|
|
Stranica: 1188/3858.
|
[ 96444 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 15 lis 2019, 21:53 |
|
|
|
Pozdrav svim forumašima:-) Zanima me ima li forumska struka odgovor na pitanje ima li šanse da se postotak Hrvata u BiH počne polako povećavati? Sad smo na 15%? Ima li šanse da idemo na više postotke? Vidljivo je i da se Srbi dobro drže. Čemu je to razlog? Znam da je npr. Trebinje počelo parazitirati na Dubrovniku, a da ovdje u srednjoj Dalmaciji ima sve više sezonaca Drvarčana i Banjalučana.
_________________ lifetime ignore: 3 members (reason: personal insults). Since 24.11.2021. one less, since 30.10.2024. one more less
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 15 lis 2019, 21:53 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
Pukoše mošnjaci... Eskalacija je ipak tamo 2023-će i dalje...
Koliko su samo truda uložili... ali džaba.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 15 lis 2019, 22:22 |
|
|
pomocnik kuhara je napisao/la: Pozdrav svim forumašima:-) Zanima me ima li forumska struka odgovor na pitanje ima li šanse da se postotak Hrvata u BiH počne polako povećavati? Sad smo na 15%? Ima li šanse da idemo na više postotke? Vidljivo je i da se Srbi dobro drže. Čemu je to razlog? Znam da je npr. Trebinje počelo parazitirati na Dubrovniku, a da ovdje u srednjoj Dalmaciji ima sve više sezonaca Drvarčana i Banjalučana. Nitko ne zna što donosi budućnost, ali realno ovako dobre šanse za povećanje postotka u BiH nismo imali od Austro-Ugarske aneksije BiH. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1370 of 2558 - 53.56%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 15 lis 2019, 22:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62930 Lokacija: DAZP HQ
|
Naša Kvačica je napisao/la: pomocnik kuhara je napisao/la: Pozdrav svim forumašima:-) Zanima me ima li forumska struka odgovor na pitanje ima li šanse da se postotak Hrvata u BiH počne polako povećavati? Sad smo na 15%? Ima li šanse da idemo na više postotke? Vidljivo je i da se Srbi dobro drže. Čemu je to razlog? Znam da je npr. Trebinje počelo parazitirati na Dubrovniku, a da ovdje u srednjoj Dalmaciji ima sve više sezonaca Drvarčana i Banjalučana. Nitko ne zna što donosi budućnost, ali realno ovako dobre šanse za povećanje postotka u BiH nismo imali od Austro-Ugarske aneksije BiH.  Ovako izgleda budućnost- hoda Hrvat dva dana po BIH i naleti napokon na drugog Hrvata pa ga pita je li vidio ijednog muslimana: nisam ti vidio nijednog 15-6 godina, može biti zadnji put 26. ili 27. godine.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 15 lis 2019, 22:40 |
|
|
pomocnik kuhara je napisao/la: Pozdrav svim forumašima:-) Zanima me ima li forumska struka odgovor na pitanje ima li šanse da se postotak Hrvata u BiH počne polako povećavati? Sad smo na 15%? Ima li šanse da idemo na više postotke? Vidljivo je i da se Srbi dobro drže. Čemu je to razlog? Znam da je npr. Trebinje počelo parazitirati na Dubrovniku, a da ovdje u srednjoj Dalmaciji ima sve više sezonaca Drvarčana i Banjalučana. Izgleda da jednino mi vidimo potencijal u Jadranu. 1.000 evra plata konobara + bakšiš, za mjesec dana moze se zaraditi i do 4.000 km. Jebo Njemcku, po sezoni u HR zaradis godisnju platu u RS. Znam lika iz BL sto da Bracu radi na parkingu. 1.000 evra + smjestaj i hrana. Nije neko cudo al nije ni lose. Nista ne radis a doneses kuci 8.000 km.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 15 lis 2019, 22:43 |
|
|
dudu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nitko ne zna što donosi budućnost, ali realno ovako dobre šanse za povećanje postotka u BiH nismo imali od Austro-Ugarske aneksije BiH.  Ovako izgleda budućnost- hoda Hrvat dva dana po BIH i naleti napokon na drugog Hrvata pa ga pita je li vidio ijednog muslimana: nisam ti vidio nijednog 15-6 godina, može biti zadnji put 26. ili 27. godine. To je sadasnjost u RS. Navodno, prica se, da ima Muslimana po nekim selima al to je mit, legenda, mozda ima a mozda i nema... ko ce znati... Ja bih odveo dijete da vidi bar jednog al ne znam gdje da ih tražim. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 15 lis 2019, 22:56 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: pomocnik kuhara je napisao/la: Pozdrav svim forumašima:-) Zanima me ima li forumska struka odgovor na pitanje ima li šanse da se postotak Hrvata u BiH počne polako povećavati? Sad smo na 15%? Ima li šanse da idemo na više postotke? Vidljivo je i da se Srbi dobro drže. Čemu je to razlog? Znam da je npr. Trebinje počelo parazitirati na Dubrovniku, a da ovdje u srednjoj Dalmaciji ima sve više sezonaca Drvarčana i Banjalučana. Izgleda da jednino mi vidimo potencijal u Jadranu. 1.000 evra plata konobara + bakšiš, za mjesec dana moze se zaraditi i do 4.000 km. Jebo Njemcku, po sezoni u HR zaradis godisnju platu u RS. Znam lika iz BL sto da Bracu radi na parkingu. 1.000 evra + smjestaj i hrana. Nije neko cudo al nije ni lose. Nista ne radis a doneses kuci 8.000 km. Dobro, nemam ja ništa protiv, neka ljudi rade i zarade. Nadam se da će taj lik bar imati manje volje uzeti pušku ako se ikad opet dogodi da HV bude blizu Banje Luke. U stilu, "ista će mi plaća biti kako god završi."  Ili to nema veze?
_________________ lifetime ignore: 3 members (reason: personal insults). Since 24.11.2021. one less, since 30.10.2024. one more less
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 15 lis 2019, 23:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85672 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Jefferson Davis je napisao/la: Ronaldinho je napisao/la: Grad Mostar:100/82 Grad Tuzla:58/80 Auuu pa ovo je boga mi tezak udarac. A na popisu 2013. Tuzla 110 000 stanovnika a Mostar 105 000. To je dakle kolovoz. Ovo je prvih 8 mjeseci ove godine: Tuzla: 482/772 Mostar: 614/753 "110 000" stanovnika a imat ce 700 rodjenih u 2019. Hahaha, da ne bi.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 15 lis 2019, 23:21 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Jefferson Davis je napisao/la: Auuu pa ovo je boga mi tezak udarac. A na popisu 2013. Tuzla 110 000 stanovnika a Mostar 105 000.
To je dakle kolovoz. Ovo je prvih 8 mjeseci ove godine: Tuzla: 482/772 Mostar: 614/753 "110 000" stanovnika a imat ce 700 rodjenih u 2019. Hahaha, da ne bi. Razlika će se samo povećavati kako budu dolazili 10, 11 i 12 mjesec 
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 15 lis 2019, 23:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85672 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Diablo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: To je dakle kolovoz. Ovo je prvih 8 mjeseci ove godine:
Tuzla: 482/772 Mostar: 614/753
"110 000" stanovnika a imat ce 700 rodjenih u 2019. Hahaha, da ne bi.
Razlika će se samo povećavati kako budu dolazili 10, 11 i 12 mjesec  Ako Tuzla ima 110 000, onda Mostar ima 140 000 a Zenica 150 000. Ha ja.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 15 lis 2019, 23:26 |
|
|
storaB je napisao/la: Pukoše mošnjaci... Eskalacija je ipak tamo 2023-će i dalje...
Koliko su samo truda uložili... ali džaba. Demografija je bila njihovo glavno oruzje u obracunu s kjafirima, sjeti se komentara po drustvenim mrezama prije 2-3 godine kako su likovali na nase iseljavanje a sad muk  . Ovakvi trendovi ce donijeti razocaranje i njihovim najtvrđim nacionalistima jer je izgubljena svaka nada koju su imali, samim time odluka o selidbi postaje sve laksa... Jos koja godina i proklinjat ce Aliju vise od Mladica... 
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 15 lis 2019, 23:28 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Diablo je napisao/la: Razlika će se samo povećavati kako budu dolazili 10, 11 i 12 mjesec  Ako Tuzla ima 110 000, onda Mostar ima 140 000 a Zenica 150 000. Ha ja. Ako uzmemo podatke iz prvih 8 mjeseci, koji je sad Mostar grad po velicini u bih a koji je bio prilikom popisa?? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 15 lis 2019, 23:29 |
|
|
Tuzla stopama USK. Inshallah 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 15 lis 2019, 23:29 |
|
|
pomocnik kuhara je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Izgleda da jednino mi vidimo potencijal u Jadranu. 1.000 evra plata konobara + bakšiš, za mjesec dana moze se zaraditi i do 4.000 km. Jebo Njemcku, po sezoni u HR zaradis godisnju platu u RS. Znam lika iz BL sto da Bracu radi na parkingu. 1.000 evra + smjestaj i hrana. Nije neko cudo al nije ni lose. Nista ne radis a doneses kuci 8.000 km. Dobro, nemam ja ništa protiv, neka ljudi rade i zarade. Nadam se da će taj lik bar imati manje volje uzeti pušku ako se ikad opet dogodi da HV bude blizu Banje Luke. U stilu, "ista će mi plaća biti kako god završi."  Ili to nema veze? Ako HV ikad bude krenuo blizu BL uzecemo pusku i ja i on. Naravoucenije: Ne prilazite BL nikad vise.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 15 lis 2019, 23:39 |
|
|
Diablo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ako Tuzla ima 110 000, onda Mostar ima 140 000 a Zenica 150 000.
Ha ja.
Ako uzmemo podatke iz prvih 8 mjeseci, koji je sad Mostar grad po velicini u bih a koji je bio prilikom popisa??  Tuzla definitivno iza. Zenica još uvijek ispred, a možda se i to promijeni. Sada je 4. grad po veličini u BiH, a 3. je ako se gledaju funkcionalnosti i sadržaji (Zenica nema ni KBC npr., ima minijaturni univerzitet tek nedavno osnovan i nije središte nijedne bitne stranke ili lobija).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 15 lis 2019, 23:40 |
|
|
|
Grcka pravoslavna bagra izbacila je nasu hiljadugodisnju domovinu Bosnu s Eura. Jos samo to mi je falilo veceras pored cinjenice da je ustaski Mostar veci od naseg patriotskog crvenog rubina u bosnjackoj kruni - Tuzle/Pripyata.
Dajte uze.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 15 lis 2019, 23:47 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: pomocnik kuhara je napisao/la: Pozdrav svim forumašima:-) Zanima me ima li forumska struka odgovor na pitanje ima li šanse da se postotak Hrvata u BiH počne polako povećavati? Sad smo na 15%? Ima li šanse da idemo na više postotke? Vidljivo je i da se Srbi dobro drže. Čemu je to razlog? Znam da je npr. Trebinje počelo parazitirati na Dubrovniku, a da ovdje u srednjoj Dalmaciji ima sve više sezonaca Drvarčana i Banjalučana. Izgleda da jednino mi vidimo potencijal u Jadranu. 1.000 evra plata konobara + bakšiš, za mjesec dana moze se zaraditi i do 4.000 km. Jebo Njemcku, po sezoni u HR zaradis godisnju platu u RS. Znam lika iz BL sto da Bracu radi na parkingu. 1.000 evra + smjestaj i hrana. Nije neko cudo al nije ni lose. Nista ne radis a doneses kuci 8.000 km. X ove godine sam na Jadranu išao u 2 restorana i u oba su me posluživali Srbi iz Srbije  Tome liku šta radi ovdje 8 mjeseci Hrvatska plaća 4 mjeseca plaću, on nema primanja 8 mjeseci nego 12 kao "stalni sezonac". Naši iz Livna nema šanse da će radit na Jadranu, ići će varit u Njemačku za 1200 eura neto šta rade mnogi i živit sa Arapima i ostalima jer im je sramota radit u sezoni. Napunjena im je glava sa Indexom i sličnim smećima o krahu Hrvatske, Hrvata i kako je put pravi na zapadu, razumin obrazovane ljude koji su završili pravo ili ekonomiju pa nemaju posla ali neobrazovane nikako ne mogu shvatiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 16 lis 2019, 00:01 |
|
|
bobanovski je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Izgleda da jednino mi vidimo potencijal u Jadranu. 1.000 evra plata konobara + bakšiš, za mjesec dana moze se zaraditi i do 4.000 km. Jebo Njemcku, po sezoni u HR zaradis godisnju platu u RS. Znam lika iz BL sto da Bracu radi na parkingu. 1.000 evra + smjestaj i hrana. Nije neko cudo al nije ni lose. Nista ne radis a doneses kuci 8.000 km. X ove godine sam na Jadranu išao u 2 restorana i u oba su me posluživali Srbi iz Srbije  Tome liku šta radi ovdje 8 mjeseci Hrvatska plaća 4 mjeseca plaću, on nema primanja 8 mjeseci nego 12 kao "stalni sezonac". Naši iz Livna nema šanse da će radit na Jadranu, ići će varit u Njemačku za 1200 eura neto šta rade mnogi i živit sa Arapima i ostalima jer im je sramota radit u sezoni. Napunjena im je glava sa Indexom i sličnim smećima o krahu Hrvatske, Hrvata i kako je put pravi na zapadu, razumin obrazovane ljude koji su završili pravo ili ekonomiju pa nemaju posla ali neobrazovane nikako ne mogu shvatiti. Vaše iz HBŽ bi stvarno razumio da imaju neke koristi od odlaska u Njemacku,a oni vecinom garib do gariba koji gotovo nista nije postigao gore. Jos gore od toga je selidba u Zagreb, to su za mene retardirani ljudi. Valjda ih masovno useljavanje balkanaca u Njemacku navede na drugacije razmisljanje pa se netko odluci i vratit kuci, iako tesko jako tesko. Sreca u nesreci pa zivite na nebitnom terenu, zamisli da vas supstrat stanuje u SBŽ il HNŽ, mogli bi iste davno otpisat...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 16 lis 2019, 00:08 |
|
|
Diablo je napisao/la: bobanovski je napisao/la: X ove godine sam na Jadranu išao u 2 restorana i u oba su me posluživali Srbi iz Srbije  Tome liku šta radi ovdje 8 mjeseci Hrvatska plaća 4 mjeseca plaću, on nema primanja 8 mjeseci nego 12 kao "stalni sezonac". Naši iz Livna nema šanse da će radit na Jadranu, ići će varit u Njemačku za 1200 eura neto šta rade mnogi i živit sa Arapima i ostalima jer im je sramota radit u sezoni. Napunjena im je glava sa Indexom i sličnim smećima o krahu Hrvatske, Hrvata i kako je put pravi na zapadu, razumin obrazovane ljude koji su završili pravo ili ekonomiju pa nemaju posla ali neobrazovane nikako ne mogu shvatiti. Vaše iz HBŽ bi stvarno razumio da imaju neke koristi od odlaska u Njemacku,a oni vecinom garib do gariba koji gotovo nista nije postigao gore. Jos gore od toga je selidba u Zagreb, to su za mene retardirani ljudi. Valjda ih masovno useljavanje balkanaca u Njemacku navede na drugacije razmisljanje pa se netko odluci i vratit kuci, iako tesko jako tesko. Sreca u nesreci pa zivite na nebitnom terenu, zamisli da vas supstrat stanuje u SBŽ il HNŽ, mogli bi iste davno otpisat... X nisam iz HBŽ ali mi je žalosna situacija kako su pukli, često odem do Livna preko Vagnja čisto kupiti nešto i ne razumin stvarno zašto ne rade u sezoni. Njima je najgore napunjena glava, to je ekipa odrasla na HRT-u i Indexu i smiješno je njih usporedit sa srednjom Bosnom. U srednjoj Bosni su naši dobili više glasova od SDA, bore se praktički za opstanak a ove lole idu radit za 1200 neto u Njemačku ili seliti u Zagreb što mi nema nimalo smisla. Do Splita imaju cca sat vremena preko Vagnja i onda mogu na Brač ili Hvar i živit kao gospoda
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 16 lis 2019, 00:11 |
|
|
Dudu, da otvorimo podforum Živorođeni  (  ) , kao tribute istoimenom jackovom podforumu koji je u zadnje vrijeme postao praktički neaktivan uslijed izuzetno loših podataka po muslimane.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 16 lis 2019, 00:15 |
|
|
|
Mogla bi im Hrvatska npr pomoći Hrvatima Livna da im sprijeti odlazak tako da smanji za Hrvate HRHB doprinose da bude nešto slično kao u Dalmatinskoj Zagori koja zbog nerazvijenosti ima najniži koeficijent kod doprinosa.
Mogli bi ih sve zaposliti u turizmu i tako dugoročno rješiti pitanje Hrvata, ovaj iz Livna može svaki drugi dan kući a ovaj iz srednje Bosne može svako 10 dana kući
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 16 lis 2019, 00:21 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Diablo je napisao/la: Vaše iz HBŽ bi stvarno razumio da imaju neke koristi od odlaska u Njemacku,a oni vecinom garib do gariba koji gotovo nista nije postigao gore. Jos gore od toga je selidba u Zagreb, to su za mene retardirani ljudi. Valjda ih masovno useljavanje balkanaca u Njemacku navede na drugacije razmisljanje pa se netko odluci i vratit kuci, iako tesko jako tesko. Sreca u nesreci pa zivite na nebitnom terenu, zamisli da vas supstrat stanuje u SBŽ il HNŽ, mogli bi iste davno otpisat... X nisam iz HBŽ ali mi je žalosna situacija kako su pukli, često odem do Livna preko Vagnja čisto kupiti nešto i ne razumin stvarno zašto ne rade u sezoni. Njima je najgore napunjena glava, to je ekipa odrasla na HRT-u i Indexu i smiješno je njih usporedit sa srednjom Bosnom. U srednjoj Bosni su naši dobili više glasova od SDA, bore se praktički za opstanak a ove lole idu radit za 1200 neto u Njemačku ili seliti u Zagreb što mi nema nimalo smisla. Do Splita imaju cca sat vremena preko Vagnja i onda mogu na Brač ili Hvar i živit kao gospoda Taj gore narod mi je nekako najblazi, mekan bez ikakvog samopostovanja,casti,karaktera. Kao da su pali s marsa tamo pa gledaju sto prije pobjec di je bolje.Imao sam priliku druzit se s njima i kad ih vidis na prvu, momcine od 2 metra od kojih ocekujes nesto al kad progovori na par minuta dobije se potpuno druga slika. Jad do jada koji se nista ne pita, koji gleda u zenu kao u mater s 5 godina...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 16 lis 2019, 00:27 |
|
|
|
Nije bas sve tako Livnjaci ovo ono, Njemacka i ta prica. Ljudi odlaze u Njemacku jer je uredjens zemlja i ako hoces radit - uspjet ces. Zivit ces sasvim fino i moci si priustit neke elementarne stvari i sebi i djeci. Kod nas za takvo sto moras biti strucnjak u svom fahu. U prijevodu u Njemackoj vrijedan kinobar ili kuhar ima standard recimo lijecnika u Hrvatskoj ili kakvog direktora u BiH.
Kad kod nas lijecnik bude imao status, primanja i standard bar 60% od svog njemackog kolege - nece biti potrebe za odlaskom. Ista prica je i s konobarima. I BiH i Hrvatska i sve exYU zemlje moraju izgalopirat u standardu i pravnoj drzavi u narednih 20 godina inace se crno pise. Za Hrvatsku jos ima solidne sanse, al za BiH se bojim...
U svakom slucaju nama je bitno da se zacementirsmo u HB i rastemo postepeno u udjelu stanovnistva. U BiH se trci maratonska trka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 16 lis 2019, 00:30 |
|
|
Diablo je napisao/la: bobanovski je napisao/la: X nisam iz HBŽ ali mi je žalosna situacija kako su pukli, često odem do Livna preko Vagnja čisto kupiti nešto i ne razumin stvarno zašto ne rade u sezoni.
Njima je najgore napunjena glava, to je ekipa odrasla na HRT-u i Indexu i smiješno je njih usporedit sa srednjom Bosnom. U srednjoj Bosni su naši dobili više glasova od SDA, bore se praktički za opstanak a ove lole idu radit za 1200 neto u Njemačku ili seliti u Zagreb što mi nema nimalo smisla. Do Splita imaju cca sat vremena preko Vagnja i onda mogu na Brač ili Hvar i živit kao gospoda Taj gore narod mi je nekako najblazi, mekan bez ikakvog samopostovanja,casti,karaktera. Kao da su pali s marsa tamo pa gledaju sto prije pobjec di je bolje.Imao sam priliku druzit se s njima i kad ih vidis na prvu, momcine od 2 metra od kojih ocekujes nesto al kad progovori na par minuta dobije se potpuno druga slika. Jad do jada koji se nista ne pita, koji gleda u zenu kao u mater s 5 godina... Ma mediji su ih pretvorili u takve i to je slabost i RH, RH je zabranila da roba ide preko Vagnja nego preko Kamenskog, Vaganj je zimi zatvoren kad padne snijeg i ne radi ali ovo mi nema nikakvog smisla da nema robe dok je otvoren. Tu je problem RH, zajebi ovu demokraciju...nama treba žešća diktatura
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike baznian muzlims Postano: 16 lis 2019, 00:33 |
|
|
|
Super su vam rijesenja pametni ste u tri picke materine. Boli te noga - odrezi je pa nece. Eto to je ta razina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|