|
|
Stranica: 1282/3571.
|
[ 89252 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
robelec
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 17:13 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Sjaši više, jebali te hrvatski "poduzetnici". Poduzetnici ZHK uprihoduju 3,7 milijardi km, po glavi 45.000 km (175.000 kn), izvoze 598 milijuna km, po glavi 7.426 km (28.221 kn) Poduzetnici RS uprihoduju 23 milijarde km, po glavi 23.000 km (87.400 kn), izvoze 3.7 milijardi km, po glavi 3.700 km (14.090 kn)
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 17:15 |
|
|
Kao što sam ti već rekao, ljudima idu na *** likovi koji non stop guslaju o jednom te istom. Pogotovo ako su to jedno te isto statistički podaci. Pređi malo na neku drugu temu, smaraš za narodni orden.
Izvinjavam na oftopiku.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 17:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76886 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Finalizirani podaci na Tuzlarijama.
Zbog lošeg kraja mjeseca, prošli mjesec u Tuzlanskom kantonu ipak malo slabiji nego siječanj 2019.
Prosle godine u I. mjesecu 9.1 rodjenja dnevno (cijeli mjesec 273 rođenja). Ove godine u I. mjesecu 8.9 rodjenja dnevno (fali jedan dan, ali 259 rođenja).
To je pad 2%.
Dakle prvi znak nastavka pada rođenih i u 2020., u najvecem muslimanskom kantonu.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
robelec
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 17:24 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Kao što sam ti već rekao, ljudima idu na *** likovi koji non stop guslaju o jednom te istom. Pogotovo ako su to jedno te isto statistički podaci. Pređi malo na neku drugu temu, smaraš za narodni orden.
Izvinjavam na oftopiku. Ma šta ti meni imaš govoriti, tko si ti? Koji vrag si se ti uznemirio mojim komentarima? Ah da, istina boli kada se usporede zapadnoherceghovački i RS poduzetnici. Uglavnom, jasno sam napisao da me isključivo zanimaju neke nove zanimljive informacije na forumu i zanimljivi forumaški osvrti na neke određene teme, a ti Carmello Šešelj definitivno nisi u toj priči likova koji imaju zanimljive informacije i osvrte jer sam te tek jučer primijetio na forumu iako imaš 16,200 postova.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 17:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76886 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Muslimanima ako padne broj rodjenih ove godine za 200 mogu skakati od srece. Ako padnu za 400, imaju ispod 50.0% rođenih u BiH, i nastavlja se stabilizacija krscanske vecine u BiH. Ako padnu za 1000 treću godinu za redom, mogu slobodno izvjesiti bijelu zastavu, neka se ukinu kao nacija. Čak i na mene u tom slučaju ide transfer blama. Kao pobjeda u teniskom meču jer je protivnik ozlijeđen.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Burekspinat
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 17:34 |
|
|
robelec je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Kao što sam ti već rekao, ljudima idu na *** likovi koji non stop guslaju o jednom te istom. Pogotovo ako su to jedno te isto statistički podaci. Pređi malo na neku drugu temu, smaraš za narodni orden.
Izvinjavam na oftopiku. Ma šta ti meni imaš govoriti, tko si ti? Koji vrag si se ti uznemirio mojim komentarima? Ah da, istina boli kada se usporede zapadnoherceghovački i RS poduzetnici. Uglavnom, jasno sam napisao da me isključivo zanimaju neke nove zanimljive informacije na forumu i zanimljivi forumaški osvrti na neke određene teme, a ti Carmello Šešelj definitivno nisi u toj priči likova koji imaju zanimljive informacije i osvrte jer sam te tek jučer primijetio na forumu iako imaš 16,200 postova. Iako su podaci super za nas stvarno jesi malo naporan sa njima
|
|
Vrh |
|
|
ABBG
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 17:36 |
|
|
robelec je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Kao što sam ti već rekao, ljudima idu na *** likovi koji non stop guslaju o jednom te istom. Pogotovo ako su to jedno te isto statistički podaci. Pređi malo na neku drugu temu, smaraš za narodni orden.
Izvinjavam na oftopiku. Ma šta ti meni imaš govoriti, tko si ti? Koji vrag si se ti uznemirio mojim komentarima? Ah da, istina boli kada se usporede zapadnoherceghovački i RS poduzetnici. Uglavnom, jasno sam napisao da me isključivo zanimaju neke nove zanimljive informacije na forumu i zanimljivi forumaški osvrti na neke određene teme, a ti Carmello Šešelj definitivno nisi u toj priči likova koji imaju zanimljive informacije i osvrte jer sam te tek jučer primijetio na forumu iako imaš 16,200 postova. Da nemas podatke za zaposlene u FBIH po kantonima RS ima 270 000 zaposlenih a FBIH 530 000, u FBIH bilo interesantno vidjeti po kantonima
|
|
Vrh |
|
|
karadzic
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 17:42 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Muslimanima ako padne broj rodjenih ove godine za 200 mogu skakati od srece. Ako padnu za 400, imaju ispod 50.0% rođenih u BiH, i nastavlja se stabilizacija krscanske vecine u BiH. Ako padnu za 1000 treću godinu za redom, mogu slobodno izvjesiti bijelu zastavu, neka se ukinu kao nacija. Čak i na mene u tom slučaju ide transfer blama. Kao pobjeda u teniskom meču jer je protivnik ozlijeđen. Deklarisani Bošnjaci su 2019 pali ispod 50% i to dramaticno, oko 50-ak imaju sa Bosancima, Ostalima i neizjasnjenima.
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
Vrh |
|
|
ABBG
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 17:56 |
|
|
karadzic je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Muslimanima ako padne broj rodjenih ove godine za 200 mogu skakati od srece. Ako padnu za 400, imaju ispod 50.0% rođenih u BiH, i nastavlja se stabilizacija krscanske vecine u BiH. Ako padnu za 1000 treću godinu za redom, mogu slobodno izvjesiti bijelu zastavu, neka se ukinu kao nacija. Čak i na mene u tom slučaju ide transfer blama. Kao pobjeda u teniskom meču jer je protivnik ozlijeđen. Deklarisani Bošnjaci su 2019 pali ispod 50% i to dramaticno, oko 50-ak imaju sa Bosancima, Ostalima i neizjasnjenima. Bosnjaci ne mogu da padnu jer BIH masovno naseljavaju sandzaklije ,Arapi i Turci svi ce oni postati Bosnjaci asimilacijom.Osim toga Bosnjaka ima preko 60% ili 1,5 miliona dok su Srbi u RS pali ispod 720 000 a narednih 10 god idu ispod pola miliona Sto se tice Bosnjaka ako vec bude stani pani islamska zajednica moze da izda fetvu svim hodzma koji ce po dzamijima narediti da svaki Bosnjak istanca po 3 ili 4 djece
|
|
Vrh |
|
|
robelec
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 17:56 |
|
|
ABBG je napisao/la: robelec je napisao/la: Ma šta ti meni imaš govoriti, tko si ti? Koji vrag si se ti uznemirio mojim komentarima? Ah da, istina boli kada se usporede zapadnoherceghovački i RS poduzetnici.
Uglavnom, jasno sam napisao da me isključivo zanimaju neke nove zanimljive informacije na forumu i zanimljivi forumaški osvrti na neke određene teme, a ti Carmello Šešelj definitivno nisi u toj priči likova koji imaju zanimljive informacije i osvrte jer sam te tek jučer primijetio na forumu iako imaš 16,200 postova.
Da nemas podatke za zaposlene u FBIH po kantonima RS ima 270 000 zaposlenih a FBIH 530 000, u FBIH bilo interesantno vidjeti po kantonima Bitno je koliki BDP poduzetnici generiraju u svojim županijama. Što mislite, zašto se USK raspada demografski? Pa čovječe, poduzetnici USK uprihoduju 1,9 milijardi km, po glavi 9.557km (36.316 kn), izvoze 277 milijuna km, po glavi 1.393 km (5.294 kn), a poduzetnici ZHK uprihoduju 3,7 milijardi km, po glavi 45.000 km (175.000 kn), izvoze 598 milijun km, po glavi 7.426 km (28.221 kn) ZHK ima duplo jače gospodarstvo od USK, a muslimana u USK ima duplo više. Muslimanska poduzetnost u USK je na razini županije koja ima 40 tisuća stanovnika. Muslimanima će trebati najmanje 15 godina da dođu na razinu poduzenosti Hrvata u ZHŽ iz 2018. god., a koliko će stanovnika USK imati za 15 god? Sigurno manje od 100 tisuća.
|
|
Vrh |
|
|
robelec
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 17:58 |
|
|
Burekspinat je napisao/la: Iako su podaci super za nas stvarno jesi malo naporan sa njima
Moji podaci tlak dižu samo Bošnjacima, pokojim Srbima i ljubomornim dušama.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 18:00 |
|
|
Izvinjavam na oftopiku. Ma šta ti meni imaš govoriti, tko si ti? Koji vrag si se ti uznemirio mojim komentarima? Ah da, istina boli kada se usporede zapadnoherceghovački i RS poduzetnici. Uglavnom, jasno sam napisao da me isključivo zanimaju neke nove zanimljive informacije na forumu i zanimljivi forumaški osvrti na neke određene teme, a ti Carmello Šešelj definitivno nisi u toj priči likova koji imaju zanimljive informacije i osvrte jer sam te tek jučer primijetio na forumu iako imaš 16,200 postova. Uznemirio? Ni najmanje. Samo ti dajem prijateljski savet, a nisam jedini, eno i vlasnik foruma ti je rekao da si davež. Da li ćeš ti moj prjateljski savet prihvatiti ili ne, to je na tebi. Mene niko ne tera da čitam tvoja knjigovodstvena nabrajanja, samo vidim Kobru u avataru i odskrolujem dalje, što i radim. A ti kako god hoćeš, ništa ti nisam naređivao.
|
|
Vrh |
|
|
robelec
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 18:04 |
|
|
Ok, ako sam vlasniku foruma naporan, nema me više. Nisam mazohist da budem na forumu na kojem sam nepoželjan.
|
|
Vrh |
|
|
ABBG
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 18:07 |
|
|
robelec je napisao/la: ABBG je napisao/la: Da nemas podatke za zaposlene u FBIH po kantonima RS ima 270 000 zaposlenih a FBIH 530 000, u FBIH bilo interesantno vidjeti po kantonima
Bitno je koliki BDP poduzetnici generiraju u svojim županijama. Što mislite, zašto se USK raspada demografski? Pa čovječe, poduzetnici USK uprihoduju 1,9 milijardi km, po glavi 9.557km (36.316 kn), izvoze 277 milijuna km, po glavi 1.393 km (5.294 kn), a poduzetnici ZHK uprihoduju 3,7 milijardi km, po glavi 45.000 km (175.000 kn), izvoze 598 milijun km, po glavi 7.426 km (28.221 kn) ZHK ima duplo jače gospodarstvo od USK, a muslimana u USK ima duplo više. Muslimanska poduzetnost u USK je na razini županije koja ima 40 tisuća stanovnika. Muslimanima će trebati najmanje 15 godina da dođu na razinu poduzenosti Hrvata u ZHŽ iz 2018. god., a koliko će stanovnika USK imati za 15 god? Sigurno manje od 100 tisuća. Kakve koristi ima hrvatski puk recimo u Vitezu sto Pero Gudelj prihoduje i zaradi xx miliona ili vladorus sto kompanija mladog Dode dobro posluje i dobija sve milionske tendere u RS. jedina korist za obicnog covjeka je da bude zaposlen i da tu zaradjuje za zivot to je jedino sto je bitno Tako da mislim da podaci o prihodima nisu relevantni ali broj zaposlenih po kantonima jeste
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 18:11 |
|
|
Bitno je jer reflektira zivotni standard.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 18:21 |
|
|
ABBG je napisao/la: karadzic je napisao/la: Deklarisani Bošnjaci su 2019 pali ispod 50% i to dramaticno, oko 50-ak imaju sa Bosancima, Ostalima i neizjasnjenima.
Bosnjaci ne mogu da padnu jer BIH masovno naseljavaju sandzaklije ,Arapi i Turci svi ce oni postati Bosnjaci asimilacijom. Je 150 000 Sandzaklija će vas spasiti. Muslimani ne mogu da padnu? Kako ne možete kad ste prošle godine pali za oko 35 000 stanovnika i za 1000 rodjenih? U Mostaru ima 3 puta vise studenta iz Hrvatske nego u Sarajevu studenata iz Srbije (Sandzak) i Turske. Toliko o značaju Sandzaklija. Vi ste u zadnje dvije godine izgubili vise rodjenih nego sto se na cijelom Sandzaku rodi. Sandzak je par iseljeničkih opcina koje vise niti studiraju u Sarajevu (netko mora napuniti dva univerziteta u Novom Pazaru), niti pored Njemačke vise dolaze u Sarajevo. U Sarajevo vise ne dolaze ni Tuzlaci, pored žive Njemačke.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 18:24 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: robelec je napisao/la: Ma šta ti meni imaš govoriti, tko si ti? Koji vrag si se ti uznemirio mojim komentarima? Ah da, istina boli kada se usporede zapadnoherceghovački i RS poduzetnici.
Uglavnom, jasno sam napisao da me isključivo zanimaju neke nove zanimljive informacije na forumu i zanimljivi forumaški osvrti na neke određene teme, a ti Carmello Šešelj definitivno nisi u toj priči likova koji imaju zanimljive informacije i osvrte jer sam te tek jučer primijetio na forumu iako imaš 16,200 postova.
Uznemirio? Ni najmanje. Samo ti dajem prijateljski savet, a nisam jedini, eno i vlasnik foruma ti je rekao da si davež. Da li ćeš ti moj prjateljski savet prihvatiti ili ne, to je na tebi. Mene niko ne tera da čitam tvoja knjigovodstvena nabrajanja, samo vidim Kobru u avataru i odskrolujem dalje, što i radim. A ti kako god hoćeš, ništa ti nisam naređivao. Ja iz pristojnosti ništa ne govorim. Robelec jedan jedini post ponavljaš pola vremena.... Dobit ćeš nadimak Poduzetnik. Bar malo mijenjaj rijeci.
|
|
Vrh |
|
|
robelec
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 18:29 |
|
|
ABBG je napisao/la: robelec je napisao/la: Bitno je koliki BDP poduzetnici generiraju u svojim županijama.
Što mislite, zašto se USK raspada demografski?
Pa čovječe, poduzetnici USK uprihoduju 1,9 milijardi km, po glavi 9.557km (36.316 kn), izvoze 277 milijuna km, po glavi 1.393 km (5.294 kn), a poduzetnici ZHK uprihoduju 3,7 milijardi km, po glavi 45.000 km (175.000 kn), izvoze 598 milijun km, po glavi 7.426 km (28.221 kn)
ZHK ima duplo jače gospodarstvo od USK, a muslimana u USK ima duplo više. Muslimanska poduzetnost u USK je na razini županije koja ima 40 tisuća stanovnika. Muslimanima će trebati najmanje 15 godina da dođu na razinu poduzenosti Hrvata u ZHŽ iz 2018. god., a koliko će stanovnika USK imati za 15 god? Sigurno manje od 100 tisuća.
Kakve koristi ima hrvatski puk recimo u Vitezu sto Pero Gudelj prihoduje i zaradi xx miliona ili vladorus sto kompanija mladog Dode dobro posluje i dobija sve milionske tendere u RS. jedina korist za obicnog covjeka je da bude zaposlen i da tu zaradjuje za zivot to je jedino sto je bitno Tako da mislim da podaci o prihodima nisu relevantni ali broj zaposlenih po kantonima jeste Broj zaposlenih nije relevantan podatak jer je u BiH neprijavljeno najmanje 30% radnika, a siva ekonomija navodno čini 30% BDP BiH, ako ne i više, pogotovo u Hercegovini. Ni prosjek plaće nije relevantan podatak u BiH. Porezna evazija kod npr. mojih poduzetnih rođaka u Zapadnoj Hercegovini koji su svi redom na BiH minimalcu kao i njihovi radnici je normalna pojava, a svi redom imaju veće nekretnine i bolje automobile od mnogih mojih poduzetnih rođaka i poznanika u Zagrebu.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 18:30 |
|
|
U Sarajevu danas studira samo par stotina Sandzaklija, imaju podaci fzs o studentima po državama, za svaki univerzitet. Mizerna brojka.
Toliko dnevno čeka mladih dezertera ispred njemačke ambasade u Sarajevu.
|
|
Vrh |
|
|
robelec
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 18:30 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Uznemirio? Ni najmanje. Samo ti dajem prijateljski savet, a nisam jedini, eno i vlasnik foruma ti je rekao da si davež. Da li ćeš ti moj prjateljski savet prihvatiti ili ne, to je na tebi. Mene niko ne tera da čitam tvoja knjigovodstvena nabrajanja, samo vidim Kobru u avataru i odskrolujem dalje, što i radim. A ti kako god hoćeš, ništa ti nisam naređivao. Ja iz pristojnosti ništa ne govorim. Robelec jedan jedini post ponavljaš pola vremena.... Dobit ćeš nadimak Poduzetnik. Bar malo mijenjaj rijeci. Ok, bok.
|
|
Vrh |
|
|
karadzic
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 18:50 |
|
|
ABBG je napisao/la: karadzic je napisao/la: Deklarisani Bošnjaci su 2019 pali ispod 50% i to dramaticno, oko 50-ak imaju sa Bosancima, Ostalima i neizjasnjenima.
Bosnjaci ne mogu da padnu jer BIH masovno naseljavaju sandzaklije, Arapi i Turci svi ce oni postati Bosnjaci asimilacijom.Osim toga Bosnjaka ima preko 60% ili 1,5 miliona dok su Srbi u RS pali ispod 720 000 a narednih 10 god idu ispod pola miliona Sto se tice Bosnjaka ako vec bude stani pani islamska zajednica moze da izda fetvu svim hodzma koji ce po dzamijima narediti da svaki Bosnjak istanca po 3 ili 4 djece Kako ne mogu da padnu kad za 3 godine po FZS-u imaju pad od 2500 rodjenih, sto odgovara gubitku populacije od 250.000 ljudi. Kada je Dodik dosao na vlast 2006, Bosnje su cinile skoro 60% rodjenih, Bojan Bajic ocekivao 66%. Nakon 14 godina, Bosnjaci pali na 46% populacije i rodjenih, sa ostalima, Bosancima i Halal Srbima i Hrvatima jedva skrpe 49% na izborima probosanske stranke. Totalni kolaps velikobosnjacke politike. RS 2018 najveci broj rodjenih u poslednjih 6 godina. Ako se ovi trendovi nastave u naredne 3-4 godine, demografska slika Bosne i Hercegovine se vraca na pocetno stanje - Srbi relativna vecina, Muslimana ispod 40%. S tim sto su Hrvati sada u savezu sa Srbima a ne Muslimanima.
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 18:52 |
|
|
robelec je napisao/la: Video nekakve islamske škole u Bosni ima preko 6 milijuna pregleda, a taj video zapis je na Youtube svega dva tjedna. Nije ni čudo da Arapi preplavljuju BiH, vjerojatno se pale na Bošnjakinje. Zanimljiv bi bio podatak o broju brakova Arapa i Bošnjakinja.
Ovog će sve više biti kako "normalni" iseljavaju pa ostaju ovi radikalniji islamisti. Ništa novo kod muhamedanaca...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 18:56 |
|
|
Izvinjavam na oftopiku. Ma šta ti meni imaš govoriti, tko si ti? Koji vrag si se ti uznemirio mojim komentarima? Ah da, istina boli kada se usporede zapadnoherceghovački i RS poduzetnici. Uglavnom, jasno sam napisao da me isključivo zanimaju neke nove zanimljive informacije na forumu i zanimljivi forumaški osvrti na neke određene teme, a ti Carmello Šešelj definitivno nisi u toj priči likova koji imaju zanimljive informacije i osvrte jer sam te tek jučer primijetio na forumu iako imaš 16,200 postova. To je Šešina bolest. Iz nekog razloga oseća potrebu da određuje ko je podoban šta da piše, kako treba da piše i sl. U poslednja dva dana imao je dve tekve intervencije, da ja znam za njih, a verovatno ih ima još. Kvačici je rekao: Citat: Bitno da Hrvatska zna da obezbedi politička prava svojim sunarodnicima u BiH. Kako te nije sramota da se uopšte oglašavaš? Molim te objasni mi. Kako te nije jebeno sramota? A onda i Vladici: Citat: Vladimir našao novu temu koju će da zatrpava spamom iz novina. Vladimire, aj molim te budi normalan i javi se tek na svaki dvadeseti post sa pažljivo odabranim člankom ili ilustracijom iz medija dostupnim svima sa pristupom internetu. Ne moraš baš svaku temu da usereš.
Dakle, Šeša je idiot i to mu moraš odlučno staviti do znanja, nekad malo i upornije, pa će da te ostavi na miru privremeno. On će posle da te napada da si opsednut njime, potpuno zaboravljajući da on PRVI počinje takve stvari. A jedva čeka da neko drugi ima primedbu, kao Ministar ovaj put, pa se on onda uključi. Šešo, magare, smiri se.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 19:16 |
|
|
Ministry se uključio, ne ja. Moj post pre Ministryjevog je obrisan, verni pratioče.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 02 vel 2020, 19:20 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ministry se uključio, ne ja. Moj post pre Ministryjevog je obrisan, verni pratioče. Znači, ipak si ti prvi intervrenisao... Kakav čovek... Ja pratim samo jednu osobu koja zvoca svima ostalima. ;)
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|