|
|
Stranica: 164/3861.
|
[ 96508 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 ruj 2012, 09:09 |
|
|
|
Brišite sve gluposti s ove teme, jer ima ljudi poput mene koji na forum dolaze radi informacija, ovako je kvalitetna tema doslovno uništena za ljude kpoji nemaju volje prtraživati, listati, a tek čitati nečija sranja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 ruj 2012, 13:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43701 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bosna, građani, Komšić, država za čovjeka, Cerić, džamije = porast od 378% u aplikacijama za azil u Švedskoj u 2012 (nakon samo 8 mjeseci u godini). 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 ruj 2012, 13:21 |
|
|
|
Postoje li podaci o godišnjem iseljavanju iz BiH i etničkoj strukturi tih ljudi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 ruj 2012, 13:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62977 Lokacija: DAZP HQ
|
|
ne postoje. jedini nacin je pratiti evidenciju zemalja primatelja migranata, ali nikad ne mozes imati pravi uvid.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 ruj 2012, 13:32 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Postoje li podaci o godišnjem iseljavanju iz BiH i etničkoj strukturi tih ljudi? muslimanci 
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 ruj 2012, 13:36 |
|
|
@dudu E šteta, mnogo šta bi bilo jasnije. Znači ovaj post sa f.hr je čisto nagađanje ili u njemu ima osnova? Citat: Godisnje BiH napusti oko 35000 stanovnika. Ne postoje precizni podai o njihovoj etnickoj pripadnosti.
Na osnovu popisa Katolicke crkve, da se zakljuciti da se godisnje iz BiH iseli 5000-6000 Hrvata. Slicnan je i broj Srba koji svake godine napusti BiH. U Srbiji se svake godine trajno nastani oko 3000 Srba iz RS. I jos toliko ode u inostranstvo.
I ostaje minus od neverovatnih 25000 koji svake godine naprave ovi sto se ovde na forumu raduju minusima Srbije i Hrvatske Nije slucajno Slovenija na popisu 2011. odustala od popisivanja etnicke i verske pripadnosti. Da je to uradila posle popisa morala bi da prizna Bosnjake za konstitutivni narod a bosnjacki jezik kao sluzbeni
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 ruj 2012, 13:37 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: @dudu E šteta, mnogo šta bi bilo jasnije. Znači ovaj post sa f.hr je čisto nagađanje ili u njemu ima osnova? Citat: Godisnje BiH napusti oko 35000 stanovnika. Ne postoje precizni podai o njihovoj etnickoj pripadnosti.
Na osnovu popisa Katolicke crkve, da se zakljuciti da se godisnje iz BiH iseli 5000-6000 Hrvata. Slicnan je i broj Srba koji svake godine napusti BiH. U Srbiji se svake godine trajno nastani oko 3000 Srba iz RS. I jos toliko ode u inostranstvo.
I ostaje minus od neverovatnih 25000 koji svake godine naprave ovi sto se ovde na forumu raduju minusima Srbije i Hrvatske Nije slucajno Slovenija na popisu 2011. odustala od popisivanja etnicke i verske pripadnosti. Da je to uradila posle popisa morala bi da prizna Bosnjake za konstitutivni narod a bosnjacki jezik kao sluzbeni mislim da ima tu nesto al da je malo prenpuhano
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 ruj 2012, 13:40 |
|
|
|
bezvezarija temeljena ni na cemu. ne vjerujem da je takav odljev, vjerojatno je na oko 15 tisuca.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 ruj 2012, 13:41 |
|
|
|
I meni se činilo da je naduvano.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 ruj 2012, 13:43 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Nije slucajno Slovenija na popisu 2011. odustala od popisivanja etnicke i verske pripadnosti. Da je to uradila posle popisa morala bi da prizna Bosnjake za konstitutivni narod a bosnjacki jezik kao sluzbeni [/quote] Pa Slovenci su najjači asimilatori muslimana u povijesti. Zato podržavam sve "ekonomske" migracije te etničke grupe u Slo, također bih uveo i mogućnost dobivanja "političkog" azila za građane BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 ruj 2012, 13:48 |
|
|
Samo se vi zezajte. Kad budemo morali da se branimo od velikozlovenačke agresije na liniju Subotica-Beograd-Novi Pazar, biće gusto kad nagrnu 7. muslimanska iz Kranja i 2. muslimanska iz Novog Mesta... Pa još desantiraju elitnu Karlskrona bojnu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 ruj 2012, 15:14 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Samo se vi zezajte. Kad budemo morali da se branimo od velikozlovenačke agresije na liniju Subotica-Beograd-Novi Pazar, biće gusto kad nagrnu 7. muslimanska iz Kranja i 2. muslimanska iz Novog Mesta... Pa još desantiraju elitnu Karlskrona bojnu.  Takozvani kajmuslimani ? Kako se zovu ovi šve Cki? Povratnici iz buduće alahove zemlje? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Alex
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 ruj 2012, 15:38 |
|
Pridružen/a: 12 sij 2010, 16:05 Postovi: 630 Lokacija: Beograd, Srbija
|
Robbie MO je napisao/la: http://www.islambosna.ba/forum/politika-i-aktuelnosti/porijeklo-prezimena-traenje-rodbinskih-veza/ Muhtar je napisao/la: Moji su pra pra preci također iz Trebinja ali nisu imali nikakve veze sa Visokom, niti Sarajevom. Smiley Mislim da su bili srbi. Muhtar je napisao/la: Pa ja se ne zezam. :) Smiley Stvarno jesu iz Trebinja, ali ne vjerujem da mogu naći ikakvih dodirnih tačaka s tvojima jer su u punom luku zaobišli i Visoko i Sarajevo. :) A izgleda su bili srbi. I to mi je pomalo šega, čuj moj tamo neki praprapradeda srbin. vjera_istine2 je napisao/la: i moji su izgleda bili Srbi,pa su nakon prelaska na islam promjenili prezime u nesto vise "muslimansko",zanimljivo stari i dan danas znaju za staro prezime (to prezime je doduse danas i medju muslimanima cesto)
Lik ima avatar:  vjera_istine2 je napisao/la: ljudima zasmeta kad cuju da vode porijeklo od nekog Save ili Jove ,pa onda vole da ne znaju a da sebe ubjedjuju kako su im preci dosli u Bosnu zajedno sa sultan Fatihom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 05 ruj 2012, 15:45 |
|
|
|
dobro zbori vjera_istine2, cijena "autohtonosti bošnjaka" i "dragovoljnog prihvatanja svijetlosti sa istoka" je priznanje da su u prošlosti bili Srbi ili Hrvati, jer tko to ne prizna znači da je došao kao turski naplav negdje iz pzdematerine...,
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 06 ruj 2012, 11:17 |
|
|
Citat: Na popisu stanovništva
Hercegovac ili Bosanac
Kako je i najavljeno, liste za probni popis stanovništva u BiH ugledale su svjetlo dana. Popisni obrasci napravljeni su u skladu s Međunarodnim preporukama, Zakonom o popisu stanovništva, kućanstava i stanova u BiH 2013. godine, preporukama monitoring tima za popis u BiH i zaključkom Vijeća ministara BiH. Popisom će se prikupljati svi podaci o stanovništvu, kućanstvima i stanovima navedeni u članovima Zakona o popisu.
Neobavezno izjašnjavanje
Podsjetimo, Zakonom o popisu stanovništva definirane su obveze osoba koje se popisuju, a to su da su osobe obuhvaćene popisom dužne na sva pitanja u popisnim obrascima točno i potpuno odgovoriti. Osim toga, osobne podatke o odsutnim članovima kućanstva starijim od 15 godina može dati samo punoljetni nazočni član kućanstva, kojem su podaci najviše poznati, a o djeci do 15 godina podatke daje jedan od roditelja, usvojitelj ili staratelj.
Ako popisivač u vrijeme popisivanja ne zatekne u stanu osobe obuhvaćene popisom, a podatke ne može prikupiti na način koji je predviđen, ostavit će osobi pismenu obavijest o dužnosti da dostavi podatke nadležnom popisnom povjerenstvu do 15. travnja 2013. godine.
Zakonom je definirano neobavezno izjašnjavanje o nacionalnoj/etničkoj i vjerskoj pripadnosti, a obrazac sadržava i pouku o tome. U tom slučaju u popisnici se upisuje “ne izjašnjava se”. Za probni popis koristit će se generalno isti obrazac kao i za popis 2013. godine.
Nakon analize probnog popisa može doći, eventualno, do određenih korekcija u popisnicama /dizajn, korekcija nekih pitanja i objašnjenja koja su data u metodološkim uputama.
Materinski jezik
Za probni popis u BiH, koji je planiran za kraj listopada, urađen je novi dizajn u odnosu na popisnicu koja je bila u optjecaju. Međunarodni monitoring popisa EU preporučio je da u popisnom listu u potpunosti budu otvorena pitanja o nacionalnoj pripadnosti, religiji i materinskom jeziku.
Inače kada su u pitanju novi popisni obrasci, nekih značajnijih preinaka u njime nema. No, iz Agencije za statistiku BiH pojašnjavaju da nikome nije ugroženo pravo prigodom izjašnjavanja i davanja odgovora na pitanja. Naime, ako netko smatra da mu je materinski jezik njemački, to će se tako i upisati, kao i primjerice srpsko-hrvatski ili hrvatsko- srpski jezik.
S druge strane kada je u pitanju nacionalna pripadnost, svako će se moći opredijeliti onako kako to osjeća i želi. Drugim riječima, onaj tko se ne osjeća Hrvatom, Srbinom ili Bošnjakom, a želi biti Hercegovac ili Bosanac, tako će biti i popisan.
Večernji list ovo znači da u popisnom materijalu neće biti navedeni unaprijed Bošnjak, Hrvat, Srbin, pa da se samo iksić stavi pored nekog od ova tri izbora, nego će se morati ručno upisati nacionalnost. mislim da će ovo pridonijeti porastu Bosanaca, Bosanaca-hercegovaca, Muslimana za cca. 300% u odnosu na ono što bi bilo da je Bošnjak unaprijed upisan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 06 ruj 2012, 16:03 |
|
|
dudu je napisao/la: Citat: Na popisu stanovništva
Hercegovac ili Bosanac
Kako je i najavljeno, liste za probni popis stanovništva u BiH ugledale su svjetlo dana. Popisni obrasci napravljeni su u skladu s Međunarodnim preporukama, Zakonom o popisu stanovništva, kućanstava i stanova u BiH 2013. godine, preporukama monitoring tima za popis u BiH i zaključkom Vijeća ministara BiH. Popisom će se prikupljati svi podaci o stanovništvu, kućanstvima i stanovima navedeni u članovima Zakona o popisu.
Neobavezno izjašnjavanje
Podsjetimo, Zakonom o popisu stanovništva definirane su obveze osoba koje se popisuju, a to su da su osobe obuhvaćene popisom dužne na sva pitanja u popisnim obrascima točno i potpuno odgovoriti. Osim toga, osobne podatke o odsutnim članovima kućanstva starijim od 15 godina može dati samo punoljetni nazočni član kućanstva, kojem su podaci najviše poznati, a o djeci do 15 godina podatke daje jedan od roditelja, usvojitelj ili staratelj.
Ako popisivač u vrijeme popisivanja ne zatekne u stanu osobe obuhvaćene popisom, a podatke ne može prikupiti na način koji je predviđen, ostavit će osobi pismenu obavijest o dužnosti da dostavi podatke nadležnom popisnom povjerenstvu do 15. travnja 2013. godine.
Zakonom je definirano neobavezno izjašnjavanje o nacionalnoj/etničkoj i vjerskoj pripadnosti, a obrazac sadržava i pouku o tome. U tom slučaju u popisnici se upisuje “ne izjašnjava se”. Za probni popis koristit će se generalno isti obrazac kao i za popis 2013. godine.
Nakon analize probnog popisa može doći, eventualno, do određenih korekcija u popisnicama /dizajn, korekcija nekih pitanja i objašnjenja koja su data u metodološkim uputama.
Materinski jezik
Za probni popis u BiH, koji je planiran za kraj listopada, urađen je novi dizajn u odnosu na popisnicu koja je bila u optjecaju. Međunarodni monitoring popisa EU preporučio je da u popisnom listu u potpunosti budu otvorena pitanja o nacionalnoj pripadnosti, religiji i materinskom jeziku.
Inače kada su u pitanju novi popisni obrasci, nekih značajnijih preinaka u njime nema. No, iz Agencije za statistiku BiH pojašnjavaju da nikome nije ugroženo pravo prigodom izjašnjavanja i davanja odgovora na pitanja. Naime, ako netko smatra da mu je materinski jezik njemački, to će se tako i upisati, kao i primjerice srpsko-hrvatski ili hrvatsko- srpski jezik.
S druge strane kada je u pitanju nacionalna pripadnost, svako će se moći opredijeliti onako kako to osjeća i želi. Drugim riječima, onaj tko se ne osjeća Hrvatom, Srbinom ili Bošnjakom, a želi biti Hercegovac ili Bosanac, tako će biti i popisan.
Večernji list ovo znači da u popisnom materijalu neće biti navedeni unaprijed Bošnjak, Hrvat, Srbin, pa da se samo iksić stavi pored nekog od ova tri izbora, nego će se morati ručno upisati nacionalnost. mislim da će ovo pridonijeti porastu Bosanaca, Bosanaca-hercegovaca, Muslimana za cca. 300% u odnosu na ono što bi bilo da je Bošnjak unaprijed upisan. Nomen est omen ? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 06 ruj 2012, 16:59 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8057 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Citat: ovo znači da u popisnom materijalu neće biti navedeni unaprijed Bošnjak, Hrvat, Srbin, pa da se samo iksić stavi pored nekog od ova tri izbora, nego će se morati ručno upisati nacionalnost. mislim da će ovo pridonijeti porastu Bosanaca, Bosanaca-hercegovaca, Muslimana za cca. 300% u odnosu na ono što bi bilo da je Bošnjak unaprijed upisan.
Takav sam i ja komentar ostavio na Bljesku jer mislim da je ovo još bolje nego onaj prvotni prijedlog. Pošto mi i Srbi znamo tko smo i što smo već tisućama godina i tako se izjašnjavamo  (malo mitomanije),dočim će na trećoj strani nastati frka i strka i sigurno će biti puno više Bosnaca/Muslimana/Hercegovaca/Ostalih/Bošnjana/Neopredjeljenih nego što bi inače bilo i vratit će im se kao bumerang dugogodišnje prevare i stalne promjene u izjašnjavanju da bi preuzeli hrvatska mjesta.(Vidjeti izjašnjavanja po nacionalnosti u Gradskom vijeću Grada Sarajeva).
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 06 ruj 2012, 17:09 |
|
|
kiler je napisao/la: Citat: ovo znači da u popisnom materijalu neće biti navedeni unaprijed Bošnjak, Hrvat, Srbin, pa da se samo iksić stavi pored nekog od ova tri izbora, nego će se morati ručno upisati nacionalnost. mislim da će ovo pridonijeti porastu Bosanaca, Bosanaca-hercegovaca, Muslimana za cca. 300% u odnosu na ono što bi bilo da je Bošnjak unaprijed upisan.
Takav sam i ja komentar ostavio na Bljesku jer mislim da je ovo još bolje nego onaj prvotni prijedlog. Pošto mi i Srbi znamo tko smo i što smo već tisućama godina i tako se izjašnjavamo  (malo mitomanije),dočim će na trećoj strani nastati frka i strka i sigurno će biti puno više Bosnaca/Muslimana/Hercegovaca/Ostalih/Bošnjana/Neopredjeljenih nego što bi inače bilo i vratit će im se kao bumerang dugogodišnje prevare i stalne promjene u izjašnjavanju da bi preuzeli hrvatska mjesta.(Vidjeti izjašnjavanja po nacionalnosti u Gradskom vijeću Grada Sarajeva). Vjerovao ili ne dobar dio nas se upravo tome i nada. Pozdravljam ovu promjenu i nadam se što manjem broju bošnjaka a što većem bosanaca i jedaja 
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 06 ruj 2012, 21:05 |
|
|
Nebula je napisao/la: kiler je napisao/la: Takav sam i ja komentar ostavio na Bljesku jer mislim da je ovo još bolje nego onaj prvotni prijedlog. Pošto mi i Srbi znamo tko smo i što smo već tisućama godina i tako se izjašnjavamo  (malo mitomanije),dočim će na trećoj strani nastati frka i strka i sigurno će biti puno više Bosnaca/Muslimana/Hercegovaca/Ostalih/Bošnjana/Neopredjeljenih nego što bi inače bilo i vratit će im se kao bumerang dugogodišnje prevare i stalne promjene u izjašnjavanju da bi preuzeli hrvatska mjesta.(Vidjeti izjašnjavanja po nacionalnosti u Gradskom vijeću Grada Sarajeva). Vjerovao ili ne dobar dio nas se upravo tome i nada. Pozdravljam ovu promjenu i nadam se što manjem broju bošnjaka a što većem bosanaca i jedaja  A onda na osnovu broja Bosanaca planirate da pravite neko novo sranje kojim ništa nećete dobiti, ali ćete nam ukrasti još 2-3 godine normalnog razvoja... s kim mi moramo da živimo...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 06 ruj 2012, 21:23 |
|
|
Nebula je napisao/la: Vjerovao ili ne dobar dio nas se upravo tome i nada. Pozdravljam ovu promjenu i nadam se što manjem broju bošnjaka a što većem bosanaca i jedaja  Džabe se nadaš. Kao i uvek u sličnim situacijama biće seri, seri moj golube beli, a u kritičnom trenutku će se svako tačno opredeliti za "svoje". Osim naravno, male grupe zalutalih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jopa
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 07 ruj 2012, 14:20 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daxt
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 07 ruj 2012, 15:19 |
|
|
Nebula je napisao/la: kiler je napisao/la: Takav sam i ja komentar ostavio na Bljesku jer mislim da je ovo još bolje nego onaj prvotni prijedlog. Pošto mi i Srbi znamo tko smo i što smo već tisućama godina i tako se izjašnjavamo  (malo mitomanije),dočim će na trećoj strani nastati frka i strka i sigurno će biti puno više Bosnaca/Muslimana/Hercegovaca/Ostalih/Bošnjana/Neopredjeljenih nego što bi inače bilo i vratit će im se kao bumerang dugogodišnje prevare i stalne promjene u izjašnjavanju da bi preuzeli hrvatska mjesta.(Vidjeti izjašnjavanja po nacionalnosti u Gradskom vijeću Grada Sarajeva). Vjerovao ili ne dobar dio nas se upravo tome i nada. Pozdravljam ovu promjenu i nadam se što manjem broju bošnjaka a što većem bosanaca i jedaja  moje saucesce ljudima iz srpske i HB sto moraju da zive s ovim muslimanskim gremlinima, neverovatno kakvi su 
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 07 ruj 2012, 16:37 |
|
|
daxt je napisao/la: Nebula je napisao/la: Vjerovao ili ne dobar dio nas se upravo tome i nada. Pozdravljam ovu promjenu i nadam se što manjem broju bošnjaka a što većem bosanaca i jedaja  moje saucesce ljudima iz srpske i HB sto moraju da zive s ovim muslimanskim gremlinima, neverovatno kakvi su  Sta mislis o četnicima?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 08 ruj 2012, 12:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85838 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Tijekom ljeta više ima turista u Međugorju nego Muslimana u Hercegovini.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 08 ruj 2012, 12:10 |
|
|
Tijekom ljeta u Međugorju bude duplo više ljudi nego što Hrvata ima i u Hercegovini i u Bosni. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|