|
|
Stranica: 866/3847.
|
[ 96154 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Yebyvetr
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 04 vel 2019, 23:51 |
|
|
Diablo je napisao/la: dudu je napisao/la: ne bi trebali brinuti, dok mi dođemo da manjine čine 60% u Zagrebu, već ćemo imati primjera jedno 20 milijunskih gradova u Europi je li to dobro ili ne, tako da ćemo reagirati već kad budu na 15% ili dodat gas i reći što ovo valja ili ćemo svoj pos`o.
inače nikakva desnica ne može okrenuti svjetske trendove, mogla bi kad bi Europljani bili spremni ciljano pristati zauvijek na lošiji standard, a oni to neće. može se samo na 2 načina, ili kao Izraelci ili asimiliranje, sve drugo je propast.
umjesto da smo izbirljivi, pravo je pitanje: zašto bi netko želio postati Hrvat?
Kako mislis reagirati ako potencijalni neprijatelj dodje na 15-20%? Ako prohrvatske stranke ni dan danas nemaju večinu u svojoj državi već nekih 35%? Tih 15% su buduci glasaci SDP-a i ostalog izdajnickog smeca jer im sigurno nacionalizam nece biti drag pa da glasaju za desnicu kao ni za hdz ma kakve im god ćato price prodavao  . Samim time dolazimo do zakljucka da bi 10 pa i 15% bio pocetak kraja Hrvatske drzave kao i njenog naroda... Gospodin Dudu je pravi vizionar. Poklapa Europu. Nažalost, to nema veze s realnošću u Hrvatskoj. Hrvate u Hrvatskoj se tjera preko ruba. Krvavi ispod kože, prodani, izdani, protjerani. Reakcija slijedi i to dosta brzo. A što se Haredi Hrvata tiče, vjerujte da djeca ne bi bila problem sa kvalitetnom ekonomijom. Ni najmanje 
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 04 vel 2019, 23:52 |
|
|
Diablo je napisao/la: snowflake je napisao/la: Znam to. Ali, iskreno, zbilja smo očajni ako su nam Srbi prvi ili jedini izbor za popunjavanje demografskih rupa. U normalnim okolnostima bili bi među posljednjima. A opet, sami smo krivi, Slovacima je bilo i gore pa nisu iseljavali ovoliko i organizirali su zemlju.
Nije potrebno o srbima imati takvo mišljenje, oni su to i dokazali . Za državu je bolje i da propadne , kolaps sustava nego da ponavljamo greške iz prošlosti... Činjenica jest da smo se možda doveli u takvu situaciju da nemamo izbora. Ali treba pazit na omjere, samo to kažem.
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 04 vel 2019, 23:53 |
|
|
PCM je napisao/la: Isusa vam vi ko da ste u supermarketu pa birate malo bi ukrajince, malo srba, malo makedonaca... Smijesni ste matere mi.
Mi cemo primit one koji hoce tu doc i najlakse ih je integrirat, zna se tko je to. Sve ostalo su puste tlapnje.
Ukrajinci da dodju pored susjedne Poljske s jacom ekonomijom i istim standardom kao mi. Dajte prebacite sa spaceship factory na neki normalan tv kanal. Poljaci da imaju njemacku ekonomiju opet nebi uspjeli asimilirati sve ukrajince jer ih jako dosta ima.Ili njih ili bošnjake ovo jada sto je ostalo, a trecu opciju jednostavno nevidim...
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 04 vel 2019, 23:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62818 Lokacija: DAZP HQ
|
Diablo je napisao/la: snowflake je napisao/la: Ja ih volim. Jedini narod koji nas je simpatizirao iako smo mi katolici, a oni pravoslavci. Za sve druge smo bili bečki špijuni. A luzeri su samo zato jer su pored Ruja, kojih je koliko ono, i još su naoružani atomskim glavama. Zato Ukrajinci imaju mentalitet malog naroda, iako su drugi najveći narod slavenstva.
Glavna žitnica i radna snaga sovjetskog saveza bili a neki ih nazivaju luzerima. Pa nama nisu potrebni oni jakog karaktera,potencijalni neprijatelji nego sirova radna snaga da obavlja poslove koje Hrvati ne zele(turizam,građevina,poljopriveda). Ukrajinci su idealan odabir za nas... ovo je baš primjer kako ne, osim ako želiš od njih stvoriti neprijatelja. migranti dolaze popunjavati razna radna mjesta, kod nas mahom najlošija, ali ako ostaju očekuju da im djeca imaju šansu uklopiti se i napredovati. po tebi bi trebali biti kao Židovi u Egiptu, možeš misliti koja bi to bila ljubav. jednima su Ukrajinci dragi, drugi bi ih u lance bacili i da rade za Hrvate. šta ti je to zeleno na balkonu, upita s one strane dinare Diabla, a Diablo će na to: e ja ću svog Ukrajinca farbati u boju u koju ja hoću!
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
karadzic
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 04 vel 2019, 23:55 |
|
|
Ova tema je potpuno zatrpana izlivima hrvatskog divljenja prema vestackoj konvertitskoj naciji, koja komplekse zbog konvertitstva leci patoloskom mrznjom prema narodu kojem su nekada pripadali. Interesantno, ali je vise za neku psihoanalizu, a ne temu demografije.
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
Vrh |
|
 |
1986
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 04 vel 2019, 23:56 |
|
|
Mislim da su za rad u Hrvatskoj najidealniji Makedonci i Albanci(bilo koje vjere). Upoznati su sa jezikom, smatraju Hrvate prijateljskim narodom, plaće su im mizerne, nisu daleko...
Inaće, također sam protiv nekog useljavanja Srba. Jednostavno stvaraju se tenzije. Nije ovo Austrija da nas boli kurac šta će auslender radit. Ovdje nikakvo srbovanje nebi dobro završilo. Malo malo bi u novinama bilo tučnjava Srba i Hrvata u Zagrebu itd. Isključivo na rad u sezonu i nogom u guzicu.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 04 vel 2019, 23:58 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Zanimljivo je kako su naši malo žešći desničari, koji su protiv uvoza Srba i asimilacije, nesvjesni da njihovog srpskog pandana jeza hvata od toga.
Kad te netko gleda kao na obrok kojeg želi smazati, pun proteina kako bi ojačao. Sve to dok oni maštaju o poljima koja nemaju s kim popuniti. Samo ne treba imat u glavi sliku 19. St. i dočekat ćemo 22. kao narod, možda malo šaren ali mislim da Srbi i Bošnjaci neće.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 04 vel 2019, 23:58 |
|
|
1986 je napisao/la: Mislim da su za rad u Hrvatskoj najidealniji Makedonci i Albanci(bilo koje vjere). Upoznati su sa jezikom, smatraju Hrvate prijateljskim narodom, plaće su im mizerne, nisu daleko...
Inaće, također sam protiv nekog useljavanja Srba. Jednostavno stvaraju se tenzije. Nije ovo Austrija da nas boli kurac šta će auslender radit. Ovdje nikakvo srbovanje nebi dobro završilo. Malo malo bi u novinama bilo tučnjava Srba i Hrvata u Zagrebu itd. Isključivo na rad u sezonu i nogom u guzicu. dok ti pričaš i naklapaš brojke pokazuju da Srbi već dolaze- u tisućama.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Istin
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 vel 2019, 00:01 |
|
Pridružen/a: 18 vel 2018, 00:31 Postovi: 1460 Lokacija: Mareva Ljut
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zanimljivo je kako su naši malo žešći desničari, koji su protiv uvoza Srba i asimilacije, nesvjesni da njihovog srpskog pandana jeza hvata od toga.
Kad te netko gleda kao na obrok kojeg želi smazati, pun proteina kako bi ojačao. Sve to dok oni maštaju o poljima koja nemaju s kim popuniti. Samo ne treba imat u glavi sliku 19. St. i dočekat ćemo 22. kao narod, možda malo šaren ali mislim da Srbi i Bošnjaci neće. Sve to treba vratiti svetoj vjeri katoličkoj, progutat ćemo bosansku krajinu i trebinje. Tim ljudima Srbija nema ama baš ništa ponuditi. Ekonomski ih vezati za sebe pa onda polako, korak po korak, korak po korak.
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 vel 2019, 00:02 |
|
|
Diablo je napisao/la: snowflake je napisao/la: Ja ih volim. Jedini narod koji nas je simpatizirao iako smo mi katolici, a oni pravoslavci. Za sve druge smo bili bečki špijuni. A luzeri su samo zato jer su pored Ruja, kojih je koliko ono, i još su naoružani atomskim glavama. Zato Ukrajinci imaju mentalitet malog naroda, iako su drugi najveći narod slavenstva.
Glavna žitnica i radna snaga sovjetskog saveza bili a neki ih nazivaju luzerima. Pa nama nisu potrebni oni jakog karaktera,potencijalni neprijatelji nego sirova radna snaga da obavlja poslove koje Hrvati ne zele(turizam,građevina,poljopriveda). Ukrajinci su idealan odabir za nas... Oni također mogu u Njem. i Poljsku. A ima nešto i u ovom što Robbie kaže; politički će teško nešto ikad vrijediti i ako saveze među narodima i državama promatraš samo kroz tu prizmu, onda oni nikad nama ne mogu bit ono što su Srbima Ruje. Ne možeš imat neke opipljive koristi od njihovog prijateljstva i ako ti je samo to cilj, onda... S druge strane, mi smo premali da sami sebi pomognemo.
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 vel 2019, 00:03 |
|
|
dudu je napisao/la: Diablo je napisao/la: Glavna žitnica i radna snaga sovjetskog saveza bili a neki ih nazivaju luzerima. Pa nama nisu potrebni oni jakog karaktera,potencijalni neprijatelji nego sirova radna snaga da obavlja poslove koje Hrvati ne zele(turizam,građevina,poljopriveda). Ukrajinci su idealan odabir za nas... ovo je baš primjer kako ne, osim ako želiš od njih stvoriti neprijatelja. migranti dolaze popunjavati razna radna mjesta, kod nas mahom najlošija, ali ako ostaju očekuju da im djeca imaju šansu uklopiti se i napredovati. po tebi bi trebali biti kao Židovi u Egiptu, možeš misliti koja bi to bila ljubav. jednima su Ukrajinci dragi, drugi bi ih u lance bacili i da rade za Hrvate. šta ti je to zeleno na balkonu, upita s one strane dinare Diabla, a Diablo će na to: e ja ću svog Ukrajinca farbati u boju u koju ja hoću! Trebo bi ga postavit u vlasti kao oni degenerici u Londonu? Il ce radit poslove koji mu se ponude il noga , nikakve prisile nema 
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
Vrh |
|
 |
1986
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 vel 2019, 00:03 |
|
|
dudu je napisao/la: 1986 je napisao/la: Mislim da su za rad u Hrvatskoj najidealniji Makedonci i Albanci(bilo koje vjere). Upoznati su sa jezikom, smatraju Hrvate prijateljskim narodom, plaće su im mizerne, nisu daleko...
Inaće, također sam protiv nekog useljavanja Srba. Jednostavno stvaraju se tenzije. Nije ovo Austrija da nas boli kurac šta će auslender radit. Ovdje nikakvo srbovanje nebi dobro završilo. Malo malo bi u novinama bilo tučnjava Srba i Hrvata u Zagrebu itd. Isključivo na rad u sezonu i nogom u guzicu. dok ti pričaš i naklapaš brojke pokazuju da Srbi već dolaze- u tisućama. Znam ja to samo sam iznio svoje mišljenje. Nadam se samo da će to useljavanje u jednom trenutku stati
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 vel 2019, 00:07 |
|
|
1986 je napisao/la: Mislim da su za rad u Hrvatskoj najidealniji Makedonci i Albanci(bilo koje vjere). Upoznati su sa jezikom, smatraju Hrvate prijateljskim narodom, plaće su im mizerne, nisu daleko...
Inaće, također sam protiv nekog useljavanja Srba. Jednostavno stvaraju se tenzije. Nije ovo Austrija da nas boli kurac šta će auslender radit. Ovdje nikakvo srbovanje nebi dobro završilo. Malo malo bi u novinama bilo tučnjava Srba i Hrvata u Zagrebu itd. Isključivo na rad u sezonu i nogom u guzicu. Jel moguće da se ja i ti u nečem slažemo, ajde nek sam i to doživio  . Nego šta mislite na povlačenje Hrvata iz juzne amerike ?? Dobar dio ih još zna jezik a neka integracija i nije potrebna...
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 vel 2019, 00:09 |
|
|
Istin je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Zanimljivo je kako su naši malo žešći desničari, koji su protiv uvoza Srba i asimilacije, nesvjesni da njihovog srpskog pandana jeza hvata od toga.
Kad te netko gleda kao na obrok kojeg želi smazati, pun proteina kako bi ojačao. Sve to dok oni maštaju o poljima koja nemaju s kim popuniti. Samo ne treba imat u glavi sliku 19. St. i dočekat ćemo 22. kao narod, možda malo šaren ali mislim da Srbi i Bošnjaci neće. Sve to treba vratiti svetoj vjeri katoličkoj, progutat ćemo bosansku krajinu i trebinje. Tim ljudima Srbija nema ama baš ništa ponuditi. kad moji dođu na vlast, ti ćeš biti oficir. ima kod nas dosta paradoksa, muslimane volimo nazivati izdajnicima, otpadnicima i ne znam kako sve ne, a to znači dvije stvari, da ih u osnovi smatramo svojima i da bismo željeli da je Ahmed Ante, Muhamed Mate, Alija Ilija, Edin Jure itd. i to zato da bismo bili jači. cijela jedna ideologija postoji oko toga, možda ne da mjenjaju imena, ali svakako da se nekako skroji odijelo da stanu u hrvatsku naciju. na stranu Srbi, ali doista ne vidim neki problem da Bošnjaci čak i masovno nasele Hrvatsku. prvo, rastrećuju se Hrvati u BIH, drugo, postoji veće razumjevanje Hrvata u BIH, treće, problemi ili koristi su nam iste, četvrto, Bošnjaka dugoročno nema nigdje, peto, u globaliziranom svijetu nije loše imati muslimane, a ako već moraš bolje svoje nego azijate, mogu do sutra nabrajati. alternativa je puno gora.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 vel 2019, 00:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85118 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Diablo je napisao/la: 1986 je napisao/la: Mislim da su za rad u Hrvatskoj najidealniji Makedonci i Albanci(bilo koje vjere). Upoznati su sa jezikom, smatraju Hrvate prijateljskim narodom, plaće su im mizerne, nisu daleko...
Inaće, također sam protiv nekog useljavanja Srba. Jednostavno stvaraju se tenzije. Nije ovo Austrija da nas boli kurac šta će auslender radit. Ovdje nikakvo srbovanje nebi dobro završilo. Malo malo bi u novinama bilo tučnjava Srba i Hrvata u Zagrebu itd. Isključivo na rad u sezonu i nogom u guzicu. Jel moguće da se ja i ti u nečem slažemo, ajde nek sam i to doživio  . Nego šta mislite na povlačenje Hrvata iz juzne amerike ?? Dobar dio ih još zna jezik a neka integracija i nije potrebna... I dalje mi nije jasno zašto im se svima ne podijele državljanstva. Tko god je 1/8 Hrvat. Čitav Punta Arenas. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
|
|
1986 je napisao/la: dudu je napisao/la: dok ti pričaš i naklapaš brojke pokazuju da Srbi već dolaze- u tisućama.
Znam ja to samo sam iznio svoje mišljenje. Nadam se samo da će to useljavanje u jednom trenutku stati S obzirom na uredbe koje je Vlada donijela - sumnjam.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 vel 2019, 00:14 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Diablo je napisao/la: Jel moguće da se ja i ti u nečem slažemo, ajde nek sam i to doživio  . Nego šta mislite na povlačenje Hrvata iz juzne amerike ?? Dobar dio ih još zna jezik a neka integracija i nije potrebna... I dalje mi nije jasno zašto im se svima ne podijele državljanstva. Tko god je 1/8 Hrvat. Čitav Punta Arenas.  I dijele, samo to potiho i pomalo ide ali ide. https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/p ... o-20180323
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 vel 2019, 00:14 |
|
|
Diablo je napisao/la: 1986 je napisao/la: Mislim da su za rad u Hrvatskoj najidealniji Makedonci i Albanci(bilo koje vjere). Upoznati su sa jezikom, smatraju Hrvate prijateljskim narodom, plaće su im mizerne, nisu daleko...
Inaće, također sam protiv nekog useljavanja Srba. Jednostavno stvaraju se tenzije. Nije ovo Austrija da nas boli kurac šta će auslender radit. Ovdje nikakvo srbovanje nebi dobro završilo. Malo malo bi u novinama bilo tučnjava Srba i Hrvata u Zagrebu itd. Isključivo na rad u sezonu i nogom u guzicu. Jel moguće da se ja i ti u nečem slažemo, ajde nek sam i to doživio  . Nego šta mislite na povlačenje Hrvata iz juzne amerike ?? Dobar dio ih još zna jezik a neka integracija i nije potrebna... Preko pedeset posto ljudi koji su se za stalno vratili u RH iz emigracije jesu iz Južne Amerike. To nisu velike brojke, no postoji službena statistika. Jedan od većih problema i jest jezik, većina ga ne govori, najrecentniji iseljenički val je onaj iza II. rata. To ti je treća generacija, jezik se izgubio kod većine. I ovi koji su se otamo vratili, ne mislim da ih je samo nužda natjerala ipak je većina bila srednji sloj. Bilo bi zanimljivo napravit istraživanje.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
|
|
Robbie MO je napisao/la: Diablo je napisao/la: Jel moguće da se ja i ti u nečem slažemo, ajde nek sam i to doživio  . Nego šta mislite na povlačenje Hrvata iz juzne amerike ?? Dobar dio ih još zna jezik a neka integracija i nije potrebna... I dalje mi nije jasno zašto im se svima ne podijele državljanstva. Tko god je 1/8 Hrvat. imam ih nekoliko prijatelja na fejsu, dodaju sve prezimenjake na koje nailaze, s jednim se povremeno čujem već 12 godina, otkako je fejsa, taj je iz Čilea, Hrvat u 4. generaciji, s Brača podrijetlom, a izgleda kao klasični hibrid amerindian+europa, sin mu ima dosta europskiji izgled. samo su ovi svi situirani, teško mogu zamisliti da bi takvi došli i ogromni su domoljubi, u prosjeku dosta više mare za Čile i Argentinu nego mi za Hrvatsku.
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 vel 2019, 00:15 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Diablo je napisao/la: Jel moguće da se ja i ti u nečem slažemo, ajde nek sam i to doživio  . Nego šta mislite na povlačenje Hrvata iz juzne amerike ?? Dobar dio ih još zna jezik a neka integracija i nije potrebna... I dalje mi nije jasno zašto im se svima ne podijele državljanstva. Tko god je 1/8 Hrvat. Čitav Punta Arenas.  Zbog ustaske stigmatizacije od onih koji jos uvijek drmaju Hrvatskom...
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 vel 2019, 00:16 |
|
|
Diablo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: I dalje mi nije jasno zašto im se svima ne podijele državljanstva. Tko god je 1/8 Hrvat. Čitav Punta Arenas.  Zbog ustaske stigmatizacije od onih koji jos uvijek drmaju Hrvatskom... Lupaš. Većina južnoameričkih Hrvata su Dalmoši potjerani filokserom prije WWII.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 vel 2019, 00:19 |
|
|
Inače udaramo na svim frontovima.
Demografske mjere ipak nisu loše. Potičemo povratak iz dijaspore. Potičemo imigraciju i asimilaciju.
Na tri fronta i to baš tim redoslijedom.
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 vel 2019, 00:21 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Diablo je napisao/la: Zbog ustaske stigmatizacije od onih koji jos uvijek drmaju Hrvatskom... Lupaš. Većina južnoameričkih Hrvata su Dalmoši potjerani filokserom prije WWII. To znamo ja i ti no sta je s 50% onih koji im tu stigmu nabacuju zbog sake ustasa a uz to jos kontroliraju medije??Pronađi par članaka o njima na indexu ili 24 časa pa čitaj komentare...
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 vel 2019, 00:32 |
|
|
Ma daj, i ljevica je svjesna demografske crne rupe. Čak i više od desnice. Mislim da je puno veći problem desnici objasnit zašto trebamo imigraciju nego lijevima.
|
|
Vrh |
|
 |
1986
|
Naslov: Re: 1995.-2018. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 vel 2019, 00:32 |
|
|
Diablo je napisao/la: Jel moguće da se ja i ti u nečem slažemo, ajde nek sam i to doživio  . Nego šta mislite na povlačenje Hrvata iz juzne amerike ?? Dobar dio ih još zna jezik a neka integracija i nije potrebna... Nedavno je novi zakon olakšao dobijanje državljanstva. Više nije potrebno znati jezik i neke opće stvari, samo dokazati da ti je netko od predaka bio Hrvat. Ali netko je već rekao da se nikakva statistika ne vodi. Useljavaju se sigurno, ali kojim intenzitetom ne znamo. Po meni se premalo na tome radi. Ako treba organizirat posebne urede u veleposlanstvima. Zvat ljude na razgovore pronalaziti za njih posao i smještaj u Hrvatskoj, nagovarat ih, nudit im pogodnosti. Prodaj sve što imaš i Čileu, kupi kuću u okolici Rijeke(malo da promjenimo političku orijentaciju tog kraja  ) i Bog te veselio
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|