|
|
Stranica: 2457/3827.
|
[ 95664 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 pro 2021, 21:41 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Prije rata u Zenici 24 000 Hrvata i 23 000 srba danas 3000 hrvata i 1000 srba .
Nema problema sa srbima i hrvatima kad ste probleme riješili .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
BAN2020
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 pro 2021, 21:41 |
|
|
bosniandaddy je napisao/la: BAN2020 je napisao/la: Kad uskoro budemo većina nećemo ni mi gledati tko je Bošnjak, Srbin ili Hrvat.
Jako optimisticno, mozda se uskoro dovedete do statisticke greske cemu “vasa” politika i tezi a da toga niste ni svjesni. Sretno vam… 7 LOL Na ovoj temi je puno argumenata i činjenica izneseno, ako ih ignoriraš dovodiš se u veliku zabludu, pogledaj samo Robijev potpis.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 pro 2021, 21:44 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Th1950 je napisao/la: bosniandaddy je napisao/la: Ncncncnc, stvaro sam ocekivao nekako senzacionaljiji, atraktivniji docek jednog muslimana na ovome forumu. Barem neki novi asortiman pogrdnih naziva ili arsenal fikcija sa trust me sourceom. A sta sam dobio? Uvrede na nivou dvanaestogodisnjaka sa ne kreativnim pogrdnim nazivima, optuzbi da lazem itd… Dajte mu malo ga dajte po prenesenom znacenju, ovako imam osjecaj da pisem sa klosharima koji piju ispred granapa a mozda i ne grijesim. Ko ce ga znat…. ko te jebe , ne zanimaš nas . 
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 pro 2021, 21:44 |
|
|
Nema problema sa hrvatima ali se raduje " da cemo bit statisticka greska" kakva izvanredan humor i takija od strane naših dobrih mošnjaka vladaju ovih dana na općilištu . Svaki putu prije nego dođem na općilište obučem pelene da se nebi upišao od smijeha u gaće .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
bosniandaddy
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 pro 2021, 22:09 |
|
|
Oprostite, bice da sam pogrijesio neko skretanje pa sam zalutao na ovaj forum. Upravu ste sve sto kazete, mi smo muslimani samim tim ne treba da zivimo ovdje i treba nas ubijate na svakom koraku a i vi ste rekli da ce te nas uskoro protjerati. I to mi je nerazumno kada vas procentualno prevazilaze i romi ali hajde HB! Ja mošnjak, musli ili kako vec zelite da me zovete nije ni bitno vam cestitam jer ste jako optimisticni. Zagovarate puno ideja, imate puno planova. Cak vam i ta famozna demografska struktura ide na ruku kad se uzme u obzir da vas je u tom nedefinisanom prostoru ostalo oko 150.000 i da se najrapidnije iseljavate u odnosu na ostala dva naroda. U najmanju ruku ovo sto pisete je jezivo, protkano najprostijom fasistickom ideologijom i mrznjom. Te stvarno treba dovesti u pitanje vase mentalno zdravlje, dali takvi ljudi trebaju postojati? Kroz ovo sto ste mi prezentirali ova dva dana odnosno sta sam vidio, osjetio sam da moram dici patriotsku svjest i kod sebe a i kod svoje familije i prijatelja. Naravno necu da generalizujem kao vi, ipak mi vjera nalaze a i ostale normalne moralne vrijednosti da to nije u redu. Mozda nemate vremena da se posvetite od silnih gay i seks skandala na dobro poznatim mjestima ali eto ovo vam je poruka da cisto znate. Sljedece godine ne glasam za Bosnjackog clana predsjednistva jer mi je svejedno, ali ce sigurno jedan x biti na pravome mjestu. Rekao sam vam prethodno da je sve stvar perspektive i da gledate malo drugacije na stvari Cizme se cakle, golub mirno spava.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 pro 2021, 22:11 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Takija vas mošnjak . Živi u nekom selu gdje ima 900 mošnjaka i po 1 srpska baba i 1 hrvatska . Pa nija taj zgradu u životu vidio. Pitam se da li uopće zna kaj znači riječ semafor 
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 pro 2021, 22:13 |
|
|
bosniandaddy je napisao/la: Oprostite, bice da sam pogrijesio neko skretanje pa sam zalutao na ovaj forum. Upravu ste sve sto kazete, mi smo muslimani samim tim ne treba da zivimo ovdje i treba nas ubijate na svakom koraku a i vi ste rekli da ce te nas uskoro protjerati. I to mi je nerazumno kada vas procentualno prevazilaze i romi ali hajde HB! Ja takija, musli ili kako vec zelite da me zovete nije ni bitno vam cestitam jer ste jako optimisticni. Zagovarate puno ideja, imate puno planova. Cak vam i ta famozna demografska struktura ide na ruku kad se uzme u obzir da vas je u tom nedefinisanom prostoru ostalo oko 150.000 i da se najrapidnije iseljavate u odnosu na ostala dva naroda. U najmanju ruku ovo sto pisete je jezivo, protkano najprostijom fasistickom ideologijom i mrznjom. Te stvarno treba dovesti u pitanje vase mentalno zdravlje, dali takvi ljudi trebaju postojati? Kroz ovo sto ste mi prezentirali ova dva dana odnosno sta sam vidio, osjetio sam da moram dici patriotsku svjest i kod sebe a i kod svoje familije i prijatelja. Naravno necu da generalizujem kao vi, ipak mi vjera nalaze a i ostale normalne moralne vrijednosti da to nije u redu. Mozda nemate vremena da se posvetite od silnih gay i seks skandala na dobro poznatim mjestima ali eto ovo vam je poruka da cisto znate. Sljedece godine ne glasam za Bosnjackog clana predsjednistva jer mi je svejedno, ali ce sigurno jedan x biti na pravome mjestu. Rekao sam vam prethodno da je sve stvar perspektive i da gledate malo drugacije na stvari Cizme se cakle, golub mirno spava. znaš koliko nas boli ku*ac za tebe . Radi šta oćeš ne zanimaš nas .
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 pro 2021, 22:13 |
|
|
bosniandaddy je napisao/la: Ceha je napisao/la: Nekoj imaginarnoj, poput ovog gradića?:D
A jeste tersovi, centralna bosna. Skontaj. A Dnovakuf, nema drugog  U Bugojnu je bio genocid Hrvata, čovjek koji bi se hvalio da je Bugajan bi teški biser bio  Slično je i s Travnikom, a Fojnica je realno seoce. U ostalim gradovima nema muslimanske većine, eventualno koji kvart. Zen'ca je propala, Kakanj isto, ali to nije SBŽ...
|
|
Vrh |
|
 |
Harezm
|
|
|
bosniandaddy je napisao/la: Opet vi sa vasim predpostavkama i krojenjem neke vase istine. Nisam iz Tuzle a niti iz Sarajeva, jedan grad gdje se ne gleda ko je Bošnjak, Srbin ili Hrvat. Imate hronicnu bolest generalizovanja koja je posljedica vasih vodja copora a i fikcija koje svaki dan slusate. Naravno da se ne gleda, kad su svi muslimani. A šačici preostalih svakodnevno prijeti smrt.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 pro 2021, 22:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62645 Lokacija: DAZP HQ
|
bosniandaddy je napisao/la: Oprostite, bice da sam pogrijesio neko skretanje pa sam zalutao na ovaj forum. Upravu ste sve sto kazete, mi smo muslimani samim tim ne treba da zivimo ovdje i treba nas ubijate na svakom koraku a i vi ste rekli da ce te nas uskoro protjerati. I to mi je nerazumno kada vas procentualno prevazilaze i romi ali hajde HB! Ja takija, musli ili kako vec zelite da me zovete nije ni bitno vam cestitam jer ste jako optimisticni. Zagovarate puno ideja, imate puno planova. Cak vam i ta famozna demografska struktura ide na ruku kad se uzme u obzir da vas je u tom nedefinisanom prostoru ostalo oko 150.000 i da se najrapidnije iseljavate u odnosu na ostala dva naroda. U najmanju ruku ovo sto pisete je jezivo, protkano najprostijom fasistickom ideologijom i mrznjom. Te stvarno treba dovesti u pitanje vase mentalno zdravlje, dali takvi ljudi trebaju postojati? Kroz ovo sto ste mi prezentirali ova dva dana odnosno sta sam vidio, osjetio sam da moram dici patriotsku svjest i kod sebe a i kod svoje familije i prijatelja. Naravno necu da generalizujem kao vi, ipak mi vjera nalaze a i ostale normalne moralne vrijednosti da to nije u redu. Mozda nemate vremena da se posvetite od silnih gay i seks skandala na dobro poznatim mjestima ali eto ovo vam je poruka da cisto znate. Sljedece godine ne glasam za Bosnjackog clana predsjednistva jer mi je svejedno, ali ce sigurno jedan x biti na pravome mjestu. Rekao sam vam prethodno da je sve stvar perspektive i da gledate malo drugacije na stvari Cizme se cakle, golub mirno spava. to su Romi većina na 25% BIH? ili imaju većinu u 30-tak općina, jednom od većih gradova? ili želiš reći da ste vi lapo lapo s Romima? seli se, idi u Njemačku, to ti je najbolje za tebe i tvoje, budućnost je takva da vas je sve manje i sve ste slabiji, a zamjerili ste mnogima. oni od vas koji ostanu u BIH su nepametni.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 pro 2021, 22:14 |
|
|
Bobovac je napisao/la: bosniandaddy je napisao/la: A jeste tersovi, centralna bosna. Skontaj.
Zeljezno polje, nema dalje. Mora sa iz Breze.  Tamo su Hrvati bili većina 61. ili tako neke godine. Padošlo gro muslimana...
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 pro 2021, 22:15 |
|
|
bosniandaddy je napisao/la: Ncncncnc, stvaro sam ocekivao nekako senzacionaljiji, atraktivniji docek jednog muslimana na ovome forumu. Barem neki novi asortiman pogrdnih naziva ili arsenal fikcija sa trust me sourceom. A sta sam dobio? Uvrede na nivou dvanaestogodisnjaka sa ne kreativnim pogrdnim nazivima, optuzbi da lazem itd… Dajte mu malo ga dajte po prenesenom znacenju, ovako imam osjecaj da pisem sa klosharima koji piju ispred granapa a mozda i ne grijesim. Ko ce ga znat…. Pa provociraš. Nama nije bitna tvoja nacionalnost, ne znam zašto misliš da bi trebala biti? Takijaš.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 pro 2021, 22:15 |
|
|
bosniandaddy je napisao/la: Oprostite, bice da sam pogrijesio neko skretanje pa sam zalutao na ovaj forum. Upravu ste sve sto kazete, mi smo muslimani samim tim ne treba da zivimo ovdje i treba nas ubijate na svakom koraku a i vi ste rekli da ce te nas uskoro protjerati. I to mi je nerazumno kada vas procentualno prevazilaze i romi ali hajde HB! Ja mošnjak, musli ili kako vec zelite da me zovete nije ni bitno vam cestitam jer ste jako optimisticni. Zagovarate puno ideja, imate puno planova. Cak vam i ta famozna demografska struktura ide na ruku kad se uzme u obzir da vas je u tom nedefinisanom prostoru ostalo oko 150.000 i da se najrapidnije iseljavate u odnosu na ostala dva naroda. U najmanju ruku ovo sto pisete je jezivo, protkano najprostijom fasistickom ideologijom i mrznjom. Te stvarno treba dovesti u pitanje vase mentalno zdravlje, dali takvi ljudi trebaju postojati? Kroz ovo sto ste mi prezentirali ova dva dana odnosno sta sam vidio, osjetio sam da moram dici patriotsku svjest i kod sebe a i kod svoje familije i prijatelja. Naravno necu da generalizujem kao vi, ipak mi vjera nalaze a i ostale normalne moralne vrijednosti da to nije u redu. Mozda nemate vremena da se posvetite od silnih gay i seks skandala na dobro poznatim mjestima ali eto ovo vam je poruka da cisto znate. Sljedece godine ne glasam za Bosnjackog clana predsjednistva jer mi je svejedno, ali ce sigurno jedan x biti na pravome mjestu. Rekao sam vam prethodno da je sve stvar perspektive i da gledate malo drugacije na stvari Cizme se cakle, golub mirno spava. evo ti još jedan uzdizač patrioizma . Uzdiži ga i sve oko sebe nagovori da uzdižu . Samo radikalno , ko će vas spriječit ? Vi ste najjači .
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
|
|
Th1950 je napisao/la: Prije rata u Zenici 24 000 Hrvata i 23 000 srba danas 3000 hrvata i 1000 srba .
Nema problema sa srbima i hrvatima kad ste probleme riješili . Taj je Junuzov 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 pro 2021, 22:16 |
|
|
Th1950 je napisao/la: bosniandaddy je napisao/la: Oprostite, bice da sam pogrijesio neko skretanje pa sam zalutao na ovaj forum. Upravu ste sve sto kazete, mi smo muslimani samim tim ne treba da zivimo ovdje i treba nas ubijate na svakom koraku a i vi ste rekli da ce te nas uskoro protjerati. I to mi je nerazumno kada vas procentualno prevazilaze i romi ali hajde HB! Ja takija, musli ili kako vec zelite da me zovete nije ni bitno vam cestitam jer ste jako optimisticni. Zagovarate puno ideja, imate puno planova. Cak vam i ta famozna demografska struktura ide na ruku kad se uzme u obzir da vas je u tom nedefinisanom prostoru ostalo oko 150.000 i da se najrapidnije iseljavate u odnosu na ostala dva naroda. U najmanju ruku ovo sto pisete je jezivo, protkano najprostijom fasistickom ideologijom i mrznjom. Te stvarno treba dovesti u pitanje vase mentalno zdravlje, dali takvi ljudi trebaju postojati? Kroz ovo sto ste mi prezentirali ova dva dana odnosno sta sam vidio, osjetio sam da moram dici patriotsku svjest i kod sebe a i kod svoje familije i prijatelja. Naravno necu da generalizujem kao vi, ipak mi vjera nalaze a i ostale normalne moralne vrijednosti da to nije u redu. Mozda nemate vremena da se posvetite od silnih gay i seks skandala na dobro poznatim mjestima ali eto ovo vam je poruka da cisto znate. Sljedece godine ne glasam za Bosnjackog clana predsjednistva jer mi je svejedno, ali ce sigurno jedan x biti na pravome mjestu. Rekao sam vam prethodno da je sve stvar perspektive i da gledate malo drugacije na stvari Cizme se cakle, golub mirno spava. znaš koliko nas boli ku*ac za tebe . Radi šta oćeš ne zanimaš nas . Jackie trola iz St.Louisa 
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 pro 2021, 22:16 |
|
|
bosniandaddy je napisao/la: Oprostite, bice da sam pogrijesio neko skretanje pa sam zalutao na ovaj forum. Upravu ste sve sto kazete, mi smo muslimani samim tim ne treba da zivimo ovdje i treba nas ubijate na svakom koraku a i vi ste rekli da ce te nas uskoro protjerati. I to mi je nerazumno kada vas procentualno prevazilaze i romi ali hajde HB! Ja mošnjak, musli ili kako vec zelite da me zovete nije ni bitno vam cestitam jer ste jako optimisticni. Zagovarate puno ideja, imate puno planova. Cak vam i ta famozna demografska struktura ide na ruku kad se uzme u obzir da vas je u tom nedefinisanom prostoru ostalo oko 150.000 i da se najrapidnije iseljavate u odnosu na ostala dva naroda. U najmanju ruku ovo sto pisete je jezivo, protkano najprostijom fasistickom ideologijom i mrznjom. Te stvarno treba dovesti u pitanje vase mentalno zdravlje, dali takvi ljudi trebaju postojati? Kroz ovo sto ste mi prezentirali ova dva dana odnosno sta sam vidio, osjetio sam da moram dici patriotsku svjest i kod sebe a i kod svoje familije i prijatelja. Naravno necu da generalizujem kao vi, ipak mi vjera nalaze a i ostale normalne moralne vrijednosti da to nije u redu. Mozda nemate vremena da se posvetite od silnih gay i seks skandala na dobro poznatim mjestima ali eto ovo vam je poruka da cisto znate. Sljedece godine ne glasam za Bosnjackog clana predsjednistva jer mi je svejedno, ali ce sigurno jedan x biti na pravome mjestu. Rekao sam vam prethodno da je sve stvar perspektive i da gledate malo drugacije na stvari Cizme se cakle, golub mirno spava. Inače u Zenci se ne gleda ko je srbin ko je hrvat jebo majku ni lagat neznaju više šta je ovo ? 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 pro 2021, 22:17 |
|
|
dudu je napisao/la: bosniandaddy je napisao/la: Oprostite, bice da sam pogrijesio neko skretanje pa sam zalutao na ovaj forum. Upravu ste sve sto kazete, mi smo muslimani samim tim ne treba da zivimo ovdje i treba nas ubijate na svakom koraku a i vi ste rekli da ce te nas uskoro protjerati. I to mi je nerazumno kada vas procentualno prevazilaze i romi ali hajde HB! Ja takija, musli ili kako vec zelite da me zovete nije ni bitno vam cestitam jer ste jako optimisticni. Zagovarate puno ideja, imate puno planova. Cak vam i ta famozna demografska struktura ide na ruku kad se uzme u obzir da vas je u tom nedefinisanom prostoru ostalo oko 150.000 i da se najrapidnije iseljavate u odnosu na ostala dva naroda. U najmanju ruku ovo sto pisete je jezivo, protkano najprostijom fasistickom ideologijom i mrznjom. Te stvarno treba dovesti u pitanje vase mentalno zdravlje, dali takvi ljudi trebaju postojati? Kroz ovo sto ste mi prezentirali ova dva dana odnosno sta sam vidio, osjetio sam da moram dici patriotsku svjest i kod sebe a i kod svoje familije i prijatelja. Naravno necu da generalizujem kao vi, ipak mi vjera nalaze a i ostale normalne moralne vrijednosti da to nije u redu. Mozda nemate vremena da se posvetite od silnih gay i seks skandala na dobro poznatim mjestima ali eto ovo vam je poruka da cisto znate. Sljedece godine ne glasam za Bosnjackog clana predsjednistva jer mi je svejedno, ali ce sigurno jedan x biti na pravome mjestu. Rekao sam vam prethodno da je sve stvar perspektive i da gledate malo drugacije na stvari Cizme se cakle, golub mirno spava. to su Romi većina na 25% BIH? ili imaju većinu u 30-tak općina, jednom od većih gradova? ili želiš reći da ste vi lapo lapo s Romima? seli se, idi u Njemačku, to ti je najbolje za tebe i tvoje, budućnost je takva da vas je sve manje i sve ste slabiji, a zamjerili ste mnogima. oni od vas koji ostanu u BIH su nepametni. Predlažem da se liku odma ban da. Prozvao je sve muslimane u BiH - Romima. To je već šovinistička izjava.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 pro 2021, 22:18 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Inače u Zenci se ne gleda ko je srbin ko je hrvat jebo majku ni lagat neznaju više šta je ovo ?  Popila mu takija mozak  Trolčina
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 pro 2021, 22:18 |
|
|
Ceha je napisao/la: dudu je napisao/la:
to su Romi većina na 25% BIH? ili imaju većinu u 30-tak općina, jednom od većih gradova? ili želiš reći da ste vi lapo lapo s Romima?
seli se, idi u Njemačku, to ti je najbolje za tebe i tvoje, budućnost je takva da vas je sve manje i sve ste slabiji, a zamjerili ste mnogima. oni od vas koji ostanu u BIH su nepametni.
Predlažem da se liku odma ban da. Prozvao je sve muslimane u BiH - Romima. To je već šovinistička izjava. tu bi se čak i tamnoputi muslimanski forumaš sa palmama na avataru ( suljaga ) postidio .
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 pro 2021, 22:19 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Ceha je napisao/la: Predlažem da se liku odma ban da.
Prozvao je sve muslimane u BiH - Romima. To je već šovinistička izjava.
tu bi se čak i tamnoputi muslimanski forumaš sa palmama na avataru ( suljaga ) postidio . Baš dno dna, ciganija teška
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 pro 2021, 22:19 |
|
|
Eto šta se dobije kad kape nema na glavi a zima je bosanska hladna ... dobijamo smrznut mozak koji ne radi . ( ko skonta skonta ) .
|
|
Vrh |
|
 |
bosniandaddy
|
|
|
Th1950 je napisao/la: bosniandaddy je napisao/la: Oprostite, bice da sam pogrijesio neko skretanje pa sam zalutao na ovaj forum. Upravu ste sve sto kazete, mi smo muslimani samim tim ne treba da zivimo ovdje i treba nas ubijate na svakom koraku a i vi ste rekli da ce te nas uskoro protjerati. I to mi je nerazumno kada vas procentualno prevazilaze i romi ali hajde HB! Ja mošnjak, musli ili kako vec zelite da me zovete nije ni bitno vam cestitam jer ste jako optimisticni. Zagovarate puno ideja, imate puno planova. Cak vam i ta famozna demografska struktura ide na ruku kad se uzme u obzir da vas je u tom nedefinisanom prostoru ostalo oko 150.000 i da se najrapidnije iseljavate u odnosu na ostala dva naroda. U najmanju ruku ovo sto pisete je jezivo, protkano najprostijom fasistickom ideologijom i mrznjom. Te stvarno treba dovesti u pitanje vase mentalno zdravlje, dali takvi ljudi trebaju postojati? Kroz ovo sto ste mi prezentirali ova dva dana odnosno sta sam vidio, osjetio sam da moram dici patriotsku svjest i kod sebe a i kod svoje familije i prijatelja. Naravno necu da generalizujem kao vi, ipak mi vjera nalaze a i ostale normalne moralne vrijednosti da to nije u redu. Mozda nemate vremena da se posvetite od silnih gay i seks skandala na dobro poznatim mjestima ali eto ovo vam je poruka da cisto znate. Sljedece godine ne glasam za Bosnjackog clana predsjednistva jer mi je svejedno, ali ce sigurno jedan x biti na pravome mjestu. Rekao sam vam prethodno da je sve stvar perspektive i da gledate malo drugacije na stvari Cizme se cakle, golub mirno spava. evo ti još jedan uzdizač patrioizma . Uzdiži ga i sve oko sebe nagovori da uzdižu . Samo radikalno , ko će vas spriječit ? Vi ste najjači . https://youtu.be/1_PlsqRepikOvo me najvise uzdize 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 pro 2021, 22:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62645 Lokacija: DAZP HQ
|
da im Romi možda nisu u vladi BIH i FBIH ili po domovima naroda.
možda je Čović samo hologram, Čavara pokretna lutka, oni zapravo ne postoje, a Bakir je samo našminkani Rom.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 pro 2021, 22:20 |
|
|
Tema je demografija.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1320 of 2558 - 51.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 20 pro 2021, 22:21 |
|
|
bosniandaddy je napisao/la: Th1950 je napisao/la:
evo ti još jedan uzdizač patrioizma . Uzdiži ga i sve oko sebe nagovori da uzdižu .
Samo radikalno , ko će vas spriječit ? Vi ste najjači . https://youtu.be/1_PlsqRepikOvo me najvise uzdize  upišah se od smijeha , smanji malo . 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 51 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|