|
|
Stranica: 1441/3571.
|
[ 89256 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bosnjak007
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 13:59 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Promatrač je napisao/la: Svi su loši
Pao nam je udio u Vitezu :( i Travniku. Ali smo čak povećali udio u Busovači, Fojnici i Novom Travniku što zbog manjeg našegg pada, što zbog egzodusta muslimana.
U totalu nam je udio pao za 1%, tako da, loše je, ali mislim da se još držimo. Ovo su totalno loši podaci. Koja sramota da u Novom Travniku i Busovači bude ovaj omjer. Loše će biti kad shvatite da ste U HNK 55-56% prvačića, a već godinama maštate da idete preko 60%.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:00 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Bez dileme Bošnjaci u svim segmentima. I po broju rođenih, prvačića ali i stanju na terenu ukupno. SB je završena priča, to je kao 98% LOADING.. Sve zavisi ko drži keš u Srednjoj Bosni. Koliko vidim Vitez sva industrijska zona je u vlasništvu Hrvata,te je lako onda kupovati glasove za HDZ. Vlada onaj ko ima pare. FIS uskoro ide u ruke kompanije Bingo.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:01 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Ima potencijala i da asteroid rokne i prepolovi planetu Zemlju na dva dijela ali se neće desiti. Mani se Robi-jeve talašika priče HV u Bihaću i sl. Nije ovo 1939 da se nešto anektira, to nije išlo 92-e a da sada ide. Držimo se u Mostaru dok vi padate, držimo se u Stolcu, jačamo u Čapljini, Prozoru i td. Nije ovo 2014 da se nešto anektira . Jel ti babo 92 pričo kako nije 1941 da bude rata? Vidjet ćemo kako se držite. Ja mislio i Konjic u HNŽ-u. Jesi ti malo glup?
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:02 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Sve zavisi ko drži keš u Srednjoj Bosni. Koliko vidim Vitez sva industrijska zona je u vlasništvu Hrvata,te je lako onda kupovati glasove za HDZ. Vlada onaj ko ima pare. Ma drek, da ima sreće sva ta industrija da propadne ako Bog da. Jedino čemu ta industrija služi je zapošljavanje muslimana i smanjivanje njihova iseljavanja.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:02 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Nije ovo 2014 da se nešto anektira . Jel ti babo 92 pričo kako nije 1941 da bude rata? Vidjet ćemo kako se držite. Ja mislio i Konjic u HNŽ-u. Jesi ti malo glup? Ne, nisam Bošnjak.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:03 |
|
|
Diablo je napisao/la: Hhahah uspoređuješ jedno Jajce gdje jos imamo 45% sa Brodom ili Zemunom gdje nemamo nikakve perspektive?? Priznajem da podaci iz sbž izgledaju uzasno po nas al daleko od zavrsene price. Budu li ovakvi postoci od 2023 pa dalje onda cemo morat primjenit drugu strategiju... Ako ovakvi podatci budu i iza 2023., onda ti je SBŽ isto što i B. Brod ili Zemun. Jajce ima 34% hrvatskih prvašića, što je pad od 5% u jednoj godini. Ako se nastavi ovakav trend, neće biti tamo ništa hrvatskog.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:03 |
|
|
To je sve rekla kazala FIS da preuzme Bingo. To može samo da sroza ime kompanije. Bingo ima neke jeftine stvari,ali obično im je roba bezveze. Neki lijevi proizvođači slabijeg kvaliteta.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60135 Lokacija: DAZP HQ
|
Ne tako davno su Hrvati Travnika i Novog Travnika imali ove brojke kakve sad imaju Vitez i Kiseljak.
Po meni se nemamo što obazirati na muslimane, oni će padati u beskonačno, ali nećemo se usrećiti ako ćemo i mi završiti ispod 300 rođenih ili prvašića, to bi ispao praktički prazan prostor.
Ne poznajem dovoljno taj prostor i ljude, ni mentalitet, ali ako oni na lokalnoj razini ne znaju mikromenadžirati sami sebi, pomagati se međusobno, funkcionirati kao zajednica onda ti padovi neće nikad stati. Ista stvar je i Livno i TG, ali taj dio jako dobro znam i znam koja je pozadina svega pa tu nemam nikakva očekivanja, ljudi su u prosjeku nepismeni, a materijalisti i najveći životni uspjeh je otići u Njemačku i kupiti auto. S druge strane Livnjaci i Duvnjaci nisu pišali krv u gaće kao Hrvati Srednje Bosne, nisu imali takvu žrtvu, a ako mlađi nemaju svijest o tome onda se negdje pogriješilo.
Jedino Hercegovci nisu doživjeli egzodus, odnosno on je u rangu RH, bilo ga je, ali nema sunovrata brojki u beskraj, to se održava na nekoj razini.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:11 |
|
|
dudu je napisao/la: Ne tako davno su Hrvati Travnika i Novog Travnika imali ove brojke kakve sad imaju Vitez i Kiseljak.
Po meni se nemamo što obazirati na muslimane, oni će padati u beskonačno, ali nećemo se usrećiti ako ćemo i mi završiti ispod 300 rođenih ili prvašića, to bi ispao praktički prazan prostor.
Ne poznajem dovoljno taj prostor i ljude, ni mentalitet, ali ako oni na lokalnoj razini ne znaju mikromenadžirati sami sebi, pomagati se međusobno, funkcionirati kao zajednica onda ti padovi neće nikad stati. Ista stvar je i Livno i TG, ali taj dio jako dobro znam i znam koja je pozadina svega pa tu nemam nikakva očekivanja, ljudi su u prosjeku nepisemni, a materijalisti i najveći životni uspjeh je otići u Njemačku i kupiti auto. S druge strane Livnjaci i Duvnjaci nisu pišali u gaće kao Hrvati Srednje Bosne, nisu imali takvu žrtvu, a ako mlađi nemaju svijest o tome onda se negdje pogriješilo.
Jedino Hercegovci nisu doživjeli egzodus, odnosno on je u rangu RH, bilo ga je, ali nema sunovrata brojki u beskraj, to se održava na nekoj razini. Livnjaci i Duvnjai imaju sreće da žive u sredini sa šakom muslimana i srpske starčadi, inaće bi prošli ko SBŽ.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:12 |
|
|
divizija je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Sve zavisi ko drži keš u Srednjoj Bosni. Koliko vidim Vitez sva industrijska zona je u vlasništvu Hrvata,te je lako onda kupovati glasove za HDZ. Vlada onaj ko ima pare. Ma drek, da ima sreće sva ta industrija da propadne ako Bog da. Jedino čemu ta industrija služi je zapošljavanje muslimana i smanjivanje njihova iseljavanja. Gluho bilo da propadne onakvi lijepi poslovni objekti. Upoznam jednog mladog Hrvata iz Vitez govori kako hoće da ide za Njemačkiu. Ja ga ubjeđujem čovječe Vitez ti je mala Njemačka. Što imaš kupiti u Minhenu imaš i u Vitezu. Možda nije zadovoljan platom ili ne znam čim. Taj dio Srednje Bosne je meni odličan,nemaju potrebe Hrvati za iseljavanjem jedino ako je neko u kreditima pa da zaradi više. Čudi me da hrvatski preduzetnici zapošljavaju dosta muslimana ?! Sigurno pristaju raditi za manje plate,što je naravno svakom preduzetniku isplativo.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:12 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:13 |
|
|
divizija je napisao/la: dudu je napisao/la: Ne tako davno su Hrvati Travnika i Novog Travnika imali ove brojke kakve sad imaju Vitez i Kiseljak.
Ne poznajem dovoljno taj prostor i ljude, ni mentalitet, ali ako oni na lokalnoj razini ne znaju mikromenadžirati sami sebi, pomagati se međusobno, funkcionirati kao zajednica onda ti padovi neće nikad stati. Ista stvar je i Livno i TG, ali taj dio jako dobro znam i znam koja je pozadina svega pa tu nemam nikakva očekivanja, ljudi su u prosjeku nepisemni, a materijalisti i najveći životni uspjeh je otići u Njemačku i kupiti auto. S druge strane Livnjaci i Duvnjaci nisu pišali u gaće kao Hrvati Srednje Bosne, nisu imali takvu žrtvu, a ako mlađi nemaju svijest o tome onda se negdje pogriješilo.
Jedino Hercegovci nisu doživjeli egzodus, odnosno on je u rangu RH, bilo ga je, ali nema sunovrata brojki u beskraj, to se održava na nekoj razini. Livnjaci i Duvnjai imaju sreće da žive u sredini sa šakom muslimana i srpske starčadi, inaće bi prošli ko SBŽ. Kakve sreće, u kom smislu, kombinirano neće imati ni 300 hrvatskih prvašića, u 00-tim je sam TG znao imati preko 300. Druga je stvar što tu ostaje naša vlast jer drugih ni nema.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:15 |
|
|
dudu je napisao/la: divizija je napisao/la: Livnjaci i Duvnjai imaju sreće da žive u sredini sa šakom muslimana i srpske starčadi, inaće bi prošli ko SBŽ.
Kakve sreće, u kom smislu, kombinirano neće imati ni 300 hrvatskih prvašića, u 00-tim je sam TG znao imati preko 300. Druga je stvar što tu ostaje naša vlast jer drugih ni nema. Pa rekao ti je kakve sreće, jer nema ugroze od srba i muslimana iako dugorocno ni to nije iskljucivo...
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:15 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Gluho bilo da propadne onakvi lijepi poslovni objekti. Upoznam jednog mladog Hrvata iz Vitez govori kako hoće da ide za Njemačkiu. Ja ga ubjeđujem čovječe Vitez ti je mala Njemačka. Što imaš kupiti u Minhenu imaš i u Vitezu. Možda nije zadovoljan platom ili ne znam čim. Taj dio Srednje Bosne je meni odličan,nemaju potrebe Hrvati za iseljavanjem jedino ako je neko u kreditima pa da zaradi više. Čudi me da hrvatski preduzetnici zapošljavaju dosta muslimana ?! Sigurno pristaju raditi za manje plate,što je naravno svakom preduzetniku isplativo. Pa upravo to, sve što je storeno u SBŽu stovreno je na korist muslimana, a naše ljude samo zanima Zagreb ili Njemačka. Mislim, i to je legitimno, ali ne znam čemu onda sve žrtve koje su tamo pale.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:20 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Ovo je pesimizam, ali boga mi nije defetizam. Probao si, ne ide. Mijenjaj politiku. Nikakvi treći entiteti u tom slučaju ne dolaze i kapitulira se pred muslimanskim saburom. Ne vidim zašto? Zašto bi Hercegovina kapitulirala, ako su se Bosanci odlučili iseliti? Ako nas ne bude u SBŽ, treba to rješiti s muslimanima, podijelit HNŽ i svakome svoje i živit u miru kao i sa Srbima. Neće više biti bitan ni izborni ni ništa. SBŽ je jedini razlog zašto nema hrvatskog entiteta, kojeg je Tuđman mogao dobiti bilo kada bez SBŽa. A pokazuje se da sve nije imalo smisla i da bi pametnije bilo da je napravio treći do Uskoplja nego ovo sranje.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:21 |
|
|
Diablo je napisao/la: dudu je napisao/la: Kakve sreće, u kom smislu, kombinirano neće imati ni 300 hrvatskih prvašića, u 00-tim je sam TG znao imati preko 300. Druga je stvar što tu ostaje naša vlast jer drugih ni nema.
Pa rekao ti je kakve sreće, jer nema ugroze od srba i muslimana iako dugorocno ni to nije iskljucivo... Ne ugrožavaju ni nas muslimani u SBKu, tko nam brani pa ne rastemo tamo, tko bi o tom pričao da mi rastemo dok Muslimani padaju. Mi imamo 2 obrasca ponašanja lokalnog stanovništva, jedan pozitivniji primjer u Hercegovini i drugi izrazito negativan u HBKu, SBKu i PKu.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:27 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: divizija je napisao/la:
Ne vidim zašto? Zašto bi Hercegovina kapitulirala, ako su se Bosanci odlučili iseliti?
Ako nas ne bude u SBŽ, treba to rješiti s muslimanima, podijelit HNŽ i svakome svoje i živit u miru kao i sa Srbima. Neće više biti bitan ni izborni ni ništa.
SBŽ je jedini razlog zašto nema hrvatskog entiteta, kojeg je Tuđman mogao dobiti bilo kada bez SBŽa. A pokazuje se da sve nije imalo smisla i da bi pametnije bilo da je napravio treći do Uskoplja nego ovo sranje.
Odjebi. Ne pada mi na pamet dobiti 11% BiH na liniji Livno-Ravno. Radije cu glasati za Komšića nego dati Vitez ili Jajce gdje se toliko ginulo u državu gdje su Hrvati 3% stanovništva. Ne sviđa mi se to što pišeš. Nimalo. Uostalom, odakle ti da su nam sigurni npr. Mostar ili Stolac? Kako je krenulo. Ako ce se Hrvati iz Viteza il Jajca popišat po svojim poginulima te svi iseliti, neznam tko smo mi da im branimo? Najgore od svega ce biti ako nas doceka ono sto je Alija vec nudio Tuđmanu 90 tih... No nadam se da nece
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:35 |
|
|
Sve ove rasprave su bespredmetne, podjela temeljem demografskog stanja na terenu biti neće zato što su se muslimani namjerili na kompletnu kontrolu FBiH i nemaju se namjeru ograditi u 23% državliju. Postoje samo dvije moguće opcije.. Prva je da će muslimani uspjeti u svojem naumu i pretvoriti FBiH u svoju državu a RS će se prije ili kasnije odvojiti Druga je da ćemo se mi oduprijeti pokušajima obespravljivanja što će dovesti do ciprizacije države zato što druga strana neće odustajati što će posljedićno dovesti do raspada i sukoba niskog inteziteta. Treće opcije nema.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
carles
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:35 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Dakle, da sumiram. Prihvatljivija mi je građanska država nego pogranična autonomija Livno-Ravno. Prihvatljivija je tebi (jer vjerojatno živiš gore). Pitaj hercegovca jel mu prihvatljivija građanska. Ono, strategija vrh. Kad već mi u Srednjoj Bosni pušimo ajmo onda povući i ostale. Pisali su već gore neki o problemu mentaliteta, ako prosječni mladi Hrvat u SBŽ samo gleda kako će ispaliti za Zg ili Njemačku o čemu onda dalje da pričamo....
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:39 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25819 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Lutorčina je napisao/la: Čudi me da hrvatski preduzetnici zapošljavaju dosta muslimana ?! Sigurno pristaju raditi za manje plate,što je naravno svakom preduzetniku isplativo.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:43 |
|
|
Ne bih volio da Kiseljak postane bošnjački. Nama je taj grad u memoriji urezan kao serbian friendly. U ratu smo išli bez problema kod vas u Kiseljak,a Kiseljčani bez problema dolazili na Ilidžu. I sad nekad odemo do kisa,najviše auto pijaca a nekad se početkom 2000ih izlazilo tamo.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:43 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Odjebi. Ne pada mi na pamet dobiti 11% BiH na liniji Livno-Ravno. Radije cu glasati za Komšića nego dati Vitez ili Jajce gdje se toliko ginulo u državu gdje su Hrvati 3% stanovništva. Ne sviđa mi se to što pišeš. Nimalo.
Uostalom, odakle ti da su nam sigurni npr. Mostar ili Stolac? Kako je krenulo.
Nećeš ti dati Vitez ni Jajce, ne možeš dati čega nemaš. Muslimani će ga ladno preuzeti, jer su Hrvati naumili odseliti. Nemaš ti tu šta dati, ne pita te se. Sasvim sam siguran da Hercegovci nemaju namjeru biti dio muslimanije, ako se Hrvati SBŽa rasele. Zašto bi? Koja je tu logika? Ako sam ja propao, propadni i ti? Da još i 3 "Hrvata" u dom naroda otamo iazberu muslimani? U Mostaru i Stocu su trendovi puno pozitivniji nego u SBŽ, i to je suština priče. Ali i da nisu, nema razloga da itko propadne radi drugoga, ni Grude radi Mostara, ni Mostar radi Viteza. Ako lokalni Hrvati bilo koje sredine usred mira i ekonomski najvećeg prosperiteta ikad naprost ODU, čemu da neki drugi Hrvati ispaštaju zbog toga? Nisam ni za prodaju ni prepuštanje SBŽ, ali ako nas tamo biti neće, nema se tu više šta ni prodat ni prepustit. Gdje nas nema, to nije naše i neće biti.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:47 |
|
|
carles je napisao/la: Jefferson Davis je napisao/la: Dakle, da sumiram. Prihvatljivija mi je građanska država nego pogranična autonomija Livno-Ravno. Prihvatljivija je tebi (jer vjerojatno živiš gore). Pitaj hercegovca jel mu prihvatljivija građanska. Ono, strategija vrh. Kad već mi u Srednjoj Bosni pušimo ajmo onda povući i ostale... Ova logika vuće Hrvate u grob od 1992. do danas. Srbi su imali jasnu strategiju - srpska država zapadno od Drine, na kompakntom teritoriju, kolka/tolika. I to su dobili. Hrvati su imali taktiku - ako moje selo ne ide u Hvatsku, yebo sve, nek propadne sve, nek bude Željko Komšić i Bakir. Čudi me da neki nisu yebali mater Tuđmanu što je uopće proglasio neovisnsot AVNOJske Hrvatske, kad to ne obuhvaća ni Vareš, ni Boku, ni Suboticu....Trebalo je ostati u Yugi, što će nam Hrvatska uopće kad nije do Drine i Zemuna.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:49 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bobovac je napisao/la: divizija je napisao/la: Dobro je, sinko, uspjeli ste, zamijenili ste Podrinje srednjom Bosnom, sad konačno nema spornih točaka u BIH, biti će to bezbolni raspad.
Kako kaže Mujo u onom vicu: - "Nemoj nas više branit". Ja ne znam gdje on vidi neke probleme? Nemamo ih 20 g. bar u Zenici a kamoli u SB. Ode cijela BiH u helać lagano. Jedini je spas prikopčat dijelove u EU ili cijelu a zasad nema ozbiljnih inicijativa.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 27 svi 2020, 14:54 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Živim u HBŽ. Dakle, nalupao si gluposti. Zanimljivo kako praviš razliku između "Bosanaca" i "Hercegovaca". Uglavnom. Deja vu, još jedna prodaja teritorija od istih ljudi.
Ovdje nitko nikoga ne prodaje, ovdje govorimo o potencijalnoj situaciji koja je moguća iz demografskih trendova. Ne možeš prodat čega nemaš, a kako stvari stoje mi niti čega niti koga nećemo tamo imati. Od 130 000 bekadašnjih Hrvata, danas nas se ne rodi ni za 40 000. sutra će tim trendom ni za 10 000. Koga i što onda prodajemo? Zvučiš ko oni debili koji okrive Čovića da šurovanjem s Dodikom prodaje Posavinu. Nemožeš prodati čega nemaš. Jefferson Davis je napisao/la: Ha jbg, naravno da će iseliti kad im otvoriš konzulat RH u gradu, daš im državljanstva i putovnice i djecu im učiš o banovima Jelačićima. Ništa tu nije naravno. to je svjestan odabir ljudi koji ga donose, da prepuste svoj zavičaj drugome. Ne osuđujem nikoga, ali nitko zbog toga ne treba ispaštati.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|