|
|
Stranica: 1160/3837.
|
[ 95904 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
pravnik95
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 03 ruj 2019, 23:35 |
|
Pridružen/a: 18 lis 2016, 07:43 Postovi: 878 Lokacija: Zadar / Bihac
|
OŠ Vladimir Pavlović Čapljina 116 konačna brojka za CIJELU školu. -3 s obzirom na 1. upisni rok.
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 00:41 |
|
|
Aj ne kačite slike od klinaca po forumima.
|
|
Vrh |
|
 |
pravnik95
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 00:49 |
|
|
horus je napisao/la: Aj ne kačite slike od klinaca po forumima. Eto aj
|
|
Vrh |
|
 |
Miroljub123
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 00:50 |
|
|
Opet nezahvalnost. Raspačujemo materijale, no sljedeće godine sigurno ne ćemo. Neka znaju gdje ih ima pa neka pješače po zvizdanu kako im je i bio zapovjedio Jack, haha. Samo ćemo objaviti listu koju možemo dobiti iz škole na običnom papiru, a oni neka se pitaju je li točna ili ne, hehe. Ili ćemo samo dati brojku, a međusobno podijeliti detaljne podatke... S druge strane bit će mi žao jer onda više ne će moći igrati igru "Pronađi ime i prezime koje nije 100% izvorno hrvatsko kada već ne možeš Bošnjaka". Razmišljam još...  Mi sve transparentno iznosimo. Nema kod nas prikrivanja. Ako "druga strana" nema određeni pristup podatku rado ga dijelimo. Sve smo iznijeli. Rast (+5) broja prvašića sa 72 upisanih na 77 kao konačni broj u OŠ Ivana Gundulića, kao i pad (-1) sa 66 prvašića na upisnom roku na 65 kao konačnu brojku u OŠ Ilije Jakovljevića. Nismo mi "krivi" što do sada u školama imamo porast +11 od predviđenog broja prvašića. Podatke nekada znam provjeriti dva puta, pogotovo ako nemam dostupnih materijalnih izvora (dokumenta škole, fotografija na facebooku ili web-stranice, objavljenog popisa). I dok ne dobijem provjeru dva izvora teško objavljujem. I preporučujem svima da tako provjeravaju zbog različitih elemenata koji mogu dovesti do netočnog podatka. Naravno, koliko su u mogućnosti. Tako sam saznao za PO Raštane kako imaju 8 prvašića iz jednog izvora, i dok nije bilo potvrde drugog izvora nije bilo objave. Drugi izvor je bio Facebook, haha: https://www.facebook.com/Osnovna-%C5%A1 ... 836811600/Vidimo iz primjera prvašića Čapljina da s portalima, kao dokazivom sredstvu, treba biti oprezan. I ne samo glede Čapljine. Pogledajmo nedavnu vijest naslova " U Mostaru 91 prvašić manje nego lani" koja ima URL adresu: Citat: https://www.bljesak.info/sci-tech/obrazovanje/u-mostaru-106-prvasica-manje-nego-lani/284121 No, u nedostatku drugoga izvora, nema nam druge nego oslanjati se na podatke portala. Pogotovo ako znamo da portali toliko ne ne griješe po tima pitanjima. Ruku na srce, većinom su ipak točni.
_________________ Matija Vojsalić HRVATINIĆ (1476.) - posljednji bosanski kralj! Vrati se vjeri svojih djedova!
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 00:51 |
|
|
pravnik95 je napisao/la: horus je napisao/la: Aj ne kačite slike od klinaca po forumima. Eto aj AE... 
|
|
Vrh |
|
 |
Miroljub123
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 01:26 |
|
|
pravnik95 je napisao/la: Miroljub123 je napisao/la: OŠ Petra Bakula je škola koja uvijek ima 4 odjela prvašića, kao i ove godine. Vidjet ćemo hoće li OŠ Ivan Gundulić preći 80 prvašića. Sama matična škola ima 60 prvašića (evo fototgrafije), a bilo bi odlično kada bi Raštani i Vojno dali 20 najmanje 20 prvašića.  Sada ću nagađati kao neki na drugim forumima. Vidim 3-4 Bošnjaka, 2-3 Muslimana, 2-3 Albanaca, 3-4 Jugoslavena. Franco i Leon su jamačno Španjolci, Ella ne može biti Hrvatica...  Za coravog Jacka - Ivan Gundulić, centralna skola Neka si ponovo. No, opet su našli Bošnjaka. Sada im je Tin (skrećeno od Augustin) Mutilović Bošnjak!  Znam jednog Mutilovića s Rudnika. Možda mu je to čak i sin. Hrvatina do bola! Imaju i Muslimani isto prezime, ali na Rudniku nema takvih. Dakle, imaju samo jedno muslimansko ime (Hana) na području čitave zapadne strane. Samo jedno! No, i ono je postalo posve neutralno. Npr., u Hrvatskoj skoro to nitko ne veže uz "muslimane" nego uz obično semitsko podrijetlo, ako već ulaze u podrijetlo imena. No, zbog prezimena ne ćemo toliko cjepidlačiti, haha. Neka im.
_________________ Matija Vojsalić HRVATINIĆ (1476.) - posljednji bosanski kralj! Vrati se vjeri svojih djedova!
|
|
Vrh |
|
 |
pravnik95
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 01:29 |
|
|
Miroljub123 je napisao/la: pravnik95 je napisao/la: Za coravog Jacka - Ivan Gundulić, centralna skola Neka si ponovo. No, opet su našli Bošnjaka. Sada im je Tin (skrećeno od Augustin) Mutilović Bošnjak!  Znam jednog Mutilovića s Rudnika. Možda mu je to čak i sin. Hrvatina do bola! Imaju i Muslimani isto prezime, ali na Rudniku nema takvih. Dakle, imaju samo jedno muslimansko ime (Hana) na području čitave zapadne strane. Samo jedno! No, i ono je postalo posve neutralno. Npr., u Hrvatskoj skoro to nitko ne veže uz "muslimane" nego uz obično semitsko podrijetlo, ako već ulaze u podrijetlo imena. No, zbog prezimena ne ćemo toliko cjepidlačiti, haha. Neka im. Znam ja iz Mostara ljude cak sa čistim muslimanskim imenima (o prezimenima neću ni pričati), a Hrvati. I sve do jedan miješani brak. Valjda kad si miješani, možeš birati :)
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 01:32 |
|
|
Ne objavljujte slike bezveze i kome to vi nesto dokazujete s imenima i prezimenima. Onoj budaletini na antipsihoticima i velikom online patriJotu “Bosne”. Ispadate smijesni s ovim pizdarijama majke mi.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
Miroljub123
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 01:47 |
|
|
horus je napisao/la: pravnik95 je napisao/la: Eto aj
AE...  Možda najbolje dati poveznicu pa neka istražuju oni koje posebno zanima. Razmišljao sam li postaviti fotku prvašića iz PO Raštana, napose zato što na nekim forumima tvrde kako "cijela škola ima desetak đaka", haha. No, objaviš poveznicu pa neka zainteresirani gledaju, čitaju, broje... @pravnik95 Svaka čast glede podataka na području HNŽ-a! Još ćemo sve izvesti na čistac i potvrditi, haha.
|
|
Vrh |
|
 |
Miroljub123
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 02:35 |
|
|
PCM je napisao/la: Ne objavljujte slike bezveze i kome to vi nesto dokazujete s imenima i prezimenima. Onoj budaletini na antipsihoticima i velikom online patriJotu “Bosne”. Ispadate smijesni s ovim pizdarijama majke mi. Oprosti, ali se ne slažem s tobom. Iznimno je bitno prenijeti realnu situaciju s terena koja pokazuje kako i ono malo muslimana na zapadnoj strani iščezava. Prvašića praktički nemaju. Mostar se dijeli na dva apsolutna monocentrična područja. U redu, ti ćeš možda reći kako to nije bitno. E, pa bitno jer se na nas duboko odnosi. Prvo ti ide njihova priča kako ima 20-30 muslimanke djece na zapadnom, pa onda napušu broj na 30-40, pa onda kako su muslimani stabilan faktor, kako čine dio društva na zapadnoj strani... I, što onda? Pa treba im jedan veliki islamski centar na zapadnoj strani kako bi ih sve okupljao, zar ne? Misliš kako pričam bajke? Pa već godinama se prodaje priča o izgradnji takvog centra u našem dijelu. I iziskivanje IZ za gradnjom takvog centra se direktno odražava na društveno-kulturne ustanove Hrvata. Tako jedini HNK izvan RH-a ne može dobiti novca od grada za izgradnju kazališta kako treba jer se bošnjački političari, pod utjecajem IZ, blokiraju takve stvari. A HNK ima sve moguće dozvole. Da, napomenem, sve je na našoj strani. Kada spomeneš da mogu izgraditi islamski centar na svojoj strani, oni glatko odbijaju jer upravo netko treba duhovno skrbiti na muslimane na zapadnoj. E pa uskoro nema o kome. Sada se sva ta koncepcije ruši jer što će islamski centar na zapadnoj strani kada više nema muslimana? Kome je uopće potreban? I kada to shvate bošnjački političari i sami će na zahtjeve IZ gledati kao nerealne, a i IZ e se vremenom postati realnija. Jer nemuslimanima zasigurno ne treba muslimanski centar, uz već postojeće tri džamije na zapadnoj stani. Mi ovdje mijenjamo tu sliku o nekom multi-kulti zapadnom Mostaru koju smo i sami počeli "prodavati" da ispadnemo neka fina gospoda koja nije etnički očistila svoj dio Mostara kao oni na istočnoj strani. I onda im prebacujemo s neke više moralne pozicije. Nema kod njih obaziranja, oni idu, jaše, gaze... A mi sve da se umaknemo, pustimo ih, ne obaziremo se na to što nam rade... Čitaju ovo i vlasnici portala. Znam kako je jednu moju analizu prenio Dnevnik.ba. Taj portal, uz Poskok, je naš stožerni i Bošnjake i njihove političare itekako zanima što Hrvati imaju za reći. I tako se stvarna društveno-medijska slika. Sve je to poprilično odnosno uvezano. U daljnjoj analizi broja prvašića u Mostaru više nije toliko važno hoće li neka čisto hrvatska izvangradska škola, kao npr. Kruševo, imati upisanih kao konačni broj 15 ili 17 prvašića, ili hoće li nas biti 56,2%, 56,5% ili 57% po prvašićima. Smatram kako je upravo najveće postignuće od svih ovih analiza, podataka i cifri za ovu godinu činjenica kako muslimana na zapadnoj strani, u skorašnjem vremenu, više nema!
|
|
Vrh |
|
 |
pravnik95
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 02:48 |
|
|
Miroljub123 je napisao/la: PCM je napisao/la: Ne objavljujte slike bezveze i kome to vi nesto dokazujete s imenima i prezimenima. Onoj budaletini na antipsihoticima i velikom online patriJotu “Bosne”. Ispadate smijesni s ovim pizdarijama majke mi. Oprosti, ali se ne slažem s tobom. Iznimno je bitno prenijeti realnu situaciju s terena koja pokazuje kako i ono malo muslimana na zapadnoj strani iščezava. Prvašića praktički nemaju. Mostar se dijeli na dva apsolutna monocentrična područja. U redu, ti ćeš možda reći kako to nije bitno. E, pa bitno jer se na nas duboko odnosi. Prvo ti ide njihova priča kako ima 20-30 muslimanke djece na zapadnom, pa onda napušu broj na 30-40, pa onda kako su muslimani stabilan faktor, kako čine dio društva na zapadnoj strani... I, što onda? Pa treba im jedan veliki islamski centar na zapadnoj strani kako bi ih sve okupljao, zar ne? Misliš kako pričam bajke? Pa već godinama se prodaje priča o izgradnji takvog centra u našem dijelu. I iziskivanje IZ za gradnjom takvog centra se direktno odražava na društveno-kulturne ustanove Hrvata. Tako jedini HNK izvan RH-a ne može dobiti novca od grada za izgradnju kazališta kako treba jer se bošnjački političari, pod utjecajem IZ, blokiraju takve stvari. A HNK ima sve moguće dozvole. Da, napomenem, sve je na našoj strani. Kada spomeneš da mogu izgraditi islamski centar na svojoj strani, oni glatko odbijaju jer upravo netko treba duhovno skrbiti na muslimane na zapadnoj. E pa uskoro nema o kome. Sada se sva ta koncepcije ruši jer što će islamski centar na zapadnoj strani kada više nema muslimana? Kome je uopće potreban? I kada to shvate bošnjački političari i sami će na zahtjeve IZ gledati kao nerealne, a i IZ e se vremenom postati realnija. Jer nemuslimanima zasigurno ne treba muslimanski centar, uz već postojeće tri džamije na zapadnoj stani. Mi ovdje mijenjamo tu sliku o nekom multi-kulti zapadnom Mostaru koju smo i sami počeli "prodavati" da ispadnemo neka fina gospoda koja nije etnički očistila svoj dio Mostara kao oni na istočnoj strani. I onda im prebacujemo s neke više moralne pozicije. Nema kod njih obaziranja, oni idu, jaše, gaze... A mi sve da se umaknemo, pustimo ih, ne obaziremo se na to što nam rade... Čitaju ovo i vlasnici portala. Znam kako je jednu moju analizu prenio Dnevnik.ba. Taj portal, uz Poskok, je naš stožerni i Bošnjake i njihove političare itekako zanima što Hrvati imaju za reći. I tako se stvarna društveno-medijska slika. Sve je to poprilično odnosno uvezano. U daljnoj analizi broja prvašića u Mostaru više nije toliko važno hoće li neka čisto hrvatska izvangradska škola, kao npr. Kruševo, imati upisanih kao konačnai broj 15 ili 17 prvašića, ili hoće li nas biti 56,2% , 56,5% ili 57% po prvašićima. Smatram kako je upravo najveće postignuće od svih ovih analiza, podataka i cifri za ovu godinu činjenica kako muslimana na zapadnoj strani, u skorašnjem vremenu, više nema! Svaka čast, isto razmišljanje imam. Toliko popisa prvasica, znaci cijela jedna generacije dijece zapadnog Mostara i niti jedno muslimansko ime. Očekivao sam barem jednog Halida ili Emira, ako već ne Abdulaha. To sto ima par katolika Albanskih i Talijanskih korijena, vragu brige, ima ih i ovdje kod mene koliko hoćeš. Veći Hrvati od mene. A ova metoda po prezimenima, isto mačku o rep, mijesani brakovi. Sve u svemu, čeka se ZHŽ idući tjedan. Ministrica je rekla da je povećanje prvasica, ali nije rekla koliko. Prošle godine je bilo 888 prvasica.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 08:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24693 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Miroljub123 je napisao/la: Neka si ponovo. No, opet su našli Bošnjaka. Sada im je Tin (skrećeno od Augustin) Mutilović Bošnjak!  Znam jednog Mutilovića s Rudnika. Možda mu je to čak i sin. Hrvatina do bola! Imaju i Muslimani isto prezime, ali na Rudniku nema takvih. Dakle, imaju samo jedno muslimansko ime (Hana) na području čitave zapadne strane. Samo jedno! No, i ono je postalo posve neutralno. Npr., u Hrvatskoj skoro to nitko ne veže uz "muslimane" nego uz obično semitsko podrijetlo, ako već ulaze u podrijetlo imena. No, zbog prezimena ne ćemo toliko cjepidlačiti, haha. Neka im. Da, Mutilovići s Rudnika su Hrvati. Ali Pite su Muslimani.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Bosnjak007
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 11:18 |
|
|
I koliko na kraju imate prvačića? Ima li 3000? Btw vas za 15 godina neće biti više od 250k. Vama je Komšić spas. Eno DF otvara ogranak u Drvaru.
|
|
Vrh |
|
 |
Grunf
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 12:20 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: I koliko na kraju imate prvačića? Ima li 3000? Btw vas za 15 godina neće biti više od 250k. Vama je Komšić spas. Eno DF otvara ogranak u Drvaru. Teško da će nas biti više od 250 tisuća u HNŽ za 10 godina, ciljamo na 200.000. Vama je Čović spas, glasajte za njega u Sarajevu, inače vas neće biti ni milijun za 5 godina u BiH.
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 12:38 |
|
|
Miroljub123 je napisao/la: Smatram kako je upravo najveće postignuće od svih ovih analiza, podataka i cifri za ovu godinu činjenica kako muslimana na zapadnoj strani, u skorašnjem vremenu, više nema! Po popisu iz 2013-te u zapadnom dijelu grada Mostara živi 4.891 Bošnjaka, 28.762 Hrvata, 1.640 Srba i 1.742 Ostalih. Vjerovatno im djeca idu u škole u istočnom dijelu a žive u zapadnom.
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 12:43 |
|
|
Nebula je napisao/la: Miroljub123 je napisao/la: Smatram kako je upravo najveće postignuće od svih ovih analiza, podataka i cifri za ovu godinu činjenica kako muslimana na zapadnoj strani, u skorašnjem vremenu, više nema! Po popisu iz 2013-te u zapadnom dijelu grada Mostara živi 4.891 Bošnjaka, 28.762 Hrvata, 1.640 Srba i 1.742 Ostalih. Vjerovatno im djeca idu u škole u istočnom dijelu a žive u zapadnom. Vjerovatno su Muslimani došli iz Skandinavije u Z. Mostar, popisali se i vratili se u Skandinaviju. Tako su i u BL popisali 7.000 Muslimana i 5.000 Hrvata. A sad da ides od kuce do kuce neces naci 100 ni jednih ni drugih.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
pravnik95
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 13:09 |
|
|
Nebula je napisao/la: Miroljub123 je napisao/la: Smatram kako je upravo najveće postignuće od svih ovih analiza, podataka i cifri za ovu godinu činjenica kako muslimana na zapadnoj strani, u skorašnjem vremenu, više nema! Po popisu iz 2013-te u zapadnom dijelu grada Mostara živi 4.891 Bošnjaka, 28.762 Hrvata, 1.640 Srba i 1.742 Ostalih. Vjerovatno im djeca idu u škole u istočnom dijelu a žive u zapadnom. Starijih ljudi, muslimana, ima. Mlađih ocito nema. Da ima starijih znam jer vidim zelene osmrtnice. Da nema mladjih znam jer ne vidim muslimanska imena na popisima prvasica.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 13:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84720 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
pravnik95 je napisao/la: Nebula je napisao/la: Po popisu iz 2013-te u zapadnom dijelu grada Mostara živi 4.891 Bošnjaka, 28.762 Hrvata, 1.640 Srba i 1.742 Ostalih.
Vjerovatno im djeca idu u škole u istočnom dijelu a žive u zapadnom.
Starijih ljudi, muslimana, ima. Mlađih ocito nema. Da ima starijih znam jer vidim zelene osmrtnice. Da nema mladjih znam jer ne vidim muslimanska imena na popisima prvasica. Starci u zapadnom Mostaru glavni su razlog sto su muslimani vrlo rano poceli imati negativan prirastaj, jos od prije 15 godina imaju prirodni pad u Mostaru. U svakoj opcini Hercegovine vec odavno imaju prirodni pad, Mostar je jos najbolji, u Konjicu imaju 3 puta vise umrlih od rodjenih.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 13:21 |
|
|
pravnik95 je napisao/la: Da nema mladjih znam jer ne vidim muslimanska imena na popisima prvasica. Nije to nikakav dokaz. Mostar je mali grad. Nikakav problem dijete upisati u školu u istočnom dijelu.
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
 |
pravnik95
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 13:26 |
|
|
Nebula je napisao/la: pravnik95 je napisao/la: Da nema mladjih znam jer ne vidim muslimanska imena na popisima prvasica. Nije to nikakav dokaz. Mostar je mali grad. Nikakav problem dijete upisati u školu u istočnom dijelu. Takvima ko ti nikad ne mozes dokazati nesto, jer je zelja da nesto bude onakvo kako nije puno veća od zelje za spoznajom realnog stanja. Da zaigram tvoju igru, cak i da nije nikakav problem dijete s jednog dijela grada upisati u drugi to ne mijenja apsolutno nista jer je to pretakanje iz šupljeg u prazno. Vas plan i program u Mostaru ima nesto preko 400 prvasica. U par godina je spao za 50+. Prije par godina odnos je bio 52-48.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 13:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84720 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Citat: U šest centralnih konjičkih osnovnih škola jučer je počela nastava za 1.959 osnovaca.
U Prvoj osnovnoj školi nastavu pohađa 619 učenika, a među njima i 64 prvačića dok je u Drugoj osnovnoj školi upisano 898 učenika i 70 prvačića.
U osnovnu školu Glavatičevo upisano je 40 učenika, prvačića nema u ovoj obrazovnoj ustanovi. Osnovna škola Čelebići broji 237 učenika od kojih je 25 prvačića. Škola u Seonici ima 91 učenika i 5 prvačića, dok u Parsovićima je upisano 74 učenika i 4 prvačića. U opcini Konjic 168 prvasica. Popisano 25 148 ljudi, natalitet 6.5 promila, ocito prepopisano. Prostorno najveca muslimanska opcina. 7 kilometara kvadratnih na 1 prvašića.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 13:30 |
|
|
Popis 1961: popisano 1812 Turaka u BiH Popis 1971: popisano 477 Turaka
Ovo su ocito domaci Turci.
1961: popisano 6136 Rusina u BiH 1971: popisano 141 Rusina
Poceli se izjasnjavati kao Srbi?
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 13:36 |
|
|
1996 Federacija je imala 34 331 rodjenih. 1997 prijavljeno je 34 304 rodjenih. Moguce da se nesto i napuhavalo.
Mozemo pretpostaviti 5000 Hrvata, 28 000 Muslimana i 1000 ostalih.
Ove godine 3300 Hrvata i 13 000 Muslimana bez fiktivnih.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 13:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24693 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Robbie MO je napisao/la: 1996 Federacija je imala 34 331 rodjenih. 1997 prijavljeno je 34 304 rodjenih. Moguce da se nesto i napuhavalo.
Ove godine 3300 Hrvata i 13 000 Muslimana. Ja bih rekao 6.000 vs 27.000. Bili smo tada jaki i mi.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 04 ruj 2019, 13:41 |
|
|
lider30 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: 1996 Federacija je imala 34 331 rodjenih. 1997 prijavljeno je 34 304 rodjenih. Moguce da se nesto i napuhavalo.
Ove godine 3300 Hrvata i 13 000 Muslimana. Ja bih rekao 6.000 vs 27.000. Bili smo tada jaki i mi. Zar je povratak u Srednju Bosnu bio zavrsen vec 1996?
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Junak i 29 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|