|
|
Stranica: 193/3859.
|
[ 96475 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Jajce10
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 27 lis 2012, 15:44 |
|
|
Zenicanin je napisao/la: Jajce10 je napisao/la: Miči Jajce iz te zelene aždaje Pa kako kad nemorete izboriti ni nacelnika ni vecinu mandata u vjecu? Dok ste prije par godina sve to imali dzaba, mi imamo pare, vi nemate.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 27 lis 2012, 15:47 |
|
|
Zenicanin je napisao/la: Neki dan sam naso ovu kartu... sta mislite o ovome?  Za povecat: http://www.dodaj.rs/f/Q/GF/2ZBSEoom/2012.gif Opština - ukupno [url]redovnih[/url] glasova / muslimanskih glasova (%) Prijedor - 39.370 / 5.138 (14,1%) Doboj - 41.124 / 5.300 (12,9%) Bijeljina - 58.504 / 2.565 (4,4%) Zvornik - 29.751 / 4.042 (13.6%) Republika Srpska UKUPNO: 648.901 redovnih glasova srpski glasovi: 603.138 (92,9%) muslimanski glasovi: 41.964 (6,5%) hrvatski glasovi: 3.799 (0,6%)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 27 lis 2012, 15:49 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 02:39 Postovi: 1187 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
Vujadin je napisao/la: Zenicanin je napisao/la: Neki dan sam naso ovu kartu... sta mislite o ovome?  Za povecat: http://www.dodaj.rs/f/Q/GF/2ZBSEoom/2012.gif Opština - ukupno [url]redovnih[/url] glasova / muslimanskih glasova (%) Prijedor - 39.370 / 5.138 (14,1%) Doboj - 41.124 / 5.300 (12,9%) Bijeljina - 58.504 / 2.565 (4,4%) Zvornik - 29.751 / 4.042 (13.6%) Republika Srpska UKUPNO: 648.901 redovnih glasova srpski glasovi: 603.138 (92,9%) muslimanski glasovi: 41.964 (6,5%) hrvatski glasovi: 3.799 (0,6%) Pa nije ovo karta muslimanskih glasova... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 27 lis 2012, 15:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62958 Lokacija: DAZP HQ
|
|
fascinira me što svaki put na ovim kartama dijele Mostar, iako je Mostar jedna i jedinstvena općina. ne bih imao s tim problema da po istom kriteriju dijele i Srednju Bosnu jer veliki dijelovi Viteza, Busovače, Novog Travnika, Travnika, Fojnice, Uskoplja uopće nemaju muslimana. kad bi se po istom principu napravila karta za Srednju Bosnu ispalo bi da unutar hrvatskog etničkog prostora, recimo u Lašvanskoj dolini, nema ni 10% muslimana.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 27 lis 2012, 16:30 |
|
|
|
Daj Zenicanin karta je u kurcu pa HDZ je u kaknju dobio skoro 7% Stim da je iz SDP-a jedan Hrvat usao u OV, to znaci da je puno hrvata glasalo za SDP. Tako da mozes slobodno rec da Hrvata ima u Kaknju oko 10% (+-) a tu ima onda jos i Srba, kako onda da bude tacno to sto na karti pise 95% muslimani u Kaknju ??
Eto ti samo jedan primjer da laze, a mogu ti rec da je utvrdeno po crkvenim podatcima da 3 kaknjske zupe imaju preko 3000 stalni katolika koji tu zive, onda dodaj hrvate koji nisu povezani sa crkvom (takvi ima dosta) pa onda srbi... ?!
Taj Jack sjedi kuci gleda kartu i pogada nako koliko bi gdje ljudi moglo bit, tako da su karte katastropha. Mi ovde ipak racunamo to preko izbora preko crkveni podataka, skolskim upisima itd.
Mislim daj nek autor te karte kaze po cemu on misli da je karta pravilna?
Bez uvrede ljepo sam ti objasnio zasto je karta obicno smece a ti primi kako oces !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 27 lis 2012, 16:50 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 02:39 Postovi: 1187 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
|
Pa odkud sad da Hrvati glasaju za SDP kad dosad pricate da samo Bosnjaci glasaju za SDP? A i govorite da su crkvene podatci isto samo laz. A sad obadvoje kao argument.
Najbolje sacekat popis. I kad budu rezultati nema nikakve dvobje ni izvlacenje na neki drugi nacin, na jednu u drugu stranu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 27 lis 2012, 17:39 |
|
|
Zenicanin je napisao/la: Pa odkud sad da Hrvati glasaju za SDP kad dosad pricate da samo Bosnjaci glasaju za SDP? A i govorite da su crkvene podatci isto samo laz. A sad obadvoje kao argument.
Najbolje sacekat popis. I kad budu rezultati nema nikakve dvobje ni izvlacenje na neki drugi nacin, na jednu u drugu stranu. SVako puno nesto kaze, ali naravno da neki Hrvati glasaju za SDP pa ima i Hrvata u SDP-u i kandidata evo pogledaj: http://www.izbori.ba/Rezultati/Rezultat ... 00008.html Kazem ti jedan je Hrvat iz SDP-a usao i u OV kaknja a drugom je trebalo 8 glasova vise da isto ude! Sta mislis da za Tomislava Dondrasa nisu glasali Hrvati nego muslimani ?? Onda su tu Jos Igor Andrijevic, Anto Lukic, Berislav Tomic, Bilalovic Zorica a za Karolinu Duric mislim da je Srpkinja. Sad sracunaj sve te glasove kao Hrvatske glasove jer sumnjam da su muslimani glasali za njih ali ajd eto reci da jesu odbij 10%od tih glasova (ma da se moze rec da su i neki hrvati glasali za muslimane onda?!), tome dodaj glasove za HDZ i imat ces minimalan broj hrvata koji zive u kaknju. A sad sto neko mrzi crkvu pa kaze da lazu to je njegov problem, ali (barem u nas u Kaknju) oko toga crkva ne laze!!!! Oni na pocetku svake nove godine idu od kuce do kuce (ko in pozove) i blagosove kuce, tu i popisu koliko ljudi gdje zivi i ko stalno zivi tu i ko ne. Vjeruj im kad kazu da ima preko 3000 stalno nastanjeni katolika u opcini Kakanj. A sad sam mozes skontat da nezovu svi Hrvati svecenika u kucu (znam in osobno mnooogooo, pogotovo u kaknju) !!! A sad skontaj da jos uvjek ima i Srba u Kaknju! Ja sam ti dao ciste podatke a sto ti nezelis da vjerujes meni nego necemu sto je nacrto Jack bez ikakvog pravog podadka nego izmislio u glavi, to je tvoj problem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 27 lis 2012, 18:02 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Zenicanin je napisao/la: Pa odkud sad da Hrvati glasaju za SDP kad dosad pricate da samo Bosnjaci glasaju za SDP? A i govorite da su crkvene podatci isto samo laz. A sad obadvoje kao argument.
Najbolje sacekat popis. I kad budu rezultati nema nikakve dvobje ni izvlacenje na neki drugi nacin, na jednu u drugu stranu. SVako puno nesto kaze, ali naravno da neki Hrvati glasaju za SDP pa ima i Hrvata u SDP-u i kandidata evo pogledaj: http://www.izbori.ba/Rezultati/Rezultat ... 00008.html Kazem ti jedan je Hrvat iz SDP-a usao i u OV kaknja a drugom je trebalo 8 glasova vise da isto ude! Sta mislis da za Tomislava Dondrasa nisu glasali Hrvati nego muslimani ?? Onda su tu Jos Igor Andrijevic, Anto Lukic, Berislav Tomic, Bilalovic Zorica a za Karolinu Duric mislim da je Srpkinja. Sad sracunaj sve te glasove kao Hrvatske glasove jer sumnjam da su muslimani glasali za njih ali ajd eto reci da jesu odbij 10%od tih glasova (ma da se moze rec da su i neki hrvati glasali za muslimane onda?!), tome dodaj glasove za HDZ i imat ces minimalan broj hrvata koji zive u kaknju. A sad sto neko mrzi crkvu pa kaze da lazu to je njegov problem, ali (barem u nas u Kaknju) oko toga crkva ne laze!!!! Oni na pocetku svake nove godine idu od kuce do kuce (ko in pozove) i blagosove kuce, tu i popisu koliko ljudi gdje zivi i ko stalno zivi tu i ko ne. Vjeruj im kad kazu da ima preko 3000 stalno nastanjeni katolika u opcini Kakanj. A sad sam mozes skontat da nezovu svi Hrvati svecenika u kucu (znam in osobno mnooogooo, pogotovo u kaknju) !!! A sad skontaj da jos uvjek ima i Srba u Kaknju! Ja sam ti dao ciste podatke a sto ti nezelis da vjerujes meni nego necemu sto je nacrto Jack bez ikakvog pravog podadka nego izmislio u glavi, to je tvoj problem. Nisam ja reko da vjerujem ovoj karti, zato sam pito jeli moguca ova karta... ja cu samo popisu vjerovati. Kad on bude nema vise prepiranja ko je za sta glasao itd jer onda imamo sve zuta na bjelo. Od svih ovih podatka ja vjerujem naj vise crkvenim jer su se oni 1991 bili paralelno prilagodili i popisu, pa ce i ovaj put tako biti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 27 lis 2012, 18:28 |
|
|
Zenicanin je napisao/la: VUKsaJUGA je napisao/la: SVako puno nesto kaze, ali naravno da neki Hrvati glasaju za SDP pa ima i Hrvata u SDP-u i kandidata evo pogledaj: http://www.izbori.ba/Rezultati/Rezultat ... 00008.html Kazem ti jedan je Hrvat iz SDP-a usao i u OV kaknja a drugom je trebalo 8 glasova vise da isto ude! Sta mislis da za Tomislava Dondrasa nisu glasali Hrvati nego muslimani ?? Onda su tu Jos Igor Andrijevic, Anto Lukic, Berislav Tomic, Bilalovic Zorica a za Karolinu Duric mislim da je Srpkinja. Sad sracunaj sve te glasove kao Hrvatske glasove jer sumnjam da su muslimani glasali za njih ali ajd eto reci da jesu odbij 10%od tih glasova (ma da se moze rec da su i neki hrvati glasali za muslimane onda?!), tome dodaj glasove za HDZ i imat ces minimalan broj hrvata koji zive u kaknju. A sad sto neko mrzi crkvu pa kaze da lazu to je njegov problem, ali (barem u nas u Kaknju) oko toga crkva ne laze!!!! Oni na pocetku svake nove godine idu od kuce do kuce (ko in pozove) i blagosove kuce, tu i popisu koliko ljudi gdje zivi i ko stalno zivi tu i ko ne. Vjeruj im kad kazu da ima preko 3000 stalno nastanjeni katolika u opcini Kakanj. A sad sam mozes skontat da nezovu svi Hrvati svecenika u kucu (znam in osobno mnooogooo, pogotovo u kaknju) !!! A sad skontaj da jos uvjek ima i Srba u Kaknju! Ja sam ti dao ciste podatke a sto ti nezelis da vjerujes meni nego necemu sto je nacrto Jack bez ikakvog pravog podadka nego izmislio u glavi, to je tvoj problem. Nisam ja reko da vjerujem ovoj karti, zato sam pito jeli moguca ova karta... ja cu samo popisu vjerovati. Kad on bude nema vise prepiranja ko je za sta glasao itd jer onda imamo sve zuta na bjelo. Od svih ovih podatka ja vjerujem naj vise crkvenim jer su se oni 1991 bili paralelno prilagodili i popisu, pa ce i ovaj put tako biti. Mozes vjerovat kome oces, ali ja sam ti dao cist dokaz zasto je ta karta pogresna. To je bilo za opcinu kakanj gdje nema dvojbe da su muslimani u vecini i zasto onda covjek laze za koji postotak?? A sta mislis da nelaze za opcine gdje "knapp", kao Jajce, Busovacu itd. ??
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 27 lis 2012, 19:18 |
|
|
|
Karta je smijalica. Točka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
licanhh
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 27 lis 2012, 20:50 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2010, 19:12 Postovi: 670 Lokacija: Trokutistan
|
Zenicanin je napisao/la: Neki dan sam naso ovu kartu... sta mislite o ovome?  Za povecat: http://www.dodaj.rs/f/Q/GF/2ZBSEoom/2012.gifusora 16 posto Muslimana maximal 2-3 posto u vrh glave...ovo je neka teska islamofasista pravila
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 27 lis 2012, 20:53 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
licanhh je napisao/la: Zenicanin je napisao/la: Neki dan sam naso ovu kartu... sta mislite o ovome?  Za povecat: http://www.dodaj.rs/f/Q/GF/2ZBSEoom/2012.gifusora 16 posto Muslimana maximal 2-3 posto u vrh glave...ovo je neka teska islamofasista pravila Pretpostavljam da u Usori ima Bošnjaka i Srba koliko i ličkih medvjeda u priobalnoj Dalmaciji. Ipak najveća blamaža ovoga tipa jest kada je napisao da u Dobretićima Bošnjaci čine 13% rođenih . Ili je to bio Bošnjo?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 27 lis 2012, 20:56 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
licanhh je napisao/la: Zenicanin je napisao/la: Neki dan sam naso ovu kartu... sta mislite o ovome?  Za povecat: http://www.dodaj.rs/f/Q/GF/2ZBSEoom/2012.gifusora 16 posto Muslimana maximal 2-3 posto u vrh glave...ovo je neka teska islamofasista pravila Osim ako u Tokmićima ima 700 Musulmana 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
licanhh
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 27 lis 2012, 21:09 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2010, 19:12 Postovi: 670 Lokacija: Trokutistan
|
kao full, 2006 u usori 5,9 posto muslica, a 6 godina kasnije 16 posto daj molim vas nek mi neko izracuna tu stopu nataliteta da se imamo cemu smijati 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 27 lis 2012, 21:21 |
|
|
licanhh je napisao/la: kao full, 2006 u usori 5,9 posto muslica, a 6 godina kasnije 16 posto daj molim vas nek mi neko izracuna tu stopu nataliteta da se imamo cemu smijati  Nije do nataliteta, po navodima bolesnika poput Jacka i Bošnje oni se tu doseljavaju, kupuju imovinu itd.. a nešto je i u natalitetu naravno  Bolest teška. Svaki peti bh Musulman živi u Sarajevu sa tendencijom rasta a oni bi "poklapali" 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 28 lis 2012, 00:31 |
|
|
dudu je napisao/la: fascinira me što svaki put na ovim kartama dijele Mostar, iako je Mostar jedna i jedinstvena općina. ne bih imao s tim problema da po istom kriteriju dijele i Srednju Bosnu jer veliki dijelovi Viteza, Busovače, Novog Travnika, Travnika, Fojnice, Uskoplja uopće nemaju muslimana. kad bi se po istom principu napravila karta za Srednju Bosnu ispalo bi da unutar hrvatskog etničkog prostora, recimo u Lašvanskoj dolini, nema ni 10% muslimana. Nekidan sam gledao Tihića (mislim kod Hadžifejzovića) kako reče da se ne može Mostar upoređivati sa ostalim opštinama jer su opštine Mostar i Brčko Daytonska kategorija (regulisane Daytonom). Nisam to znao.
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 28 lis 2012, 00:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62958 Lokacija: DAZP HQ
|
|
ma je li, sad bi Tihić originalni Dayton nazad. nema problema, nek se restarta i FBIH na daytonski dogovor. sve promjene u Federaciji su uslijedile nametanjem odluka OHR-a, jednako kao što je Mostaru OHR nametnuo Statut.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 28 lis 2012, 00:43 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nebula je napisao/la: dudu je napisao/la: fascinira me što svaki put na ovim kartama dijele Mostar, iako je Mostar jedna i jedinstvena općina. ne bih imao s tim problema da po istom kriteriju dijele i Srednju Bosnu jer veliki dijelovi Viteza, Busovače, Novog Travnika, Travnika, Fojnice, Uskoplja uopće nemaju muslimana. kad bi se po istom principu napravila karta za Srednju Bosnu ispalo bi da unutar hrvatskog etničkog prostora, recimo u Lašvanskoj dolini, nema ni 10% muslimana. Nekidan sam gledao Tihića (mislim kod Hadžifejzovića) kako reče da se ne može Mostar upoređivati sa ostalim opštinama jer su opštine Mostar i Brčko Daytonska kategorija (regulisane Daytonom). Nisam to znao. Ne može biti u ovakvom obliku kakav jest, jer je OHR imao 2 amandmana za Mostar i izmjenio Dayton. Doduše "visoki predstavniK" je kolonizator i iznad zakona, ustava i birača. Ali onda možeš reći i da je čitav cirkus u Varti normalna stvar. I jedan amandman je rekao da se Travnik ima urediti kao i Mostar. Što Bošnjaci nikad nisu napravili.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 28 lis 2012, 01:07 |
|
|
BBC je napisao/la: I jedan amandman je rekao da se Travnik ima urediti kao i Mostar. Što Bošnjaci nikad nisu napravili. Što ih niste tužili?
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 28 lis 2012, 01:18 |
|
|
Nebula je napisao/la: BBC je napisao/la: I jedan amandman je rekao da se Travnik ima urediti kao i Mostar. Što Bošnjaci nikad nisu napravili. Što ih niste tužili? Zar se može tužiti "visoki predstavnik". Tužite vi Srbe i Hrvate što danas gladujete.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 28 lis 2012, 13:16 |
|
|
|
Pa ti reče "bošnjaci nikad nisu napravili". Znači nije do bošnjaka već do visokog? Oki
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 28 lis 2012, 13:19 |
|
|
|
Nije ni danas do HSP-a i Budimira, već do "visokog". Poantu kužiš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 28 lis 2012, 16:18 |
|
|
|
Visoki je Daytonska kategorija. Kužiš?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 28 lis 2012, 16:20 |
|
|
|
Jasno. Samo njegove greške i gluposti (kao i Lagumdžijine) nikad ne mogu amnestirati gluposti Bošnjaka kao naroda. Većine birača na izborima. To što radite, to kako birate, kako navijate kontra Hrvata, za to odgovarate i odgovarati ćete. Na ovaj ili onaj način.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 31 lis 2012, 00:58 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 44 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|