ raditi. Da ti je allah istetoviran na čelu. Znaš ti to i sam.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 04 lip 2018, 20:31 |
|
|
CroLordz23 je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: Lijep je to kraj + ima nas sve vise kojima je dosta grada i guzve i uopce ne bi bio problem "a di ces tamo u vukojebinu" ,dapace. Samo opet, treba to bit odrzivo. Nije problem doselit negdi, samo ajde onda ostani tu, znamo svi generalno kakva je situacija u "drzavi" ... Jedini nacin je ovo sto ceha govori, planski, organizirano, udruzeno (ZG+ MO)... A koliko je tu organizaciju realno za ocekivat...cak i kad bi stvarno dobili neku domoljubnu vlast plansko naseljavanje mi je i dalje SF... Meni su rekli da je ramska sljiva najjaca ali evo cujem i za konjicku, nema veze ako i ne rode kod tebe, idemo okolo kod muslimana nabrat  pozzz Nema ljepseg kraja nego Klisanskog, priroda, jezero, plodna zemlja, samo nazalost u izolaciji... da se pokrenu neke donacije povratnicima koji bi se bavili poljoprivredom i tako... pa otvori neka firmica u nasim selima, bilo bi mnogo bolje, nazalost nasi politicari samo dodju u Trusinu jednom godisnje i to je to, nije ih briga kako tamo nasi ljudi zive... al dobro vecinom su se vratili umirovljenici sa boljim primanjima, ali malo tko zna da je Klis odnosno lijeva strana Jablanickog jezera zasigurno 70% Hrvatska zemlja po katastru, a ovi pojedinci iz kamenjara bi rado zaboravili na ta prostranstva... drago mi je sto nema neke vece prodaje medju nasim ljudima... Konjicani i Klisani su vjerni svome kraju i cesto dolaze i obidju kuce i njive, narocito ovi iz Mostara i Capljine... Znam da hrvati u konjicu drze vise zemlje nego muslimani, ista stvar i u bijelom polju, cak su i neka naselja istoĆnog dolje kod blagaja bila vecinski hrvatska... i grabovica i jasenjani izmedju prenja i cvrsnice... sve hrvatsko... a sto kazes domet nam je doc u grabovicu i trusinu jednom godisnje polozit cvijece...zalosno i zbog takvih stvari nisam optimist sto se hrvata tice. Dakle jos jednom za vas koji ocito slabije kontate, pricamo o hrvatskim naseljima na hrvatskoj zemlji u hrvatskom kantonu.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 04 lip 2018, 21:15 |
|
|
Diablo je napisao/la: Ceha je napisao/la: Slažem se, treba se organizirat. Jedini problem je kaj bi se prvo trebala promijeniti vlast u RH, a sam znaš kako to ide. Jedini koji nešto guraju na tu stranu su MOSTovci (koliko vidim). Bijelo Polje je u planu (malo previše ambiciozno, ali je). Grabovica i Kostajnica (kao i Trusina) bi trebali biti, ali od toga ništa. Ista stvar bi se trebala napraviti i u Novom Travniku, Uskoplju, Fojnici, a i Travniku i Bugojnu (tu bi i Jajce trebalo bit). Kad je naša administracija nesposobna. Treba zauzeti sve što se da, a ovi namještaju rođake i drkaju da ne kažem kaj. Uskoro su izbori u fBiH, zar ne? I u programu "suverenista" iz Živog Zida stoji ideja o trećem entitetu. Još koja godina i konačno zora sviće za nas u bih !!  Eminencija je napisao/la: U najboljem slucaju zaokruzivanje banovine hrvatske.Puste banovine hrvatske kao sto je sad lika(sao krajina) pusta ali u RH! Za sve ostale projekte ja vas pitam su Ćime platit? Bijelo polje ti je predgrađe Mostara, a sve ostalo spomenuto je hrvatska zemlja u području banovine hrvatske. novovrijeme je napisao/la: Ne moze niko nikog kolonizirati jer nema ni para ni volje. Stanje je takvo kakvo jeste i trebate iskoristi to sto drzite. Ako izgubite HNZ izgubicete i SBK. Stisnite Muslimane u HNZ do mjere u kojoj ce traziti podjelu HNZ, tad ce se podjeliti i SBK, manite se multietnicke glupe price i povladjivanja Muslimanima. Daj čitaj kaj se piše. s one strane dinare je napisao/la: CroLordz23 je napisao/la: Nema ljepseg kraja nego Klisanskog, priroda, jezero, plodna zemlja, samo nazalost u izolaciji... da se pokrenu neke donacije povratnicima koji bi se bavili poljoprivredom i tako... pa otvori neka firmica u nasim selima, bilo bi mnogo bolje, nazalost nasi politicari samo dodju u Trusinu jednom godisnje i to je to, nije ih briga kako tamo nasi ljudi zive... al dobro vecinom su se vratili umirovljenici sa boljim primanjima, ali malo tko zna da je Klis odnosno lijeva strana Jablanickog jezera zasigurno 70% Hrvatska zemlja po katastru, a ovi pojedinci iz kamenjara bi rado zaboravili na ta prostranstva... drago mi je sto nema neke vece prodaje medju nasim ljudima... Konjicani i Klisani su vjerni svome kraju i cesto dolaze i obidju kuce i njive, narocito ovi iz Mostara i Capljine... Znam da hrvati u konjicu drze vise zemlje nego muslimani, ista stvar i u bijelom polju, cak su i neka naselja istoĆnog dolje kod blagaja bila vecinski hrvatska... i grabovica i jasenjani izmedju prenja i cvrsnice... sve hrvatsko... a sto kazes domet nam je doc u grabovicu i trusinu jednom godisnje polozit cvijece...zalosno i zbog takvih stvari nisam optimist sto se hrvata tice. Dakle jos jednom za vas koji ocito slabije kontate, pricamo o hrvatskim naseljima na hrvatskoj zemlji u hrvatskom kantonu. 
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 04 lip 2018, 21:41 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27461 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Narodna mudrost kaže: - Čije su ovce njegova je i planina. Jbg...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 lip 2018, 00:41 |
|
|
Živi zid je stavio treČi u program zato jer je Čuo da je to popularno kod bih hrvata inace pernar niti nezna šta je to uopšte Inace on HDZ-u predbacuje sto se nije borio sa muslimanima protiv srba 
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 lip 2018, 10:11 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Živi zid je stavio treČi u program zato jer je Čuo da je to popularno kod bih hrvata inace pernar niti nezna šta je to uopšte Inace on HDZ-u predbacuje sto se nije borio sa muslimanima protiv srba  Znamo mi svi tko je Živi zid i dvorska luda Pernar. Ono je bio samo sarkazam...
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 06 lip 2018, 11:03 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 06 lip 2018, 11:23 |
|
|
Kako su nas pokrali na popisu u mostaru to je svjetski rekord
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 06 lip 2018, 11:25 |
|
|
Jaaaaaaaackkkk Javi se 
|
|
Vrh |
|
 |
pravnik95
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 06 lip 2018, 11:52 |
|
|
583 nasa prvasica. A od ovih 427 njihovih, samo da pitam, koliko je Roma, Srba, Hrvata, mjesanih i ostalih? Ja mislim da je samo Roma 20. Je, ima i Bosnjaka nesto na zapadu pa idu po HNP, ali to su sve male brojke, brojka Hrvata koji idu po BNP na istoku je jos manja, u to nema sumnje. Ali na istoku skolu po BNP pohadja veliki broj Roma i Srba. Vecina Mostarskih Srba koji su vitalni zivi u selima na istocnoj strani, kao i veliki broj Roma koji medju prvasicima sigurno ima preko 20. Cisto sumnjam da etnicko cistih Bosnjaka u opcini Mostar medju prvasicima ima preko 400. Brojka im pocinje s "3".
|
|
Vrh |
|
 |
pravnik95
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 06 lip 2018, 11:54 |
|
|
A mi, mi smo 17 junaka do 600. Razlika je 156 u nasu korist. Ja sam mislio da ce HNP biti max 570 nakon proslogodisnjih 550, ali 583 je svakako bolje.
Trenutno me cak i vise od Neuma zanima Jablanica i PS Doljani. Taj kraj mi je fenomen, slican Koritima pokraj Grahova.
|
|
Vrh |
|
 |
pravnik95
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 06 lip 2018, 11:57 |
|
|
Ove godine je ukupan pad broja prvasica u mostarskoj opcini umanjen rastom Hrvatskih prvasica za +35, cime je konacan pad broja prvasica malo veci od 10
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 06 lip 2018, 12:43 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: https://www.bljesak.info/sci-tech/obrazovanje/mostar-u-skolu-krece-1010-prvasica/238236
58:42
Olalalaaa Game Set Match Dakle, popis 2013. vs. skolska god. 2018. Hrvati - 51.216 (583 prvacica) Bosnjaci - 46,752 (427 prvacica) Bosnjaci opadaju, Hrvati rastu. Logicno, istocni dio nema infrastrukture da bude grad, u zapadni dio ne ulaze radije idu u Sarajevo, Sarajevo ne ulaze u njih jer nisu sigurni da sutra cijeli Mostar nece biti hrvatski. I tako malo po malo iseljavaju, ostaju starci, sirotinja, ko ne zna skociti sa mosta i glumiti budalu pred turistima nema buducnost i zato ovolika razlika.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
pravnik95
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 06 lip 2018, 13:03 |
|
|
Eno Americano Jack je proizvoljno odlucio da je od 583 HNP 20-30 Bosnjaka. Onako, on konta tako, pa zasto ne. Naravno, u isto vrijeme ovih 427 BNP su svi Bosnjaci. Da se razumijemo, od onih popisanih Bosnji na zapadu, svega 2000-2500 stvarno zivi tamo, u pravilu starijih stanovnika preko 60 godina. Na popis su se tako ugurali i njihovi potomci prvog i drugog reda, sve redom gradjani razvijenih europskih i prekooceanskih zemalja. I mentol kaze 20-30 je tu Bosnjaka. Sanjati smijes, al sebe varas. Aj nek je 15, a nije, koliko od njih ide u skolu na istok iako zivi na zapadu? Ili Bosnje bas pravo vole kad im djeca uce da je Zagreb glavni grad? Da im u svakoj ucionici stoji grb Herceg-Bosne? Da idu na izlet u Međugorje? Da se mole prije nastave? Da su im svi prijatelji Hrvati-katolici?
Naravno, u isto to vrijeme broj prvasica po BNP ne-Bosnjaka je dramaticno veci od broja prvasica po HNP koji su ne-Hrvati. Pa tako imamo masu Roma i Srba i pristojan broj Hrvata i ostalih. Za njih je stanje u Mostaru jos gore od ovih sluzbenih podataka, nikako bolje.
Inace to je lik koji ce reci da su 2 Bosnjaka u Čapljini po HNP, u istoj zgradi u kojoj radi skola koji provodi BNP. Zasto onda idu u istu tu zgradu, ali HNP?
Odlicno ako je tako, ajde onda izbroji koliko hr prvasica ide u Konjicu u skolu? Sigurno je 2, mozda i vise. Ali ne, on ce svih 195 zaracunati kao Bosnjake. Ista stvar s Jablanicom, svi h e zaracunati kao Bosnje iako svi jako dobro znamo da u PS Doljani ide dobar broj Hrvata.
To je lik koji ce Albanca-katolika s krscanskim imenom po HNP u ČAPLJINI oduzeti od broja Hrvata. Ali to nije sve, gospodin mentol ce ga pribrojiti Bosnjacima. Stvarno vjerodostojno.
To je mentol koji ce traziti podatke za Stolac, iako su podaci bili nabavljeni i objavljeni od strane jednog od najvecih portala u BIH. Ali zasto da on tome povjeruje kad njemu ti podaci ne odgovaraju?
To je mentol kojem ce drugi mentoli prebrojati broj prvasica u Grudama na nacin da ce brojati retke, bez da ih citaju i na taj nacin dobiti krivu brojku, umanjenu brojku.
Broj Hrvata definitivno ide 1.100+, njihova brojka, ovisno o Jablanici, 760-770.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 06 lip 2018, 14:06 |
|
|
pravnik95 je napisao/la: A mi, mi smo 17 junaka do 600. Razlika je 156 u nasu korist. Ja sam mislio da ce HNP biti max 570 nakon proslogodisnjih 550, ali 583 je svakako bolje.
Trenutno me cak i vise od Neuma zanima Jablanica i PS Doljani. Taj kraj mi je fenomen, slican Koritima pokraj Grahova. Doljani (Blidinje) će turbo rasti u budućnosti. Turizam :)
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|