HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 09 sij 2025, 15:21.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 88914 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 995, 996, 997, 998, 999, 1000, 1001 ... 3557  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji
PostPostano: 31 svi 2019, 14:28 

Dudu, molim te daj tvoju procjenu trenutnog broja stanovnika u USK.

Realnu, ni pesimisticnu ni optimisticnu.

Strateski ekstremno vazan, trenutno bosnjacki, kanton. Za Hrvatsku je USK zanimljiviji teritorij i od zapadne Hercegovine.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 14:29 

s one strane dinare je napisao/la:
pa ovi preostali iz USK će dočekat HV kao spasitelje i osloboditelje nakon još par godina pustošenja od migranata.

trt mrt
Ja sam bosanac i zao mi je sto je BiH bez vojske al kao klinac u proteklom ratu sam bio u enklavi bihac! Kad se je HVO i Bosna vojska spojila toliko smo bili sretni kad gledam vojnika Hrvatske imam osjecaj ko da je to i moja vojska! Jer da nije bilo Hrvatske oluje ne bih bilo ni Bihaca ni jajca i mnogih gradova u Bosni !Volio bih da je Bsna i Hrvatska jedna cijelina!✌✌zivjeli nasi susjedi!

prije 2 tjedna

Ovaj već jedva čeka vidjet HV.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 14:32 

Robbie MO je napisao/la:
Dudu, molim te daj tvoju procjenu trenutnog broja stanovnika u USK.

Realnu, ni pesimisticnu ni optimisticnu.

Strateski ekstremno vazan, trenutno bosnjacki, kanton. Za Hrvatsku je USK zanimljiviji teritorij i od zapadne Hercegovine.

Teško mi je sad napamet jer nemam brojke pred sobom, ali je jasno da je ispod 200 tisuća, rekao bih da je trenutno bliže 180 nego 190, ali možda bih dubljom analizom došao do zaključka da nema ni 180.

Koliko smo ono rekli da je prvašića i koliko je bilo rođenih i umrlih lani?

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 14:32 

Robbie MO je napisao/la:
Upozorenje pred trajni ban.
Prema pravilima foruma koje je dopunio @lider, zabranjeno je usporedjivanje Hrvata BiH s manjinama u drugim državama, te uspoređivanje BiH s nacionalnim državama.

Gdje su vam ta pravila ?

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 14:34 

BBC je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:
Prema pravilima foruma koje je dopunio @lider, zabranjeno je usporedjivanje Hrvata BiH s manjinama u drugim državama, te uspoređivanje BiH s nacionalnim državama.

Gdje su vam ta pravila ?

Ne mogu ih naći, ali postoje već godinama. Netko ih je maknuo. Svejedno, ja upozoravam na njihovo postojanje. I to ću uraditi samo jednom onome tko ih prekrši. Ima da ih pamti.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 14:37 

slika
Kad se HV vrati u Bihać nakon 400 godina bio bi red da im se organizira doček. :zastava_Hrvata

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 14:38 

Da se upišemo na 1000-tu stranicu, kao što bi Bošnjaci dali guzice za brojke iz 2009 danas, tako će i 2029 maštati o brojkama iz 2019.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 14:39 

Stinger19 je napisao/la:
Citat:
Hrvati u BiH nisu samo unutarnja stvar BiH, to vam mora bit jasno. Napad na Hrvate u BiH je napad na Hrvatsku. Shvatite da BiH nije samo vaša i ne odlučujete samo vi. Hrvatska je potpisala dva sporazuma koja su zaglavni kamen današnjeg uređenja BiH i sve što se događa u BiH je povezano s Hrvatskom jer je to naše dvorište. Prije skoro 25 godina BiH je preživjela jer su se dva od tri naroda složila da je žele a sad ju možda želi samo jedan narod. Mi BiH više spašavati nećemo, a vi samo nastavite kako ste krenuli. Režete granu na kojoj sjedite.

tako je govorio i 3. reich za nijemce u poljskoj, ceskoj, vojvodini, tako govori i srbija za srbe ma gdje god da su, i rusija to vice za ruse na baltiku itd. to se zove zavojevacki imperijalizam koji za osnovu ima tvrdnju da se stite interesi vlastite manjine drugdje. svi ljudi koji zive u bih su unutarnja stvar bih. primarno. ostali su uljezi ako dolaze nepozvani da se mijesaju. znam ja da bi vi sad vako, sad nako kako vam odgovara, ali vlak neovisnosti i suverenosti bih je prosao. tad vam je to bilo u interesu, sad nije, ali nema vracanja vise. ja bih vas molio da prestanete da spasavate bih, jer je to floskula. vi spasavate bih kao i srbi, dakle al u k...u. ko god misli da moze savladati bih i bosnjake neka krene. cekamo vec 24 godine, i kako ste krenuli jos cemo 24. prica, laprdanje, eto ono malo za samoupravu i to je to. :kava

Po Internetu pričaju da onaj tko spomene Hitlera u raspravi u stvari priznaje da nema argumenata. :zubati

1071 of 2558 - 41.87%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 15:09 

Kačamak je napisao/la:
Moram da kažem sledeće..
Odgovorno tvrdim da se mnogo bosnian muslims seli u Hrvatsku.Bez šale.

Sele pa da od tamo mogu dalje ka EU

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 16:22 

VUKsaJUGA je napisao/la:
Kačamak je napisao/la:
Moram da kažem sledeće..
Odgovorno tvrdim da se mnogo bosnian muslims seli u Hrvatsku.Bez šale.

Sve češča tema u Hr, pogotovo sad pred sezonu.

Prije jedno tjedan dana gledam županijsku panoramu (Istra i Kvarner) i tema je bila o radnicama iz regije. Jedna je bila iz Subotice (ali ime je bilo Ana pa može biti i Hrvatica), jedna iz Novog Sada i jedna iz Jajca (Muslimanka). Sve kažu da su zadovoljne i sve 3 su u Puli.

A prije par dana također na županijskoj panorami (Zagreb) rečeno je kako je radnika iz BiH i Albanije puno u Zagrebu i kako trenutno rade novi rotor. Intervjuirali su samo dvojicu Albanaca

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 17:18 

1000 :thumbup1

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 17:26 

A oće li više fzs izbacit nacionalnost rođenih i umrlih?
Pa da se proanalizira!!

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 17:45 

1986 je napisao/la:
VUKsaJUGA je napisao/la:

Prije jedno tjedan dana gledam županijsku panoramu (Istra i Kvarner) i tema je bila o radnicama iz regije. Jedna je bila iz Subotice (ali ime je bilo Ana pa može biti i Hrvatica), jedna iz Novog Sada i jedna iz Jajca (Muslimanka). Sve kažu da su zadovoljne i sve 3 su u Puli.

A prije par dana također na županijskoj panorami (Zagreb) rečeno je kako je radnika iz BiH i Albanije puno u Zagrebu i kako trenutno rade novi rotor. Intervjuirali su samo dvojicu Albanaca

Među 43.000 stranaca koji su lani dobili boravak i radnu dozvolu u RH, našlo se i oko 15.000 Bošnjaka iz BiH. Jel baš pametno tako olako davati radne dozvole Bošnjacima, ne znam. Da se mene pita, prije bi dao radnu dozvolu Pakistancu, Indijcu ili Filipincu nego Bošnjaku.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 17:47 

malo sredio bošnjine gps pite za 2013., usk je na tom popisu najnapuhaniji a opet se lijepo vidi da ga je pola prazno (srbi) a dobar dio druge polovine pun "ostalih" čitaj babinih hrvata

slika

zanima li koga cijela bejha ovako? nisam još vidio pite za 2013.? (interaktivne mape me ne zanimaju (ovo i je prepisano sa istih sa statistika.ba))

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 18:25 

robelec je napisao/la:
Jel baš pametno tako olako davati radne dozvole Bošnjacima, ne znam. Da se mene pita, prije bi dao radnu dozvolu Pakistancu, Indijcu ili Filipincu nego Bošnjaku.

Muslimani-Bošnjaci su vrijedni ljudi, nevezano za politiku. I treba im dati dozvole za rad.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 18:47 

Mar-kan je napisao/la:
robelec je napisao/la:
Jel baš pametno tako olako davati radne dozvole Bošnjacima, ne znam. Da se mene pita, prije bi dao radnu dozvolu Pakistancu, Indijcu ili Filipincu nego Bošnjaku.

Muslimani-Bošnjaci su vrijedni ljudi, nevezano za politiku. I treba im dati dozvole za rad.

Filipinci su također na glasu kao vrijedni ljudi i radnici te ne traže džamije. Bošnjaci u odnosu na popis stanovnika 2001. i 2011. imaju solidan demografski rast u Hrvatskoj, a najbolje se na primjeru Pule vidi što se dogodi kada im se masovno daju radne dozvole. Kroz 25 godina su došli na 5% stanovništva i danas traže lokaciju za džamiju od vlasti, ucjenjuju lokalnu vlast glasovima i uznemiravaju lokalno stanovništvo koje ne želi džamiju u svojoj blizini.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 19:11 

robelec je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:

Filipinci su također na glasu kao vrijedni ljudi i radnici te ne traže džamije. Bošnjaci u odnosu na popis stanovnika 2001. i 2011. imaju solidan demografski rast u Hrvatskoj, a najbolje se na primjeru Pule vidi što se dogodi kada im se masovno daju radne dozvole. Kroz 25 godina su došli na 5% stanovništva i danas traže lokaciju za džamiju od vlasti, ucjenjuju lokalnu vlast glasovima i uznemiravaju lokalno stanovništvo koje ne želi džamiju u svojoj blizini.

Pričekat da padnu debelo ispod milijuna a onda asimilirat podobne, ostvarit Alijine najcrnje snove, uzet im dusu... :zubati

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 19:17 

USŽ 1991. 330 000 ljudi
:smajl043
Nevjerojatno
I ovih sadašnjih aproksimativnih 170 000 je ogrooomna brojka.
Treba to što hitnije svesti ispod 100 000

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 19:55 

Citat:

kad ne govorimo ono sto mislimo, onda takijamo. kad govorimo iskreno ono sto mislimo onda ide upozorenje i ban. :neznam ja sam najiskreniji, a u isto vrijeme artikuliran bosnjak (bez psovki i pravih osobnih prijetnji), koji je ikad u povijesti bio clan nekog hrvatskog foruma. odlucite se sto zelite. ako hocete takiju imate klix i nase medije. ako hocete istinu, onda stinger ma kako ruzno, uvredljivo i bolno zvucalo. uostalom, dajte na podforumu "sve o portalu hercegbosna.org" da organiziramo glasovanje kakve bosnjake ovde zelite, takijase ili istinase ? i jednu temu da se odlucite da li uopce zelite bosnjake na ovom forumu. dajte barem 100 glasova da cujemo glas naroda. moguce i da vam je pun k...c bosnjaka pa i to igra ulogu. sve je moguce.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 20:00 

Stinger19 je napisao/la:
Citat:

kad ne govorimo ono sto mislimo, onda takijamo. kad govorimo iskreno ono sto mislimo onda ide upozorenje i ban. :neznam ja sam najiskreniji, a u isto vrijeme artikuliran bosnjak (bez psovki i pravih osobnih prijetnji), koji je ikad u povijesti bio clan nekog hrvatskog foruma. odlucite se sto zelite. ako hocete takiju imate klix i nase medije. ako hocete istinu, onda stinger ma kako ruzno, uvredljivo i bolno zvucalo. uostalom, dajte na podforumu "sve o portalu hercegbosna.org" da organiziramo glasovanje kakve bosnjake ovde zelite, takijase ili istinase ? i jednu temu da se odlucite da li uopce zelite bosnjake na ovom forumu. dajte barem 100 glasova da cujemo glas naroda. moguce i da vam je pun k...c bosnjaka pa i to igra ulogu. sve je moguce.

Moraju te se rijesiti po svaku cijenu pa ti traze manu, valja se njima maltetirati sa tuzilastvom i izvlaciti ti postove i ostale dokaze koje budu trazili i zahtjevali, bolje im ovako =))

jednom cete platiti ceh ...

Vjerski program nije obrazovni program i tačka !

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 20:27 

robelec je napisao/la:
1986 je napisao/la:

Među 43.000 stranaca koji su lani dobili boravak i radnu dozvolu u RH, našlo se i oko 15.000 Bošnjaka iz BiH. Jel baš pametno tako olako davati radne dozvole Bošnjacima, ne znam. Da se mene pita, prije bi dao radnu dozvolu Pakistancu, Indijcu ili Filipincu nego Bošnjaku.

Bošnjaci iz tog kraja dosta pričaju ikavicom i puno su sličniji nama kulturno i jezikom nego nekakvi Filipinci, Indijci ili Pakistanci.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 20:31 

Prva tri mjeseca 2019 u odnosu na isti period 2018 :
Albanija -600
Hrvatska -250
Federacija BiH - 200
Kosovo -160
Srbija + 250
R. Srpska + 20

Jesu ovo NATO standardi ?

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 20:43 

Grunf je napisao/la:

Bošnjaci iz tog kraja dosta pričaju ikavicom i puno su sličniji nama kulturno i jezikom nego nekakvi Filipinci, Indijci ili Pakistanci.

Odseli u Sarajevo i uživaj u njihovoj kulturi koliko god hoćeš, možeš i klanjati kao Komšić.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 20:56 

Pakistancu ili Indijcu sigurno nebi dao radnu dozvolu prije nego Bosnjaku.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2019, 21:08 

Ne igrajte se sa Pakistanom, očito niste imali posla s njima.

1071 of 2558 - 41.87%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 88914 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 995, 996, 997, 998, 999, 1000, 1001 ... 3557  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Ceha, Naša Kvačica, Noname01, Perun_Velež, Teuton i 51 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: