|
|
Stranica: 200/3832.
|
[ 95777 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 22 stu 2012, 09:57 |
|
|
Ibar je napisao/la: Pa da Bosanci su zapravo Švicarci to jest eto identificiraju se s državom i to je to  Još će se s Romima počet uspoređivat. Narod bez države, odnosno županije/entiteta 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 22 stu 2012, 10:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84245 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Grad Banja Luka 1991: 49% Srba i 51% ostalih Grad Mostar 2012: 60% Hrvata i 40% ostalih Grad London 2012: 56% pravih Engleza i 45% ostalih http://en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_groups_in_London
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
NoviSeer
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 22 stu 2012, 17:17 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Ceha je napisao/la: BBC je napisao/la: Znači umjesto Bošnjaka nacionaliste islamske vjeroispovijesti koji želi prevariti Hrvate, ti ćeš biti Bosanac nacionalist islamske vjeroispovijesti koji želi prevariti Hrvate ? To nešto kao kad Ratko Mladić kapu sa petokrakom zamijeni kokardom. Ne kuže oni to. Zato će u svim općinam SBŽa osim Praljkova (bivšeg DVakufa) većina bit Hrvati, iza njih će ići Bošnjaci, pa ovi čudnovati kljunaši Bosanci. A prvi narod po brojnosti u BiH će biti Srbi. Ko im kriv kad su tuke. Bezveze se nadate. Oni će do zadnjeg petka prije popisa stanovništva trubit kako će bit Bošnjaci, Bosanci, Bosanci i Hercegovci, Hercegovci, Muslimani, Jugoslaveni, a taj petak prije popisa će otić na džumu đe će hodža objasnit da se trebaju izjasnit kao Bošnjaci i islamsku vjeroispovijest, i još će im objasnit sve moguće muljaže pa će ispast da Bošnjaka u Livnu ima 49%. Dobro ovu zadnju rečenicu možda sam već pretjerao... Možda 
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 23 stu 2012, 01:00 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Što mislite koliko će islamista biti ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
bezimeni12
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 23 stu 2012, 15:47 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Grad Banja Luka 1991: 49% Srba i 51% ostalih Grad Mostar 2012: 60% Hrvata i 40% ostalih Grad London 2012: 56% pravih Engleza i 45% ostalih http://en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_groups_in_LondonPrevise kumulativni brojevi, ne odgovaraju stvarnosti.Banja Luka grad-detalji: Citat: Nacionalni sastav stanovništva - općina Banja Luka, popis 1991. ukupno: 195.692 Srbi - 106.826 (54,58%) Hrvati - 29.026 (14,83%) Bošnjaci - 28.558 (14,59%) Jugoslaveni - 23.656 (12,08%) ostali, neopredijeljeni i nepoznato - 7.626 (3,92%) Nacionalni sastav stanovništva - Grad Banja Luka, popis 1991. ukupno: 143.079 Srbi - 70.155 (49,03%) Bošnjaci - 27.689 (19,35%) Hrvati - 15.700 (10,97%) Jugoslaveni - 22.645 (15,82%) ostali, neopredijeljeni i nepoznato - 6.890 (4,83%)
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 23 stu 2012, 17:15 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6891 Lokacija: Izvan sebe
|
Ibar je napisao/la: Neće Srbi bit prvi po brojnosti IZ i Muslimanski političari će odradit svoje do popisa i 90 % Muslimana će se izjasnit kao Bošnjaci. Al u općinama gdje su inače na knap sa drugim narodom/ima.. E tu je već druga pjesma  Ja na zalost znam par nasih koji ce se izjasniti ko bosnjaci katolici. Sto nikako ne mogu da razumijem. Mislim da bi i mi prije popisa morali dosta toga odraditi, na prosvjetljavanju ovakvih strahota. Stvara se neka bosnjacka nacija cak i nasom svjesnom ili nesvjesnom pomocu.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 23 stu 2012, 17:21 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Old Fridolin je napisao/la: Ibar je napisao/la: Neće Srbi bit prvi po brojnosti IZ i Muslimanski političari će odradit svoje do popisa i 90 % Muslimana će se izjasnit kao Bošnjaci. Al u općinama gdje su inače na knap sa drugim narodom/ima.. E tu je već druga pjesma  Ja na zalost znam par nasih koji ce se izjasniti ko bosnjaci katolici. Sto nikako ne mogu da razumijem. Mislim da bi i mi prije popisa morali dosta toga odraditi, na prosvjetljavanju ovakvih strahota. Stvara se neka bosnjacka nacija cak i nasom svjesnom ili nesvjesnom pomocu. Te koje poznaješ su u dijaspori ili BiH? Ništa čudno ,ja takvih primjeraka imam u familiji i to se nemože prosvijetlit. To je posljedica činjenice da su ti ljudi žestoke manjine u svom gradu(Tuzla ,Sarajevo..),asimilacija na djelu. No ono što ne razumijem je kako na drugoj strani gotovo da i nema takvih slučajeva "asimilacije".
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 23 stu 2012, 17:24 |
|
|
Izjašnjavaju se kako hoće. Nije to vaša stvar i gledajte svoja posla. Ili nemojte više nikada ništa Bošnjacima na forumu prigovoriti vezano uz izjašnjavanje na popisu.
|
|
Vrh |
|
 |
licanhh
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 23 stu 2012, 17:59 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2010, 19:12 Postovi: 670 Lokacija: Trokutistan
|
sa forum.hr. ovo je stvarno smjesno Citat: Prema mojim procjenama Srba u BiH ima oko 1,2 ,Bosnjaka oko 1,5 miliona i Hrvata oko 350.000! Ukoliko Hrvatska iduce godine udje u EU broj Hrvata u BiH ce drasticno opasti,najmanje za jedno 150.000 za prvih pet godina!
Imajuci u obzir da oko 200.000 Hrvata zivi u Centralnoj Bosni pod vecinskom okruzenju muslimana,da su izgubili u proslednjim izborima sva mjesta (Odzak,Vitez)tamo osim Kiseljaka(koji ce isto pasti za koju godinu + Kresevo) onda je jasno da ce im se broj brzo prepoloviti i da ce "njihove" prostore biti otvorene za sveopstu grabez! Jednostavno su najslabija kraika,nemaju nikakve institucije + plus ih svako nadglasava kako hoce!
Mi Srbi smo u potpunosti vratili Drvar,Grahovo i Glamoc a trebali smo zapeti i vracati ljude u kupresku opstinu gdje bi takodje veoma brzo postali vecina! Bosnjaci ce vec u sledecem popisu uzeti Mostar,i da bi se napravio dogovor o autonomiji DGG+P + uvazavanja srpskih interesa u Brckom izmedju Lagumdzije i Dodika onih 5-10% Srba u Mostaru bi svoje stanove iskljucivo prodale Bosnajcima kako bi oni naseljavali svoje ljude tamo i postali vecina,isto bi naravno vazilo za Stolac gdje ce Bosnjaci na iducem popisu sigurno postati vecina i dobiti svoju zelenu transverzalu do mora!
Sa Hrvatima ne treba imati posla,ne samo sto su pokazali svoje pravo lice prosle nedjelje nego sto od saveznistva sa njima nikakve koristi za nas Srbe nema!A vazdi postoji prilika da ce nama zabiti noz u ledja!To je u naravi latina!
Istorijski oni su bili stalan faktor nestabilnosti u BiH:
-1878 su kao jedini stali uz AustroUgare nadajuci se njihovoj pomoci i okrenuvsi se protiv Muslimana i Srba! -1941 su ugurali Bosnu u NDH i vrsile genocid nad srpskim stanovnistvom koje se onda u bijesu i nemoci okrenulo protiv Bosnjaka i vrsilo stravicne masakre nad njima i "osvetivsi" se na taj nacin su se trajno pogorsali odnosi izmedju Srba i Bosnjaka koji su sve do WW1 bile kako tako korektne! -1992 napadom na srpska sela u opstini Kupres i maskrom srpskih civila u Sijekovcu kod Broda hrvatska vojska ponovo unosi buktinju rata u BiH,bas kao i 1941 godine u nadi da ce Srbe okrenuti protiv Bosnjaka sto im je nazalost uspjelo!
Mislim da je u apsolutnom srpskom ali i u bosnjackom interesu da demografski likvidiramo latine u Bosni koji ce stalno gledati da nas huskaju jedne na druge u nihovu korist! Autonomija(kanton) unutar FBiH za DGG + masovna podrska Bosnjacima za preuzimanje hrvatskih teritorija,prije svega opstine Mostar i Stolac koje ce da budu kljucne u buducem vremenu!
Ulazak Hrvatske u EU ce nama biti zlatna prilika koju nipokoju cijenu nesmijemo prokockati! Cilje je nestanak latina iz BiH i stvaranje binacionalne bosnjacko-srpske drzave u kojoj ce se uvazavati interese obiju naroda!
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 23 stu 2012, 18:04 |
|
|
licanhh je napisao/la: sa forum.hr. ovo je stvarno smjesno Citat: Prema mojim procjenama Srba u BiH ima oko 1,2 ,Bosnjaka oko 1,5 miliona i Hrvata oko 350.000! Ukoliko Hrvatska iduce godine udje u EU broj Hrvata u BiH ce drasticno opasti,najmanje za jedno 150.000 za prvih pet godina! Imajuci u obzir da oko 200.000 Hrvata zivi u Centralnoj Bosni pod vecinskom okruzenju muslimana,da su izgubili u proslednjim izborima sva mjesta (Odzak,Vitez)tamo osim Kiseljaka(koji ce isto pasti za koju godinu + Kresevo) onda je jasno da ce im se broj brzo prepoloviti i da ce "njihove" prostore biti otvorene za sveopstu grabez! Jednostavno su najslabija kraika,nemaju nikakve institucije + plus ih svako nadglasava kako hoce! Mi Srbi smo u potpunosti vratili Drvar,Grahovo i Glamoc a trebali smo zapeti i vracati ljude u kupresku opstinu gdje bi takodje veoma brzo postali vecina! Bosnjaci ce vec u sledecem popisu uzeti Mostar,i da bi se napravio dogovor o autonomiji DGG+P + uvazavanja srpskih interesa u Brckom izmedju Lagumdzije i Dodika onih 5-10% Srba u Mostaru bi svoje stanove iskljucivo prodale Bosnajcima kako bi oni naseljavali svoje ljude tamo i postali vecina,isto bi naravno vazilo za Stolac gdje ce Bosnjaci na iducem popisu sigurno postati vecina i dobiti svoju zelenu transverzalu do mora! Sa Hrvatima ne treba imati posla,ne samo sto su pokazali svoje pravo lice prosle nedjelje nego sto od saveznistva sa njima nikakve koristi za nas Srbe nema!A vazdi postoji prilika da ce nama zabiti noz u ledja!To je u naravi latina! Istorijski oni su bili stalan faktor nestabilnosti u BiH: -1878 su kao jedini stali uz AustroUgare nadajuci se njihovoj pomoci i okrenuvsi se protiv Muslimana i Srba! -1941 su ugurali Bosnu u NDH i vrsile genocid nad srpskim stanovnistvom koje se onda u bijesu i nemoci okrenulo protiv Bosnjaka i vrsilo stravicne masakre nad njima i "osvetivsi" se na taj nacin su se trajno pogorsali odnosi izmedju Srba i Bosnjaka koji su sve do WW1 bile kako tako korektne! -1992 napadom na srpska sela u opstini Kupres i maskrom srpskih civila u Sijekovcu kod Broda hrvatska vojska ponovo unosi buktinju rata u BiH,bas kao i 1941 godine u nadi da ce Srbe okrenuti protiv Bosnjaka sto im je nazalost uspjelo! Mislim da je u apsolutnom srpskom ali i u bosnjackom interesu da demografski likvidiramo latine u Bosni koji ce stalno gledati da nas huskaju jedne na druge u nihovu korist! Autonomija(kanton) unutar FBiH za DGG + masovna podrska Bosnjacima za preuzimanje hrvatskih teritorija,prije svega opstine Mostar i Stolac koje ce da budu kljucne u buducem vremenu! Ulazak Hrvatske u EU ce nama biti zlatna prilika koju nipokoju cijenu nesmijemo prokockati! Cilje je nestanak latina iz BiH i stvaranje binacionalne bosnjacko-srpske drzave u kojoj ce se uvazavati interese obiju naroda! Pazi, Hrvati su endemi u BiH, a stavio ih je 200ak tisuća u SBŽ. Koji ima 240 tisuća stanovnika  Koji luđak 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 23 stu 2012, 18:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62669 Lokacija: DAZP HQ
|
mario_cro je napisao/la: Old Fridolin je napisao/la: Ja na zalost znam par nasih koji ce se izjasniti ko bosnjaci katolici. Sto nikako ne mogu da razumijem. Mislim da bi i mi prije popisa morali dosta toga odraditi, na prosvjetljavanju ovakvih strahota. Stvara se neka bosnjacka nacija cak i nasom svjesnom ili nesvjesnom pomocu. Te koje poznaješ su u dijaspori ili BiH? Ništa čudno ,ja takvih primjeraka imam u familiji i to se nemože prosvijetlit. To je posljedica činjenice da su ti ljudi žestoke manjine u svom gradu(Tuzla ,Sarajevo..),asimilacija na djelu. No ono što ne razumijem je kako na drugoj strani gotovo da i nema takvih slučajeva "asimilacije". ima takvih asimilacija i na nasoj strani, pokrstenih muslimana, upoznao sam ih nekoliko u Mostaru, a ima ih i kod nas u TGu i Livnu, to su uglavnom muski supruznici ozenjeni Hrvaticama.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 23 stu 2012, 18:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62669 Lokacija: DAZP HQ
|
jel to moj stari pajdas PFC?  jbg, potreslo ga je proslotjedno slavlje u Zagrebu. fino sam mu jucer objasnio da Dodik nece skrenuti sa zadanog pravca, ali uzalud. iako, radi se o Srbijancu, BIH poznaje samo na mapi, a Srbijanci siju vecu zuc nego bh. Srbi.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Icebreaker
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 23 stu 2012, 19:23 |
|
|
On bi se bratimio sa Muslimanima koje su ubijali kao muhe prije manje od 20 godina. Good luck with that.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 23 stu 2012, 19:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84245 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
licanhh je napisao/la: sa forum.hr. ovo je stvarno smjesno Citat: Prema mojim procjenama Srba u BiH ima oko 1,2 ,Bosnjaka oko 1,5 miliona i Hrvata oko 350.000! Ukoliko Hrvatska iduce godine udje u EU broj Hrvata u BiH ce drasticno opasti,najmanje za jedno 150.000 za prvih pet godina!
Imajuci u obzir da oko 200.000 Hrvata zivi u Centralnoj Bosni pod vecinskom okruzenju muslimana,da su izgubili u proslednjim izborima sva mjesta (Odzak,Vitez)tamo osim Kiseljaka(koji ce isto pasti za koju godinu + Kresevo) onda je jasno da ce im se broj brzo prepoloviti i da ce "njihove" prostore biti otvorene za sveopstu grabez! Jednostavno su najslabija kraika,nemaju nikakve institucije + plus ih svako nadglasava kako hoce!
Mi Srbi smo u potpunosti vratili Drvar,Grahovo i Glamoc a trebali smo zapeti i vracati ljude u kupresku opstinu gdje bi takodje veoma brzo postali vecina! Bosnjaci ce vec u sledecem popisu uzeti Mostar,i da bi se napravio dogovor o autonomiji DGG+P + uvazavanja srpskih interesa u Brckom izmedju Lagumdzije i Dodika onih 5-10% Srba u Mostaru bi svoje stanove iskljucivo prodale Bosnajcima kako bi oni naseljavali svoje ljude tamo i postali vecina,isto bi naravno vazilo za Stolac gdje ce Bosnjaci na iducem popisu sigurno postati vecina i dobiti svoju zelenu transverzalu do mora!
Sa Hrvatima ne treba imati posla,ne samo sto su pokazali svoje pravo lice prosle nedjelje nego sto od saveznistva sa njima nikakve koristi za nas Srbe nema!A vazdi postoji prilika da ce nama zabiti noz u ledja!To je u naravi latina!
-1878 su kao jedini stali uz AustroUgare nadajuci se njihovoj pomoci i okrenuvsi se protiv Muslimana i Srba! -1941 su ugurali Bosnu u NDH i vrsile genocid nad srpskim stanovnistvom koje se onda u bijesu i nemoci okrenulo protiv Bosnjaka i vrsilo stravicne masakre nad njima i "osvetivsi" se na taj nacin su se trajno pogorsali odnosi izmedju Srba i Bosnjaka koji su sve do WW1 bile kako tako korektne! -1992 napadom na srpska sela u opstini Kupres i maskrom srpskih civila u Sijekovcu kod Broda hrvatska vojska ponovo unosi buktinju rata u BiH,bas kao i 1941 godine u nadi da ce Srbe okrenuti protiv Bosnjaka sto im je nazalost uspjelo!
Mislim da je u apsolutnom srpskom ali i u bosnjackom interesu da demografski likvidiramo latine u Bosni koji ce stalno gledati da nas huskaju jedne na druge u nihovu korist! Autonomija(kanton) unutar FBiH za DGG + masovna podrska Bosnjacima za preuzimanje hrvatskih teritorija,prije svega opstine Mostar i Stolac koje ce da budu kljucne u buducem vremenu!
Ulazak Hrvatske u EU ce nama biti zlatna prilika koju nipokoju cijenu nesmijemo prokockati! Cilje je nestanak latina iz BiH i stvaranje binacionalne bosnjacko-srpske drzave u kojoj ce se uvazavati interese obiju naroda! To ti je neki debil s jackove psihijatrije. Tamo imaju temu o tome kako će Hrvati nestati i kako će BiH u narednih 20 godina postati bošnjačko-srpska, a za 50 godina bošnjačka zemlja.  Kažu da se treba strpiti za obračun sa Srbima i prvo uništiti Hrvate. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
Icebreaker
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 23 stu 2012, 19:33 |
|
|
Nego što mislite kakve će posljedice po Hrvate i ostale narode u BiH imati hrvatski ulazak u EU, demografski gledano?
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 23 stu 2012, 19:35 |
|
|
Icebreaker je napisao/la: Nego što mislite kakve će posljedice po Hrvate i ostale narode u BiH imati hrvatski ulazak u EU, demografski gledano? Mislim da bi kao državljani EU mogli tražiti novac iz EU fondova za općine gdje žive u većini.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 23 stu 2012, 21:21 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38469 Lokacija: Gl. grad regije
|
Icebreaker je napisao/la: Nego što mislite kakve će posljedice po Hrvate i ostale narode u BiH imati hrvatski ulazak u EU, demografski gledano? Nikakve, mi u i S Europom živimo već desetljećima, pa i ja sam dijete gastarbajtera, pa sam opet tu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 23 stu 2012, 23:26 |
|
|
licanhh je napisao/la: sa forum.hr. ovo je stvarno smjesno Citat: Prema mojim procjenama Srba u BiH ima oko 1,2 ,Bosnjaka oko 1,5 miliona i Hrvata oko 350.000! Ukoliko Hrvatska iduce godine udje u EU broj Hrvata u BiH ce drasticno opasti,najmanje za jedno 150.000 za prvih pet godina!
Ulazak Hrvatske u EU ce nama biti zlatna prilika koju nipokoju cijenu nesmijemo prokockati! Cilje je nestanak latina iz BiH i stvaranje binacionalne bosnjacko-srpske drzave u kojoj ce se uvazavati interese obiju naroda!  Ovo je neki Srbin kojem je đedo bio Turčin jel nekako mi se čini da nema puno ˝proMuslimanski˝ nastrojenih Srba 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 23 stu 2012, 23:27 |
|
|
BBC je napisao/la: Izjašnjavaju se kako hoće. Nije to vaša stvar i gledajte svoja posla. Ili nemojte više nikada ništa Bošnjacima na forumu prigovoriti vezano uz izjašnjavanje na popisu.  Da bi se razumjelo @BBC-a treba pročitati dobro ovaj post. Kapa dolje BBC. Sloboda i pravo na izbor. Često puta u tvom jurišanju na Muslimane se ne uspije vidit koliko si zapravo čovječan 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 24 stu 2012, 19:43 |
|
|
Evo pravi razlog zašto Bošnje ne žele multi-kulti u Mostaru. Enklava na kraju 100 km dugog slijepog crijeva, okružena najvitalnijom populacijom u BiH. Najvitalnije općine u Federaciji, s preko 15.5% osnovnoškolaca u ukupnom stanovništvu: 12 najvitalnijih Posušje 19,5% Čitluk 18% Široki Brijeg 16,7% Grude 15,7% Rama 15,2%Tešanj 16,7% Bužim 20,4% Vitez 16,1% Žepče 17% Novi Travnik 15,5%Sapna 15,4% Donji Vakuf 16,2% Od 12 općina s najvećim udjelom mladeži u Federaciji, 4 su čiste hrvatske (99%), 1 je 75% hrvatska (Prozor-Rama), 2 su većinski hrvatske (do 60%), 1 je pola-pola miješana (NT). Znači, Hrvati čine oko 22% stanovništva a imaju oko 60% udjel u najmlađim općinama. Podaci su sa Federalnog zavoda.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 24 stu 2012, 19:52 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 24 stu 2012, 20:04 |
|
|
Srbi napravite više komada u vašim općinama. A lijep je križ stvarno, samo fašisti se mogu protiv toga buniti.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 24 stu 2012, 20:16 |
|
|
 Српски Крагујевац...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 24 stu 2012, 21:53 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Evo pravi razlog zašto Bošnje ne žele multi-kulti u Mostaru. Enklava na kraju 100 km dugog slijepog crijeva, okružena najvitalnijom populacijom u BiH. Najvitalnije općine u Federaciji, s preko 15.5% osnovnoškolaca u ukupnom stanovništvu: 12 najvitalnijih Posušje 19,5% Čitluk 18% Široki Brijeg 16,7% Grude 15,7% Rama 15,2%Tešanj 16,7% Bužim 20,4% Vitez 16,1% Žepče 17% Novi Travnik 15,5%Sapna 15,4% Donji Vakuf 16,2% Od 12 općina s najvećim udjelom mladeži u Federaciji, 4 su čiste hrvatske (99%), 1 je 75% hrvatska (Prozor-Rama), 2 su većinski hrvatske (do 60%), 1 je pola-pola miješana (NT). Koja je to finta s Praljkovim/DVakufom? Dudu, treba to riješiti što prije Znači, Hrvati čine oko 22% stanovništva a imaju oko 60% udjel u najmlađim općinama. Podaci su sa Federalnog zavoda.
|
|
Vrh |
|
 |
NoviSeer
|
Naslov: Re: 1995.-2012. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 24 stu 2012, 22:17 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Robbie MO je napisao/la: Evo pravi razlog zašto Bošnje ne žele multi-kulti u Mostaru. Enklava na kraju 100 km dugog slijepog crijeva, okružena najvitalnijom populacijom u BiH. Najvitalnije općine u Federaciji, s preko 15.5% osnovnoškolaca u ukupnom stanovništvu: 12 najvitalnijih Posušje 19,5% Čitluk 18% Široki Brijeg 16,7% Grude 15,7% Rama 15,2%Tešanj 16,7% Bužim 20,4% Vitez 16,1% Žepče 17% Novi Travnik 15,5%Sapna 15,4% Donji Vakuf 16,2% Od 12 općina s najvećim udjelom mladeži u Federaciji, 4 su čiste hrvatske (99%), 1 je 75% hrvatska (Prozor-Rama), 2 su većinski hrvatske (do 60%), 1 je pola-pola miješana (NT). Znači, Hrvati čine oko 22% stanovništva a imaju oko 60% udjel u najmlađim općinama. Podaci su sa Federalnog zavoda. Zbog ovog mi je Bošnjo jednostavno unikat nad unikatima. Konstantno iznosi ovaj podatak. Ne razumijem kako ne shvaća da se upravo tu vidi ko je najvitalniji. Kako reče dudu, čovjek napravi tablicu i sam se sebi posere u usta.    
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|